Senaid Memić - ALL ABOUT

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#251 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Admir_1984 »

jon_jovi wrote:
Admir_1984 wrote:
jon_jovi wrote:Ne baziram se na intrige ispod stola nego sam htio reči da Ilidža nije toliko uporište SDA koliko se to predstavlja.
to je tačno, ali sam mišljenja da sda opstaje ovoliko dugo i zbog nesposobnosti konkretno sdp-a, tj pogotovo starijih članova koji zbog raznoraznih privatno-poslovnih interesa neće da uđu u otvorenu borbu sa sda, tj sve se svodi na kampanju mjesec dana pred izbore, par štandova, omladinu nafuraju i to je to. svaka čast pojedinim vjećnicima, pogotovo S.A. iz sdp-a, koji se kao lav bori sa kriminalcima u vijeću, jedini je digao ruku protiv budžeta koji je godinama katastrofalan i namjenski napravljen da se lihvari namiruju
SDP nije dao nikakvo ime koje bi bilo prepoznatljivo. Osim Smiljane Viteškić nema nikakvo poznato ime bilo da se radi o mladom ili starom kadru.
šta je dotična uradila konkretno za sdp otkako se uhljebila u opštini, ili i dan danas ima kredit zbog zasluženih ratnih zasluga
MOSALJOZE

#252 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by MOSALJOZE »

jon_jovi wrote:To što se grad po inerciji širi ka Ilidži i na Ilidži to nije zasluga Senaida Memića. Općina fino pobere lovu za dozvole, takse i poreze i onda normalno da je bužet veći. Također Ilidža je jedina općina sa rastom stanovništva i sada ima 72.000 sa daljom tendencijom rasta. To utiče na rast prihoda ali je to posljedica dogovora o preseljenju stanovištva Izetbegović - Milošević a ne zasluga ilidžanskih vlasti. Općinska vlast nit ima kakv plan niti ga je kada imala.
Samo se sve izgradilo,bez ikakvog plana,samo štampaj dozvole.Kako da ne...
Zer0

#253 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Zer0 »

StupskaBitanga

#254 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by StupskaBitanga »

:shock:
Opet džamija jel?
Hajvan

#255 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Hajvan »

StupskaBitanga wrote::shock:
Opet džamija jel?
nije džamija.

"rezidencijalno" naselje, šta god to značilo.

tebi je problem očigedno namjena objekta , a ne to što su ušli u park i posjekli 30-metarska stabla!
RahatHurmašica

#256 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by RahatHurmašica »

uzalud vam trud sviraci. taj park je vlasnistvo lokalnog serifa i uglednog clana sda alije budnje.

Smajli koji povraca
jon_jovi

#257 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by jon_jovi »

RahatHurmašica wrote:uzalud vam trud sviraci. taj park je vlasnistvo lokalnog serifa i uglednog clana sda alije budnje.

Smajli koji povraca
Čovjek Sulje Tihića. Izgleda i Memić i Fikret
Haris.ba

#258 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Haris.ba »

A ko će da pravi zgrade tu? Zna li iko?
van Basten

#259 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by van Basten »

MOSALJOZE wrote:
jon_jovi wrote:To što se grad po inerciji širi ka Ilidži i na Ilidži to nije zasluga Senaida Memića. Općina fino pobere lovu za dozvole, takse i poreze i onda normalno da je bužet veći. Također Ilidža je jedina općina sa rastom stanovništva i sada ima 72.000 sa daljom tendencijom rasta. To utiče na rast prihoda ali je to posljedica dogovora o preseljenju stanovištva Izetbegović - Milošević a ne zasluga ilidžanskih vlasti. Općinska vlast nit ima kakv plan niti ga je kada imala.
Samo se sve izgradilo,bez ikakvog plana,samo štampaj dozvole.Kako da ne...
pa da postoji ikakav plan od Stupa se moglo napraviti naselje iz snova. ALi tu je jedini plan bio - ko koliko uleti, toliko spratova dobije, bez ikakvih popratnih sadržaja, pa sad imamo ono ruglo oko Tibre. Hvala ti, Senaide za to :run:
fidoremilienko

#260 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by fidoremilienko »

Haris.ba wrote:A ko će da pravi zgrade tu? Zna li iko?
Tibra pacifik, ko drugi!

:D
vjetropirka

#261 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by vjetropirka »

fidoremilienko wrote:
Haris.ba wrote:A ko će da pravi zgrade tu? Zna li iko?
Tibra pacifik, ko drugi!

:D
Nece oni, prave neki arapi ...
RahatHurmašica

#262 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by RahatHurmašica »

to malo da zavaraju mase. Na kraju ce se ispostavi da je ipak tibra :D
vjetropirka

#263 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by vjetropirka »

RahatHurmašica wrote:to malo da zavaraju mase. Na kraju ce se ispostavi da je ipak tibra :D
Ma nije, arapi su pokupovali sve sto se moglo kupiti na ilidzi :-D
RahatHurmašica

#264 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by RahatHurmašica »

vjetropirka wrote:
RahatHurmašica wrote:to malo da zavaraju mase. Na kraju ce se ispostavi da je ipak tibra :D
Ma nije, arapi su pokupovali sve sto se moglo kupiti na ilidzi :-D
ono je onaj budnjo davno kupio
Last edited by RahatHurmašica on 23/01/2015 20:09, edited 1 time in total.
Hajvan

#265 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Hajvan »

evo zašto smo mi u KURCU i PIČKI MATERINI.

Onome smeta džamiija; prvo što je pito': "hoće bit džamija?"
ovoj smta nakv Budnjo i ko zna ko još pa neosnovno tvrdi da je "to sve kupio Budnjo"
onaj baca kost o nakoj 'tibrizaciji' Lužana….
a niko, ama baš niko nije pokušao konstruktivno osvrnut na to ko, šta, kako, pod cijim odobrnejm gradi đe gradi.
niko, ama baš niko nije reko ajmo se bunit- jer u suštini vama ovo ne smeta..isti ste ko i ova govna koja su mozda uzela par bombona za ovu lokaciju i dozvolili gradnju; ili ako je već dozvoljena gradnja- uzeli par boba za neki projekat koji svojim izgledom i dimenzikjama ne odovara lokaciji….
no, mi to sve necemo saznati i pravovremeno reagovati jer nikog ne boli ĆUNA niti ČKAPI, šta se tu gradi i pod kojim usvjetima…
bitno je samo biti "parvedni" i srat kako ništa ne valja…

poserem se ja na puČanstvo "ovih prostora"

zaslužili smo sve ovo sranje, jer nismo bolje ni pokašali
vjetropirka

#266 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by vjetropirka »

Sve je dato u skladu sa zakonima I regulacionim planom. ..
fidoremilienko

#267 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by fidoremilienko »

Ja podržavam da Tibru pacifik, dobije izvođenje radova.

A ti Hajvanu, idi pa protestuj, znaš gdje je opština i Senaid Memić. meni ne smeta, samo nek se gradi i pravi. Ilidža, urbani dio Sarajeva. Postajemo grad u gradu, mali Menhetn! :D

A za ovo što si nas uporedio s "govnima", trebao bi dobiti ban, da se malo naučiš kulturi i pristojnosti.

:kiss:
Hajvan

#268 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Hajvan »

nisam vas, nego nas…dakleM i sebe ubrajam tu

grade se i slamovi po Africi, Aziji, Južnoj Americi- no to nije ideal životng prostora i ne vjerujem da bi u takvim gradovima baš volio živjeti i djecu odgajati. ;)
fidoremilienko

#269 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by fidoremilienko »

Možda ti i sebe tu ubrajaš, ali napisao si sljedeće:
isti ste ko i ova govna koja su mozda uzela par bombona za ovu lokaciju i dozvolili gradnju;

Moja konstatacija na izgradnju i urbani dio Ilidže-Menhetn, je ništa drugo do ironija i bespomoćni vapaj. Kome? Nikome! Ja ne mogu više da kukam, meni je lakše da se smijem i podržavam sve što valja i što ne valja u ovoj državi, počevši od lokalnog do državnog nivoa. Ljudi su zaslužili ovakvu vlast, jer je narod pogan. Mi bošnjaci smo nikakav narod. Sve bi nešto, mijenjali, revolucija, a pokvareni do bola. Naravno, rijetki su i ima ih, ali totalno bespomoćni.

Čistije g*zice a prljavijeg obraza nego u Bošnjaka, nema, na dunjaluku, nigdje. (da oprostite)

Na kraju, Senaid Memić KING!
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#270 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

fidoremilienko wrote:Ja podržavam da Tibru pacifik, dobije izvođenje radova.

A ti Hajvanu, idi pa protestuj, znaš gdje je opština i Senaid Memić. meni ne smeta, samo nek se gradi i pravi. Ilidža, urbani dio Sarajeva. Postajemo grad u gradu, mali Menhetn! :D

A za ovo što si nas uporedio s "govnima", trebao bi dobiti ban, da se malo naučiš kulturi i pristojnosti.

:kiss:
jes jes kralju :thumbup: baš ona Tibra djeluje ko Menhetn :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mislim realno za nekoga i jes :evil:
Hajvan

#271 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Hajvan »

fidoremilienko wrote:Možda ti i sebe tu ubrajaš, ali napisao si sljedeće:
isti ste ko i ova govna koja su mozda uzela par bombona za ovu lokaciju i dozvolili gradnju;

Moja konstatacija na izgradnju i urbani dio Ilidže-Menhetn, je ništa drugo do ironija i bespomoćni vapaj. Kome? Nikome! Ja ne mogu više da kukam, meni je lakše da se smijem i podržavam sve što valja i što ne valja u ovoj državi, počevši od lokalnog do državnog nivoa. Ljudi su zaslužili ovakvu vlast, jer je narod pogan. Mi bošnjaci smo nikakav narod. Sve bi nešto, mijenjali, revolucija, a pokvareni do bola. Naravno, rijetki su i ima ih, ali totalno bespomoćni.

Čistije g*zice a prljavijeg obraza nego u Bošnjaka, nema, na dunjaluku, nigdje. (da oprostite)

:mrgreen: :lol: :thumbup:
RahatHurmašica

#272 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by RahatHurmašica »

fidoremilienko wrote:Mo

u svoje ime i složit ću se
fidoremilienko

#273 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by fidoremilienko »

RahatHurmašica wrote:
fidoremilienko wrote:Mo

u svoje ime i složit ću se
Slažem se, nisam mislio generalizovati.
RahatHurmašica

#274 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by RahatHurmašica »

pa gusari sjeku ona stabla iza stare općine....

I onaj budnjo sjece stabla u bivsem kampu oaza...

Nece se smiriti dok sve i jedno drvo raste na ilidži...
Last edited by RahatHurmašica on 24/01/2015 17:03, edited 1 time in total.
Hajvan

#275 Re: Senaid Memić - ALL ABOUT

Post by Hajvan »

haj se zakuni djecom da ce baš tako biti! :mrgreen:
Post Reply