šta je dotična uradila konkretno za sdp otkako se uhljebila u opštini, ili i dan danas ima kredit zbog zasluženih ratnih zaslugajon_jovi wrote:SDP nije dao nikakvo ime koje bi bilo prepoznatljivo. Osim Smiljane Viteškić nema nikakvo poznato ime bilo da se radi o mladom ili starom kadru.Admir_1984 wrote:to je tačno, ali sam mišljenja da sda opstaje ovoliko dugo i zbog nesposobnosti konkretno sdp-a, tj pogotovo starijih članova koji zbog raznoraznih privatno-poslovnih interesa neće da uđu u otvorenu borbu sa sda, tj sve se svodi na kampanju mjesec dana pred izbore, par štandova, omladinu nafuraju i to je to. svaka čast pojedinim vjećnicima, pogotovo S.A. iz sdp-a, koji se kao lav bori sa kriminalcima u vijeću, jedini je digao ruku protiv budžeta koji je godinama katastrofalan i namjenski napravljen da se lihvari namirujujon_jovi wrote:Ne baziram se na intrige ispod stola nego sam htio reči da Ilidža nije toliko uporište SDA koliko se to predstavlja.
Senaid Memić - ALL ABOUT
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#251 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
- MOSALJOZE
#252 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Samo se sve izgradilo,bez ikakvog plana,samo štampaj dozvole.Kako da ne...jon_jovi wrote:To što se grad po inerciji širi ka Ilidži i na Ilidži to nije zasluga Senaida Memića. Općina fino pobere lovu za dozvole, takse i poreze i onda normalno da je bužet veći. Također Ilidža je jedina općina sa rastom stanovništva i sada ima 72.000 sa daljom tendencijom rasta. To utiče na rast prihoda ali je to posljedica dogovora o preseljenju stanovištva Izetbegović - Milošević a ne zasluga ilidžanskih vlasti. Općinska vlast nit ima kakv plan niti ga je kada imala.
-
Zer0
#253 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Park u Luzanima na udaru memica https://www.facebook.com/photo.php?v=10152267040813292
-
StupskaBitanga
#254 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Opet džamija jel?
- Hajvan
#255 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
nije džamija.StupskaBitanga wrote:![]()
Opet džamija jel?
"rezidencijalno" naselje, šta god to značilo.
tebi je problem očigedno namjena objekta , a ne to što su ušli u park i posjekli 30-metarska stabla!
-
RahatHurmašica
#256 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
uzalud vam trud sviraci. taj park je vlasnistvo lokalnog serifa i uglednog clana sda alije budnje.
Smajli koji povraca
Smajli koji povraca
- jon_jovi
#257 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Čovjek Sulje Tihića. Izgleda i Memić i FikretRahatHurmašica wrote:uzalud vam trud sviraci. taj park je vlasnistvo lokalnog serifa i uglednog clana sda alije budnje.
Smajli koji povraca
- Haris.ba
#258 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
A ko će da pravi zgrade tu? Zna li iko?
- van Basten
#259 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
pa da postoji ikakav plan od Stupa se moglo napraviti naselje iz snova. ALi tu je jedini plan bio - ko koliko uleti, toliko spratova dobije, bez ikakvih popratnih sadržaja, pa sad imamo ono ruglo oko Tibre. Hvala ti, Senaide za toMOSALJOZE wrote:Samo se sve izgradilo,bez ikakvog plana,samo štampaj dozvole.Kako da ne...jon_jovi wrote:To što se grad po inerciji širi ka Ilidži i na Ilidži to nije zasluga Senaida Memića. Općina fino pobere lovu za dozvole, takse i poreze i onda normalno da je bužet veći. Također Ilidža je jedina općina sa rastom stanovništva i sada ima 72.000 sa daljom tendencijom rasta. To utiče na rast prihoda ali je to posljedica dogovora o preseljenju stanovištva Izetbegović - Milošević a ne zasluga ilidžanskih vlasti. Općinska vlast nit ima kakv plan niti ga je kada imala.
- fidoremilienko
#260 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Tibra pacifik, ko drugi!Haris.ba wrote:A ko će da pravi zgrade tu? Zna li iko?
-
vjetropirka
#261 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Nece oni, prave neki arapi ...fidoremilienko wrote:Tibra pacifik, ko drugi!Haris.ba wrote:A ko će da pravi zgrade tu? Zna li iko?
-
RahatHurmašica
#262 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
to malo da zavaraju mase. Na kraju ce se ispostavi da je ipak tibra 
-
vjetropirka
#263 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ma nije, arapi su pokupovali sve sto se moglo kupiti na ilidziRahatHurmašica wrote:to malo da zavaraju mase. Na kraju ce se ispostavi da je ipak tibra
-
RahatHurmašica
#264 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
ono je onaj budnjo davno kupiovjetropirka wrote:Ma nije, arapi su pokupovali sve sto se moglo kupiti na ilidziRahatHurmašica wrote:to malo da zavaraju mase. Na kraju ce se ispostavi da je ipak tibra
Last edited by RahatHurmašica on 23/01/2015 20:09, edited 1 time in total.
- Hajvan
#265 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
evo zašto smo mi u KURCU i PIČKI MATERINI.
Onome smeta džamiija; prvo što je pito': "hoće bit džamija?"
ovoj smta nakv Budnjo i ko zna ko još pa neosnovno tvrdi da je "to sve kupio Budnjo"
onaj baca kost o nakoj 'tibrizaciji' Lužana….
a niko, ama baš niko nije pokušao konstruktivno osvrnut na to ko, šta, kako, pod cijim odobrnejm gradi đe gradi.
niko, ama baš niko nije reko ajmo se bunit- jer u suštini vama ovo ne smeta..isti ste ko i ova govna koja su mozda uzela par bombona za ovu lokaciju i dozvolili gradnju; ili ako je već dozvoljena gradnja- uzeli par boba za neki projekat koji svojim izgledom i dimenzikjama ne odovara lokaciji….
no, mi to sve necemo saznati i pravovremeno reagovati jer nikog ne boli ĆUNA niti ČKAPI, šta se tu gradi i pod kojim usvjetima…
bitno je samo biti "parvedni" i srat kako ništa ne valja…
poserem se ja na puČanstvo "ovih prostora"
zaslužili smo sve ovo sranje, jer nismo bolje ni pokašali
Onome smeta džamiija; prvo što je pito': "hoće bit džamija?"
ovoj smta nakv Budnjo i ko zna ko još pa neosnovno tvrdi da je "to sve kupio Budnjo"
onaj baca kost o nakoj 'tibrizaciji' Lužana….
a niko, ama baš niko nije pokušao konstruktivno osvrnut na to ko, šta, kako, pod cijim odobrnejm gradi đe gradi.
niko, ama baš niko nije reko ajmo se bunit- jer u suštini vama ovo ne smeta..isti ste ko i ova govna koja su mozda uzela par bombona za ovu lokaciju i dozvolili gradnju; ili ako je već dozvoljena gradnja- uzeli par boba za neki projekat koji svojim izgledom i dimenzikjama ne odovara lokaciji….
no, mi to sve necemo saznati i pravovremeno reagovati jer nikog ne boli ĆUNA niti ČKAPI, šta se tu gradi i pod kojim usvjetima…
bitno je samo biti "parvedni" i srat kako ništa ne valja…
poserem se ja na puČanstvo "ovih prostora"
zaslužili smo sve ovo sranje, jer nismo bolje ni pokašali
-
vjetropirka
#266 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Sve je dato u skladu sa zakonima I regulacionim planom. ..
- fidoremilienko
#267 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Ja podržavam da Tibru pacifik, dobije izvođenje radova.
A ti Hajvanu, idi pa protestuj, znaš gdje je opština i Senaid Memić. meni ne smeta, samo nek se gradi i pravi. Ilidža, urbani dio Sarajeva. Postajemo grad u gradu, mali Menhetn!
A za ovo što si nas uporedio s "govnima", trebao bi dobiti ban, da se malo naučiš kulturi i pristojnosti.

A ti Hajvanu, idi pa protestuj, znaš gdje je opština i Senaid Memić. meni ne smeta, samo nek se gradi i pravi. Ilidža, urbani dio Sarajeva. Postajemo grad u gradu, mali Menhetn!
A za ovo što si nas uporedio s "govnima", trebao bi dobiti ban, da se malo naučiš kulturi i pristojnosti.
- Hajvan
#268 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
nisam vas, nego nas…dakleM i sebe ubrajam tu
grade se i slamovi po Africi, Aziji, Južnoj Americi- no to nije ideal životng prostora i ne vjerujem da bi u takvim gradovima baš volio živjeti i djecu odgajati.
grade se i slamovi po Africi, Aziji, Južnoj Americi- no to nije ideal životng prostora i ne vjerujem da bi u takvim gradovima baš volio živjeti i djecu odgajati.
- fidoremilienko
#269 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Možda ti i sebe tu ubrajaš, ali napisao si sljedeće:
Moja konstatacija na izgradnju i urbani dio Ilidže-Menhetn, je ništa drugo do ironija i bespomoćni vapaj. Kome? Nikome! Ja ne mogu više da kukam, meni je lakše da se smijem i podržavam sve što valja i što ne valja u ovoj državi, počevši od lokalnog do državnog nivoa. Ljudi su zaslužili ovakvu vlast, jer je narod pogan. Mi bošnjaci smo nikakav narod. Sve bi nešto, mijenjali, revolucija, a pokvareni do bola. Naravno, rijetki su i ima ih, ali totalno bespomoćni.
Čistije g*zice a prljavijeg obraza nego u Bošnjaka, nema, na dunjaluku, nigdje. (da oprostite)
Na kraju, Senaid Memić KING!
isti ste ko i ova govna koja su mozda uzela par bombona za ovu lokaciju i dozvolili gradnju;
Moja konstatacija na izgradnju i urbani dio Ilidže-Menhetn, je ništa drugo do ironija i bespomoćni vapaj. Kome? Nikome! Ja ne mogu više da kukam, meni je lakše da se smijem i podržavam sve što valja i što ne valja u ovoj državi, počevši od lokalnog do državnog nivoa. Ljudi su zaslužili ovakvu vlast, jer je narod pogan. Mi bošnjaci smo nikakav narod. Sve bi nešto, mijenjali, revolucija, a pokvareni do bola. Naravno, rijetki su i ima ih, ali totalno bespomoćni.
Čistije g*zice a prljavijeg obraza nego u Bošnjaka, nema, na dunjaluku, nigdje. (da oprostite)
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#270 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
jes jes kraljufidoremilienko wrote:Ja podržavam da Tibru pacifik, dobije izvođenje radova.
A ti Hajvanu, idi pa protestuj, znaš gdje je opština i Senaid Memić. meni ne smeta, samo nek se gradi i pravi. Ilidža, urbani dio Sarajeva. Postajemo grad u gradu, mali Menhetn!![]()
mislim realno za nekoga i jes
- Hajvan
#271 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
fidoremilienko wrote:Možda ti i sebe tu ubrajaš, ali napisao si sljedeće:
isti ste ko i ova govna koja su mozda uzela par bombona za ovu lokaciju i dozvolili gradnju;
-
RahatHurmašica
#272 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
u svoje ime i složit ću sefidoremilienko wrote:Mo
- fidoremilienko
#273 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
Slažem se, nisam mislio generalizovati.RahatHurmašica wrote:u svoje ime i složit ću sefidoremilienko wrote:Mo
-
RahatHurmašica
#274 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
pa gusari sjeku ona stabla iza stare općine....
I onaj budnjo sjece stabla u bivsem kampu oaza...
Nece se smiriti dok sve i jedno drvo raste na ilidži...
I onaj budnjo sjece stabla u bivsem kampu oaza...
Nece se smiriti dok sve i jedno drvo raste na ilidži...
Last edited by RahatHurmašica on 24/01/2015 17:03, edited 1 time in total.
- Hajvan
#275 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT
haj se zakuni djecom da ce baš tako biti!