Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

FMDzem

#251 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by FMDzem »

General Efendić: Bakir je tražio da mu spasimo oca, to je sve što je uradio

"Tog 3. maja došao sam u Predsjedništvo da dogovorimo početak razmjene naše delegacije. Na vratima, kada sam ulazio u zgradu, sreo sam Bakira Izetbegovića, koji mi je rekao: 'Spašavajte mi oca'. Ja sam rekao to nam je to glavni zadatak. Eto, toliko on ima veze sa razmjenom predsjednika Izetbegovića", ispričao je Efendić.

Toliko.. :roll: :lol:
muha_sa

#252 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by muha_sa »

_mufljuz_ wrote:ne znam gdje ova nebuloza od covjeka i dubioza na 2 noge zaluta u zivotu pa da vodi i predstavlja zalutale ovcice bosnjackog naroda -

ali sad mogu definitivno da krepam kad vidim kakav idiot, nehljeb, pizda, papcina, krimosljubitelj predstavlja taj narod i kakav je narod kojeg predstavlja.....

Image

pocinjem fakat da se pitam je l bosnjacki narod narod degenerika kad dopusta da mu dinastija retardiranih islamiziranih srba iz beograda vodi brigu o sudbini, politici i golom zivotu......
može predstavljat samo svoje birace.
almir90

#253 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by almir90 »

Hoće kao i babu mu da nam dovede novi rat, ne znam stvarno kakva bagra glasa za ovog lika.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#254 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by KatarinaKosaca »

Razmjenu je dogovarao Kljujuć i najviše Ganić u štabu UNPROFORA, a rahmetli Predsjenik je učestvovao u odlukama iz Lukavice. Baš ove godine i baš prvi put i baš u izbornoj godini izlazi mladi princ da nam kaže da ustvari iza svega stoji on, jednako kao što je i rakao da je bio u Dobrovoljačkoj, nije bio.
Chisum

#255 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Chisum »

Izetbegovic: Ja sam dogovorio razmjenu otetog alije Izetbegivica i bh. delegacije

General Efendić: General Efendić: "Tog 3. maja došao sam u Predsjedništvo da dogovorimo početak razmjene naše delegacije. Na vratima, kada sam ulazio u zgradu, sreo sam Bakira Izetbegovića, koji mi je rekao: 'Spašavajte mi oca'. Ja sam rekao to nam je to glavni zadatak. Eto, toliko on ima veze sa razmjenom predsjednika Izetbegovića."

:lol: :lol:

Pitam se, ima li ova bestidna, priglupa podrumska pizda barem trunku postovanja i obraza, pa da vec jednom prestane da sebe trpa uz imena, datume i dogadjaje u kojima nije ni pomislio da ucestvuje???

Sta je slijedece?

Izetbegovic: Bio sam kljucan za odbranu grada

Oficir XY: Tog jutra sam sreo Izetbegovica, dok je izlazio na povrsinu, po dnevnu dozu kiseonika, te mi je tom prilikom rekao: "Odbranite grad."
Last edited by Chisum on 03/05/2014 18:13, edited 2 times in total.
fz5ez34

#256 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by fz5ez34 »

_mufljuz_ wrote:ne znam gdje ova nebuloza od covjeka i dubioza na 2 noge zaluta u zivotu pa da vodi i predstavlja zalutale ovcice bosnjackog naroda -

ali sad mogu definitivno da krepam kad vidim kakav idiot, nehljeb, pizda, papcina, krimosljubitelj predstavlja taj narod i kakav je narod kojeg predstavlja.....

Image

pocinjem fakat da se pitam je l bosnjacki narod narod degenerika kad dopusta da mu dinastija retardiranih islamiziranih srba iz beograda vodi brigu o sudbini, politici i golom zivotu......
znaš ko će glasat za ovu budalu, SVI, seljaci, sandžaklije, kriminalci, lopovi, narko dileri, islamska zajednica, srebreničani i još mnogo nepismenih budala kojima je važno samo nek je naš pa taman i najgori
KatarinaKosaca

#257 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by KatarinaKosaca »

Chisum wrote:Pitam se, ima li ova bestidna, priglupa podrumska pizda barem trunku postovanja i obraza, pa da vec jednom prestane da sebe trpa uz imena, datume i dogadjaje u kojima nije ni pomislio da ucestvuje???
Ni stida, ni obraza, ni srama, ni morala, ni poštenja, ni trunke dostojanstva. Ništa. Ono ima ništa.
_mufljuz_

#258 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by _mufljuz_ »

Chisum wrote:Izetbegovic: Ja sam dogovorio razmjenu otetog alije Izetbegivica i bh. delegacije

General Efendić: General Efendić: "Tog 3. maja došao sam u Predsjedništvo da dogovorimo početak razmjene naše delegacije. Na vratima, kada sam ulazio u zgradu, sreo sam Bakira Izetbegovića, koji mi je rekao: 'Spašavajte mi oca'. Ja sam rekao to nam je to glavni zadatak. Eto, toliko on ima veze sa razmjenom predsjednika Izetbegovića."

Pitam se, ima li ova bestidna, priglupa podrumska pizda barem trunku postovanja i obraza, pa da vec jednom prestane da sebe trpa uz imena, datume i dogadjaje u kojima nije ni pomislio da ucestvuje???

Sta je slijedece?

Oficir XY: Tog jutra sam sreo Izetbegovica, dok je izlazio na povrsinu, po dnevnu dozu kiseonika, te mi je tom prilikom rekao: "Odbranite grad."

jarane ako ne vidis sve zasluge za stvaranje i odrzaanje drzave su sebi priskrbili samo ovakvi i slicni hohstapleri
almir90

#259 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by almir90 »

Još će borci izjavit kako je čitav rat proveo na prvoj liniji odbrane. :lol: :lol: :lol: :lol:
VjecitiStudent

#260 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by VjecitiStudent »

Ş obzirom na ove najnovije činjenice, koje bacaju potpuno drugo svjetlo na tok naše najnovije istorije, je li kasno da predložimo najdražeg sina za najveće odlikovanje Armije BiH - Zlatnog ljiljana?
fz5ez34

#261 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by fz5ez34 »

almir90 wrote:Još će borci izjavit kako je čitav rat proveo na prvoj liniji odbrane. :lol: :lol: :lol: :lol:
neće borci nego kreteni ko i bakir evo ga :lol: :lol: :lol:

almir90

#262 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by almir90 »

Ovaj se napriča svega, a ja ga ništa ne skontah. :lol:
StupskaBitanga

#263 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by StupskaBitanga »

Better Man wrote:Bakir je patološki lažov i kako ga nije sramota pričati gluposti. Nek nam kaže brojeve računa u Švicarskim bankama gdje su on i njegova mafija pohranili milijarde. Kaže da ima samo pola kuće,a šta je sa stanom Milanka Renovice i da ne nabrajam druge nekretnine.
i šta je on zapravo radio na početku rata sa Šajom
mirsek

#264 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by mirsek »

Chisum wrote:Izetbegovic: Ja sam dogovorio razmjenu otetog alije Izetbegivica i bh. delegacije

Sta je slijedece?

Cim to pogano bestidno ratnoprofitersko smece prvi dan protesta od 7 februara brine hoce li mu Zara doci u Centar za pranje ukradenog novca sve vam je jasno o kakvom karakteru se radi. :twisted:
WELCOME TO BEGOVAT.
fz5ez34

#265 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by fz5ez34 »

ovo je nešto najjače :lol: :lol: :lol: http://www.federalna.ba/bhs/vijest/8910 ... dnevniku-2 video skroz na dnu on i komšić pa jebote samo ga poslušajte nema većeg poštenjačine, a telac komšić isto duduk kraj bakira, jadan onaj ko da glas ovima iz DF :lol: :lol: :lol:
Breathless

#266 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Breathless »

Princ Zara u proteklih 3 mjeseca bulazni vise nego ikad. Izgleda da mu jos uvijek traju zalihe onih 12 kg zaplijenjenih na tokom bunta protiv vladajuce oligarhije :lol: Ta pokvarena i bestidna hulja ne bi mogla u normalnom svijetu ni dvije koze zaduziti da cuva.
burger_pasa

#267 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by burger_pasa »

Jedini pravi I legitimni predstavnik Bosnjackog naroda. Jedini politicar koji je radio I borio se za BiH u zadnje 4 godine. Jedini politicar koji je rado vidjen u Turskoj, u Arapskom svijetu, a zapad ga gleda kao jedinog politicara koji ima autoritet kod Bosnjaka. Od Bakira Izetbegovica nema boljeg Bosnjackog politicara trenutno, volili ili ne, TO JE FAKTUM...
fz5ez34

#268 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by fz5ez34 »

Breathless wrote:Princ Zara u proteklih 3 mjeseca bulazni vise nego ikad. Izgleda da mu jos uvijek traju zalihe onih 12 kg zaplijenjenih na tokom bunta protiv vladajuce oligarhije :lol: Ta pokvarena i bestidna hulja ne bi mogla u normalnom svijetu ni dvije koze zaduziti da cuva.
:lol: :lol: :lol:

Image
KatarinaKosaca

#269 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by KatarinaKosaca »

burger_pasa wrote:Jedini pravi I legitimni predstavnik Bosnjackog naroda. Jedini politicar koji je radio I borio se za BiH u zadnje 4 godine. Jedini politicar koji je rado vidjen u Turskoj, u Arapskom svijetu, a zapad ga gleda kao jedinog politicara koji ima autoritet kod Bosnjaka. Od Bakira Izetbegovica nema boljeg Bosnjackog politicara trenutno, volili ili ne, TO JE FAKTUM...
Ako ćemo po ovako postavljenim tezama Željko Komšić je pravi i legitimni predstavnik Bošnjačkog naroda , jer je uvjerljivo najviše njihovih glasova dobio, dok su Bakir i Fahro tu negdje. Ako ćemo po ovako postaljenim tezama Haris je radije viđen u Turskoj. Ako ćemo pravo, i ono malo što može, može na konto rahmetli oca, po svojim zaslugama ništa, nula, nothing, nada, šuplje.
_mufljuz_

#270 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by _mufljuz_ »

za harisa i ejuba - bakir je retarder....
co'ek ne zna jedan strani jezik osim srpskog - j'bo te drzava.....

haris i ejub imaju politicke, vojne, veze sa tajnim sluzbama kao nijedan bosnjacki politicar....
dvije najvece bosnjacke zmije ali eto.....

prava je steta sto su oba korumpirani do kosti - a imali su potencijale da budu pravi konglomerat mozgova za vodjenje drzave.... ovako - ostaje nam samo da glabamo....
mirsek

#271 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by mirsek »

Meni je npr. Haris dobar u svakom TV nastupu i govorima.
Vidi se da ima šliha i iskustva.
Šteta što je uplovio u korumpirane vode zajedno sa druzinom iz vrha SBIH mada bi mu i to halalio kad vidim kakve diletante sad imamo medju politicarima.
mirsek

#272 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by mirsek »

KatarinaKosaca wrote:
burger_pasa wrote:Jedini pravi I legitimni predstavnik Bosnjackog naroda. Jedini politicar koji je radio I borio se za BiH u zadnje 4 godine. Jedini politicar koji je rado vidjen u Turskoj, u Arapskom svijetu, a zapad ga gleda kao jedinog politicara koji ima autoritet kod Bosnjaka. Od Bakira Izetbegovica nema boljeg Bosnjackog politicara trenutno, volili ili ne, TO JE FAKTUM...
Ako ćemo po ovako postavljenim tezama Željko Komšić je pravi i legitimni predstavnik Bošnjačkog naroda , jer je uvjerljivo najviše njihovih glasova dobio, dok su Bakir i Fahro tu negdje. Ako ćemo po ovako postaljenim tezama Haris je radije viđen u Turskoj. Ako ćemo pravo, i ono malo što može, može na konto rahmetli oca, po svojim zaslugama ništa, nula, nothing, nada, šuplje.
:thumbup:
Mada, opet ponavljam meni je Haris vrhunske intervjue davao sto se tice situacije i odnosa sa okolnim drzavama i uvijek je to kvalitetno argumentovao.Bukvalno se ubio za ministra vanjskih poslova u izboru ljudi koji su nam trenutno na raspolaganju.
Bar po meni.
Breathless

#273 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by Breathless »

Lepi je prema ovoj seoskoj varalici svjetski covjek prvorazredni mislilac, mada kad se covjek osvrne i pogleda lik i djelo ljudi kakvi su bili Dzemal Bijedic i Hamdija Pozderac, sva bosnjacka politicka garnitura zajedno ne bi mogla voditi ni prigradsku mjesnu zajednicu, a ne drzavu. Izuzetak je mozda bio jedino Durakovic, ali njega su upropastile druge stvari.
burger_pasa

#274 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by burger_pasa »

KatarinaKosaca wrote:
Pa ne bi bas rekao da je Zeljko Komsic dobio najvise Bosnjackih glasova, to su samo predpostavke, dok je Bakir Izetbegovic sigurno dobio cisto Bosnjacke glasove.
Haris & Ejub Ganic vise nisu politicki aktivni, iako su nesumnjivo jako dobri politicari.
A ako cemo po zaslugama, najveca nula BH politike je Zeljko Komsic. To je covjek koji sjedi 8 godina u predsjednistvu, a da nista, bas nista I ponavljam nista nije uradio. Niti jednog prijedloga, niti jedne ideje, niti jednog akta. Pa iza njega dodje Fahro, lovac u mutnom, ciji su jedini rezultati da nije htjeo sprijecit paljenje zgrade predsjednistva i izmijesstanje na sigurno njegovog igraca Keljemendija.
A ako pricamo o Bakiru, on je doveo investitore u Sarajevo City centar, dogovorio je Turske kredite, na osnovu njegove tuzbe protiv rs-a, je sud BiH promijenio odluku o drzavljanstvu, imao je on jos parnica protiv rs-a, dobrih govora u Ujedinjenim Narodima itd....
dustaban

#275 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?

Post by dustaban »

mirsek wrote:Meni je npr. Haris dobar u svakom TV nastupu i govorima.
Vidi se da ima šliha i iskustva.
Šteta što je uplovio u korumpirane vode zajedno sa druzinom iz vrha SBIH mada bi mu i to halalio kad vidim kakve diletante sad imamo medju politicarima.
:thumbup:
Mada tog covjeka ne mogu smisliti ipak je posteno kazati ovako kako je gore receno. Haris zaista ima taj nekakav imidz i nastup kakav ima malo ko od nasih reprezentativaca. Ima i refleks, njega niti jedan novinar nije mogao iznenaditi nijednim pitanjem niti isprovocirati. Ja cesto citiram njegovu izjavu, koja je po meni JEDINA ISPRAVNA u slucaju Markale. Sjecam se ko da je jucer bilo, pita ga novinarka - sta imate reci na tvrdnje da je granata ispaljena sa polozaja ARBiH?... a on briljantno odgovara - Odbijam da pricam o jednoj granati u gradu na koji je palo dva miliona granata!
Briljantan odgovor.

E da, Haris je mogao biti mnogo vise... da mu stranku nije preoteo ili otkupio, svejedno, Safet Orucevic. Safet je inace vlasnik velikog broja dionica i u drugim strankama i to vam koncept koji je sad dominantan. Stranke vise ne postoje, postoje uvezani dijelovi raznih stranaka. Zapravo, svaka malo veca obitelj, ako imalo drzi do sebe, ima svoje delegate u svim bitnim strankama. Stranke za BiH vise nema nidze, ali Safe ima svudze...

O cemu je ovdje prica? Ah da, o Bakiru.
Ma Bakir je bezveze
:mrgreen:
Post Reply