Johnny_x wrote:.
Johnny_x pokušava staviti tačku na ovu temu.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Johnny_x wrote:.
Ali mu ne polazi za tastaturomsheilak wrote:Johnny_x wrote:.
Johnny_x pokušava staviti tačku na ovu temu.
ma, da, bolan. pogotovo zbog ovog boldiranog.sarajlija_ba wrote:Ove veze su vrlo uspješne.
...njegovo iskustvo i staloženost...
ima i toga, ali tu bi freud mogao nešto više reći. hey, ali desi se i ljubav, fakat.JThomas wrote:iskustvo i staloženost, ili galantnost starijeg muškarca, sve su to eufemizmi za lovu i društveni status. jer nešto ne vidim da se mlade i dobre koke lijepe na sredovječne klošare.
Desi se i pogodak na bingu, al' to nije pravilo.sheilak wrote:@Tomislav
možda teško, ali desi se.
ima, Thomas, trust me.JThomas wrote:izmiješana je ona sa zaleđinom sama po sebi. jer malo kome je zaista seksualno i emotivno privlačan neko 15 - 20 godina stariji od njega. ima i toga, naravno da ima, ali je izuzetak a ne pravilo.
Pa meni ce recimo prije biti privlacan bas takav oko 10+, dedi isjus niko nije savrsenJThomas wrote:izmiješana je ona sa zaleđinom sama po sebi. jer malo kome je zaista seksualno i emotivno privlačan neko 15 - 20 godina stariji od njega. ima i toga, naravno da ima, ali je izuzetak a ne pravilo.
E ... to su vrlo rijetki slučajevi ali ih ima jako mnogo.JThomas wrote:izmiješana je ona sa zaleđinom sama po sebi. jer malo kome je zaista seksualno i emotivno privlačan neko 15 - 20 godina stariji od njega. ima i toga, naravno da ima, ali je izuzetak a ne pravilo.
... ali ja sam zauzet ... još je sezona ... i tek sam za dragu naručio novi set lamela ... ako bude sreće još ćemo biti u vezi dok je ne spremim u garažu preko zime.krvava wrote:mene privlači jedan satriji 14 godina i to ludo
to je moguce trenutno tako posmatrati, dok je njoj 25 a njemu jos uvijek 45sarajlija_ba wrote:Mlada djevojka sve što treba može naći u starijem muškarcu. Ne mislim na metuzaleme naravno. Do 45 godina otprilike.
Toliko je danas primjera oko nas za ovo da to ne treba posebno obrazlagati.
Ja ne govorim o sponzorušama ili prostitutkama niti govorim o dedama koji su jednom nogom u grobu.
Dakle, muškarac do 45 godina i djevojka do 25 ili 30 godina su idealna kombinacija.
Sjedio sam sa parom, njoj oko 22 a njemu gotovo 50. Mislio sam na prvom susretu da joj je on otac. Liče![]()
Upoznao sam ih potpuno nakon intenzivnog druženja. Mogu samo reći da je u pitanju velika ljubav i sloga.
Naravno, njihova razlika u godinama nam je često bila tema i razgovora i zezancije.
Relaksirani su i uopšte ih nije briga šta ko misli o tome.
Gledaj to u realnim, bosanskim okvirima.registrovana onako wrote:to je moguce trenutno tako posmatrati, dok je njoj 25 a njemu jos uvijek 45sarajlija_ba wrote:Mlada djevojka sve što treba može naći u starijem muškarcu. Ne mislim na metuzaleme naravno. Do 45 godina otprilike.
Toliko je danas primjera oko nas za ovo da to ne treba posebno obrazlagati.
Ja ne govorim o sponzorušama ili prostitutkama niti govorim o dedama koji su jednom nogom u grobu.
Dakle, muškarac do 45 godina i djevojka do 25 ili 30 godina su idealna kombinacija.
Sjedio sam sa parom, njoj oko 22 a njemu gotovo 50. Mislio sam na prvom susretu da joj je on otac. Liče![]()
Upoznao sam ih potpuno nakon intenzivnog druženja. Mogu samo reći da je u pitanju velika ljubav i sloga.
Naravno, njihova razlika u godinama nam je često bila tema i razgovora i zezancije.
Relaksirani su i uopšte ih nije briga šta ko misli o tome.za 5-10 godina, on je na pola puta da postane starac
![]()
gledam michael douglasa i njegovu zeturazlika je nekih 25 godina, kraj njega je i ona stara, jer jednostavno su "stari par"
ako sada ona nadje nekog svojih godina ili mladjeg, ponovo ce da spada u mlade parove
Slažem se a ovog boldiranog se nisam dotakao a jako je važno.poticaj wrote: Ima mnogo u ovom smislu što si napisao. Ne mogu govoriti iz ličnog iskustva, jer se kod mene uvijek vrtilo oko 5 godina stariji
, i imala sam uvijek "rezrevu" prema većim razlikama u godinama i iskrena da budem nikad nisam dobila pažnju (ne mislim zaista na materijalno) koja bi mi godila.., svakoj ženi to prija
, jer nezreli muškarci - il' su previše blesavi il' uvijek imaju neke taktike
, razumijem, pronalaze se, nemaju mjere ni u čemu.., a mjera, nivo i životna mudrost puno doprinesu kvalitetnom odnosu. Bračni par bliskih poznanika, njoj je 30, njemu 47, lijepa je i uvijek je imala dovoljno novca, on je onako - prosječan već proćelav čovjek, uredan i vodi računa o sebi, oni se vole
, i svakome u njihovom društvu pređe malo njihove pozitivne energije kojom zrače.
E, sad, sve je to individualno, nekoj bi možda smetalo što je on već haman bez kose...itd., mislila bi da može nešto mlađe... Valjda je poenta u tome da život nije idealan, ali može biti lijep.
i djeca imaju djeda mrazasarajlija_ba wrote:
Gledaj to u realnim, bosanskim okvirima.
I njoj će za 5-10 godina biti 30 ili 35. Već će imati barem jedno a najvjerovatnije i dva djeteta.
Da je sama a u tim godinama u Bosni bi je svi računali da joj je voz proš'o.
Ne mogu da se udaju djevojke od 22-25 godina a da ne pričamo o onima od 30-35.
S druge strane ova iz naše priče se namirila. Ima muža, djecu, porodicu, sigurnost...
Nije ba ovo Holivud
Zavisi da li je stariji od nje ili stariji covjeksarajlija_ba wrote:Izazvaćemo ljubomoru kod ovih mladih mužjaka![]()
Ne razumijem zašto djevojke kriju da im se sviđaju stariji muškarci. Valjda je to nekakav odgoj, predrasuda, uticaj okoline...ko će ga znati.
Uglavnom, kroz neko moje skromno iskustvo primjetio sam da puno djevojaka, naročito u ovim vremenima danas, preferira starijeg muškarca...ali to kriju.
To je interesantno...
Ne znam imaju liregistrovana onako wrote:i djeca imaju djeda mrazasarajlija_ba wrote:
Gledaj to u realnim, bosanskim okvirima.
I njoj će za 5-10 godina biti 30 ili 35. Već će imati barem jedno a najvjerovatnije i dva djeteta.
Da je sama a u tim godinama u Bosni bi je svi računali da joj je voz proš'o.
Ne mogu da se udaju djevojke od 22-25 godina a da ne pričamo o onima od 30-35.
S druge strane ova iz naše priče se namirila. Ima muža, djecu, porodicu, sigurnost...
Nije ba ovo Holivud