odlična utakmica uz provjerenog navijača liverpoola komentatora ivana blažićka...jesi vidio kako sjebaje Rafu konstantno,te nije ovaj igrač za liverpool te nije onaj i kako najavi uvjek prije utakmice himnu "a sada dragi gledaoci prepuštam vas da uživate u najprepoznatljivoj navijačkoj himni na svijetu you never walk alone" kraljBetter Man wrote:Odlična utakmica između Liverpoola i Benfice na HRT 2! Liverpool vodi 4:1. Tores zabio dva komada, Kuyt 1 i Lucas 1. Wolfsburga ne gledam, ali sam pretpostavio da će ispasti, jer su nedorasli da igraju sa Engleskim klubovima.
Europa league 2013/14
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bato99
#251 Re: UEFA Europa League
- Obuca9
#252 Re: UEFA Europa League
Zanimljivo, Atletico sa samo jednom pobjedom u 6 utakmica EL dođe do polufinala 
- BSn
#253 Re: UEFA Europa League
bato99 wrote:odlična utakmica uz provjerenog navijača liverpoola komentatora ivana blažićka...jesi vidio kako sjebaje Rafu konstantno,te nije ovaj igrač za liverpool te nije onaj i kako najavi uvjek prije utakmice himnu "a sada dragi gledaoci prepuštam vas da uživate u najprepoznatljivoj navijačkoj himni na svijetu you never walk alone" kraljBetter Man wrote:Odlična utakmica između Liverpoola i Benfice na HRT 2! Liverpool vodi 4:1. Tores zabio dva komada, Kuyt 1 i Lucas 1. Wolfsburga ne gledam, ali sam pretpostavio da će ispasti, jer su nedorasli da igraju sa Engleskim klubovima.
Blazicko me uvijek podsjeti da smo nekada mogli gledati dobre prenose F1 i na nasem.
Liverpool sigurnim koracima koraca ka tituli.
- bato99
#254 Re: UEFA Europa League
kakav gol dade Petrić za HSV škaricama aaa drama vrtiće se ovo u špicama europa lige
-
Kumerle
#255 Re: UEFA Europa League
I da su u grupi Lige Prvaka jedva izborili prolaz pored strasnog Apoela kojeg nisu pobjedili u dvije utakmice i imali su na kraju velika 3 boda koliko i strasni Apoel. Patetico obicna kanta za napucavanje pobjedice ih Looserpool 10-0hz__semir wrote:Zanimljivo, Atletico sa samo jednom pobjedom u 6 utakmica EL dođe do polufinala
Last edited by Kumerle on 08/04/2010 23:17, edited 1 time in total.
- Better Man
#256 Re: UEFA Europa League
Jesam. Vidio sam. Dobar je bio. Ovi naši na OBN-u se navadili na Wolfsburg i Džeku, kao da ništa drugo ne postoji. Sreća pa na HRT-u znaju više o nogometu od ovih sa OBN-a, pa sam mogao da uživam u odličnoj utakmici između Liverpoola i Benfice, a bila je odlična i prva koja se igrala u Portugalu.bato99 wrote:odlična utakmica uz provjerenog navijača liverpoola komentatora ivana blažićka...jesi vidio kako sjebaje Rafu konstantno,te nije ovaj igrač za liverpool te nije onaj i kako najavi uvjek prije utakmice himnu "a sada dragi gledaoci prepuštam vas da uživate u najprepoznatljivoj navijačkoj himni na svijetu you never walk alone" kraljBetter Man wrote:Odlična utakmica između Liverpoola i Benfice na HRT 2! Liverpool vodi 4:1. Tores zabio dva komada, Kuyt 1 i Lucas 1. Wolfsburga ne gledam, ali sam pretpostavio da će ispasti, jer su nedorasli da igraju sa Engleskim klubovima.
- bato99
#257 Re: UEFA Europa League
pa gledamo i sad F1 prenose za blažičkom na HRT2 ...neznam gore u bosni ali ovde u hercegovini imamo HRT2 normalaBSn wrote:bato99 wrote:odlična utakmica uz provjerenog navijača liverpoola komentatora ivana blažićka...jesi vidio kako sjebaje Rafu konstantno,te nije ovaj igrač za liverpool te nije onaj i kako najavi uvjek prije utakmice himnu "a sada dragi gledaoci prepuštam vas da uživate u najprepoznatljivoj navijačkoj himni na svijetu you never walk alone" kraljBetter Man wrote:Odlična utakmica između Liverpoola i Benfice na HRT 2! Liverpool vodi 4:1. Tores zabio dva komada, Kuyt 1 i Lucas 1. Wolfsburga ne gledam, ali sam pretpostavio da će ispasti, jer su nedorasli da igraju sa Engleskim klubovima.
Blazicko me uvijek podsjeti da smo nekada mogli gledati dobre prenose F1 i na nasem.
Liverpool sigurnim koracima koraca ka tituli.
- Obuca9
#258 Re: UEFA Europa League
Ima i gore u Bosni, sa izuzetkom Sarajeva. Jedino kod nas zatamne HRT2bato99 wrote:pa gledamo i sad F1 prenose za blažičkom na HRT2 ...neznam gore u bosni ali ovde u hercegovini imamo HRT2 normala
- reeves
#259 Re: UEFA Europa League
Liverpool lagano ide ka titulu. Ne vidim nekog, ko im moze stati na putu .. Wolf ispade zasluzeno! S onakom odbranom nisu nigdje pristali. A kamoli da igraju u polufinalu Euro Lige..
-
Kumerle
#260 Re: UEFA Europa League
Kako sam bio upravu kad sam predvidio da ce i ovdje platinijeve sudije suditi protiv engleza, pomocni sudac dosudio ofsajd kuytu nakon sto je dao gol glavom nakon kornera
i glavni sudija ispravio tu odluku.
- Roy
#261 Re: UEFA Europa League
Fala kur.cu da je ispao ispodprosjecni Wolfsbug. To sam najavio vec prosle hefte. Grdje ekipe odavno ne gledah! Patnja je ziva gledat tu nemoc i tu koncetraciju netalenta. Trebali su davno ispast, ali su imali dosta srece.
Prvak njemacke koji gubi od C tima Manchestera, sa Fletcherom i Carrickom na stoperima? Smijesno.
Ekipa kojoj ako oduzmes Dzeku i Misimovica (uzas obojica veceras) dobicete Laktase.
Ja sam primjetio da upotrebljiv centasut od strane Gentnera, Pekairka, Riethera, Schafera, Hasebea, Dejagaha, dodje svaku 5 utakmicu. Tako da sam znao da veceras necemo vidjeti nijedan jer je u subotu potrosen limit za narednih 5 tekmi.
Sta reci za Dzeku?
Ostani, jarane, ostani nek ste zivog pokopaju. Postani novi Gekas i Mintal. Postani Lukareli.
Dieter Hoenes je pokopao Herthu, i ne misli stati na jednom klubu...
Da vidimo malo. Taj mamlaz je doveo: Martinsa, Kahlenberga, Zianija, Jhonsona, Pekarika..i fulio bas sve...SVE
dajte covjeku Nobela!
Kiti se tudjim perjem (Magathovim) glumi dasu i trazi neke SF cifre za Dzeku (koje sam siguran - nece NIKO dati) a ustvari ce samo pokupit kajmak od Magathova rada, jer je on otkrio i doveo Dzeku za bagatelu. (40-2 = 38 mil kajmaka)
Vrijeme je da tog momka neko nasavjetuje: ili ce igrati u buducem drugoligasu, ili ce se vinuti u sam vrh, gdje objektivno pripada.
Ako nista, zasluzuje bolje suigrace, suigarce koji znaju lopte...
Ako izabere ovo drugo, vrijeme je da digne glas i pocne obarati cijenu. Kad se vec zajebo pri potpisu, nek se vadi kako zna i umije iz zivog blata koje ce ga progutati.
Prvak njemacke koji gubi od C tima Manchestera, sa Fletcherom i Carrickom na stoperima? Smijesno.
Ekipa kojoj ako oduzmes Dzeku i Misimovica (uzas obojica veceras) dobicete Laktase.
Ja sam primjetio da upotrebljiv centasut od strane Gentnera, Pekairka, Riethera, Schafera, Hasebea, Dejagaha, dodje svaku 5 utakmicu. Tako da sam znao da veceras necemo vidjeti nijedan jer je u subotu potrosen limit za narednih 5 tekmi.
Sta reci za Dzeku?
Ostani, jarane, ostani nek ste zivog pokopaju. Postani novi Gekas i Mintal. Postani Lukareli.
Da vidimo malo. Taj mamlaz je doveo: Martinsa, Kahlenberga, Zianija, Jhonsona, Pekarika..i fulio bas sve...SVE
Kiti se tudjim perjem (Magathovim) glumi dasu i trazi neke SF cifre za Dzeku (koje sam siguran - nece NIKO dati) a ustvari ce samo pokupit kajmak od Magathova rada, jer je on otkrio i doveo Dzeku za bagatelu. (40-2 = 38 mil kajmaka)
Vrijeme je da tog momka neko nasavjetuje: ili ce igrati u buducem drugoligasu, ili ce se vinuti u sam vrh, gdje objektivno pripada.
Ako nista, zasluzuje bolje suigrace, suigarce koji znaju lopte...
Ako izabere ovo drugo, vrijeme je da digne glas i pocne obarati cijenu. Kad se vec zajebo pri potpisu, nek se vadi kako zna i umije iz zivog blata koje ce ga progutati.
- johntra
#262 Re: UEFA Europa League
čestitke Redsima, bit će zeznuto protiv Atletica, pogotovo Torresu...ali samo naprijed, YNWA...
Edine, igraj se razlaza iz Wolfsburga, podhitno....
Edine, igraj se razlaza iz Wolfsburga, podhitno....
- Edin H.
#263 Re: UEFA Europa League
Drag mi je Liverpool, ali bio je offside i pomocni sudija je bio u pravuKumerle wrote:Kako sam bio upravu kad sam predvidio da ce i ovdje platinijeve sudije suditi protiv engleza, pomocni sudac dosudio ofsajd kuytu nakon sto je dao gol glavom nakon kornera![]()
-
sumirprimus
#264 Re: UEFA Europa League
Moraju ovi kablovski operateri zatamnit,sta im posalju iz srbije i hrvatske,tip liga prvaka,one sapunice zbog tv prava..inace kazne slijede...hz__semir wrote:Ima i gore u Bosni, sa izuzetkom Sarajeva. Jedino kod nas zatamne HRT2bato99 wrote:pa gledamo i sad F1 prenose za blažičkom na HRT2 ...neznam gore u bosni ali ovde u hercegovini imamo HRT2 normala
vezano za utakmice,auff jes wolfsburg los brate
a najgora stvar za liverpul,sto ce na kraju mozda i uzet ovaj kup, i onda osta rafa jos jednu sezonu
- amar007
#265 Re: UEFA Europa League
Cuj toRoy wrote:Sta reci za Dzeku?
Da vidimo malo. Taj mamlaz je doveo: Martinsa, Kahlenberga, Zianija, Jhonsona, Pekarika..i fulio bas sve...SVEdajte covjeku Nobela!
Ako nista, zasluzuje bolje suigrace, suigarce koji znaju lopte...![]()
Pa jeli sinoc Đeko fulio par cistih prilika u finisu ili su i za to krivi suigraci? Jel malo sto svaka lopta ide na njega i on onako krkanski uspije pokupiti svaku desetu. Bilo koji stoper sa malo mozga ce ustopati Đeku da se ovaj ne vidi ko sto je bio slucaj sinoc. Wolfsburg je Đekin maksimalan domet a tih 40 mil (jos ojra
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#266 Re: UEFA Europa League
Ko je to tebi bolji napadac, evo u BiH, od Dzeke?! Ili u Njemackoj ligi?! Cuj krkanski, pa sta treba ,Messi da glumi centarfora, i skace, to i jeste njegova uloga, da spusta lopte glavom ili da ih plasira gol. Ali ti ocigledno imas nesto protiv Dzeksona, jesu li to nerijeseni racuni dok je jos za Zelju igrao, ono da ti nije djevojka otisla sa Dzeksonom na pice, pa mu sad vracas?amar007 wrote:Cuj toRoy wrote:Sta reci za Dzeku?
Da vidimo malo. Taj mamlaz je doveo: Martinsa, Kahlenberga, Zianija, Jhonsona, Pekarika..i fulio bas sve...SVEdajte covjeku Nobela!
Ako izabere ovo drugo, vrijeme je da digne glas i pocne obarati cijenu. Kad se vec zajebo pri potpisu, nek se vadi kako zna i umije iz zivog blata koje ce ga progutati.![]()
![]()
![]()
Pa jeli sinoc Đeko fulio par cistih prilika u finisu ili su i za to krivi suigraci? Jel malo sto svaka lopta ide na njega i on onako krkanski uspije pokupiti svaku desetu. Bilo koji stoper sa malo mozga ce ustopati Đeku da se ovaj ne vidi ko sto je bio slucaj sinoc. Wolfsburg je Đekin maksimalan domet a tih 40 mil (jos ojra) mogu samo sanjati. Ako ga prodaju za 10 nek se udaraju nogom u guzicu.
Dzeko ce otici ovog ljeta iz Wolfsa, sad da li za 40 ne znam, ali za vise od 10 miliona sigurno.
-
Kumerle
#267 Re: UEFA Europa League
Kako moze biti ofsajd poslije kornera? Covjek je dao nakon kornera gol glavom i sudija svirao ofsajdEdin H. wrote:Drag mi je Liverpool, ali bio je offside i pomocni sudija je bio u pravuKumerle wrote:Kako sam bio upravu kad sam predvidio da ce i ovdje platinijeve sudije suditi protiv engleza, pomocni sudac dosudio ofsajd kuytu nakon sto je dao gol glavom nakon kornera![]()
-
elSaik
#268 Re: UEFA Europa League
Sreća pa ima ovih forumskih stručnjaka da mi ukažu na neke stvari u svijetu fudbala. U suprotnom bih živio u zabludi čitav svoj život. 
edit: Što se ofsajda tiče. Mislim da je podigao zastavicu jer je mislio da je jedan igrač prije Kuyta zakačio loptu i tako je, zapravo, dodao Kuytu.
edit2: Evo, ima ovdje pregled pa pogledajte... http://premtube.com/liv%20vs%20benf%20el1.html
edit: Što se ofsajda tiče. Mislim da je podigao zastavicu jer je mislio da je jedan igrač prije Kuyta zakačio loptu i tako je, zapravo, dodao Kuytu.
edit2: Evo, ima ovdje pregled pa pogledajte... http://premtube.com/liv%20vs%20benf%20el1.html
Last edited by elSaik on 09/04/2010 12:02, edited 3 times in total.
-
sumirprimus
#269 Re: UEFA Europa League
Nema opsajda iz kornera,al mozda je svirao opasnu igru,prekrsaj?Kumerle wrote:Kako moze biti ofsajd poslije kornera? Covjek je dao nakon kornera gol glavom i sudija svirao ofsajdEdin H. wrote:Drag mi je Liverpool, ali bio je offside i pomocni sudija je bio u pravuKumerle wrote:Kako sam bio upravu kad sam predvidio da ce i ovdje platinijeve sudije suditi protiv engleza, pomocni sudac dosudio ofsajd kuytu nakon sto je dao gol glavom nakon kornera![]()
-
Kumerle
#270 Re: UEFA Europa League
MA ofsajd je svirao ali moguce ovo da je mozda Torres dirao loptu pa je sudija digao zastavicu ali glavni je ispravio tu odluku.
- Point.
#271 Re: UEFA Europa League
E moj amare......drzi se ti video igrica i pole-cijele sa djecom u skolskom. Ocigledno se ne razumijes u igru zvanu lopta/fudbal/nogomet/calcio/fussball/football/soccer.amar007 wrote:Cuj toRoy wrote:Sta reci za Dzeku?
Ako izabere ovo drugo, vrijeme je da digne glas i pocne obarati cijenu. Kad se vec zajebo pri potpisu, nek se vadi kako zna i umije iz zivog blata koje ce ga progutati.![]()
![]()
![]()
Pa jeli sinoc Đeko fulio par cistih prilika u finisu ili su i za to krivi suigraci? Jel malo sto svaka lopta ide na njega i on onako krkanski uspije pokupiti svaku desetu. Bilo koji stoper sa malo mozga ce ustopati Đeku da se ovaj ne vidi ko sto je bio slucaj sinoc. Wolfsburg je Đekin maksimalan domet a tih 40 mil (jos ojra) mogu samo sanjati. Ako ga prodaju za 10 nek se udaraju nogom u guzicu.
- amar007
#272 Re: UEFA Europa League
Roy Hodgson, trener Fulhama
"Bobby Zamora vrijedi isto novca kao i Edin Džeko"
Trener Fulhama Roy Hodgson nahvalio je strijelca svog tima Bobbyja Zamoru nakon što je postigao pogodak u 22. sekundi susreta protiv Wolfsburga i tako osigurao polufinale Evropske lige timu sa Craven Cottagea.
Zamorin gol premijerligaškom sastavu donio je vodstvo ukupnim rezultatom od 3:1, a Fulhamova odbrana uspjela je čvrstom igrom sačuvati svoju mrežu.
Trener Fulhama smatra da njegov napadač Zamora vrijedi isto novca kao i naš reprezentativac u redovima "vukova" Edin Džeko, trenutno najtraženiji evropski napadač sa cijenom od 40 miliona funti.
"Čitam da je Džeko vrijedan 40 miliona funti i u tom slučaju i mi bi trebali povećati cijenu za Bobbyja ako bi ga ikad željeli prodati", rekao je Hodgson za The Sun.
Zamora je u sinoćnjem susretu postigao svoj 19. ovosezonski pogodak i njegov menadžer smatra da je Fulhamov napadač više nego zaslužio kartu do Južne Afrike gdje će se održati Svjetsko prvenstvo.
"On ne može uraditi više od ovoga. Prošle godine su svi shvatili da je on dobar igrač. Postižući golove privukao je pažnju na sebe. Znam da je Fabio Capello upoznat sa njegovim nastupima, ali ima druge igrače", rekao je Hodgson.
Hodgson je ovdje malo pretjerao, jer Zamora vrijedi nesto vise od đeke ali dobro.
"Bobby Zamora vrijedi isto novca kao i Edin Džeko"
Trener Fulhama Roy Hodgson nahvalio je strijelca svog tima Bobbyja Zamoru nakon što je postigao pogodak u 22. sekundi susreta protiv Wolfsburga i tako osigurao polufinale Evropske lige timu sa Craven Cottagea.
Zamorin gol premijerligaškom sastavu donio je vodstvo ukupnim rezultatom od 3:1, a Fulhamova odbrana uspjela je čvrstom igrom sačuvati svoju mrežu.
Trener Fulhama smatra da njegov napadač Zamora vrijedi isto novca kao i naš reprezentativac u redovima "vukova" Edin Džeko, trenutno najtraženiji evropski napadač sa cijenom od 40 miliona funti.
"Čitam da je Džeko vrijedan 40 miliona funti i u tom slučaju i mi bi trebali povećati cijenu za Bobbyja ako bi ga ikad željeli prodati", rekao je Hodgson za The Sun.
Zamora je u sinoćnjem susretu postigao svoj 19. ovosezonski pogodak i njegov menadžer smatra da je Fulhamov napadač više nego zaslužio kartu do Južne Afrike gdje će se održati Svjetsko prvenstvo.
"On ne može uraditi više od ovoga. Prošle godine su svi shvatili da je on dobar igrač. Postižući golove privukao je pažnju na sebe. Znam da je Fabio Capello upoznat sa njegovim nastupima, ali ima druge igrače", rekao je Hodgson.
Hodgson je ovdje malo pretjerao, jer Zamora vrijedi nesto vise od đeke ali dobro.
- Edin H.
#273 Re: UEFA Europa League
Ne znam sta je smijesno?Kumerle wrote:Kako moze biti ofsajd poslije kornera? Covjek je dao nakon kornera gol glavom i sudija svirao ofsajdEdin H. wrote:Drag mi je Liverpool, ali bio je offside i pomocni sudija je bio u pravuKumerle wrote:Kako sam bio upravu kad sam predvidio da ce i ovdje platinijeve sudije suditi protiv engleza, pomocni sudac dosudio ofsajd kuytu nakon sto je dao gol glavom nakon kornera![]()
Djelovalo je kao cisti offside, jer je izgledalo da je Benayoun dotakao loptu prije Kuyta.
Medjutim ponovo sam pogledao i na usporenom snimku se vidi da je ipak nije dotakao.
- cyprus
#274 Re: UEFA Europa League
Neračunajući pretkola, Atletico ove sezone Evropi u 12 utakmica ima tu jednu pobjeduhz__semir wrote:Zanimljivo, Atletico sa samo jednom pobjedom u 6 utakmica EL dođe do polufinala
- cyprus
#275 Re: UEFA Europa League
Što se tiče Džeke, objektivno ta cijena od 40 000 000 je pretjerana. Realno bi bilo 20 - 25 mil.