Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dadoka84
#251 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
gledali bi se samo 2 stranice teme u slow motionu 
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#252 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
rajvoSa0 wrote:Nemam snage da pišem šta je dalje bilo, u glavnom osoba s kojom je bila u krevetu se spremila i otišla, čak ja mislim da je on imao smješak na licu, mama rekla da izađem iz prostorije.
ovo je vrh...rastura mali, ko iz Tarantinovog filma.
- ho oponopono
#253 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
...šta opet neki muvi u pitanju?! 
-
theTruePath
#254 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Da se moja majka kurva,ona mi nebi vise bila majka i to je tovrbas1979 wrote:Ma fuj... haj' jedan-dva komentara, nego velika većina bi gazijski zgazila rodjenu majku.fatamorgana wrote:Ma pravi linč žene, srednjevjekovna lomača .... sve gazija do gazije ....vrbas1979 wrote:Kakvih li vas ima.
Ne mogu da vjerujem (mada u potpunosti osudjujem postupak navedene osobe) da se trazi lomljenje njenih kostiju i nakon toga zalijevanje tog djela pivom s starim.
- _aja_
#255 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Ali bi i dalje bila žena koja te rodila, a genetika je čudo 
- zateznistub
#256 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
I on bi bez teksta ostao na ovo. Decko je kapacitet, nema sta.anthraxQ wrote:rajvoSa0 wrote:Nemam snage da pišem šta je dalje bilo, u glavnom osoba s kojom je bila u krevetu se spremila i otišla, čak ja mislim da je on imao smješak na licu, mama rekla da izađem iz prostorije.
ovo je vrh...rastura mali, ko iz Tarantinovog filma.
-
theTruePath
#257 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Nebitno ko me rodio,kurva je kurva_aja_ wrote:Ali bi i dalje bila žena koja te rodila, a genetika je čudo
- ho oponopono
#258 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
_aja_ wrote:Ali bi i dalje bila žena koja te rodila, a genetika je čudo
...kakva genetika kakve trice pobogu da je tromajka i trootac kad je neko skot!
- _aja_
#259 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Jest, dok su muški koji varaju frajeri i da se ne izražavam j.......theTruePath wrote:Nebitno ko me rodio,kurva je kurva_aja_ wrote:Ali bi i dalje bila žena koja te rodila, a genetika je čudo
-
sokkia
#260 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
evo po dukat da se mali nece više javljat pošto ga provališe 
-
theTruePath
#261 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Nisam to rekao! ali ovo da moja mama uradi,sumnjam da bih izdrzao da sacekam oca a da joj ne opalim samarcinu(ako ne i vise_aja_ wrote:Jest, dok su muški koji varaju frajeri i da se ne izražavam j.......theTruePath wrote:Nebitno ko me rodio,kurva je kurva_aja_ wrote:Ali bi i dalje bila žena koja te rodila, a genetika je čudo
- Kaligrafija
#262 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Ma nemoj , kakav si ti covjek , kad bi mater rodjenu istuko! Fuj!muz66 wrote:prvo si joj ti trebao opaliti samarcinu da se ne pridigne dok stari ne dodje, pa da je onda on izbaci na ulicu. ne, ne zajebavam se. makar bih ja tako uradio. porodica je nesto sveto i to se jednostavno ne razjebava zbog niskih strasti.
-
theTruePath
#263 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Ne zasluzuje svako da bude majka ,prava majka nebi ovako ogorcala zivot sinovima,osramotila ih itdKaligrafija wrote:Ma nemoj , kakav si ti covjek , kad bi mater rodjenu istuko! Fuj!muz66 wrote:prvo si joj ti trebao opaliti samarcinu da se ne pridigne dok stari ne dodje, pa da je onda on izbaci na ulicu. ne, ne zajebavam se. makar bih ja tako uradio. porodica je nesto sveto i to se jednostavno ne razjebava zbog niskih strasti.
- zateznistub
#264 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Ove baljezgarije mogu komotno pod katanac!
- Kaligrafija
#265 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Nije vise ni bitno , jel ovo istina ili nije, ali kad vidim koliko likova napise da bi nasamaralo rodjenu mater , lijepo mi dodje zlo i pitam se gdje ja to zivim! Kakvih bolesnika ovde ima , Boze me sacuvaj!
-
PurpurHazel
#266 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Sezam wrote:Zanimljivo kako jedna ocigledno lazna tema izbaci na povrsinu nevjerovatnu kolicinu mrznje prema zenama u Sarajevu i u Bosni.
-
Nota
#267 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Ma istiniti ili ne ubit kurvu nogama.
-
theTruePath
#268 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
A ti bi joj dobacio odjecu i onda kasnije pitao trebal joj nesto uz kafu koju bi joj napravio,njoj i ljubavniku?Kaligrafija wrote:Nije vise ni bitno , jel ovo istina ili nije, ali kad vidim koliko likova napise da bi nasamaralo rodjenu mater , lijepo mi dodje zlo i pitam se gdje ja to zivim! Kakvih bolesnika ovde ima , Boze me sacuvaj!
kurva je,da mi je tromajka
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#269 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
jeste vas dvojica jedan omanji balkon.. isto bi vrijedilo i za starog il' vi ne znate čitati ?PurpurHazel wrote:Sezam wrote:Zanimljivo kako jedna ocigledno lazna tema izbaci na povrsinu nevjerovatnu kolicinu mrznje prema zenama u Sarajevu i u Bosni.
- Kaligrafija
#270 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Ja bi svojoj majci ljubio stope , samo da mi je ziva , pa ne znam sta da je uradila! Bolesniku jedan!theTruePath wrote:A ti bi joj dobacio odjecu i onda kasnije pitao trebal joj nesto uz kafu koju bi joj napravio,njoj i ljubavniku?Kaligrafija wrote:Nije vise ni bitno , jel ovo istina ili nije, ali kad vidim koliko likova napise da bi nasamaralo rodjenu mater , lijepo mi dodje zlo i pitam se gdje ja to zivim! Kakvih bolesnika ovde ima , Boze me sacuvaj!
kurva je,da mi je tromajka