I nemojte se zezati ljudi pa nešto na pamet raditi, nije ovo svjetsko u Njemačkoj, da kažeš e mogao bi na utakmicu, nabaviš kartu, sjedi u auto i to je to.
Ali vjerujem da će poboljšati sigurnost..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Upravo, glavni je problem sto se igra u tri razlicita grada, ako prodjemo dalje onda u obzir dolazi i cetvrti grad.Šveđanin wrote:Priča mi kolega koji je bio u Brazilu sa ženom, kako su cijene već sad žara.![]()
I nemojte se zezati ljudi pa nešto na pamet raditi, nije ovo svjetsko u Njemačkoj, da kažeš e mogao bi na utakmicu, nabaviš kartu, sjedi u auto i to je to.![]()
Ali vjerujem da će poboljšati sigurnost..
Ovako igras do juna (mislim nenormalnoBlueBlood wrote:
Brodom? Ja umro dok sam brodom do Korcule dosaoLabirint wrote:Ovako igras do juna (mislim nenormalnoBlueBlood wrote:
) i jedan ces da ubodes
![]()
Postoji li kakav program da se ide brodom npr? Idu li uopste brodovi tamo, mislim
na komercijalnom putnickom nivou i kol'ko to traje putovanje? Pola godine?
P.S. Gibraltar dvica
Postoje teretni, cak te mogu povezati sa osobom, a ti se prodaj kao da znas kuhat dobro. Plovi iz HolandijeLabirint wrote:Ovako igras do juna (mislim nenormalnoBlueBlood wrote:
) i jedan ces da ubodes
![]()
Postoji li kakav program da se ide brodom npr? Idu li uopste brodovi tamo, mislim
na komercijalnom putnickom nivou i kol'ko to traje putovanje? Pola godine?
P.S. Gibraltar dvica
luckylaka wrote:daj Boze da nas u Brazilu bude bar 5.000.![]()
Vec se hvale da iduŠibicar wrote:luckylaka wrote:daj Boze da nas u Brazilu bude bar 5.000.![]()
Zar je tako crno?Ja sam očekivao samo vas "Amera" bar 10 milja,ne računajući ostale.
dzaba se informises. nema ti ceske reprezentacije tamohrle1976 wrote:Jeftinij 10 dnevni odmor na Tahitiju nego 7 dana u Brazilu bez ulaznice(a). Trenutna hiperinflacija u sektoru hotela od 300€ do 4.000€ noc. Hosteli od 150€ noc do 500€ Rent apartman 8.000 - 30.000€ 4-5 dana.
Najjeftinija varijanta, stupiti u kontakt sa facama iz favela, te dogovoriti se oko jeftinog smjestaja i bezbjednosti![]()
![]()
![]()
A sto se tice ljudi iz USA, oni moraju srediti vizu te istu platiti nekih 250 dollara.
Ne znam koliko se putuje do Brazila ali znam da sam ja putovao od Rijeke do Spanije vojnim brodom 4 dana,kontam do Brazila jedno 7-8 dana mozda i deset.Hamkooo wrote:Na netu sam procitao da idu cesto brodovi iz Marseja i Amsterdama za Brazil.
Zanima me da li ce 2014 neki brod ici za Brazil iz Tucepa ili Makarske posto mi je to najblize. Zanima me koliko se putuje i koje su cijene.
Hvala!
Pa ne mora bas iz Tucepa, moze i neko drugo mjesto jer mi je Hrvatska najbliza. Ako to ne postoji, koja je najbliza luka gdje brod ide za Brazil?hrle1976 wrote:Iz Tucepa za Brazil?![]()
Koje godine? Neki veci brod ili?luckylaka wrote:Ne znam koliko se putuje do Brazila ali znam da sam ja putovao od Rijeke do Spanije vojnim brodom 4 dana,kontam do Brazila jedno 7-8 dana mozda i deset.Hamkooo wrote:Na netu sam procitao da idu cesto brodovi iz Marseja i Amsterdama za Brazil.
Zanima me da li ce 2014 neki brod ici za Brazil iz Tucepa ili Makarske posto mi je to najblize. Zanima me koliko se putuje i koje su cijene.
Hvala!
Nemas direktno iz Tucepa ali imas iz Zivogosca. Jedino malo ga hebe sto nije direkt, nego staje u Podgori, Makarskoj, Promajnoj i B. Vodi da pokupi putnike. Al onda kad krene iz Baske Vode nema stajanja sve do BrazilaHamkooo wrote:Na netu sam procitao da idu cesto brodovi iz Marseja i Amsterdama za Brazil.
Hvala!