Visoki muskarci

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

avantgarde

#251 Re: Visoki muskarci

Post by avantgarde »

ma volim i povelike a i pomale,sve imaju svoju draz,da ne kazem-drazicu... :P :D :oops:
:run:
Ramzess Veliki

#252 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

Mr Chow wrote:vis a vis ovoga..

Nekad na pocetku rata, poslase nas nekolicinu s hirurgije KCUS na ispomoc kolegama u tadasnju Opsu bolnicu, kod Nakasa. Jedva sam dosao do bolnice od granata u snajpera, presvucem se, i odmah me ubacise u njihovu hitnu operacionu salu u prizemlju, iza tadasnje prijemne ambualnte. Kad je sve bilo gotovo, nakon 3-4 sata, krenem u operacioni blok koji se nalazi na 2 spratu u velikoj zgradi, ali ne znam doci do tamo. Pitam portira, ustade mrzovoljno, kenjac od jedva 150 cm, gleda me preko oka, mrsko mu sto mi mora pokazati put kroz mracne hodnike. Kako sam tada imao jedva 60-ak kilograma, mojih 192 cm. se tada njemu ucinilo kao Mont Everest. Stojimo ispred liftova i ja onako mahinano pozovem jedan lift koji je odvojen od drugih, skroz na drugoj strani, kad ce taj delegat "ne taj, jesi li glup!!!!", nesto mi bi sega, odgovorih mu "glup, a visok!".. kad lik poce pjeniti, on je povalio zena i zena, sto iz bolnice, sto iz Buca Potoka... elem izgleda da je niskim muskarcima jedini "argument" kako je povalio sta je zamislio.. :mrgreen:
Pa sa 192 si na donjoj granici visokih ljudi. Možda nekad šta i ubodeš ... :lol: :lol: :lol:
Im'o sam jarana tvoje visine, počeo se jednom naguravati samnom pa sam ga zgrabio za kaiš i podigao iznad glave. Hihihi, kako se koprcao ... :lol: :lol: :lol:
A jes' ... istina za niske ljude, mogu imati fakat faking kompleks dok se ne pomire sa time da nisu izrasli.
Ali mene ne interesuju visoki ni niski muškarci.
Interesuju me djevojke. Nije bitno kolike dok ih mogu podići iznad glave ... znači mogu biti i 192. :D
madner

#253 Re: Visoki muskarci

Post by madner »

Great Cornholio wrote:
madner wrote:Prosjecna razlika izmedju Crne Gore i Bosne je minimalna, Dinaroidi su visoki. Osim ako nisi porijeklom oko Posavine, oni su inferiorni.
Kako misliš inferiorni ? Objektivno gledajući niži muškarci ne mogu se "nositi" sa visokima samo kad su u pitanju košarka, ili odbojka, ali i tu samo na pozicijima za koje je poželjno da igrač bude što viši.
Dokazano je da su veci muskarci inteligentniji, jaci i uspjesniji. Tako da su nizi zaista inferiorni. Naravno u prosjeku.

Najveci muski kompleks nije velicina alata nego visina.

Tako da, inferiorne individue sa inferiornim i mirna Bosna. :D
gilla

#254 Re: Visoki muskarci

Post by gilla »

@chow :thumbup: takvih je more vjeruj. Najdraže mi je kad mi frajer 20 centi manji kazi koliki si, jelde ne možeš u auto sjesti :-) (cc 196) ili jako debela kolegica joj kako si mrsav(slim verzija bez viskova, taman, ordinacija 5kg gore dole).
Neshvatljivo. Mislim da u životu nisam nekome prigovorio na visinu ili tezinu ali meni zato dobacuju :lol:

Za m-ž odnose, mislim da mi visoki možemo zahvaliti Bogu, genetici, čemu već.
Visok si , nisi baš ružan ko lopov, imaš zube na broju, šanse su ti 50% veće od nižih likova kod žena. Ostalo je sve zavaravanje.

Što se tiče "biranja" žena, mislim da tu nema neke veze. Ja volim visoke cure 180 i sl. duge fine noge, još ako ima pozadinu finu, nema dalje. Mada ništa ne fali ni nižim, srce ne bira nekad.
madner

#255 Re: Visoki muskarci

Post by madner »

Evo Ramzezu si odmah nabio kompleks, za dva posta ce te za kais dignuti iznad glave i izrotirat. :D
uberkul

#256 Re: Visoki muskarci

Post by uberkul »

madner wrote:
Dokazano je da su veci muskarci inteligentniji, jaci i uspjesniji. Tako da su nizi zaista inferiorni. Naravno u prosjeku.

ne bi se slozio
muskarci s manjim alatom su vise isfrustrirani
mozes ti loviti s malog broda ali s velikim stapom a obratno izgleda smijesno
gilla

#257 Re: Visoki muskarci

Post by gilla »

madner wrote:Evo Ramzezu si odmah nabio kompleks, za dva posta ce te za kais dignuti iznad glave i izrotirat. :D
:lol: ma volim ja ramzesove postove, on je hebač, na njega se ne odnosi :D
madner

#258 Re: Visoki muskarci

Post by madner »

Govorim o naucnim istrazivanjima i prosjeku.
madner

#259 Re: Visoki muskarci

Post by madner »

gilla wrote:
madner wrote:Evo Ramzezu si odmah nabio kompleks, za dva posta ce te za kais dignuti iznad glave i izrotirat. :D
:lol: ma volim ja ramzesove postove, on je hebač, na njega se ne odnosi :D
Braca Grim se za kais hvataju, kako se toga nisu sjetili.
sinuhe

#260 Re: Visoki muskarci

Post by sinuhe »

Do dva metra i nekako, preko vec pocinju neke boljke.
Omaleni Argentinac, brz i okretan. Novi Maradona.
Ramzess Veliki

#261 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

uberkul wrote:
madner wrote:

ne bi se slozio
muskarci s manjim alatom su vise isfrustrirani
mozes ti loviti s malog broda ali s velikim stapom a obratno izgleda smijesno
Jeeee ... lažu da dužina nije bitna. :oops:
Sjećam se jednog ... uvaženog bildera, neću ime spominjati (ja sam trenirao atletiku), termin u teretani, lomi tegove, baca sve oko sebe ... bijesan i puše na sve strane ... i ja ga pitam šta mu je koji k..., a on u ljutnji ispriča kako je pokupio sinoć ribu, o'šli u stan i on se skinu, oprema na gotovs, a riba prokomentira : "Joj ja sam mislila da ti je veći ..." - i PLJUS - gotovo, otiš'o u helać. Vjerovatno njemu ni nije toliko mali, koliko ispadne nesrazmjeran na onoliku masu i visinu - oko 190, i 130 kg mišića ... :thumbup:
Ramzess Veliki

#262 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

Kakvi kompleksi, nemam ja kompleksa. Istina volio bih da sam 5-6 cm viši, ali u tom slučaju niko ne bi imao šanse sa curama, sve bi se samo za mene čuvale. :lol: :lol: :lol:
Bodkin

#263 Re: Visoki muskarci

Post by Bodkin »

Ramzess Veliki wrote:
Great Cornholio wrote:
madner wrote:Prosjecna razlika izmedju Crne Gore i Bosne je minimalna, Dinaroidi su visoki. Osim ako nisi porijeklom oko Posavine, oni su inferiorni.
Kako misliš inferiorni ? Objektivno gledajući niži muškarci ne mogu se "nositi" sa visokima samo kad su u pitanju košarka, ili odbojka, ali i tu samo na pozicijima za koje je poželjno da igrač bude što viši.
Inferiorni su visoki muškarci. Mogu ih nabrojati četu izgubljenih slučajeva koji su me molili i čašćavali da im nabacim neku moju poznanicu ne bi li i oni nekad umočili. I kad imaš dugonju od dva metra a alat 16 cm ... :lol: ... koji je to nesrazmjer ... :lol:
Nikad zagondžija od visoka insana ... smotani i klimavi. :novine:
protutnjaj svijetom pa ces vidjeti da ima dijelova gdje visoki ne moraju prstom pomaci da umoce :D sto se mene licno tice, nekako mi je visina i to sto sam bio sportista uvijek davala masu samopouzdanja i nisam imao problema da "umocim" kako ti kazes :D
kapučino

#264 Re: Visoki muskarci

Post by kapučino »

:meza:
Great Cornholio

#265 Re: Visoki muskarci

Post by Great Cornholio »

madner wrote:

Ne bih se složio, jer kada malo bolje pogledaš koliko su u prosjeku bili visoki ovi najpopularniji (najuspješniji) glumci, pjevači, brojni sportisti, političari, ne bi oni to mogli postati da nisu bili inteligentni i "jaki". Iz toga bi mogli izvući zakon da niži ljudi nisu inferiorni, ili da možda zbog toga što ih brojni smatraju inferiornim oni imaju veći motiv da dokažu da to nisu.

Eto npr. ja sam primjer da visina nema veze sa inteligencijom i uspjehom, jer nisam nizak, nisam nešto pretjerano inteligentan, a nisam ni uspješan, kako to ako je tako kako ti kažeš :-? :D
madner

#266 Re: Visoki muskarci

Post by madner »

Ramzess Veliki wrote:
Kakvi kompleksi, nemam ja kompleksa. Istina volio bih da sam 5-6 cm viši, ali u tom slučaju niko ne bi imao šanse sa curama, sve bi se samo za mene čuvale. :lol: :lol: :lol:
Sta bi tek onda radio sa kaisom...
Ramzess Veliki

#267 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

Bodkin wrote: protutnjaj svijetom pa ces vidjeti da ima dijelova gdje visoki ne moraju prstom pomaci da umoce :D sto se mene licno tice, nekako mi je visina i to sto sam bio sportista uvijek davala masu samopouzdanja i nisam imao problema da "umocim" kako ti kazes :D
Ma to ti je u svijetu, tamo svi umaču, razvijene zemlje pa imaju za umakanja na bacanje. Umaču ženama, muškarcima, cukama macama ... a hajde kod nas tako lako umoči ... :novine:
Ramzess Veliki

#268 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

madner wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Sta bi tek onda radio sa kaisom...
Ne bih ga ni nosio, treba vremena da se otkopča ... :roll:
Great Cornholio

#269 Re: Visoki muskarci

Može biti da inteligencija ima veze sa visinom žene, može biti da su visoke žene inteligentnije i zato uspješnije, jer kao što znamo bezbroj je slučajeva veza između visokih žena i niskih, vrlo uspješnih, muškaraca, pa ako je istina da se sličan sličnom raduje, onda je madner skroz u krivu :-? :D
Bodkin

#270 Re: Visoki muskarci

Post by Bodkin »

Ramzess Veliki wrote:
Bodkin wrote: protutnjaj svijetom pa ces vidjeti da ima dijelova gdje visoki ne moraju prstom pomaci da umoce :D sto se mene licno tice, nekako mi je visina i to sto sam bio sportista uvijek davala masu samopouzdanja i nisam imao problema da "umocim" kako ti kazes :D
Ma to ti je u svijetu, tamo svi umaču, razvijene zemlje pa imaju za umakanja na bacanje. Umaču ženama, muškarcima, cukama macama ... a hajde kod nas tako lako umoči ... :novine:
nije to. radili u americi anketu koja osobina krasi jakog i dominantnog muskarca. preko 90% njih reklo visina. u evropi je to cca 15% :D
Ramzess Veliki

#271 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

Great Cornholio wrote:Može biti da inteligencija ima veze sa visinom žene, može biti da su visoke žene inteligentniji i zato uspješniji, jer kao što znamo bezbroj je slučajeva veza između visokih žena i niskih, vrlo uspješnih, muškaraca, pa ako je istina da se sličan sličnom raduje, onda je madner skroz u krivu :-? :D
Nema to veze sa inteligencijom. Procjene su da visoki ljudi imaju veće šanse da dobiju posao, ali to su američke studije koje su američke, znači da su ih pravili šupljoglavci. Čovjek je inteligentan neovisno od visine. Isto se odnosi i na komunikativnost i privlačnost. Salma Hayek je bomba, Carmen Electra isto, a kolišne su? Ali isto tako su bombe Klaudia Shifer i ... koja god od modela, jel ...
Nego pustite se šuplje priče, alat u ruke i redom ... možda budete prozvani u Mahaluši. :thumbup:
Ramzess Veliki

#272 Re: Visoki muskarci

Post by Ramzess Veliki »

Bodkin wrote:
Ramzess Veliki wrote:
nije to. radili u americi anketu koja osobina krasi jakog i dominantnog muskarca. preko 90% njih reklo visina. u evropi je to cca 15% :D
Kao što rekoh - amerikanci su glupani. Američko istraživanje ... :lol: :lol: :lol:
Bodkin

#273 Re: Visoki muskarci

Post by Bodkin »

100% tacno. jos ako imas akcenat to je zicer samo takav 8-) :D
uberkul

#274 Re: Visoki muskarci

Post by uberkul »

Bodkin wrote:100% tacno. jos ako imas akcenat to je zicer samo takav 8-) :D
ako nemas lako je to uvjezbati bitno je da prolazi
Great Cornholio

#275 Re: Visoki muskarci

Ramzess Veliki wrote:
Great Cornholio wrote:Može biti da inteligencija ima veze sa visinom žene, može biti da su visoke žene inteligentniji i zato uspješniji, jer kao što znamo bezbroj je slučajeva veza između visokih žena i niskih, vrlo uspješnih, muškaraca, pa ako je istina da se sličan sličnom raduje, onda je madner skroz u krivu :-? :D
Nema to veze sa inteligencijom. Procjene su da visoki ljudi imaju veće šanse da dobiju posao, ali to su američke studije koje su američke, znači da su ih pravili šupljoglavci. Čovjek je inteligentan neovisno od visine. Isto se odnosi i na komunikativnost i privlačnost. Salma Hayek je bomba, Carmen Electra isto, a kolišne su? Ali isto tako su bombe Klaudia Shifer i ... koja god od modela, jel ...
Nego pustite se šuplje priče, alat u ruke i redom ... možda budete prozvani u Mahaluši. :thumbup:
Ma iva veze sve sa svačim, ali definitno, inteligencija ima veze najviše sa genetskim naslijeđem, to su mnoga psihološka istraživanja utvrdila, npr. istraživanja na identičnim blizancima ( onima koji imaju identične gene) a koji su u ranoj mladosti razdvojeni i odrastali u različitim sredinama, su pokazala da su, što se tiče inteligencije, puno bliže nego "obična" braća i sestre, koja nemaju sve identične gene, a koja su odrastala zajedno.

Što se mene lično tiče, pored žena viših od mene ja se ne osjećam inferiorno, ali me takve žene teško mogu privući, mislim fizički.
Post Reply