Slovenija vs BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
#252 Re: Slovenija vs BiH
Jesu li im ovo stigla Recaro sjedišta?MOSALJOZE wrote:http://sportsport.ba/bh_fudbal/stadion- ... tica/97747
- AmiĐa_Idriz
#253 Re: Slovenija vs BiH
dobro ba,nama je samo čudno da ovdje neko glasa za sloveniju...hrle1976 wrote:Ja sam jedn o tih sto je glasao za Sloveniju, jel ima ko problem? To je moj licni izbor! Rodjen sam u Mariboru, a zivio sam i u Sarajevu. Pa ako koga zanima i u Istri. Ako ko ima problem nek slobodno se objesi sto se mene tice... Glasao sam za Sloveniju jer smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni. I za one sto laprdaju da je Slovenija neki B verzija BiH, pa jest da ima pokoji igrac sa korjineima iz BiH samo za neku infomaciju ti momci su rodjeni u Sloveniji, govore slovenacki tecno dok bosanki slabije od japanskog. I pozivala ih BiH da igraju za nju ali su ljudi finro rekli ne hvala BiH nije moja drzava, jer je to Slovenija. I to boli ali to je tako. Svak zivi tamo gdje se osjeca kod kuce. Kad to budete razumili onda ce i vama biti lakse
-
Crvena Tifoza
#254 Re: Slovenija vs BiH
hrle1976 wrote:Ja sam jedn o tih sto je glasao za Sloveniju, jel ima ko problem? To je moj licni izbor! Rodjen sam u Mariboru, a zivio sam i u Sarajevu. Pa ako koga zanima i u Istri. Ako ko ima problem nek slobodno se objesi sto se mene tice... Glasao sam za Sloveniju jer smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni. I za one sto laprdaju da je Slovenija neki B verzija BiH, pa jest da ima pokoji igrac sa korjineima iz BiH samo za neku infomaciju ti momci su rodjeni u Sloveniji, govore slovenacki tecno dok bosanki slabije od japanskog. I pozivala ih BiH da igraju za nju ali su ljudi finro rekli ne hvala BiH nije moja drzava, jer je to Slovenija. I to boli ali to je tako. Svak zivi tamo gdje se osjeca kod kuce. Kad to budete razumili onda ce i vama biti lakse
Samo zbog ovog kurchenja otrest ćemo vas k'o slinu.
- Ajatolah_
#255 Re: Slovenija vs BiH
Pa glas'o sam i ja za Slovence, među prvima.
Da ureknem.
Da ureknem.
- Logovan
#256 Re: Slovenija vs BiH
Čuj jer smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni.hrle1976 wrote:Ja sam jedn o tih sto je glasao za Sloveniju, jel ima ko problem? To je moj licni izbor! Rodjen sam u Mariboru, a zivio sam i u Sarajevu. Pa ako koga zanima i u Istri. Ako ko ima problem nek slobodno se objesi sto se mene tice... Glasao sam za Sloveniju jer smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni. I za one sto laprdaju da je Slovenija neki B verzija BiH, pa jest da ima pokoji igrac sa korjineima iz BiH samo za neku infomaciju ti momci su rodjeni u Sloveniji, govore slovenacki tecno dok bosanki slabije od japanskog. I pozivala ih BiH da igraju za nju ali su ljudi finro rekli ne hvala BiH nije moja drzava, jer je to Slovenija. I to boli ali to je tako. Svak zivi tamo gdje se osjeca kod kuce. Kad to budete razumili onda ce i vama biti lakse
Da se razumijemo, glasaj i navijaj za koga god hoćeš, nemam ništa protiv, samo mi je ova gore rečenica ispala smiješna.
-
Mustang1
#257 Re: Slovenija vs BiH
A gdje je Dzeko u anketi ? Sto on ne bi mogao da pobjedi ?
- jeza u ledja
#258 Re: Slovenija vs BiH
Aa sto se Hrle upalio... 
-
IlijaLadin
#259 Re: Slovenija vs BiH
bas mi je zao sto kvesic nece zaigrati da ga pogledamo na djelu na visem nivou.
- MOSALJOZE
#260 Re: Slovenija vs BiH
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi- ... cama/97795
http://scsport.ba/vijest/50016
http://scsport.ba/vijest/50017
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VxNT55PsEc[/youtube]
Prije treninga naših Zmajeva koji je počeo u 18 sati, našu svlačionicu je posjetio i slovenački selektor Srećko Katanec...
"Upravo smo se vidjeli i pozdravili. Došao je u našu svlačionicu i pozdravio našu ekipu, jedan vrlo lijep gest, ali to me ne iznenađuje pošto od ranije znam kakav je čovjek", rekao je Safet Sušić, dodavši:
"Katanec je poželio sreću našim momcima, a ponovio je da cijeni BiH i da smatra da je među deset najboljih reprezentacija svijeta", prenio je Sušić impresije o Srećku Katanecu.
http://scsport.ba/vijest/50016
http://scsport.ba/vijest/50017
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... VxNT55PsEc[/youtube]
Prije treninga naših Zmajeva koji je počeo u 18 sati, našu svlačionicu je posjetio i slovenački selektor Srećko Katanec...
"Upravo smo se vidjeli i pozdravili. Došao je u našu svlačionicu i pozdravio našu ekipu, jedan vrlo lijep gest, ali to me ne iznenađuje pošto od ranije znam kakav je čovjek", rekao je Safet Sušić, dodavši:
"Katanec je poželio sreću našim momcima, a ponovio je da cijeni BiH i da smatra da je među deset najboljih reprezentacija svijeta", prenio je Sušić impresije o Srećku Katanecu.
- MOSALJOZE
#261 Re: Slovenija vs BiH

evo kako slovenci predvidajju sastav
i još nešto jako VAŽNO
Nekadašnji predsjednik Komiteta za normalizaciju u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine, Ivica Osim, stigao je večeras u Ljubljanu, gdje su se okupili reprezentativci Bosne i Hercegovine pred prijateljski meč sa Slovenijom.
Gospodin Osim se pridružio našim reprezentativcima u hotelu u kojem su smješteni, te će sutra na stadionu Stožice prisustvovati utakmici između Slovenije i Bosne i Hercegovine.
Susret Slovenije i Bosne i Hercegovine igra se sutra od 18 sati.
- jeza u ledja
#262 Re: Slovenija vs BiH
A glavno Zahirovic - Spartak, Rusija. 
Ne pise koji Spartak.
Ne pise koji Spartak.
- limeni
#263 Re: Slovenija vs BiH
who is babo?hrle1976 wrote:Ja sam jedn o tih sto je glasao za Sloveniju, jel ima ko problem? To je moj licni izbor! Rodjen sam u Mariboru, a zivio sam i u Sarajevu. Pa ako koga zanima i u Istri. Ako ko ima problem nek slobodno se objesi sto se mene tice... Glasao sam za Sloveniju jer smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni. I za one sto laprdaju da je Slovenija neki B verzija BiH, pa jest da ima pokoji igrac sa korjineima iz BiH samo za neku infomaciju ti momci su rodjeni u Sloveniji, govore slovenacki tecno dok bosanki slabije od japanskog. I pozivala ih BiH da igraju za nju ali su ljudi finro rekli ne hvala BiH nije moja drzava, jer je to Slovenija. I to boli ali to je tako. Svak zivi tamo gdje se osjeca kod kuce. Kad to budete razumili onda ce i vama biti lakse
- MOSALJOZE
#264 Re: Slovenija vs BiH
Reprezentativci Slovenije odradili su trening na stadionu Stožice, uoči sutrašnje prijateljske utakmice sa našom selekcijom... Popularni Zmajčeki trenirali su prije naših reprezentativaca, a slovenski novinari tvrde da će Srečko Katanec izvesti sljedeći sastav: S. Handanovič, Šuler, Ilić, Cesar, Brečko, Krhin, Cvijanović, Jokić, Birsa, Matavž, Lazarević. Slovenski novinari koji su prisustvovali treningu uvjereni su da će, prema ovoj formaciji, njihova reprezentacija igrati dosta povučeno, sa samo isturenim Timom Matavžom, napadačem holandskog PSV-a.Podsjetimo i da će Katanecu ovo biti premijerna utakmica na klupi Slovenije u drugom mandatu.
defanziva lagana a slovenci
defanziva lagana a slovenci
- and
#265 Re: Slovenija vs BiH
nego kažu biće i slovenačkih navijača.jel tačno?hrle1976 wrote:Ja sam jedn o tih sto je glasao za Sloveniju, jel ima ko problem? To je moj licni izbor! Rodjen sam u Mariboru, a zivio sam i u Sarajevu. Pa ako koga zanima i u Istri. Ako ko ima problem nek slobodno se objesi sto se mene tice... Glasao sam za Sloveniju jer smatram da Slovenija u Sloveniji treba da pobjedi, a Bosna u Bosni. I za one sto laprdaju da je Slovenija neki B verzija BiH, pa jest da ima pokoji igrac sa korjineima iz BiH samo za neku infomaciju ti momci su rodjeni u Sloveniji, govore slovenacki tecno dok bosanki slabije od japanskog. I pozivala ih BiH da igraju za nju ali su ljudi finro rekli ne hvala BiH nije moja drzava, jer je to Slovenija. I to boli ali to je tako. Svak zivi tamo gdje se osjeca kod kuce. Kad to budete razumili onda ce i vama biti lakse
naravno da nije problem što si glasao,nego stavi koju stoju eura na sloveniju
- Antifriz+
#266 Re: Slovenija vs BiH
Zna li neko kakvo je stanje sa ulaznicama u Ljubljani, postoje li bar minimalne sanse da se sutra kupe dvije?
-
5 0 5
#267 Re: Slovenija vs BiH
http://www.nzs.si/VstopniceAntifriz+ wrote:Zna li neko kakvo je stanje sa ulaznicama u Ljubljani, postoje li bar minimalne sanse da se sutra kupe dvije?
-
Korisničkoime
#268 Re: Slovenija vs BiH
Žao je i meni zbog Kvesića u repki donekle možemo da vidimo koliko koji igrač iz naše lige zaista može.
Nadam se da u početnoj postavi neće biti Medunjanin (mada je to skoro pa nemoguće) nego Višća znači lijevo Višća desno Stevanović u sredi Pjanić i Zahirović. Onoga čega se ja bojim je Ibričić u prvih 11, desno umjesto Stevanovića koji bi mogao na klupu ili na lijevu stranu a u sredini Medunjanin i Pjanić pa onda Ibričić vazda ide u sredu i opet imamo lažno desno krilo a u sredini na kamari "trkači" Medunjanin i Ibričić + Pjanić dok desnu stranu drži sam Vranješ ili pak opšet Ibišević glumi desno krilo.
@Kristijan
De nam eto ti malo reci nismo te priče dugo čuli.
@hrle
Oca mi nisam vidio lika koji je više opsjednut da Bosancima i Hercegovcima na BiH forumu dokaže kako on nije Bosanac i Hercegovac, kako ovdje ništa ne valja, niko ništa ne zna bla, bla, bla... .
Odmori malo shvatili smo te svi i nekako nas baš i nije briga drug moj, znamo da je gubitak tvoje ličnosti za našu napaćenu zemlju težak udarac ali ipak ćemo izdržati nekako valjda uz Božiju pomoć
.
Pade mi na pamet vic pita Slovenac Bosanca
Bosanac što ste vi svi takvi u Bosni
Kakvi, odgovori Bosanac
Pa nemate pojma i za sve vas zaboli kurac
Nemam pojma a uostalom zaboli me kurac odgovori Bosanac
Ni sam ne znam otkuda mi to sad pade na pamet.
Nadam se da u početnoj postavi neće biti Medunjanin (mada je to skoro pa nemoguće) nego Višća znači lijevo Višća desno Stevanović u sredi Pjanić i Zahirović. Onoga čega se ja bojim je Ibričić u prvih 11, desno umjesto Stevanovića koji bi mogao na klupu ili na lijevu stranu a u sredini Medunjanin i Pjanić pa onda Ibričić vazda ide u sredu i opet imamo lažno desno krilo a u sredini na kamari "trkači" Medunjanin i Ibričić + Pjanić dok desnu stranu drži sam Vranješ ili pak opšet Ibišević glumi desno krilo.
@Kristijan
De nam eto ti malo reci nismo te priče dugo čuli.
@hrle
Oca mi nisam vidio lika koji je više opsjednut da Bosancima i Hercegovcima na BiH forumu dokaže kako on nije Bosanac i Hercegovac, kako ovdje ništa ne valja, niko ništa ne zna bla, bla, bla... .
Odmori malo shvatili smo te svi i nekako nas baš i nije briga drug moj, znamo da je gubitak tvoje ličnosti za našu napaćenu zemlju težak udarac ali ipak ćemo izdržati nekako valjda uz Božiju pomoć
Pade mi na pamet vic pita Slovenac Bosanca
Bosanac što ste vi svi takvi u Bosni
Kakvi, odgovori Bosanac
Pa nemate pojma i za sve vas zaboli kurac
Nemam pojma a uostalom zaboli me kurac odgovori Bosanac
Ni sam ne znam otkuda mi to sad pade na pamet.
- denimb
#269 Re: Slovenija vs BiH
Najezio sam se jbt...kakav je poseban osjecaj bio gledati ovo '96.
- Mikady
#271 Re: Slovenija vs BiH
Uvijek smo ih trpali a nema veceg meraka nego trpati slovence a oni su narod koje je uvijek nas bosance ismijavao u svakom pogledudenimb wrote:
-
BRAH
#272 Re: Slovenija vs BiH
hajd nadji highlights sa zadnje tekme 4-3denimb wrote:
- shalla
#273 Re: Slovenija vs BiH
Kao grom iz vedra neba dogovorih se sa radnim kolegama da idemo na tekmu pa et, vidimo se gore aBd, krećem ujutru 
- denimb
#274 Re: Slovenija vs BiH
[/quote]hajd nadji highlights sa zadnje tekme 4-3[/quote]
Te golove nisam uspio naci nigdje...ima kamara snimaka sa tribina, amaterskih, ali pokazuju samo navijanje.
Te golove nisam uspio naci nigdje...ima kamara snimaka sa tribina, amaterskih, ali pokazuju samo navijanje.
- and
#275 Re: Slovenija vs BiH
evo goloviTe golove nisam uspio naci nigdje...ima kamara snimaka sa tribina, amaterskih, ali pokazuju samo navijanje.
http://www.zepce.info/999/video-slovenija---bih-34.html
Last edited by and on 05/02/2013 23:45, edited 2 times in total.