Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dječak sa šibicama wrote:Pa jebote seljacka drzava, Tijani duplirali glasove, i opet ima 17%
Svi glasali za ovog seljacinu
Ima baš ovdje jedan dobar post na temu Dule.. ne mogu sad tražiti, namazani seljak. Kako on kao plače za ženom, a u vB samo onu Saru gledao. Pa sad kako ugovara da mu dođu pjevat džaba na kćerkinu svadbu Namazan je koliko je težak i duplo..
dječak sa šibicama wrote:Pa jebote seljacka drzava, Tijani duplirali glasove, i opet ima 17%
Ima baš ovdje jedan dobar post na temu Dule.. ne mogu sad tražiti, namazani seljak. Kako on kao plače za ženom, a u vB samo onu Saru gledao. Pa sad kako ugovara da mu dođu pjevat džaba na kćerkinu svadbu Namazan je koliko je težak i duplo..
Ma vidi se iz aviona, namazan lik, kao jedva ceka kad ce kuci a ovamo sarmira gledaoce suzama i patnjom za zenom...
A rece ova u najavi, da su se vec pomarisali, odnosno da su zastitari bili pripravni intervenisati zbog svadja. Kad prije...
ko je ovaj debil s krestom sto ponavlja "napet si, napet si"? kakav imbecil!
sta je ovo gljiva subaru nabacio? da mu ne pocnu pjevat "ti si cetnik s farme, nazife, nazife, nazifeeeeeee..."
ove zenturace ciganija mrtva.
stanija stvorena za
toliko.
nemoj da me napadas bre
ko si ti
piiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippiiiiiiiiiiiiip
ma ti si piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip za piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip znas sta si piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
molim te smrdi ti iz usta nije tacno sama si se primakla piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiiiip
ti si mene pozivala piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip
Zao mi glumice, oplaka zena... ova Bozinovska prava ulicarka, ja fuj zene... pazi joj primjedbi, ona zna kako se ko sminka, citam da je i ovu Tijanu opanjkavala kako je prljava.