Licemjerje. A sta mislite kako je nastala RS? Na hiljadu puta gorem i uzasnijem nasilju. Ovo je 'nista' u odnosu na to sta su njihovi sunarodnjaci cinili dvadeset godina prije u tom istom Zvorniku, Bijeljini, Foči, Višegradu, Prijedoru itd. Sveli su Bosnjake na status nacionalne manjine u nekada vecinski bosnjackim opstinama, pa i u Zvorniku i sada se kao zgrazavaju nad nasiljem.snaga_znanja wrote:
Trazim Covjeka - Страшно , људи зар је могуће да су власти у Зворнику дозволиле овакво нецивилизовано понашање групе хулигана , зар хулигани треба да буду синоним за српски народ у Републици Српској, постиђен сам и огорчен. Кукавице , примитивци , ниво њихове свјести , културе је дивљег вепра.Треба поставити питање одговорности шефа полиције у Зворнику , јер овом инциденту је претходила " предигра" , да је полиција обављала своју функцију, превентивно би обезбиједила да људи исламске вјере у миру обављају своје вјерске обреде. Овакви гнусни чинови трибалаца који су наводно " прави Срби" морају имати свој судски епилог у противном , терор звјери ће се наставити. Свим нашим комшијама истинским вјерницима исламске вјере желим Бајрам шериф мубарак олсун и да никада не доживе оваква понашања и понижења.
Stojan Svjetlica - Ovakve i slične događaje treba najstrožije kažnjavati ( Od 10 godina robije pa naviše).
Bilo kojoj manijačkoj skupini pripadali ( Nemogu reći vjeri, jel ovo rade nevjernici pod okriljem tamo neke vjere koja je samo njima poznata)
Pozdravljam sve dobre ljude islamaske vjeroispovjesti i želim im Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Dobro razumijem svakoga vjernika koji bude povređen on kao i njegova Bogomolja,naročito o velikim praznicima koji jako puno znače svakom iskrenom vjerniku.
Neka se postide svi oni koji neznaju šta je istinska Božija ljubav i koji preko ovih i sličnih stranica vređaju tuđe svetinje. ( Draga Lejla i tebi slični mislim da ćeš se bar malo postidjeti.)
Ja sam čovjek koji svoje voli a tuđe poštuje!
Ponekad puknem kad vidim koliko je bolesnih mozgova i junaka koji su sa prvim pucnjem se ukakali i pobjegli,ostavili svoje mjesto,familiju ,svetinje a sad iz dijaspore sve neki veliki Muslimani i pljuju li pljuju po svemu onome što misle da nije njihovo.
I na svim drugim stranama ima njima sličnih ali oni nisu pobjegli i potpisuju se punim imenom i prezimenom što ne znači da su puno bolji od ovih prvih.
Poštovanom gospodinu želim brz oporavak u želji da mu se nešto slično nikad više ne dogodi i da još puno godina slavi svoje praznike i običaje.
Radojka Savic - Sramno ,sramno ,al morate svatit da ima mnogo pretjerano neradnika i neznaju stace sa sobom.vjerujtemi nece proc nekaznjeno. Okake provaktore treba kazniti sa radom na trasiranim novim putevima gdje se radi sa uzarenom masom i do 60 stepeni. Nemoze se rec ,ah ah zastrasujece zivljenje ovog naroda vjernika muslimana. Gospodinu zelim sto brzi oporavak i srecan ramazan, a ovim provakotarima da se sto pre tatini sinovi dovedu u red sa batinama i Ostrom kaznom. Majmuni uliganski ,izivljavat se na neduznim narodom. Vjerujtemi naletice negdje na gusto . steta stose nije desilo sad.
Slavko Vidovic - Krajnji bezobrazluk,udarati covjeka od 73 god.bas su junacine p. materina treba bandu prvo perit pa onda u zatvor, stvarno mi je zao neduzni ljudi.
Jelena Jekic Metlar - SRAM DA IH BUDE I NJIHOVE RODITELJI KOJI SU IH TAKO VASPITALI,TO SU OD KUCE PONJELI.KAKO BI IMA BILO DA IM NEKO OCA ILI MAJKU ISTUCE NA BOZIC? JA SE IZVINJAVAM AKO SAM NEKOGA UVRIJEDILA OVO SE ISKLJUCHIVO ODNOSI NA OVE KOJI SEBE SMATRAJU MANGUPIMA. SVIM PRIPADNICIMA MUSLIMANSKE VJEROISPOVJESTI CHESTITAM BAJRAM SHERIF MUBAREK OLSUN.
Mladen Blagojevic - da se razumemo..ostro osuditi i objaviti imena ,..ne inicijale..to nisu ljuedi nego bagra koja sramoti zvornik ...
Radovan Rade Šmitran - Велика и нечувена срамота.Институције Зворника требају да најоштрије осуде овакво понашање. Свим вјерницима исламске вјере желим Бајрам шериф мубарак олсун.
_______________________________________________________________________________________
Ovako se gradi suzivot. Kad se ljudi ograde od budala i maloumnika. Javno i to velika vecina pod punim imenom i prezimenom.
Svake godine za bilo ciji vjerski praznik u ovoj drzavi se desi ovakva neka glupost. Dok ljudi ne shvate da kad neko istuce vjernika za Bajram da jedino sta moze postici je ojacati mu vjeru u Boga nece se proci ovakvih gluposti.
Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnjaka
- hornet
#251 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
-
Svitanje
#252 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Koja gora Mujohornet wrote: Licemjerje. A sta mislite kako je nastala RS? Na hiljadu puta gorem i uzasnijem nasilju. Ovo je 'nista' u odnosu na to sta su njihovi sunarodnjaci cinili dvadeset godina prije u tom istom Zvorniku, Bijeljini, Foči, Višegradu, Prijedoru itd. Sveli su Bosnjake na status nacionalne manjine u nekada vecinski bosnjackim opstinama, pa i u Zvorniku i sada se kao zgrazavaju nad nasiljem.
Koja gora Mustafa
Koja gora brate Mujo
Razgovora nema....
ROMANIJA SEJO
ROMANIJA SESTRICE......
- babo_reuf
#253 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
To ti mene nešto prozivaš ?a to su ovi srbofili,turkofili,hrvatofili,titofili,zapadofili,cecofili,halidbešlićofili..
Nije grijeh voljeti neprijatelja tvog neprijatelja...
A šta veliš na preemptive strike?
Zemljo tisućljetna
Na vjernost ti se kunem
Od mora do Save
Od Drine do Une
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Bog nek' te sačuva
Za pokoljenja nova
Zemljo mojih snova
Mojih pradjedova
Jedna si jedina
Moja domovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
NDH je bila najbolja, a?
Jest vala, svi su isti, i onaj što brani goli život tj. mi, i onaj što napada da osvoji, ubije, siluje i zapali, tj. oni ...Ovako su pričali i velikosrpski nacionalisti pred rat, samo tada su u pitanju bili Srbi.
Po tvoj logici bili su upravu, preventivni rat i dobiše republiku, da im se ne ponovi.
Logika, nema šta.
Jest al u kurcu ...
-
Svitanje
#254 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Niste mi Vi ni pali na pamet.Prozivam ove koji druge zemlje stavljaju ispred svoje vlastite.To su npr. ovi koji pogoduju uvozu mineralnih,običnih voda iz drugih zemalja i ruše proizvodnju vode u vlastitoj zemlji.I mesa,i mlijeka,i putera,i šarafa,i namještaja,i...i....i....babo_reuf wrote:To ti mene nešto prozivaš ?a to su ovi srbofili,turkofili,hrvatofili,titofili,zapadofili,cecofili,halidbešlićofili..
Nije grijeh voljeti neprijatelja tvog neprijatelja...
NAJGLUPLJE JE NPR. DA TRPAMU U NAŠE STOMAKE KEKSE I ČOKOLADE IZ OSIJEKA I GORNJEG MILANOVCA A "NAŠI" SU INIŠTILI "ZORU" I "LASTU" i sl.
-
RATM56
#255 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
babo_reuf wrote:![]()
![]()
Ne znam čemu kolutanje nakon osude Bošnjaka koji ašikuju sa Slobodankama i ostalim Srbijankama, tvrdnji da su Hrvati svi super osim onih koji su u stvari Srbi itd. Nemaš razloga tajiti to, NDH je imala ''know - how''.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#256 Srbi su Hrvati su Bošnjaci su...
Reufe, iz tebe govori autoprojekcija vlastitog kompleksa....de skoči u bunar da zatvorim poklopac za tobom, sunce vam ret**irano.babo_reuf wrote:Tako ti je to kad je u vecine Bosnji na prvom mjestu religija, pun stomak pa drzava.
Bošnjama ili prosječnim Mošnjama da ne kažem Balijama je na prvom mjestu LIČNI iliti OSOBNI interes. Lova i sex na prvom mjestu, a onda malo glumatanje da je musliman. Žene su im još gore prodane duše - čast izuzecima. :
Kad je lova u pitanju ili ako nađe neku žensku tipa Slobodanka iz Čačka, a ti mu s pravom prigovoriš da je Slobodankin stric klao bošnjačku djecu, a on s njim rakija ko s najrođenijim - ako mu staneš na put - ubiće te namrtvo (za pare) ili barem namarisat sa grupom mafijaša (za čkapi). Znam iz ličnog iskustva.![]()
Kad pokolju Srebrenicu i Istočnu Bosnu - ko ga hebe - odoh ja u Dansku, ja sam ižbjeglica. Kad marišu Fatu Orlović ko je hebe, imal se šta za ukrast i pohebat. Kad premlate dedu od 73 godine - ko ga hebe, danas je prvi dan Bajrama odo se ja napit.
I kakva je ovo J**ena tema uopšte?
-
Bodkin
#257 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Dugo te nije bilo @dr.gog, tu je i npr ndh temadr.gog wrote:Reufe, iz tebe govori autoprojekcija vlastitog kompleksa....de skoči u bunar da zatvorim poklopac za tobom, sunce vam ret**irano.babo_reuf wrote:Tako ti je to kad je u vecine Bosnji na prvom mjestu religija, pun stomak pa drzava.
Bošnjama ili prosječnim Mošnjama da ne kažem Balijama je na prvom mjestu LIČNI iliti OSOBNI interes. Lova i sex na prvom mjestu, a onda malo glumatanje da je musliman. Žene su im još gore prodane duše - čast izuzecima. :
Kad je lova u pitanju ili ako nađe neku žensku tipa Slobodanka iz Čačka, a ti mu s pravom prigovoriš da je Slobodankin stric klao bošnjačku djecu, a on s njim rakija ko s najrođenijim - ako mu staneš na put - ubiće te namrtvo (za pare) ili barem namarisat sa grupom mafijaša (za čkapi). Znam iz ličnog iskustva.![]()
Kad pokolju Srebrenicu i Istočnu Bosnu - ko ga hebe - odoh ja u Dansku, ja sam ižbjeglica. Kad marišu Fatu Orlović ko je hebe, imal se šta za ukrast i pohebat. Kad premlate dedu od 73 godine - ko ga hebe, danas je prvi dan Bajrama odo se ja napit....
I kakva je ovo J**ena tema uopšte?
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#258 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Imao sam mnogo posla, bolesne raje napretek, sirotinje...Bodkin wrote: Dugo te nije bilo @dr.gog, tu je i npr ndh tema
A na temu NDH sam , naravno odgovorio, sa osmjehom se sjećajući dalmatinskih partizana koji su rešetali crnokošuljaške demone negdje oko "Lištice" (one pogane fratre), te braće partizana i OZNA-ša koji su nakrcali septičke jame sa najvećim otpadom hrvatskog naroda.
-
Krushna mrva
#259 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
ja teme i govana
- Saraba
#260 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
"Neka Bošnjaci napuste RS radi svoje bezbednosti“!
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... ezbednosti
- Ukoliko momak (simpatizer našeg pokreta) koji je uhapšen zbog napada na Bošnjake (protivnike naše države Republike Srpske) ne bude pušten na slobodu, preduzećemo nove akcije protiv Bošnjaka. Svi Bošnjaci kojima nije u srcu Republika Srpska , neka istu napuste radi svoje bezbednosti, poručuje sljedbenk grupe pod imenom Sloboda za napadača na Bošnjake.
-
semirizsvemira
#261 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Ova izjava je skoro prosla nezapazena u medijima . zamisli da je ovo samo kontra napisao neko u Sarajevu ili ZeniciSaraba wrote:"Neka Bošnjaci napuste RS radi svoje bezbednosti“!
- Ukoliko momak (simpatizer našeg pokreta) koji je uhapšen zbog napada na Bošnjake (protivnike naše države Republike Srpske) ne bude pušten na slobodu, preduzećemo nove akcije protiv Bošnjaka. Svi Bošnjaci kojima nije u srcu Republika Srpska , neka istu napuste radi svoje bezbednosti, poručuje sljedbenk grupe pod imenom Sloboda za napadača na Bošnjake.
- Sezam
#262 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Izgleda da Djuro nece oprositi sto ga je tukao.
-
chupacabra
#263 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Ne samo to. Sad slijedi tuzba protiv starca pred opstinskim sudom u Zvorniku za povredu sake zbog tvrde glave. Saka ce biti kao dokaz podvrgnuta CT snimanju da se ukaze na lomove. Kada mladi RS fasista dobije spor pred nezavisnim sudom, nalozice se starcu da mu isplati odstetu, a ako ne moze, slijedi oduzimanje pokretne i nepokretne imovine. Vec vidjeno i odlicno fercera u RS-u.Sezam wrote:Izgleda da Djuro nece oprositi sto ga je tukao.
- avantgarde
#264 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
nesto mi puno skakljivo reagujes na nesto sto i nije tako lose i agresivno napisano,a ni zamisljeno?!..nemoj se covjece plasit...,valjda nemas razloga,ili?!snaga_znanja wrote:Zelis reci da je Bosnjacima potreban rat kojim bi osvetili sta im se desilo i ujedno protjerali Hrvate i Srbe iz Bosne i Hercegovine.avantgarde wrote:nisam ovdje nista procitao osim naslova teme, ne moze se stic sve ali bih rekao samo ovo:
-nije cudo da su srbi i hrvati spremniji od nas na pomirenje jer su oni nama visestruko vise zla nanijeli nego mi njima
-da li im se sve ono vrati sto su oni nama cinili,ne bi bilo pomirenja nikad..
facit!...ne smije im se nikad vise pruzit prilika da nas tako sjebu!...mislim da ne trebam objasnjavat sta sam ovdje mislio reci!..
Nego reci ti meni sta ima u Sve'ckoj?
- avantgarde
#265 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
babo_reuf wrote:O tome da volim Hrvatsku i Hrvate koji mrze četnike ( i tamane ih)Danica hrvatskog roda...? O cemu ti to?
Slušaj hem ih dio ima roditelja srpske nacionalnosti, hem ih se dio do 70 i neke izjašnjavao kao Srbi, a bogami nađe se i poneki uvrijeđeni multikulturnjak Srbodupeuvlakač.Da ne pricamo o komentarima forumasa. Isti oni koji umanjuju napad na Bosnjake u RS bi digli najvecu halabuku oko nekog napada na Srbina u Sarajevu.
Bljak.
otprilike tako nekako druze..
- Saraba
#266 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Pretučeni Zvorničanin smješten u UKC Tuzla: Za ljekare u Zvorniku ‘lakše’ povrijeđen!?
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=58
-
ObserverMode
#267 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Naravno da je lakše povrijeđen, uobičajene četničke metode su mnogo teže povrede, a najpopularnija je ubistvo.Saraba wrote:Pretučeni Zvorničanin smješten u UKC Tuzla: Za ljekare u Zvorniku ‘lakše’ povrijeđen!?
- BHCluster
#268 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Pa kada se usporedi sta su sve bosnjaci prezivjeli tamo onda je ovo laksa povreda.Saraba wrote:Pretučeni Zvorničanin smješten u UKC Tuzla: Za ljekare u Zvorniku ‘lakše’ povrijeđen!?
- avantgarde
#269 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
dobro receno,svaka cast!slogabn wrote:Tako ti je to kad je u vecine Bosnji na prvom mjestu religija, pun stomak pa drzava. Pati se Bosnjo i za prvo i za drugo, dok mu trece pred nosom nestaje. Umjesto da si prvo sredi drzavu, ojaca zakonske poluge, vojsku i policiju, ojaca privredu, industriju, poljuprivredu i stocarstvo, poveca izvoz svojih dobara, - jednom rijeci omoguci sam sebi prosperitet. U takvoj drzavi onda nek klanja i po deset puta na dan (ali ne tokom radnog vremena), i sigurno mu niko nece smjeti praviti docekuse. A ovako, kako radi nema mu buducnusti, cekaju ga nova samaranja, nova klanja, nova ponizenja i nestanak.odesveuhonduras wrote:Poseri ti nas.. nas su naši vjerski i politički lideri nakon 11.9 pretvorili u biljke i automate za pravdanje kako nismo beloalkaidaši. Usadili nam strahove i komplekse gore nego što smo imali za vrijeme Tita.
Grama ponosa mi više nemamo. Da imamo, u Zvorniku bi u slijedeći petak na džumi bilo 10 000 ljudi.
- babo_reuf
#270 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Toliko zemalja svijeta toliko žena svih boja i dezena, a naš mahalac našo Slobodanku što joj je stric bio u Arkanovcima. Zašto - jer je šonjo i smrad koji ne zna žensko smotat - pa ko prvi dadne - poginulo bi krme za nju.Ne znam čemu kolutanje nakon osude Bošnjaka koji ašikuju sa Slobodankama i ostalim Srbijankama, tvrdnji da su Hrvati svi super osim onih koji su u stvari Srbi itd. Nemaš razloga tajiti to, NDH je imala ''know - how''.
Jevrej našao mladu iz nacističke porodice ... Prava rijetkost, dok su kod nas Slobodanke svakodnevnica
Hrvati koji vole Dodika i s njim šuruju ( a dojučer su sa Karadžićem) tipa srpski HDZ Čovići, Jovići su bolesni ljudi.
BOLESNICI.
Last edited by babo_reuf on 09/08/2013 18:33, edited 1 time in total.
-
seksan
#271 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Al kazu da je ovvaj drugi bio u alkoholiziranom stanju. Cudi me da ga ovaj nije izmarisao i ostavio negdje kraj puta...Saraba wrote:Pretučeni Zvorničanin smješten u UKC Tuzla: Za ljekare u Zvorniku ‘lakše’ povrijeđen!?
-
seksan
#272 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
otkud ti ta informacija?babo_reuf wrote:
Toliko zemalja svijeta toliko žena svih boja i dezena, a naš mahalac našo Slobodanku što joj je stric bio u Arkanovcima.)
- BHCluster
#273 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Evo sta Vučić kaze za zlocine:
Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić poručio povodom ukidanja presude za atentat u Budvi da se zločini ne praštaju
- babo_reuf
#274 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Ako si ti Aleksandar Seksan ili žena mu - nikad da mi se više nisi obratio. Kod mene si na IGNORE.otkud ti ta informacija?
-
Hafis
#275 Re: Srbi i Hrvati spremniji na pomirenje i suživot od Bošnja
Naš je Reuf, osim što se razumije u barenje ženskih i solidan psihoanalitičar. Doduše samouk, ali ima očito elana.babo_reuf wrote:Toliko zemalja svijeta toliko žena svih boja i dezena, a naš mahalac našo Slobodanku što joj je stric bio u Arkanovcima. Zašto - jer je šonjo i smrad koji ne zna žensko smotat - pa ko prvi dadne - poginulo bi krme za nju.Ne znam čemu kolutanje nakon osude Bošnjaka koji ašikuju sa Slobodankama i ostalim Srbijankama, tvrdnji da su Hrvati svi super osim onih koji su u stvari Srbi itd. Nemaš razloga tajiti to, NDH je imala ''know - how''.
![]()
![]()
![]()
Jevrej našao mladu iz nacističke porodice ... Prava rijetkost, dok su kod nas Slobodanke svakodnevnica![]()
![]()
![]()
Hrvati koji vole Dodika i s njim šuruju ( a dojučer su sa Karadžićem) tipa srpski HDZ Čovići, Jovići su bolesni ljudi.
BOLESNICI.