N1

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
didgeridoo

#251 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by didgeridoo »

istina je ovo sto je napisao opa22
zlokruhovic

#252 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by zlokruhovic »

didgeridoo wrote:istina je ovo sto je napisao opa22
Pa reci kako znaš da je istina?? , daj ti izvor neki ako opa22 nije dao.
didgeridoo

#253 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by didgeridoo »

vidjeces za 2 mjeseca kad budu startali.
mozes vjerovati ili ne vjerovati, ja ti pisem da je tako i vidjeces da ce biti tako...
zlokruhovic

#254 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by zlokruhovic »

didgeridoo wrote:vidjeces za 2 mjeseca kad budu startali.
mozes vjerovati ili ne vjerovati, ja ti pisem da je tako i vidjeces da ce biti tako...
A izvini molim te , ako ti kažeš da je tako onda u redu. :-)

Ja ću za 2 meseca zaraditi 2 miliona eura i kupuću Klix.ba , ja ti pišem tako , a ti verovao ili ne videćeš da će biti tako.

:-)
navedeni

#255 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by navedeni »

svaka drzava ce imati svoj dnevnik, izvor: ZUKIC
didgeridoo

#256 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by didgeridoo »

zlokruhovic wrote:
didgeridoo wrote:vidjeces za 2 mjeseca kad budu startali.
A izvini molim te , ako ti kažeš da je tako onda u redu. :-)

Ja ću za 2 meseca zaraditi 2 miliona eura i kupuću Klix.ba , ja ti pišem tako , a ti verovao ili ne videćeš da će biti tako.

:-)
svakako se aBd za 2 mjeseca tipkamo ovdje pa cemo vidjeti da li tipkas sa zlatne tastature ili ces se posuti pepelom, a ja ti kazem da ce biti ovo drugo...
ifk

#257 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by ifk »

StupskaBitanga wrote:news insajder hajmo sačekati početak emitovanja N1 i onda upoređivati sa AJB
p.s ne nisam iz AJB nemoj odmah to misliti
Mah, taj srpski CNN nema sanse ljudi. I da je tacno da su ih kupili KKR i da je tacno da je to zapravo CNN, a ne fransiza CNN pod srpskom palicom Dragana Solaka i da je tacno da djevojacko prezime Zorana Sprajca nije Jovanovic i da je tacno da za tu kompaniju radi general Petraeus, ocigledno je da general nije poslao izvidjace i da ce izgubiti "bitku", jer nema te sile koja ce napraviti neki srpski news kanal, emitiran iz Beograda, upravljan iz Beograda, sjedistem u Beogradu, koji ce imati gledanost u Bosni i Hrvatskoj.

NEMA SANSE!

Slazem se da je Al Jazeera napravila gresku pogotovo sa onim africkim dokumentarcima koji nikog na Balkanu ne interesuju, medjutim Al Jazeera ima gledanost i relevantnost u svim dijelovima bivse Jugoslavije jer se ne emitira iz Beograda i Srbije i jer iza nje ne stoji srpski kapital, jer nije srbijanska firma.

Medjutim taj sumadijski "CNN", ma da dovedu cjelokupnu ekipu iz Atlante i da oni propricaju "srpski da ih ceo svet razume" ta news TV stanica nema ama bas nikakve sanse za uspjeh u BiH i Hrvatskoj i Sloveniji!

Nekakav news TV regionalni biznis koji zeli uspjeti na regionalnom podrucju, na podrucju bivse Jugoslavije ne moze ni pod razno imati:

1. Sjediste u Beogradu
2. Sadrzavati srpski kapital

Imali bi sanse da sjediste te United Grupe i sjediste tog kanala prebace u Sarajevo i samo tako. U suprotnom bacanje love. Pa te budale zele otvoriti novi Yutel, pa oni nisu uradili ni domacu zadacu koju su morali uraditi i prije nego su pomislili na ovakvo sto i to su trebali znati, a to je da ni pod razno nisu smjeli imati vlasnicku strukturu srpsku i da nisu smjeli imati ne samo sjediste news TV kanala u Beogradu, nego ni sjediste maticne kuce.

Hrvati, Bosnjaci i Slovenci ni pod razno nece gledati taj kanal i mogu oni u njega upumpati milijardu dolara, to je tako i to se nece moci promjeniti.

Jedina regionalna sansa za taj srpski news TV kanal, sjediste i maticne firme i kanala u Sarajevu, ako vec nemaju srpski kapital iza sebe kako neki tvrde. Tek onda mogu doci u ravan sa Jazeerom, da se takmice s njom, medjutim Jazeera je pokupila novinare koji su necemu vrijedili i bas se vise izbora nema, a osim toga, sa konkurencijom, Jazeera ce sigurno povecati budzet sarajevskoj ekipi.
tufo071

#258 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by tufo071 »

ifk

uz duzno postovanje svacije argumentacije mislim da si ti jedan balavac koji je uz to prilicno i ne upucen i vrlo nacionalisticki nastrojen. U ovoj TV kako ja citam ce raditi super ljudi iz iz Hrvatske BOsne i Srbije. Kakve to veze ima gdje je mjestena televizija. Ko ako je u Sarajevu to je OK a ako nije onda je to sve go chetnik. E pa jadni mi s takvim misljenjima kako sto je tvoje. Imas pravo na svoje misljnej al si mlad pa ces nauciti vremenom.
Ak Aj JAzeera dobiva paer od Katara onda je to ok i u redu, a kad ova nova TV dobija pare od amerikanaca KKR onda je to sranje. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

p.s
niko AJ ne gleda i pola ovih sto ovdje pisu da gledaju ne gledaju. Sad je moda reci da se to kako gleda.
fantomka

#259 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by fantomka »

Ifk
Nevjerovatna logika i argumentacija iz koje se ne moze zakljuciti nista o N1, ali bi se moglo o samom autoru komentara.
opa22

#260 N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)

Post by opa22 »

Image

Grafiku za N1 vijesti, a vjerojatno i ostale emisije, će dizajnirati američka firma "Renderon".... Na njihovoj stranici ( http://www.renderon.com ) možete pogledati za koga su sve radili

Sent from my iPhone using Tapatalk
It_is_a_Leclerc

#261 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by It_is_a_Leclerc »

Mene interesuju "afrički" dokumentarci na AJ.

Smisao takvih emisija je da naučimo nešto o drugima, o dijelovima svijeta koje nikad nećemo posjetiti,ljudima koje nećemo upoznati. To su najbolje edukativne emisije koje imaju domaći programi, a sama činjenica da nešto ne gledate jer je "iz Afrike ili Južne Amerike" i ne tiče se konkretno nas, dovoljno govori o vama.

Ovom programu želim sve najbolje. Gledat ću ih, u umjerenoj mjeri. Ipak će, prema dosadašnjim angažovanim imenima, teško biti bolji od Al Jazeere.
Maharadza

#262 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by Maharadza »

It_is_a_Leclerc wrote:Mene interesuju "afrički" dokumentarci na AJ.

Smisao takvih emisija je da naučimo nešto o drugima, o dijelovima svijeta koje nikad nećemo posjetiti,ljudima koje nećemo upoznati. To su najbolje edukativne emisije koje imaju domaći programi, a sama činjenica da nešto ne gledate jer je "iz Afrike ili Južne Amerike" i ne tiče se konkretno nas, dovoljno govori o vama.

Ovom programu želim sve najbolje. Gledat ću ih, u umjerenoj mjeri. Ipak će, prema dosadašnjim angažovanim imenima, teško biti bolji od Al Jazeere.
Ja ugl. kad' god gledam neki dokum. snimljen na tom' kontinentu, s jedne strane šućuram Allahu dž.š. što nisam tamo rođen , znam da ne valja ali ne mogu drugačije kada vidim šta se tamo radi(lo) i s druge dovim da ih tamo konačno pogleda pa da vide bolje dane, dosta su i propatili (mislim na kontinent generalno)! :cry:
StupskaBitanga

#263 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by StupskaBitanga »

Image
Ismeta Ika Ferer Gotić sa TV1 prelazi na N1
stup metropola

#264 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by stup metropola »

ocekivao sam puno vise od tv1
recto-verso

#265 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by recto-verso »

StupskaBitanga wrote:Image
FeRRer :-)

nadjoh ovo negdje o njoj :-)

"Za dnevnu šminku koristim “Garnierovu BB” kremu, “L'Oreal” maskaru i hidratantno sjajilo za usne. ‘Less is more!’ Što manje šminke, to bolje za dnevni look. Za večernju šminku koristim samo “L'Orealove” proizvode. Dobra podloga je najbitnija: tekući puder Infallible, “The Match” tečni korektor, “True Match” kameni puder. Za ‘smokey eyes’ efekt koristim “Smokey Eyes Quad” u prirodnim bojama (smeđe i ugašeno zlatne), pojačam tušem “Super Liner” i završim “False Lash Flutter” maskarom, koja je bila ‘in’ i na ovogodišnjem SFF-u. “True Match Blush” na lice i definirati look “Color Riche” ružom. Naravno, ovisno o jačini šminke na očima, tako biram i boju i intenzitet ruža. Najdraža nijansa mi je “Fatal Satin” za večernje sate, vrlo je romantična, privlačna, a što je najvažnije, dugo ostaje na usnama. Maskara je u mom slučaju “must have”, čak imam po jednu u svakoj torbici i toaletu. I, naravno, ruž ili sjajilo."
opa22

#266 N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB)

Post by opa22 »

Ko je ova :o prvi put je vidim u zivotu :/

sinuhe

#267 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by sinuhe »

Neka kona.
archi_a

#268 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by archi_a »

opa22 wrote:Ko je ova :o prvi put je vidim u zivotu :/

Vidis da ni ona sama ne zna ko je. Kad se krene predstavljati u 248 dijelova. :D
Maharadza

#269 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by Maharadza »

recto-verso wrote:
StupskaBitanga wrote:Image
FeRRer :-)

nadjoh ovo negdje o njoj :-)

"Za dnevnu šminku koristim “Garnierovu BB” kremu, “L'Oreal” maskaru i hidratantno sjajilo za usne. ‘Less is more!’ Što manje šminke, to bolje za dnevni look. Za večernju šminku koristim samo “L'Orealove” proizvode. Dobra podloga je najbitnija: tekući puder Infallible, “The Match” tečni korektor, “True Match” kameni puder. Za ‘smokey eyes’ efekt koristim “Smokey Eyes Quad” u prirodnim bojama (smeđe i ugašeno zlatne), pojačam tušem “Super Liner” i završim “False Lash Flutter” maskarom, koja je bila ‘in’ i na ovogodišnjem SFF-u. “True Match Blush” na lice i definirati look “Color Riche” ružom. Naravno, ovisno o jačini šminke na očima, tako biram i boju i intenzitet ruža. Najdraža nijansa mi je “Fatal Satin” za večernje sate, vrlo je romantična, privlačna, a što je najvažnije, dugo ostaje na usnama. Maskara je u mom slučaju “must have”, čak imam po jednu u svakoj torbici i toaletu. I, naravno, ruž ili sjajilo."
Image

:oops:
navedeni

#270 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by navedeni »

vodila biznis magazin na tv1 , dobra koka, uvijek neke slike izbacuje na fejsu :razz: 8)
opa22

#271 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by opa22 »

i Mašenka Vukadinović seli na N1
Image
Last edited by opa22 on 23/03/2014 11:51, edited 2 times in total.
recto-verso

#272 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by recto-verso »

opa22 wrote:i Mešanka Vukadinović seli na N1
Image
hoces reci Masenka a ne Mesanka :-)

p.s. ukucaj Mesanka Vukadinovic u google i idi na fotke :D
raskopusa

#273 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by raskopusa »

opa22 wrote:i Mašenka Vukadinović seli na N1
Image
hoce li iko hvale vrijedan ostati na htv? :shock:
It_is_a_Leclerc

#274 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by It_is_a_Leclerc »

Mislim da i Suzana Stambol prelazi ovdje.
StupskaBitanga

#275 Re: N1-Balkanski CNN u vlasništvu United Group (Telemach,SBB

Post by StupskaBitanga »

Davno je rečeno i potvrđeno za Suzanu
Post Reply