jesi pokrio tati oči, da se ne zgraža?Better Man wrote:Sinoć sa tatom se vraćao kući iz kina i prolazili smo s autom Alipašinom oko 23:15 h i 23:20 h u vrijeme kad je svijet izlazio iz zetre. Nisam mogao da vjerujem koja je to količina polupismenih debila, papaka itd. To nema ni najmanje kulture, hodaju sredinom ceste, samo gledaš da koga ne zgaziš s autom. To nisu normalni ljudi, to je stoka. Sinoć je još jedna potvrda ko sve živi i koje sve naselio Sarajevo! Nismo daleko od one u Zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
Aca Lukas
Moderator: _BataZiv_0809
-
radostan dan
#251 Re: Aca Lukas
- kokuz_sa
#252 Re: Aca Lukas
sad pregledah malo ove fotke na ekskluzivi..
koje su kockaste glave i iskvarcane trebe
i torbice lusi vutom ili kako s vec kaze i pise kod momaka..
slika 348,
koje su kockaste glave i iskvarcane trebe
i torbice lusi vutom ili kako s vec kaze i pise kod momaka..
slika 348,
-
zipoo
#253 Re: Aca Lukas
Jbt imam osjecaj da kad bi Kerusa dosla napunila bi Zetru
-
detroit-mercy
#254 Re: Aca Lukas
Vako nije u Londonu poslije koncerataBetter Man wrote:Sinoć sa tatom se vraćao kući iz kina i prolazili smo s autom Alipašinom oko 23:15 h i 23:20 h u vrijeme kad je svijet izlazio iz zetre. Nisam mogao da vjerujem koja je to količina polupismenih debila, papaka itd. To nema ni najmanje kulture, hodaju sredinom ceste, samo gledaš da koga ne zgaziš s autom. To nisu normalni ljudi, to je stoka. Sinoć je još jedna potvrda ko sve živi i koje sve naselio Sarajevo! Nismo daleko od one u Zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
-
ArthurSpooner
#255 Re: Aca Lukas
Fakat ne mislim da sam ikada vidio ruzniju publikukokuz_sa wrote:sad pregledah malo ove fotke na ekskluzivi..
koje su kockaste glave i iskvarcane trebe![]()
i torbice lusi vutom ili kako s vec kaze i pise kod momaka..![]()
slika 348,
- Veliko Stopalo
#256 Re: Aca Lukas
radostan dan wrote:jesi pokrio tati oči, da se ne zgraža?Better Man wrote:Sinoć sa tatom se vraćao kući iz kina i prolazili smo s autom Alipašinom oko 23:15 h i 23:20 h u vrijeme kad je svijet izlazio iz zetre. Nisam mogao da vjerujem koja je to količina polupismenih debila, papaka itd. To nema ni najmanje kulture, hodaju sredinom ceste, samo gledaš da koga ne zgaziš s autom. To nisu normalni ljudi, to je stoka. Sinoć je još jedna potvrda ko sve živi i koje sve naselio Sarajevo! Nismo daleko od one u Zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
- Nemam internet
#257 Re: Aca Lukas
To su papci sa ilidze jebla ih ilidzaBetter Man wrote:Sinoć sa tatom se vraćao kući iz kina i prolazili smo s autom Alipašinom oko 23:15 h i 23:20 h u vrijeme kad je svijet izlazio iz zetre. Nisam mogao da vjerujem koja je to količina polupismenih debila, papaka itd. To nema ni najmanje kulture, hodaju sredinom ceste, samo gledaš da koga ne zgaziš s autom. To nisu normalni ljudi, to je stoka. Sinoć je još jedna potvrda ko sve živi i koje sve naselio Sarajevo! Nismo daleko od one u Zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
-
nuki_cika
#258 Re: Aca Lukas
Da se možda nije vraćao sa koncerta aleksandra vuksanovićaCVIKERASH wrote:Sinoc pored americke ambasade prodje auto.Neki moron zamoto se maramom ,stavio suncane i kroz prozor lafo kreno da rafala po ambasadi.i poce se dernjati : aaaaaaaaaaaa americka ambasada aaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne treba pitati odakle se vracao.
- bingov buraz
#259 Re: Aca Lukas
radostan dan wrote:jesi pokrio tati oči, da se ne zgraža?Better Man wrote:Sinoć sa tatom se vraćao kući iz kina i prolazili smo s autom Alipašinom oko 23:15 h i 23:20 h u vrijeme kad je svijet izlazio iz zetre. Nisam mogao da vjerujem koja je to količina polupismenih debila, papaka itd. To nema ni najmanje kulture, hodaju sredinom ceste, samo gledaš da koga ne zgaziš s autom. To nisu normalni ljudi, to je stoka. Sinoć je još jedna potvrda ko sve živi i koje sve naselio Sarajevo! Nismo daleko od one u Zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
-
breuer
#260 Re: Aca Lukas
pogotovo tamo oko, i u Sohou! Naravno jedino ako nisu već na cesti polumrtvi i izrigani po sebi, ili ne pišaju posred ceste ili ne gOnjaju pijane cure po parku, pa se ponekad zadje i gore na Oxford Streetdetroit-mercy wrote:Vako nije u Londonu poslije koncerataBetter Man wrote:Sinoć sa tatom se vraćao kući iz kina i prolazili smo s autom Alipašinom oko 23:15 h i 23:20 h u vrijeme kad je svijet izlazio iz zetre. Nisam mogao da vjerujem koja je to količina polupismenih debila, papaka itd. To nema ni najmanje kulture, hodaju sredinom ceste, samo gledaš da koga ne zgaziš s autom. To nisu normalni ljudi, to je stoka. Sinoć je još jedna potvrda ko sve živi i koje sve naselio Sarajevo! Nismo daleko od one u Zemlji seljaka na brdovitom Balkanu., tamo fini i ugladjeni u frakovima i vecernjim toaletama izlaze poslije koncerta sve pazeci da neko nekome ne zgazi toaletu
neuzbilah....
sve u svemu ljudi kake bi svaka mama, a bogami i otac poželio svome djetetu
- burekdzijabezmesa
#262 Re: Aca Lukas
-
detroit-mercy
#263 Re: Aca Lukas
Ovoliku kolicinu kvzielitizma cete vidjeti samo na Sax-u, ja manje a iskompleksiranije sredine ne vidjeh nigdje u svijetu. Hebote, pa ovdje se skenira i profil ljudi koji izlaze sa koncerata, eto na Acinom koncertu kockaste glave a na Keminom blago zaobljenje
.
-
BIONA
#264 Re: Aca Lukas
Kako samo mozes porediti ta 2 covjeka?
- MedenoSrce
#265 Re: Aca Lukas
http://www.avaz.ba/showbiz/estrada/da-j ... h-ugostilazipoo wrote:Jbt imam osjecaj da kad bi Kerusa dosla napunila bi Zetru
- Nemam internet
#266 Re: Aca Lukas
Stvarno ste krkani dobro vam rece covjek a drugima nesto pricate.detroit-mercy wrote:Ovoliku kolicinu kvzielitizma cete vidjeti samo na Sax-u, ja manje a iskompleksiranije sredine ne vidjeh nigdje u svijetu. Hebote, pa ovdje se skenira i profil ljudi koji izlaze sa koncerata, eto na Acinom koncertu kockaste glave a na Keminom blago zaobljenje![]()
![]()
![]()
![]()
.
- Nivri
#267 Re: Aca Lukas
Stas kad sam chetalj od glave do pete.radostan dan wrote:ovu si naveo zato što mu je riječi napisao bora đorđević e.Nivri wrote:Upali svetlo je dobra pjesma. To ce vam svaki poznavatelj glazbe reci.
- Nivri
#268 Re: Aca Lukas
detroit-mercy wrote:Ovoliku kolicinu kvzielitizma cete vidjeti samo na Sax-u, ja manje a iskompleksiranije sredine ne vidjeh nigdje u svijetu. Hebote, pa ovdje se skenira i profil ljudi koji izlaze sa koncerata, eto na Acinom koncertu kockaste glave a na Keminom blago zaobljenje![]()
![]()
![]()
![]()
.
Last edited by Nivri on 16/12/2012 16:51, edited 1 time in total.
-
Chuckie
#269 Re: Aca Lukas
Šta su to kockaste glave, može li neko dati konkretan primjer sa ekskluziva slika? 
- Nivri
#270 Re: Aca Lukas
Karleusa je Diva.MedenoSrce wrote:http://www.avaz.ba/showbiz/estrada/da-j ... h-ugostilazipoo wrote:Jbt imam osjecaj da kad bi Kerusa dosla napunila bi Zetru
-
radostan dan
#271 Re: Aca Lukas
vadi te rodžer eNivri wrote:Stas kad sam chetalj od glave do pete.radostan dan wrote:ovu si naveo zato što mu je riječi napisao bora đorđević e.Nivri wrote:Upali svetlo je dobra pjesma. To ce vam svaki poznavatelj glazbe reci.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#272 Re: Aca Lukas
neki dan pitaju Bajagu: "Branite li vašoj djeci da slušaju narodnjake?", on odgovori: "Ne branim... jer ni ne slušaju"...
-
hico
#273 Re: Aca Lukas
Doci ce opetOmerta13 wrote:Za ove zeljne provoda sto su otisli u Zetru, necu puno pricati samo cu vam ilustrovati a vi izvucite zakljucak..
Neka vam je na cast!
Ovi sto porede ovo sa Dinom Merlinom sta je sa mozgom? Pjev'o bi i ja u bg da uzmem onakve pare i to je njegova privatna stvar, u svakom slucaju nismo mi granatirali njihov grad i ubijali njihovu djecu nego obratno tako da ne izjednjacavate agresore i ljude koji su branili svoje zivote i zivote sugradjana.
Nisu se nasi Šehidi borili za ovo danas
-
detroit-mercy
#274 Re: Aca Lukas
Da razumijes ono sto procitas skontao bi da su i Aco i Kemo samo alegorije na ovo morfolosko-sociolosko profiliranje ljudi, gdje jedni eto imaju kockaste glave a drugi ne znam ni sam kakveBIONA wrote:Kako samo mozes porediti ta 2 covjeka?
A glede Ace i Keme, isti racku, obojica podilaze publici gledaju svoj interes. Isti taj Kemo dodje u Sava Centar i prica kako mu je to najbolja publika/koncert na svijetu, kako Rajvosa nije ko sto je nekada bilo, pa onda tri dana poslije u Zetri kako je najbolje kod kuce pred najboljom publikom u svijetu pa tri dana poslije u Domu Sportova kako mu je drago sto je opet vrati u svoj (novi) grad pred najbolju publiku u svijet. A raja, lozi li se lozi
- Not My Idea
#275 Re: Aca Lukas
Hocemo li se ikad pomjerit s mrtve tacke tj od rata?