BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Koshpa
#251 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Prijedlog Susicu da povede repku iz PL nek im guzica vidi puta svakako ce izgubiti 
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#252 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
insaneinthebrain wrote:Protiv Zmajeva će igrati igrači koji nikada nisu nastupili za Argentinu
http://www.klix.ba/sport/nogomet/protiv ... /131024046
čka vec trazi opravdanje za poraz
- DonVitoni
#253 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Jeli to prijedlog da padnemo na Fifa rang.l tj. izvlacenju za SPKoshpa wrote:Prijedlog Susicu da povede repku iz PL nek im guzica vidi puta svakako ce izgubiti
Selektor Argentine ima igraca sirom Europe koji nisu nikad zaigrali za A rep.
- Koshpa
#254 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Pa svakako ces past ha sa kerlom, Stanicem Karicem Hodzicem ili Dzekom Misketom VedomDonVitoni wrote:Jeli to prijedlog da padnemo na Fifa rang.l tj. izvlacenju za SPKoshpa wrote:Prijedlog Susicu da povede repku iz PL nek im guzica vidi puta svakako ce izgubiti![]()
Selektor Argentine ima igrace sirom Europe koji nisu nikad zaigrali za A rep.
- DonVitoni
#255 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
http://www.cronica.com.ar/diario/2013/1 ... tacto.html
Prati igrace sirom Europe a ove sedmice uzivo gleda igrace kao sto su Otamendi (Porto), N.Parejo, F.Fazio (Sevilla).
Ovdje pise da ce igrati i sa Rusijom prijateljsku
Prati igrace sirom Europe a ove sedmice uzivo gleda igrace kao sto su Otamendi (Porto), N.Parejo, F.Fazio (Sevilla).
Ovdje pise da ce igrati i sa Rusijom prijateljsku
- Pismonosa
#256 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ali pazi, prije nego su na Klixu promjenili naslov, on je glasio ovako "Protiv Zmajeva će igrati igrači koji nikada nisu nastupili za Argentinu."
A sada glasi ovako "Protiv Zmajeva će igrati i igrači koji nikada nisu nastupili za Argentinu."
U samo tom malom vezniku "i" leži sva zvrčka. I kada pričitaš ova dva naslova, značenja su drastično različita.
A sada glasi ovako "Protiv Zmajeva će igrati i igrači koji nikada nisu nastupili za Argentinu."
U samo tom malom vezniku "i" leži sva zvrčka. I kada pričitaš ova dva naslova, značenja su drastično različita.
- Point.
#257 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Da je meni tvoj optimizam.Koshpa wrote:Pa svakako ces past ha sa kerlom, Stanicem Karicem Hodzicem ili Dzekom Misketom VedomDonVitoni wrote:Jeli to prijedlog da padnemo na Fifa rang.l tj. izvlacenju za SPKoshpa wrote:Prijedlog Susicu da povede repku iz PL nek im guzica vidi puta svakako ce izgubiti![]()
- DonVitoni
#258 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Koshpa wrote:Pa svakako ces past ha sa kerlom, Stanicem Karicem Hodzicem ili Dzekom Misketom VedomDonVitoni wrote:Jeli to prijedlog da padnemo na Fifa rang.l tj. izvlacenju za SPKoshpa wrote:Prijedlog Susicu da povede repku iz PL nek im guzica vidi puta svakako ce izgubiti![]()
- luckylaka
#259 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Za one koji dolaze u St.Louis na utakmicu informacija iz hidrometeoroloskoag zavoda
da ce temperatura u St.L. taj vikend biti oko 55 njihovi ili oko 13 stepeni celz. bez padavina.
-
Rob_Atl
#260 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
U Atlanti je padao snijeg, Cikagu kisa, red je na sunce vala
, al ko da gledam da ce nas snijeg zatrpati 
- luckylaka
#261 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Ma cini mi se i mi sutradan kada smo krenuli iz Atlante da je bas bio zabijelio ili sam ono sanjao.Red je da nam se jednom posreci(ustvari u Atl.je bilo fino na dan utakmice)Chicago katastrofa,St.Louis onako bez padavina a 5.mart sledece godine istinski spektak u Edvard Jones domu Usa- BiH :-DInace nisam nikad bio na Bush stadionu ali kazu da je uzasno skupo pice i hrana,zato krusku pod pazuh,suho meso i sudzuk u dzepRob_Atl wrote:U Atlanti je padao snijeg, Cikagu kisa, red je na sunce vala, al ko da gledam da ce nas snijeg zatrpati
-
akropolis
#262 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Posto dolazim sa 3 prijatelja iz ny po prvi put dole u st louis mozes li mi molim te reci kakav dobar klub za ludi provod... moze I nas klub ako ima takvih lol
- luckylaka
#263 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Za sada nema jos nista zvanicno ,znaci nikakav party prije ili poslije utakmice mada ne sumnjam da ce ih biti na svakom cosku.Sad zavisi sta slusas.Europe night club jedan od najpopularniji i sigurno ce praviti dernek do zore,od lokala.kafica,restorana kojih u u St.Louis najmanje nedostaje ocekuje se takodjer da pokupe kajmak od ovih sto dolaze sa strane.Uglavnom ovdje cete moci procitati najnovije informacije o svim dogadzajima u St.Louis. Bice za svakoga ponesto Wellcomeakropolis wrote:Posto dolazim sa 3 prijatelja iz ny po prvi put dole u st louis mozes li mi molim te reci kakav dobar klub za ludi provod... moze I nas klub ako ima takvih lol
- luckylaka
#264 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Evo sad vidio ovo 503 pa se vidimo ABD.pa poslije utakmice na kafuCrvena Tifoza wrote:Blizu smo, blizu.cindrlimindrli wrote:Kupio pet komada, sekcija 501.![]()
- luckylaka
#265 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Upravo saznao,,europe night club,,17,novembra (nedelja)party do zore sa ,,Rock ko fol,,$25akropolis wrote:Posto dolazim sa 3 prijatelja iz ny po prvi put dole u st louis mozes li mi molim te reci kakav dobar klub za ludi provod... moze I nas klub ako ima takvih lol
-
Rob_Atl
#266 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
U STL sigurno provoda nece izostati jer su puni kafana/klubova nasih, a Rock Ko Fol (ako si cuo za njih) sviraju u nedelju to je za sad jedini "koncert" u najavi ne sumnjam da ih nece jos bitiakropolis wrote:Posto dolazim sa 3 prijatelja iz ny po prvi put dole u st louis mozes li mi molim te reci kakav dobar klub za ludi provod... moze I nas klub ako ima takvih lol
-
samkoF
#267 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Pa eto oni su defitnivno garant za odlican provod ja sam ih gledao dva put , zadnji put prije mjesec dana otprilike.Jedino sto je nedelja navece al nema veze jer ionako ko misli doci van St Louis , vecinom ce i doci vikend prije ponedeljka a i mi domacini iz STL ce vecinom uzeti ponedeljak slobodno.Rob_Atl wrote:U STL sigurno provoda nece izostati jer su puni kafana/klubova nasih, a Rock Ko Fol (ako si cuo za njih) sviraju u nedelju to je za sad jedini "koncert" u najavi ne sumnjam da ih nece jos bitiakropolis wrote:Posto dolazim sa 3 prijatelja iz ny po prvi put dole u st louis mozes li mi molim te reci kakav dobar klub za ludi provod... moze I nas klub ako ima takvih lol
Sto se tice stadiona hrana i pice jesu skupi.Kad sam gledao city-chelsi znam da je casa pive bila 9 dollara i jeftinije nema.Siguran sam i ja da ce biti muzike , pogotovo u Grbic restoranu odnosno maloj dvorani koju ima izgradjenu bas za te male derneke.Samo da ne bude ruzno vrijeme i padavina a ko bude kako lucky kaze onda ce biti odlican vikend.
- luckylaka
#268 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Danas sam bas detaljno gledao,,weather chanel,,i oni kazu da ce sredina novembra proci bez padavina,sto je najbitnije a temperature izmedju 50-60.Za derneke ne znam nesto nije bilo posebno organizovano ni u Atl. ni u Chic. ili valjda ruzno vrijeme i party poslije utakmice nisu prava prilika.I ovdje valjda nesto kontaju kod Grbica poslije utakmice ali ne kontaju da je utorak(dan poslije)radni dan i da utakmica zavrsava oko pola deset tako sve sto se organizuje treba svesti na subotu i nedeljusamkoF wrote:Pa eto oni su defitnivno garant za odlican provod ja sam ih gledao dva put , zadnji put prije mjesec dana otprilike.Jedino sto je nedelja navece al nema veze jer ionako ko misli doci van St Louis , vecinom ce i doci vikend prije ponedeljka a i mi domacini iz STL ce vecinom uzeti ponedeljak slobodno.Rob_Atl wrote:U STL sigurno provoda nece izostati jer su puni kafana/klubova nasih, a Rock Ko Fol (ako si cuo za njih) sviraju u nedelju to je za sad jedini "koncert" u najavi ne sumnjam da ih nece jos bitiakropolis wrote:Posto dolazim sa 3 prijatelja iz ny po prvi put dole u st louis mozes li mi molim te reci kakav dobar klub za ludi provod... moze I nas klub ako ima takvih lol
Sto se tice stadiona hrana i pice jesu skupi.Kad sam gledao city-chelsi znam da je casa pive bila 9 dollara i jeftinije nema.Siguran sam i ja da ce biti muzike , pogotovo u Grbic restoranu odnosno maloj dvorani koju ima izgradjenu bas za te male derneke.Samo da ne bude ruzno vrijeme i padavina a ko bude kako lucky kaze onda ce biti odlican vikend.
-
akropolis
#269 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Hvala svima na odgovorima i jedva cekam da se tuspasim dole... Za rok ko fol sam cuo a cak sam ih jednom i gledao... Btw bubnjar "predator" je tito... Pravi lik... Inace uzeli smo hotel u downtown renesance se zove pa me interesuje koliko je to daleko od te svirke...
- luckylaka
#270 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Da skoro su napravili haos u st.Louis (nisam bio ali sam cuo) a hotel..renesanse,,je od europe night cluba jedno 10 minuta lagane setnje tako da samo vrijeme posluzi nadam se ugodnom boravku u St.Louisakropolis wrote:Hvala svima na odgovorima i jedva cekam da se tuspasim dole... Za rok ko fol sam cuo a cak sam ih jednom i gledao... Btw bubnjar "predator" je tito... Pravi lik... Inace uzeli smo hotel u downtown renesance se zove pa me interesuje koliko je to daleko od te svirke...
-
cindrlimindrli
#271 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Valja li taj nocni klub cemu? Ima li Moldavki?luckylaka wrote:renesanse,,je od europe night cluba jedno 10 minuta
-
Itakoto
#272 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Eh, taman lucky zna ima li ih ili nema. 
-
akropolis
#273 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Sta ce ti moldavke... Dovoljno je da bude amerikanki i provod je zagarantovancindrlimindrli wrote:Valja li taj nocni klub cemu? Ima li Moldavki?luckylaka wrote:renesanse,,je od europe night cluba jedno 10 minuta
- luckylaka
#274 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Taman tako ,ne zalazim u takve klubove ali se raspitam okolo.Inace preporuka za ove sto dolaze,kazu da izbjegavate ,,mayflower inn,,hotele u downtown navodno su najlosiji.Preporuka za jedan,,Embassy Suites St. Louis - DowntownItakoto wrote:Eh, taman lucky zna ima li ih ili nema.
610 N 7th St, 63101 St. Louis ,,*****10 minuta lagahne setnje os stadiona.
-
Rob_Atl
#275 Re: BiH - Argentina, 18 Novembar 2013 u St. Louisu!
Mi smo u holiday inu na lindbergu, prioritet nam je bio da smo sto blize nasim mjestima nego stadionu jer ipak ostajemo 5 dana
, a u tom holiday inu je vec preko 20 soba nasih rezervisalo tako da ce biti veselo