Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja evo čekam PIN skoro 30 dana i ništa. A skoro svi u Sarajevu, koje sam kontaktirao, su dobivali taj PIN kroz 20ak dana.
Moguće je vala i da poštar zagubi "pismo".
i mene je strah jer mi je nova adresa ne zna me poštar
morao sam to zbog čeka valjda da se ne razlikuju adrese
zapravo sad sam skontao da sam levat
nema na ličnoj adrese
Pa ja sam prijavio lika koji je stavljao reklame na popup i ispod jasno pisao: Molimo kliknite na reklamu.
Kroz 2 dana mu ulazim na portal, kad gle čuda, ni jedne reklame na istom... Dakle, popio bananu.
Pa ja sam prijavio lika koji je stavljao reklame na popup i ispod jasno pisao: Molimo kliknite na reklamu.
Kroz 2 dana mu ulazim na portal, kad gle čuda, ni jedne reklame na istom... Dakle, popio bananu.
Kad si pakas! Zasto bi dirao nekog ko tebe ne dira, ako covjek hoce da zradi neku paru boli te ...
Čuj pakaš ahhahaha
Pa zato nam je država i takva kakva jeste, kad misliš da sam pakaš što sam prijavio potpuno nelegalno zarađivanje novca.
Zato oni naši brojevi za prijavu korupcije služe samo za šminku, jer ih niko ne upotrebljava razmišljajući na način: Nije to moj problem.
Sve dok se na nepravdu budu zatvarale oči i govorilo 'nije to moj problem', nama nema napretka.
Prijavio sam ga i prijaviću 100 drugih ako budem imao priliku. Ako ja mogu pošteno raditi, onda mogu i drugi. A ako neće, moja je obaveza, kako pred društvom tako i pred Bogom, da ga prijavim za te nečasne rabote.
Ei ljudi na youtube sam pokupio kazne ne za autorska prava nego za Content ID (kontrola nad zvucnom pozadinom) pa mi je onemogućenja zarada. I kao moze se ponovo aktivirati nakon 6 mjeseci. Samo mi je jedan kanal povezan sa AdSense.
Poštovani xxxxxxxxxxxx,
onemogućili smo unovčavanje na vašem računu uslijed višestrukih opomena zbog kršenja smjernica zajednice, autorskih prava i/ili globalnih blokiranja vašeg računa xxxxxxxxxxxx na temelju oznake Content ID. Unovčavanje na vašem računu moglo bi ostati onemogućeno čak i ako izbrišete blokirane videozapise. To utječe na sve YouTube kanale koji su povezani s vašim AdSense računom.
Možda ćete moći ponovno aktivirati unovčavanje nakon šest mjeseci, pod uvjetom da svi YouTube kanali povezani s ovim AdSense računom imaju dobru reputaciju.
Informacije o načinu upravljanja sadržajem na usluzi YouTube potražite u našem Centru za autorska prava i Centru za pravila i sigurnost. Više informacija o statusu računa možete potražiti i u odjeljcima Značajke i Obavijesti o autorskim pravima na vašem YouTube računu, a dodatne informacije o pravima na komercijalnu upotrebu potražite u centru za pomoć.
S poštovanjem,
tim usluge YouTube
I moje pitanje je za one koji znaju da li će se moći ponovo omogućiti unovčenje? Zarada je inace bila ispod 1 Eura