ne uce...thea wrote:ali se uce ljudi reda
kazna uci ljude reda
ne uce...thea wrote:ali se uce ljudi reda
Kojom logikom će plaćanje ulaska na Vrelo Bosne naučiti papka da ne kolje labuda, ne razbija flašu i ne piša po travi?thea wrote:Placanje DA!
Samo se tako njeguje priroda, eh kad za 50 godina naucimo malo o ekologoji nek ponovo otvore kapiju!
A do tad kazne na svakom koraku, budzet bi vrlo brzo bio pun
Pa valjda je i do sada postojao neki fond iz kojeg se to finansiralo?!DaysleepeR wrote:naplaćivanje ulaza stvara fond za održavanje svega što stoka demolira
kakav crni fond vidiš da ovi potrošiše silu božju na službena auta, mobitele, putne troškoveNaslovnica wrote:Pa valjda je i do sada postojao neki fond iz kojeg se to finansiralo?!DaysleepeR wrote:naplaćivanje ulaza stvara fond za održavanje svega što stoka demolira
Znači, stoka demolira, nekažnjeno, a pošten i kulturan svijet to plaća?!
Aferim.
Baš bih volio da vidim koliko to stoka demolira, a koliko se novca mjesečno prikupi.
Ovo je samo još jedan harač + prilika da se zaposli rodbina.
Od mene na Vrelu Bosne neće dobiti niti marke u naredom periodu, pa neka naplaćuju kome hoće.
Senaid znaGenije wrote:evo već tri puna mjeseca se naplaćuje
GDJE SU PARE?
pa kako gdje su, otišle na plate odabranih. nije valjda da si očekivao neki novi sadržaj?Genije wrote:evo već tri puna mjeseca se naplaćuje
GDJE SU PARE?
Bas neki dan bila poslije duzeg vremena i o istom razmisljam.Genije wrote:Evo sad će godina kako se naplaćuje ulaz.
Ni marka nije uložena u Vrelo Bosne, osim u kućice za naplatu.
GDJE SU PARE?
Nisam tamo dugo bio, ali ako je to tako kako pisete, to mi pocinje smrditi na Gras, ViK, Toplane i druge komunalne firme, gdje se gradjani uslovljavaju da placaju za mizernu uslugu, a lopovima na vlasti to zapravo sluzi kao nepresusan izvor prihoda za raznorazne stvari, za finansiranje izbora na primjer; pa dok traje traje, i onda pojeo vuk magarca, niko nista ne zna, niko nije kriv, a oni ce lagano u stecaj, pa kako bude! A ovce neka plaćaju i dalje!Genije wrote:Evo sad će godina kako se naplaćuje ulaz.
GDJE SU PARE?
Isto sam pis'o, samo bih volio da sad oni pametnjakovici koji su bili ZA naplatu dodju i kazu nam u sta je to dole ulozeno???Genije wrote:Tako je i tako sam prognozirao da će biti kad sam otvorio ovu temu.mayab wrote:Nisam tamo dugo bio, ali ako je to tako kako pisete, to mi pocinje smrditi na Gras, ViK, Toplane i druge komunalne firme, gdje se gradjani uslovljavaju da placaju za mizernu uslugu, a lopovima na vlasti to zapravo sluzi kao nepresusan izvor prihoda za raznorazne stvari, za finansiranje izbora na primjer; pa dok traje traje, i onda pojeo vuk magarca, niko nista ne zna, niko nije kriv, a oni ce lagano u stecaj, pa kako bude! A ovce neka plaćaju i dalje!Genije wrote:Evo sad će godina kako se naplaćuje ulaz.
GDJE SU PARE?
+1OldMayor wrote:Nisam bio na vrelu bosne otkad se placa, niti cu ikada uci - necu iz principa. Nije mi do te 2-3 popisane marke. Ali cu ih radije bacit u potok, nego njima dat. Prolazio sam desetine puta dole i nista, bukvalno nista nisu uradili. I za sta da im placam? Jer ta bagra je na budzetu + sad su se naklatili i ljudima na kosti. Dakle placamo ih sada i direktno i indirektno.
Ok, nije problem. Al daj mi brate sadrzaj, jebleo te onih 4-5 patki, 2-3 labuda, onaj ogavni restoran i voda koja nije za pice.
20 godina oni nisu u stanju bili da barem uklone one rusevine dole. Eto ne moras obnavljati nista, ali barem ukloni jbmu. Ali su zato za 2-3 dana organizovali naplacivanje karata.![]()
Jos jedna ubleha, placajte mi cemo ulagati - a svelo se na to placajte, da mi imamo sebi za plata. Mene vrelo nikad nece vidjeti dok je tako, ima aleja isto mi il setao vrelom il alejom. Zrak i setanje nema sanse da mi iko naplacuje.
Black swan wrote:slušam jutros na radiju direktora ublehaškog javnog poduzeća koje vodi ovo sranje na vrelu
uglavnom kroz polusmijehlik kaže parafraziram
mi smo s naplatom htjeli da umanjimo broj ljudi koji će dolaziti na ovo nulto izvorište ( sad neki stručni pojmovi protiv zagađenja a tamo kuće grade stoka ba)
ali eto usprkos naplati broj posjeta se povećava![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ko koga laže ovdje... je li to najava povećanja cijene
te pokušaja naplate svega ostalog jer vide oni da narod ne posustaje