Aca Lukas

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
radostan dan

#251 Re: Aca Lukas

Post by radostan dan »

Better Man wrote:Sinoć sa tatom se vraćao kući iz kina i prolazili smo s autom Alipašinom oko 23:15 h i 23:20 h u vrijeme kad je svijet izlazio iz zetre. Nisam mogao da vjerujem koja je to količina polupismenih debila, papaka itd. To nema ni najmanje kulture, hodaju sredinom ceste, samo gledaš da koga ne zgaziš s autom. To nisu normalni ljudi, to je stoka. Sinoć je još jedna potvrda ko sve živi i koje sve naselio Sarajevo! Nismo daleko od one u Zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
jesi pokrio tati oči, da se ne zgraža?
kokuz_sa

#252 Re: Aca Lukas

Post by kokuz_sa »

sad pregledah malo ove fotke na ekskluzivi..
koje su kockaste glave i iskvarcane trebe :run:

i torbice lusi vutom ili kako s vec kaze i pise kod momaka.. :-)

slika 348, :-)
zipoo

#253 Re: Aca Lukas

Post by zipoo »

Jbt imam osjecaj da kad bi Kerusa dosla napunila bi Zetru
detroit-mercy

#254 Re: Aca Lukas

Post by detroit-mercy »

Better Man wrote:Sinoć sa tatom se vraćao kući iz kina i prolazili smo s autom Alipašinom oko 23:15 h i 23:20 h u vrijeme kad je svijet izlazio iz zetre. Nisam mogao da vjerujem koja je to količina polupismenih debila, papaka itd. To nema ni najmanje kulture, hodaju sredinom ceste, samo gledaš da koga ne zgaziš s autom. To nisu normalni ljudi, to je stoka. Sinoć je još jedna potvrda ko sve živi i koje sve naselio Sarajevo! Nismo daleko od one u Zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
Vako nije u Londonu poslije koncerata :mrgreen: , tamo fini i ugladjeni u frakovima i vecernjim toaletama izlaze poslije koncerta sve pazeci da neko nekome ne zgazi toaletu :mrgreen: neuzbilah....
ArthurSpooner

#255 Re: Aca Lukas

Post by ArthurSpooner »

kokuz_sa wrote:sad pregledah malo ove fotke na ekskluzivi..
koje su kockaste glave i iskvarcane trebe :run:

i torbice lusi vutom ili kako s vec kaze i pise kod momaka.. :-)

slika 348, :-)
Fakat ne mislim da sam ikada vidio ruzniju publiku :lol: Prelijepa mjesavina domacih papaka i troprstaskih stocnosarajlija, turbofolk spaja ljude :lol: :lol: :lol: :lol:
Veliko Stopalo

#256 Re: Aca Lukas

Post by Veliko Stopalo »

radostan dan wrote:
:D
Nemam internet

#257 Re: Aca Lukas

Post by Nemam internet »

To su papci sa ilidze jebla ih ilidza :D
nuki_cika

#258 Re: Aca Lukas

Post by nuki_cika »

CVIKERASH wrote:Sinoc pored americke ambasade prodje auto.Neki moron zamoto se maramom ,stavio suncane i kroz prozor lafo kreno da rafala po ambasadi.i poce se dernjati : aaaaaaaaaaaa americka ambasada aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne treba pitati odakle se vracao.
Da se možda nije vraćao sa koncerta aleksandra vuksanovića :D
bingov buraz

#259 Re: Aca Lukas

Post by bingov buraz »

radostan dan wrote:
:lol: :lol:
breuer

#260 Re: Aca Lukas

Post by breuer »

detroit-mercy wrote:
Vako nije u Londonu poslije koncerata :mrgreen: , tamo fini i ugladjeni u frakovima i vecernjim toaletama izlaze poslije koncerta sve pazeci da neko nekome ne zgazi toaletu :mrgreen: neuzbilah....
pogotovo tamo oko, i u Sohou! Naravno jedino ako nisu već na cesti polumrtvi i izrigani po sebi, ili ne pišaju posred ceste ili ne gOnjaju pijane cure po parku, pa se ponekad zadje i gore na Oxford Street :oops:

sve u svemu ljudi kake bi svaka mama, a bogami i otac poželio svome djetetu :P
Kemal Malovčić

#261 Re: Aca Lukas

Post by Kemal Malovčić »

Šjerotinja.
burekdzijabezmesa

#262 Re: Aca Lukas

Post by burekdzijabezmesa »

radostan dan wrote:
:lol:
detroit-mercy

#263 Re: Aca Lukas

Post by detroit-mercy »

Ovoliku kolicinu kvzielitizma cete vidjeti samo na Sax-u, ja manje a iskompleksiranije sredine ne vidjeh nigdje u svijetu. Hebote, pa ovdje se skenira i profil ljudi koji izlaze sa koncerata, eto na Acinom koncertu kockaste glave a na Keminom blago zaobljenje :-) :-) :-) :-) :-) .
BIONA

#264 Re: Aca Lukas

Post by BIONA »

Kako samo mozes porediti ta 2 covjeka?
MedenoSrce

#265 Re: Aca Lukas

Post by MedenoSrce »

zipoo wrote:Jbt imam osjecaj da kad bi Kerusa dosla napunila bi Zetru
http://www.avaz.ba/showbiz/estrada/da-j ... h-ugostila
Nemam internet

#266 Re: Aca Lukas

Post by Nemam internet »

detroit-mercy wrote:Ovoliku kolicinu kvzielitizma cete vidjeti samo na Sax-u, ja manje a iskompleksiranije sredine ne vidjeh nigdje u svijetu. Hebote, pa ovdje se skenira i profil ljudi koji izlaze sa koncerata, eto na Acinom koncertu kockaste glave a na Keminom blago zaobljenje :-) :-) :-) :-) :-) .
Stvarno ste krkani dobro vam rece covjek a drugima nesto pricate.
Nivri

#267 Re: Aca Lukas

Post by Nivri »

radostan dan wrote:
Nivri wrote:Upali svetlo je dobra pjesma. To ce vam svaki poznavatelj glazbe reci. :thumbup:
ovu si naveo zato što mu je riječi napisao bora đorđević e.
Stas kad sam chetalj od glave do pete. :D
Nivri

#268 Re: Aca Lukas

Post by Nivri »

detroit-mercy wrote:Ovoliku kolicinu kvzielitizma cete vidjeti samo na Sax-u, ja manje a iskompleksiranije sredine ne vidjeh nigdje u svijetu. Hebote, pa ovdje se skenira i profil ljudi koji izlaze sa koncerata, eto na Acinom koncertu kockaste glave a na Keminom blago zaobljenje :-) :-) :-) :-) :-) .
:lol:
Last edited by Nivri on 16/12/2012 16:51, edited 1 time in total.
Chuckie

#269 Re: Aca Lukas

Post by Chuckie »

Šta su to kockaste glave, može li neko dati konkretan primjer sa ekskluziva slika? :D
Nivri

#270 Re: Aca Lukas

Post by Nivri »

MedenoSrce wrote:
zipoo wrote:Jbt imam osjecaj da kad bi Kerusa dosla napunila bi Zetru
http://www.avaz.ba/showbiz/estrada/da-j ... h-ugostila
Karleusa je Diva.
radostan dan

#271 Re: Aca Lukas

Post by radostan dan »

Nivri wrote:
radostan dan wrote:
Nivri wrote:Upali svetlo je dobra pjesma. To ce vam svaki poznavatelj glazbe reci. :thumbup:
ovu si naveo zato što mu je riječi napisao bora đorđević e.
Stas kad sam chetalj od glave do pete. :D
vadi te rodžer e

:mrgreen: :wink:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#272 Re: Aca Lukas

Post by un1ted »

neki dan pitaju Bajagu: "Branite li vašoj djeci da slušaju narodnjake?", on odgovori: "Ne branim... jer ni ne slušaju"...
hico

#273 Re: Aca Lukas

Post by hico »

Omerta13 wrote:Za ove zeljne provoda sto su otisli u Zetru, necu puno pricati samo cu vam ilustrovati a vi izvucite zakljucak..

Image

Image

Image

Image

Image

Neka vam je na cast!

Ovi sto porede ovo sa Dinom Merlinom sta je sa mozgom? Pjev'o bi i ja u bg da uzmem onakve pare i to je njegova privatna stvar, u svakom slucaju nismo mi granatirali njihov grad i ubijali njihovu djecu nego obratno tako da ne izjednjacavate agresore i ljude koji su branili svoje zivote i zivote sugradjana.
Nisu se nasi Šehidi borili za ovo danas :skoljka:
Doci ce opet :!:
detroit-mercy

#274 Re: Aca Lukas

Post by detroit-mercy »

BIONA wrote:Kako samo mozes porediti ta 2 covjeka?
Da razumijes ono sto procitas skontao bi da su i Aco i Kemo samo alegorije na ovo morfolosko-sociolosko profiliranje ljudi, gdje jedni eto imaju kockaste glave a drugi ne znam ni sam kakve :skoljka: blago zaobljenje, pravougaonaste, piramidaste ili okrugle. Mada u principu kada pogledas ljude iz cijele regije ne mozes utvrditi ni ko pripada kojoj naciji a kamoli iz kojeg grada/sela dolaze, stavi jednog Sarajliju iz Boljakovog Potaka, sa Koseva, C. Ville, u grupu sa nekim iz Semizovca, Vogosce, Mostara, Dubrovnika, Pala, Splita, Zagreba, Nisa i pokusa da pogodis odakle je ko pa ces vidjeti da si u vecini slucajeva fulao. Ali, kompleksi su cudo jedno :mrgreen: .
A glede Ace i Keme, isti racku, obojica podilaze publici gledaju svoj interes. Isti taj Kemo dodje u Sava Centar i prica kako mu je to najbolja publika/koncert na svijetu, kako Rajvosa nije ko sto je nekada bilo, pa onda tri dana poslije u Zetri kako je najbolje kod kuce pred najboljom publikom u svijetu pa tri dana poslije u Domu Sportova kako mu je drago sto je opet vrati u svoj (novi) grad pred najbolju publiku u svijet. A raja, lozi li se lozi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Not My Idea

#275 Re: Aca Lukas

Post by Not My Idea »

Hocemo li se ikad pomjerit s mrtve tacke tj od rata?
Locked