Legalizacija kanabisa
-
salvatore paradise
#251 Re: Legalizacija kanabisa
To se podrazumijeva... kome ba da se mi prilagodjavamo
?
- Russki
#252 Re: Legalizacija kanabisa
to je to stari
samo tako
najgore mi je kad neko krene srat da je vutra stetnija od alkohola, jest stetna donekle al ne moze od ovih govana stetnija nikako bit
samo tako
najgore mi je kad neko krene srat da je vutra stetnija od alkohola, jest stetna donekle al ne moze od ovih govana stetnija nikako bit
- angelo
#253 Re: Legalizacija kanabisa
Njemački sveučilišni grad Gottingen nastavio je praksu koja se sve više širi svijetom - sadnju kanabisa po gradskim zelenim površinama kao vid prosvjeda.
http://nexus-svjetlost.com/vijesti/zdra ... nih-biljki
http://nexus-svjetlost.com/vijesti/zdra ... nih-biljki
-
salvatore paradise
#254 Re: Legalizacija kanabisa
Ma stetna jeste, to je cinjenica. Narocito ako se koristi svaki dan... Ali uz pravilnu upotrebu i bez pretjerivanja je sasvim regularnaRusski wrote:to je to stari
samo tako
- Russki
#255 Re: Legalizacija kanabisa
naravno 
lijek za sve zivo i nezivo
lijek za sve zivo i nezivo
- Hajvan
#256 Re: Legalizacija kanabisa
Vi ste neki naučnik/znanstvenik?salvatore paradise wrote:Dobro receno, nazalost... Kako zivimo u drzavi gdje vecina ljudi jos uvijek ima mentalni sklop iz 18. stoljeca (a i to je upitno) do eventualne legalizacije mi cemo tri puta umrijet i istrunutSorel wrote:Ma kakva legalizacija
istraživanjem se bavite?
kako ste determinisali stanje "mentalnog sklopa" današnjeg stanovništva, a kako onog iz 18. stoljeća?
jesu li baš toliko ozbiljne brojke...ono, baš poražavajuće?!?
možete li nam postaviti link na taj objavljeni naučni rad u kojem ste dokazali što ovdje tvrdite?
hvala.
Last edited by Hajvan on 30/10/2013 19:13, edited 1 time in total.
-
salvatore paradise
#257 Re: Legalizacija kanabisa
Ogradio sam se (al bukvalno jer sam stavio u zagradu da je i to upitno)... A sad voz. Nemam puno zivaca za nazor "humoristicne"...Hajvan wrote:Ti to neki naučnik/znanstvenik?salvatore paradise wrote:Dobro receno, nazalost... Kako zivimo u drzavi gdje vecina ljudi jos uvijek ima mentalni sklop iz 18. stoljeca (a i to je upitno) do eventualne legalizacije mi cemo tri puta umrijet i istrunutSorel wrote:Ma kakva legalizacija
istraživanjem se baviš?
kako si determinisao stanje "mentalnog sklopa" danađnjeg stanovništva, a kako onog iz 18. stoljeća?
jesu li baš toliko ozbiljne brojek...ono, baš poražavajuće?!?
možeš li nam postaviti link na taj objavljni naučni rrad u kojem si dokazao što ovdje tvrdiš?
hvala.
- Russki
#258 Re: Legalizacija kanabisa
daj hajvane nemoj srat bogati
oces rec da su svi pametni, da nisu zalupani i sta ja znam vec
meni je kap prelila casu kad me je jedan idiot pitao za jednog momka: jel istina da je poludio od trave?
daj ba
meni je kap prelila casu kad me je jedan idiot pitao za jednog momka: jel istina da je poludio od trave?
daj ba
- Hajvan
#259 Re: Legalizacija kanabisa
ću voz?
vlak?
ogradio
nekom ogradom
balo
___
eki ga
nema vremena
Balo
vlak?
ogradio
nekom ogradom
balo
___
eki ga
nema vremena
Balo
-
salvatore paradise
#260 Re: Legalizacija kanabisa
I dalje nije smijesno, cak ni kao provokacija... humor na izdisajuHajvan wrote:ću voz?
vlak?
ogradio
nekom ogradom
balo
___
eki ga
nema vremena
Balo
- Russki
#261 Re: Legalizacija kanabisa
vise govno ima vitamina nego hajvan humora
na temu: cila mi kužina na tebe miriše i kada te nema teže se diše, o marijana sexi marijana
na temu: cila mi kužina na tebe miriše i kada te nema teže se diše, o marijana sexi marijana
-
salvatore paradise
#262 Re: Legalizacija kanabisa
Trebao si reci da jeste... pa nek onda taj idiot citav zivot misli da sirom planete ljudi lude zbog vutreRusski wrote:daj hajvane nemoj srat bogati
daj ba
- Russki
#263 Re: Legalizacija kanabisa
ma nisam to htio da kazem iz razloga tog sto imam jasan stav i uvijek branim to za sto mislim da je tako
pokusavam ljude da naucim nesto, da otvore jebene oci a da manje prestanu gledat televiziju, medije i sta ja znam vec
- Hajvan
#264 Re: Legalizacija kanabisa
cao balavci
Hajvan wrote:
Legalize it - don't criticize it
Legalize it and i will advertise it
Some call it tampee
Some call it the weed
Some call it Marijuana
Some of them call it Ganja
Singer smoke it
And players of instruments too
Legalize it, yeah, yeah
That's the best thing you can do
Doctors smoke it
Nurses smoke it
Judges smoke it
Even the lawyers too
It's good for the flu
It's good for asthma
Good for tuberculosis
Even umara composis
Bird eat it
And they leave it
Fowls eat it
Goats love to play with it.
- Russki
#265 Re: Legalizacija kanabisa
WOAH WOAH WOAH WOAH BALAVCI WOAH WOAH WOAH
- Zatamnjena stakla
#266 Re: Legalizacija kanabisa
A što legalizacija? Šminka se krit' 
- Russki
#267 Re: Legalizacija kanabisa
ma nije se frka ni krit, vec sta ja znam, ja kontam da bi puno bolje bilo da se legalizira, smanjio bi se broj kriminalnih radnji i svega ostalog, ljudi bi sretniji bili, nasmijeseni, sve opusteno 
just sayin' guys
just sayin' guys
-
salvatore paradise
#268 Re: Legalizacija kanabisa
Ma ko nema toliko mozdanih celija da moze i sam shvatiti o cemu se radi, njemu ne vrijedi ni objasnjavati, sizifov je to pos'o... a plus sto propustas predobru zajebancijuRusski wrote:ma nisam to htio da kazem iz razloga tog sto imam jasan stav i uvijek branim to za sto mislim da je takopokusavam ljude da naucim nesto, da otvore jebene oci a da manje prestanu gledat televiziju, medije i sta ja znam vec
- Russki
#269 Re: Legalizacija kanabisa
a istina, ima ti ta mjesta 
šprdat ove ograničene ljude
-
salvatore paradise
#270 Re: Legalizacija kanabisa
Naravno. I ja sam nekad mislio da nekog mozes nesto nauciti. Ali sam odustao od te ideje jer trosim svoje vrijeme i trud na budale. Ovako ih podjebavas i bude ti bas lijepoRusski wrote:a istina, ima ti ta mjesta
- Russki
#271 Re: Legalizacija kanabisa
istina, u pravu si ti
mislim, skonto sam ja odavno da to nije vrijedno truda i vremena, al sta cu, ja sam takav, ajd reko opet da probam tam vam ovo ono, al vidim da ne ide
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#272 Re: Legalizacija kanabisa
Vrganj88 wrote:Marihuana je opasna koliko i svaka droga.GandalfSivi wrote:Smijesno. Legalne cigare koje su direktni uzrocnik raka i mnogih drugih bolesti (a jos se postane i zavisan od njih). Legalan alkohol koji potice na nasilno ponasanje i uzrokuje mali milion bolesti (a moze se postati i zavisan od istog). Marihuana koja ne potice niti jednu bolest, koja stavise se koristi u medicinske svrhe za lijecenje istih (ili barem uklanjanje boli), koja apsolutno ne izaziva agresivnost (a i od koje se ne moze postati zavisan) je nelegalna.
Onda se pojavi argument, kao preko marihuane prema tezim drogama. Nema ga ko je pusio marihuanu a da nije prije ili cigaru zapalio ili alkohol probao. Ali eto, kvalifikacija je da je to droga (btw, evo vam i definicija droge: A chemical substance, such as a narcotic or hallucinogen, that affects the central nervous system, causing changes in behavior and often addiction), mada ni po cemu nije i uglavnom se nadju ljudi koji nisu dovoljno edukovani po datom pitanju i onda se bore protiv iste.
Pusim je veci dio zivota, nikada niti jedno sranje nisam napravio zato sto sam "napusen" (ovo pod velikim navodnicima), u zivotu mi sasvim dobro ide, stavise...
Pitanje nije da li se treba legalizovati, nego kada ce se to desiti...

-
GaRGa
#273 Re: Legalizacija kanabisa

imamo par Harry J. Anslinger na forumu
neke od njegovih izjava su:
“There are 100,000 total marijuana smokers in the US, and most are Negroes, Hispanics, Filipinos, and entertainers. Their Satanic music, jazz, and swing, result from marijuana use. This marijuana causes white women to seek sexual relations with Negroes, entertainers, and any others.”
“…the primary reason to outlaw marijuana is its effect on the degenerate races.”
"“Reefer makes darkies think they’re as good as white men.”
- CoCoLoCo
#275 Re: Legalizacija kanabisa
ja chuo da se ovde trebam stupasit dab glaso za legalizaciju vuzne, pa et, stupas mene pik tita i zlata