nego kakav je zdravstveni karton Pjanića..jel on OK.....sad nam je vrijedan ko kila plutonija Iranu
u nedjelju 26.05. je finale žabarskog kupa Roma-Lacio
Moderators: Charuga, Tomahawk11
mozda kung fu panđa ako bude spremanZmijuga loma wrote:Ko će uletiti umjesto Vranješa?
Igro je dvije poslije povrede ali ga vise nema ni na klupiJoseMujica wrote:možda Pandža? jel zdrav on uopšte? pa i Zukanović je sad tu..... more i Hajrovićmislim da nam nije više ko nekad vatra oko odbrane
nego kakav je zdravstveni karton Pjanića..jel on OK.....sad nam je vrijedan ko kila plutonija Iranu
u nedjelju 26.05. je finale žabarskog kupa Roma-Lacio
KvaziExpert wrote:A Svraka?JoseMujica wrote:bjeri Vito heb se tamo...vas sam se osafunjo čitajući ovu dramu![]()
pretpostavka je da Pandža upada na Vranješovo mjesto i zadnja linija će ići vako
Mujdža-Pandža-Spahić-Zukanović
lično priželjkujem Salihovića na defanzivnom veznom i onda Medunjanin-Pjanić- Lulić
napad ne trebam ni spominjati, zna se: Husejinović - Ibričić
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 4 Beta
Kad bi se ovo desilo puno bi nas ispred malih ekrana fasovalo infarkt a da ne govorim za one na stadionu.DonVito wrote:Da ispricam sta sam sanjao neku noc.. majkemi.
Ehh ovako znaci gledam ja tekmu sam kod kuce, pocelo ono pravo ostro latvijci nas napali, stisli samo tako u prvih 5 min. haman citav njihov tim na nasoj polovini ma ne mogu da vjerujem i onda neka 6 min neka duga lopta Spahica do Ibisevica ovaj pobjeze odbrani i sam od centra ide prema golmanu, golman sjede i Vedo ga prebaci hop GOL 0-1.
Gledam zvoni mi mobt kad jaran ajmo na pivo jos mi govori GOTOVO JE OVO i tamo cemo gledat tekmu.
Mi u kafic kad tamo nema FACE TVganjaju oni tamo neke tv kanale ali nigdje FACE TV, nista.. pijemo mi pivice kad odjenom rece jaran evo 8h, tekma iz zavrsila...
odma za mobt.
Zove on, zovem ja niko nam se na javlja na poziv.. i konacno javi mi se rodjak pitam ga koji rezultat kaze evo ih na centru, ne konampitam ga sta na centru kaze primili gol a sad ce i kraj.. pa koji je rezultat, kaze gubimo 2-1
ja do kuce psovao sve zivo ali opet nadam nije jos kraj pa da ce neko zapucati kakva petarda, ali nista tisina
![]()
Ja kuci upalim odma tv, gledam txt. zutim slovima pise Zmajevi pobjedili 2-3, dva gola postigli u 95 min.tad sam se probudio.
Slo Burner wrote:Ma dvojicu u odbranu je taman, nece ovi preko centra
@Frenki redovno prije/poslije svake utakmice dođe i napenali Zahira. Bio dobar ili loš uvijek zasluži poseban kritički osvrt u njegovim postovima.semirizsvemira wrote:Ne znam sta imas protiv Zahirovica . Eo ti veci strucnjak od Susica . Mislim da korektno obavlja svoj posao i da mora igrati u prvih 11
Nista nemam protiv Zahirovica ili nekog drugog igraca. Smatram da na tom mjestu imamo bolju opciju u Salihovicu i da je to bolje za tim. Isto tako cak i da je Zaha bolji, treba pokusati neku alternativu ako nesto ne ide kako treba. Inace po meni je Zaha najtanja karika naseg tima od ovih redovnih igraca.semirizsvemira wrote:Ne znam sta imas protiv Zahirovica . Eo ti veci strucnjak od Susica . Mislim da korektno obavlja svoj posao i da mora igrati u prvih 11
Istina je da o Zahi cesto nesto napisem, ali je to zbog toga sto mislim da je najtanji u tom timu, i ne mislim da je nestro dobar u ovom ciklusu. U proslom ciklusu je bi bolji po meni, ili smo mozda manje ocekivali, kada je uletio u tim. Svi valjda imamo pravo na misljenje.Zmijuga loma wrote:@Frenki redovno prije/poslije svake utakmice dođe i napenali Zahira. Bio dobar ili loš uvijek zasluži poseban kritički osvrt u njegovim postovima.semirizsvemira wrote:Ne znam sta imas protiv Zahirovica . Eo ti veci strucnjak od Susica . Mislim da korektno obavlja svoj posao i da mora igrati u prvih 11
Salihovic bi se mogao probati na toj poziciji, ali to nije njegova pozicija. Nije odbrambeni igrac. Vrancic vise naginje na defanzivu, mada ni on to u stvari ne igra. Jedini potencijalni DMovi kojih se nabrzaka mogu sjetiti pored Zahirovica su Cocalic, ovaj Hadzic, Kolasinac, ali niko od njih jos nije ili ne moze biti pozvan.Frankyee wrote:Nista nemam protiv Zahirovica ili nekog drugog igraca. Smatram da na tom mjestu imamo bolju opciju u Salihovicu i da je to bolje za tim. Isto tako cak i da je Zaha bolji, treba pokusati neku alternativu ako nesto ne ide kako treba. Inace po meni je Zaha najtanja karika naseg tima od ovih redovnih igraca.semirizsvemira wrote:Ne znam sta imas protiv Zahirovica . Eo ti veci strucnjak od Susica . Mislim da korektno obavlja svoj posao i da mora igrati u prvih 11
Mislim da je Salihovic bas tu poziciju igrao jedno vrijeme ali posto ne pratim 100% nisam siguran, u svakom slucaju ja mislim da bi tobolje bilo nego sto sad imamo sa Zahirovicem jer bi protok lopte naprijed bio bolji a defanzivno nista losije.jeza u ledja wrote:Salihovic bi se mogao probati na toj poziciji, ali to nije njegova pozicija. Nije odbrambeni igrac. Vrancic vise naginje na defanzivu, mada ni on to u stvari ne igra. Jedini potencijalni DMovi kojih se nabrzaka mogu sjetiti pored Zahirovica su Cocalic, ovaj Hadzic, Kolasinac, ali niko od njih jos nije ili ne moze biti pozvan.Frankyee wrote:Nista nemam protiv Zahirovica ili nekog drugog igraca. Smatram da na tom mjestu imamo bolju opciju u Salihovicu i da je to bolje za tim. Isto tako cak i da je Zaha bolji, treba pokusati neku alternativu ako nesto ne ide kako treba. Inace po meni je Zaha najtanja karika naseg tima od ovih redovnih igraca.semirizsvemira wrote:Ne znam sta imas protiv Zahirovica . Eo ti veci strucnjak od Susica . Mislim da korektno obavlja svoj posao i da mora igrati u prvih 11
Jesi li ikad razmisljao da mu je to Susic tako nacrtao? Jednostavno, momak, nemas ti sta pametovat, cim je primis daj jeFrankyee wrote:Mene najvise muci kod zahirovica sto jednostavno u trenutku kad ima mogucnost da loptu uputi naprijed , on kao masina samo vraca Spahi odnosno nazad .
naravno da je to moguce ali trebalo bi tu biti malo i neke logike, kao ne vracaj je ako ,,,, pogledaj da je tak opar puta doveo zadnju liniju u skripac u zadnjoj utakmici Vranjes je morao da uleti naprijed sa loptmo da ga ne uzme mislim Samars , ili kad je klepio Grka u sesnaestercu pa zamal da bude penal ,,,cindrlimindrli wrote:Jesi li ikad razmisljao da mu je to Susic tako nacrtao? Jednostavno, momak, nemas ti sta pametovat, cim je primis daj jeFrankyee wrote:Mene najvise muci kod zahirovica sto jednostavno u trenutku kad ima mogucnost da loptu uputi naprijed , on kao masina samo vraca Spahi odnosno nazad .
Spahicu i tako svaki put.
Pa nije pravio neke kardinalne greske, momak pristojno odradi svoj zadatak. Pretci 10 km po utakmici, svakiFrankyee wrote:naravno da je to moguce ali trebalo bi tu biti malo i neke logike, kao ne vracaj je ako ,,,,