Ovo je slaba sjekira,nizašta.Rajvosa26 wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:Nisam znao da je tako kasno osjetila čari studiranja.JoseMujica wrote:brez Jeleča nema ni Beča!
i mante se te FGR-ovske malograđanštine
ps
ma Gradski Huso je i uvalio državi na grbaču samo da je sa svog q.... skine i napravi mjesta za mlađahnu djevu bajnu...ovo je ženski Senaid Memić, a taman je rat van provela, u Italiji kolko se sjećam, a danas se studira na Palama
Koju sikiru koristis??? Ovako nesto?
Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
- FOČANSKI PROPISI
#251 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
-
Rajvosa26
#252 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ako ti kazes, onda je tako. Ipak si ti majstor SIKIRANJA. Plus si iz Jeleca, moras znati sigurno onda.
Last edited by Rajvosa26 on 19/12/2012 15:56, edited 1 time in total.
-
relevantan
#253 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
FOČANSKI PROPISI wrote:Što si toliko nervozan?relevantan wrote:E jeste više dosadni sa Jelečom......na kojoj god temi da se pojavi @Fočanski propis priča krene od Jeleča pa do Beča, fakat mi idete na živce
jeb'o vas više i Jeleč i Beč!
Ne kontam kako moderatori ne reaguju na ovo vječito začatavnje @Fočanskog
Nisam nervozna a niti me kao neke fata nejebica
-
Rajvosa26
#254 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ma furac ba neki, ne znam sto ga uzimas za ozbiljno.relevantan wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:Što si toliko nervozan?relevantan wrote:E jeste više dosadni sa Jelečom......na kojoj god temi da se pojavi @Fočanski propis priča krene od Jeleča pa do Beča, fakat mi idete na živce
jeb'o vas više i Jeleč i Beč!
Ne kontam kako moderatori ne reaguju na ovo vječito začatavnje @Fočanskog
Nisam nervozna a niti me kao neke fata nejebicasamo, dosadan si k'o tjesne gaće sa tim Jelečom......svaku temu okreneš na raspravu o tom selu
....u nedostatku drugih argumenata, neinformiranosti ili čega već....ti opleteš o Jeleču i o tome kako bi Sarajevo ostalo do kraja Titove
-
relevantan
#255 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
pajero wrote:
Samo da Allah dragi da da to nije Sarajevo.![]()
E mislim da ti Allah neće uslišiti te molbe, glavna zakletva im je '' ne pomako se ja odavde''
-
Rajvosa26
#256 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
HAHAHAHArelevantan wrote:pajero wrote:
Samo da Allah dragi da da to nije Sarajevo.![]()
E mislim da ti Allah neće uslišiti te molbe, glavna zakletva im je '' ne pomako se ja odavde''
- FOČANSKI PROPISI
#257 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Nisam ja književnik, da cjepidlačimo,moj narod veli :"Ne se sikirati !" Tebi se ne sviđa,onda se sekiraj,Rajvosa26 wrote:Ako ti kazes, onda je tako. Ipak si ti majstor SIKIRANJA. Plus si iz Jeleca, moras znati sigurno onda.
-
Rajvosa26
#258 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Da nisi knjizevnik, to je ocigledno. Da si nepismen isto tako. A narod svasta veli....FOČANSKI PROPISI wrote:Nisam ja književnik, da cjepidlačimo,moj narod veli :"Ne se sikirati !" Tebi se ne sviđa,onda se sekiraj,Rajvosa26 wrote:Ako ti kazes, onda je tako. Ipak si ti majstor SIKIRANJA. Plus si iz Jeleca, moras znati sigurno onda.
- Joker88
#259 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Pa to da li djeca idu u vrtic ili ne, ne utjece na njihovu inteligenciju.shin wrote:Djeca budu pametnija, i bolje se snalaze kada su u dodiru sa ostalom djecom, nije valjda da treba dijete izgledati ko mini nana koja ga je odgojila umjesto sto je isao u obdaniste.Joker88 wrote:ne vidim potrebu da djeca idu u vrtic .. jos da ranije pocnu svoj pacenicki zivot koji ce za vecinu trajati do 23 godine...
- FOČANSKI PROPISI
#260 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Možda se ti, ipak, malo precjenjuješ?!Rajvosa26 wrote:Da nisi knjizevnik, to je ocigledno. Da si nepismen isto tako. A narod svasta veli....FOČANSKI PROPISI wrote:Nisam ja književnik, da cjepidlačimo,moj narod veli :"Ne se sikirati !" Tebi se ne sviđa,onda se sekiraj,Rajvosa26 wrote:Ako ti kazes, onda je tako. Ipak si ti majstor SIKIRANJA. Plus si iz Jeleca, moras znati sigurno onda.
P,S,
Moj narod veli:
Ne kudi konja kojeg jah'o nisi!
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 19/12/2012 16:07, edited 1 time in total.
- FOČANSKI PROPISI
#261 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Joker88 wrote:Pa to da li djeca idu u vrtic ili ne, ne utjece na njihovu inteligenciju.shin wrote:Djeca budu pametnija, i bolje se snalaze kada su u dodiru sa ostalom djecom, nije valjda da treba dijete izgledati ko mini nana koja ga je odgojila umjesto sto je isao u obdaniste.Joker88 wrote:ne vidim potrebu da djeca idu u vrtic .. jos da ranije pocnu svoj pacenicki zivot koji ce za vecinu trajati do 23 godine...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#262 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
jel im ovo smeta što je Foča bila slobodna teritorija 42?
-
Rajvosa26
#263 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Da nisi knjizevnik, to je ocigledno. Da si nepismen isto tako. A narod svasta veli....[/quote]
Možda se ti, ipak, malo precjenjuješ?![/quote]
Ne bih rekao.
PS. Ne znam haveru, ako se u Jeleci medjusobno jasete, to je vasa stvar jbg..
Možda se ti, ipak, malo precjenjuješ?![/quote]
Ne bih rekao.
PS. Ne znam haveru, ako se u Jeleci medjusobno jasete, to je vasa stvar jbg..
Last edited by Rajvosa26 on 19/12/2012 16:09, edited 1 time in total.
- FOČANSKI PROPISI
#264 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ne znam tačno šta im smeta,ali znam šta hoće.Da me nema.JoseMujica wrote:jel im ovo smeta što je Foča bila slobodna teritorija 42?
-
Rajvosa26
#265 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ooooo...FOČANSKI PROPISI wrote:Ne znam tačno šta im smeta,ali znam šta hoće.Da me nema.JoseMujica wrote:jel im ovo smeta što je Foča bila slobodna teritorija 42?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#266 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
čestitke sudu podrška azriji
djeda mraz je vehabija
djeda mraz je vehabija
-
Rajvosa26
#267 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Reci su ti ja sta smeta. Sto nameces te svoje neke seljacke principe i stavove i sto pokusavas da ubijedis ljude da je nacin na koji ti mislis ispravan. Tipa: Ako hoces da ti dijete prima paketice vodi ga kuci pa mu ih daj. Imas problem jer se vjerovatno nikad nisi uspio uklopiti u urbanu sredinu, iako si " aktivno sudjelovao" u izgradnji iste. Gadi ti se sve sto je gradsko, prezires normalne ljude, malo sirih vidika nego sto ces ih ti ikada imati.Rajvosa26 wrote:Ooooo...FOČANSKI PROPISI wrote:Ne znam tačno šta im smeta,ali znam šta hoće.Da me nema.JoseMujica wrote:jel im ovo smeta što je Foča bila slobodna teritorija 42?![]()
![]()
Vidi se po mnogo tome da nisi dijete iz grada, iako ti suprotno mislis.
Last edited by Rajvosa26 on 19/12/2012 16:27, edited 2 times in total.
- EmiRem
#268 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Joooj Radovaneeeee, ..bem li ti majku, ali ne radi granata.....
-
theTruePath
#269 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
radi izgubljenih zivota?EmiRem wrote:Joooj Radovaneeeee, ..bem li ti majku, ali ne radi granata.....
- EmiRem
#270 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Razmisli malo bolje....theTruePath wrote:radi izgubljenih zivota?EmiRem wrote:Joooj Radovaneeeee, ..bem li ti majku, ali ne radi granata.....
-
Max Bunker
#271 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Ja mu radi granata, izgubljenih zivota, unistene mladosti, perspektive ali i ovih " posljedica rata ".EmiRem wrote:Joooj Radovaneeeee, ..bem li ti majku, ali ne radi granata.....
Sta ako u jednom obdanistu, recimo, roditelji ( 90 % njih ) zele da im Deda Mraz da paketice djeci ?
P.S.
Ako za Bajram ne radi obdaniste, zasto onda Deda Mraz ( ili po neke jos gore, Sv. Nikol-Djed Bozicnjak ) u obdanistu hriscanskoj djeci ne moze dati poklone ? Jesmo li sekularni do kraja ili smo sekularni samo prema drugima ?
Last edited by Max Bunker on 19/12/2012 16:25, edited 1 time in total.
- EmiRem
#272 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Sto je ove arzije i slicne ''spustio'' u gradove i unistio sve sto je gradjanima NORMALNO bilo....Max Bunker wrote:Ja mu radi granata, izgubljenih zivota, unistene mladosti, perspektive ali i ovih " posljedica rata ".EmiRem wrote:Joooj Radovaneeeee, ..bem li ti majku, ali ne radi granata.....
Sta ako u jednom obdanistu, recimo, roditelji ( 90 % njih ) zele da im Deda Mraz da paketice djeci ?
-
Rajvosa26
#273 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Po teoriji ovo Focaka bi trebali djecu voditi kuci i tamo im pakete davati,jer nema smisla onih 10% uznemiravati sa tim "komunistickim" obicajima.Max Bunker wrote:Ja mu radi granata, izgubljenih zivota, unistene mladosti, perspektive ali i ovih " posljedica rata ".EmiRem wrote:Joooj Radovaneeeee, ..bem li ti majku, ali ne radi granata.....
- FOČANSKI PROPISI
#274 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
@Rajvosa 26,
Ne znam jesi li primjetio da ja na ovom forumu poštujem svakog sagovornika,slagao se s njim ili ne.Isto tako mi nije važno odakle je,koje starosne dobi,koja je opcija i sl.
Što se tiče Jeleča ,laž je da ga ja namećem nekome,bez obzira na proljeća koja nosim u duši i srcu,bez obzira što je iznjedrio preko stotinu visokoobrazovanih kadrova.
Mene se slabo poštuje,mada imam šta reći.
Ne znam jesi li primjetio da ja na ovom forumu poštujem svakog sagovornika,slagao se s njim ili ne.Isto tako mi nije važno odakle je,koje starosne dobi,koja je opcija i sl.
Što se tiče Jeleča ,laž je da ga ja namećem nekome,bez obzira na proljeća koja nosim u duši i srcu,bez obzira što je iznjedrio preko stotinu visokoobrazovanih kadrova.
Mene se slabo poštuje,mada imam šta reći.
- emigrazione
#275 Re: Arzija Mahmutovic- ALL ABOUT
Jelec nema veze sa Focom, udaljeniji je od Foce vise nego Visoko od Sarajeva