N1
Moderator: anex
-
didgeridoo
#251 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
istina je ovo sto je napisao opa22
- zlokruhovic
#252 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Pa reci kako znaš da je istina?? , daj ti izvor neki ako opa22 nije dao.didgeridoo wrote:istina je ovo sto je napisao opa22
-
didgeridoo
#253 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
vidjeces za 2 mjeseca kad budu startali.
mozes vjerovati ili ne vjerovati, ja ti pisem da je tako i vidjeces da ce biti tako...
mozes vjerovati ili ne vjerovati, ja ti pisem da je tako i vidjeces da ce biti tako...
- zlokruhovic
#254 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
A izvini molim te , ako ti kažeš da je tako onda u redu.didgeridoo wrote:vidjeces za 2 mjeseca kad budu startali.
Ja ću za 2 meseca zaraditi 2 miliona eura i kupuću Klix.ba , ja ti pišem tako , a ti verovao ili ne videćeš da će biti tako.
- navedeni
#255 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
svaka drzava ce imati svoj dnevnik, izvor: ZUKIC
-
didgeridoo
#256 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
svakako se aBd za 2 mjeseca tipkamo ovdje pa cemo vidjeti da li tipkas sa zlatne tastature ili ces se posuti pepelom, a ja ti kazem da ce biti ovo drugo...zlokruhovic wrote:A izvini molim te , ako ti kažeš da je tako onda u redu.didgeridoo wrote:vidjeces za 2 mjeseca kad budu startali.
mozes vjerovati ili ne vjerovati, ja ti pisem da je tako i vidjeces da ce biti tako...![]()
Ja ću za 2 meseca zaraditi 2 miliona eura i kupuću Klix.ba , ja ti pišem tako , a ti verovao ili ne videćeš da će biti tako.
-
ifk
#257 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Mah, taj srpski CNN nema sanse ljudi. I da je tacno da su ih kupili KKR i da je tacno da je to zapravo CNN, a ne fransiza CNN pod srpskom palicom Dragana Solaka i da je tacno da djevojacko prezime Zorana Sprajca nije Jovanovic i da je tacno da za tu kompaniju radi general Petraeus, ocigledno je da general nije poslao izvidjace i da ce izgubiti "bitku", jer nema te sile koja ce napraviti neki srpski news kanal, emitiran iz Beograda, upravljan iz Beograda, sjedistem u Beogradu, koji ce imati gledanost u Bosni i Hrvatskoj.StupskaBitanga wrote:news insajder hajmo sačekati početak emitovanja N1 i onda upoređivati sa AJB
p.s ne nisam iz AJB nemoj odmah to misliti
NEMA SANSE!
Slazem se da je Al Jazeera napravila gresku pogotovo sa onim africkim dokumentarcima koji nikog na Balkanu ne interesuju, medjutim Al Jazeera ima gledanost i relevantnost u svim dijelovima bivse Jugoslavije jer se ne emitira iz Beograda i Srbije i jer iza nje ne stoji srpski kapital, jer nije srbijanska firma.
Medjutim taj sumadijski "CNN", ma da dovedu cjelokupnu ekipu iz Atlante i da oni propricaju "srpski da ih ceo svet razume" ta news TV stanica nema ama bas nikakve sanse za uspjeh u BiH i Hrvatskoj i Sloveniji!
Nekakav news TV regionalni biznis koji zeli uspjeti na regionalnom podrucju, na podrucju bivse Jugoslavije ne moze ni pod razno imati:
1. Sjediste u Beogradu
2. Sadrzavati srpski kapital
Imali bi sanse da sjediste te United Grupe i sjediste tog kanala prebace u Sarajevo i samo tako. U suprotnom bacanje love. Pa te budale zele otvoriti novi Yutel, pa oni nisu uradili ni domacu zadacu koju su morali uraditi i prije nego su pomislili na ovakvo sto i to su trebali znati, a to je da ni pod razno nisu smjeli imati vlasnicku strukturu srpsku i da nisu smjeli imati ne samo sjediste news TV kanala u Beogradu, nego ni sjediste maticne kuce.
Hrvati, Bosnjaci i Slovenci ni pod razno nece gledati taj kanal i mogu oni u njega upumpati milijardu dolara, to je tako i to se nece moci promjeniti.
Jedina regionalna sansa za taj srpski news TV kanal, sjediste i maticne firme i kanala u Sarajevu, ako vec nemaju srpski kapital iza sebe kako neki tvrde. Tek onda mogu doci u ravan sa Jazeerom, da se takmice s njom, medjutim Jazeera je pokupila novinare koji su necemu vrijedili i bas se vise izbora nema, a osim toga, sa konkurencijom, Jazeera ce sigurno povecati budzet sarajevskoj ekipi.
-
tufo071
#258 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
ifk
uz duzno postovanje svacije argumentacije mislim da si ti jedan balavac koji je uz to prilicno i ne upucen i vrlo nacionalisticki nastrojen. U ovoj TV kako ja citam ce raditi super ljudi iz iz Hrvatske BOsne i Srbije. Kakve to veze ima gdje je mjestena televizija. Ko ako je u Sarajevu to je OK a ako nije onda je to sve go chetnik. E pa jadni mi s takvim misljenjima kako sto je tvoje. Imas pravo na svoje misljnej al si mlad pa ces nauciti vremenom.
Ak Aj JAzeera dobiva paer od Katara onda je to ok i u redu, a kad ova nova TV dobija pare od amerikanaca KKR onda je to sranje. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
p.s
niko AJ ne gleda i pola ovih sto ovdje pisu da gledaju ne gledaju. Sad je moda reci da se to kako gleda.
uz duzno postovanje svacije argumentacije mislim da si ti jedan balavac koji je uz to prilicno i ne upucen i vrlo nacionalisticki nastrojen. U ovoj TV kako ja citam ce raditi super ljudi iz iz Hrvatske BOsne i Srbije. Kakve to veze ima gdje je mjestena televizija. Ko ako je u Sarajevu to je OK a ako nije onda je to sve go chetnik. E pa jadni mi s takvim misljenjima kako sto je tvoje. Imas pravo na svoje misljnej al si mlad pa ces nauciti vremenom.
Ak Aj JAzeera dobiva paer od Katara onda je to ok i u redu, a kad ova nova TV dobija pare od amerikanaca KKR onda je to sranje. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
p.s
niko AJ ne gleda i pola ovih sto ovdje pisu da gledaju ne gledaju. Sad je moda reci da se to kako gleda.
-
fantomka
#259 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Ifk
Nevjerovatna logika i argumentacija iz koje se ne moze zakljuciti nista o N1, ali bi se moglo o samom autoru komentara.
Nevjerovatna logika i argumentacija iz koje se ne moze zakljuciti nista o N1, ali bi se moglo o samom autoru komentara.
- opa22
#260 N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)

Grafiku za N1 vijesti, a vjerojatno i ostale emisije, će dizajnirati američka firma "Renderon".... Na njihovoj stranici ( http://www.renderon.com ) možete pogledati za koga su sve radili
Sent from my iPhone using Tapatalk
- It_is_a_Leclerc
#261 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Mene interesuju "afrički" dokumentarci na AJ.
Smisao takvih emisija je da naučimo nešto o drugima, o dijelovima svijeta koje nikad nećemo posjetiti,ljudima koje nećemo upoznati. To su najbolje edukativne emisije koje imaju domaći programi, a sama činjenica da nešto ne gledate jer je "iz Afrike ili Južne Amerike" i ne tiče se konkretno nas, dovoljno govori o vama.
Ovom programu želim sve najbolje. Gledat ću ih, u umjerenoj mjeri. Ipak će, prema dosadašnjim angažovanim imenima, teško biti bolji od Al Jazeere.
Smisao takvih emisija je da naučimo nešto o drugima, o dijelovima svijeta koje nikad nećemo posjetiti,ljudima koje nećemo upoznati. To su najbolje edukativne emisije koje imaju domaći programi, a sama činjenica da nešto ne gledate jer je "iz Afrike ili Južne Amerike" i ne tiče se konkretno nas, dovoljno govori o vama.
Ovom programu želim sve najbolje. Gledat ću ih, u umjerenoj mjeri. Ipak će, prema dosadašnjim angažovanim imenima, teško biti bolji od Al Jazeere.
- Maharadza
#262 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Ja ugl. kad' god gledam neki dokum. snimljen na tom' kontinentu, s jedne strane šućuram Allahu dž.š. što nisam tamo rođen , znam da ne valja ali ne mogu drugačije kada vidim šta se tamo radi(lo) i s druge dovim da ih tamo konačno pogleda pa da vide bolje dane, dosta su i propatili (mislim na kontinent generalno)!It_is_a_Leclerc wrote:Mene interesuju "afrički" dokumentarci na AJ.
-
StupskaBitanga
#263 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Ismeta Ika Ferer Gotić sa TV1 prelazi na N1
-
stup metropola
#264 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
ocekivao sam puno vise od tv1
-
recto-verso
#265 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
FeRRerStupskaBitanga wrote:
nadjoh ovo negdje o njoj
"Za dnevnu šminku koristim “Garnierovu BB” kremu, “L'Oreal” maskaru i hidratantno sjajilo za usne. ‘Less is more!’ Što manje šminke, to bolje za dnevni look. Za večernju šminku koristim samo “L'Orealove” proizvode. Dobra podloga je najbitnija: tekući puder Infallible, “The Match” tečni korektor, “True Match” kameni puder. Za ‘smokey eyes’ efekt koristim “Smokey Eyes Quad” u prirodnim bojama (smeđe i ugašeno zlatne), pojačam tušem “Super Liner” i završim “False Lash Flutter” maskarom, koja je bila ‘in’ i na ovogodišnjem SFF-u. “True Match Blush” na lice i definirati look “Color Riche” ružom. Naravno, ovisno o jačini šminke na očima, tako biram i boju i intenzitet ruža. Najdraža nijansa mi je “Fatal Satin” za večernje sate, vrlo je romantična, privlačna, a što je najvažnije, dugo ostaje na usnama. Maskara je u mom slučaju “must have”, čak imam po jednu u svakoj torbici i toaletu. I, naravno, ruž ili sjajilo."
- opa22
#266 N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)
Ko je ova
prvi put je vidim u zivotu :/
- sinuhe
-
archi_a
#268 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Vidis da ni ona sama ne zna ko je. Kad se krene predstavljati u 248 dijelova.opa22 wrote:Ko je ovaprvi put je vidim u zivotu :/
- Maharadza
#269 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
recto-verso wrote:FeRRerStupskaBitanga wrote:
nadjoh ovo negdje o njoj
"Za dnevnu šminku koristim “Garnierovu BB” kremu, “L'Oreal” maskaru i hidratantno sjajilo za usne. ‘Less is more!’ Što manje šminke, to bolje za dnevni look. Za večernju šminku koristim samo “L'Orealove” proizvode. Dobra podloga je najbitnija: tekući puder Infallible, “The Match” tečni korektor, “True Match” kameni puder. Za ‘smokey eyes’ efekt koristim “Smokey Eyes Quad” u prirodnim bojama (smeđe i ugašeno zlatne), pojačam tušem “Super Liner” i završim “False Lash Flutter” maskarom, koja je bila ‘in’ i na ovogodišnjem SFF-u. “True Match Blush” na lice i definirati look “Color Riche” ružom. Naravno, ovisno o jačini šminke na očima, tako biram i boju i intenzitet ruža. Najdraža nijansa mi je “Fatal Satin” za večernje sate, vrlo je romantična, privlačna, a što je najvažnije, dugo ostaje na usnama. Maskara je u mom slučaju “must have”, čak imam po jednu u svakoj torbici i toaletu. I, naravno, ruž ili sjajilo."

- navedeni
#270 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
vodila biznis magazin na tv1 , dobra koka, uvijek neke slike izbacuje na fejsu

- opa22
#271 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
i Mašenka Vukadinović seli na N1

Last edited by opa22 on 23/03/2014 11:51, edited 2 times in total.
-
recto-verso
#272 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
hoces reci Masenka a ne Mesankaopa22 wrote:i Mešanka Vukadinović seli na N1
p.s. ukucaj Mesanka Vukadinovic u google i idi na fotke
- raskopusa
#273 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
hoce li iko hvale vrijedan ostati na htv?opa22 wrote:i Mašenka Vukadinović seli na N1
- It_is_a_Leclerc
#274 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Mislim da i Suzana Stambol prelazi ovdje.
-
StupskaBitanga
#275 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB
Davno je rečeno i potvrđeno za Suzanu