Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
- bogumila
#251 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
btw, ne znam sto meni zvono pitbulla
ima ovjde puno "zescih" i aktivnijih od mene. danas sam slucajno i po danu tu jer me gripa poklopila pa sam kuci, inace samo pisem navece po koji red. mozda vam se zato cini, promjena u odnosu na prije. 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#252 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
super @bogumila....baš me interesuje tvoje mišljenje o ovome
a) popravljao frizuru
b) tipkao SMS
c) stipendirao maloljetnice
šta li je ovaj ministar Sinan P. Sakić radio dok je "direktor srbin"potpisivao ovakve antiSDAbošnjačke ugovore?u sipi je direktor srbin, koji je juce potpisao "sporazum sa civilnom zastitom rs o skladistenju zaplijenjene municije i streljiva" (oduzete iz akcija sipe)
a) popravljao frizuru
b) tipkao SMS
- Alfons Kauders
#253 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
d) "tipkao" maloljetniceJoseMujica wrote:super @bogumila....baš me interesuje tvoje mišljenje o ovome
šta li je ovaj ministar Sinan P. Sakić radio dok je "direktor srbin"potpisivao ovakve antiSDAbošnjačke ugovore?u sipi je direktor srbin, koji je juce potpisao "sporazum sa civilnom zastitom rs o skladistenju zaplijenjene municije i streljiva" (oduzete iz akcija sipe)
a) popravljao frizuru
b) tipkao SMS
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#254 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
pisi ti 24 sata, nije u tome folbogumila wrote:btw, ne znam sto meni zvono pitbulla![]()
ima ovjde puno "zescih" i aktivnijih od mene. danas sam slucajno i po danu tu jer me gripa poklopila pa sam kuci, inace samo pisem navece po koji red. mozda vam se zato cini, promjena u odnosu na prije.
ali bona ne vjeruj u one gluposti sto pises
nema veze sto pises, halal bilo, ali ne vjeruj
- piatc
#255 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
dokaz?bogumila wrote:u sipi je direktor srbin, koji je juce potpisao "sporazum sa civilnom zastitom rs o skladistenju zaplijenjene municije i streljiva" (oduzete iz akcija sipe)
- Opetja033
#256 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Mogu oni do sutra dogovarati (ako je to istina) ali nijednu od ovih tacaka ne mogu progurati bez ruku SDA i SBiH. Bukvalno nijednu.bogumila wrote:denis je otisao jer je pristao na ovo:
1. Preuzimanje obaveze za isplatu 25 hiljada penzija iz Federalnog penzijskog fonda za penzionere u Republici Srpskoj,
2. Uspostava hrvatskog entiteta na području Federacije BiH sa Mostarom kao hrvatskim stolnim gradom,
3. Reorganizacija Suda i Tužilaštva Bosne i Hercegovine,
4. Izmjena sadašnjeg i uspostava entitetskog ustrojstva SIPA, OSA, Uprave za indirektno oporezivanje, Granične države službe itd.
5. Ukidanje Elektroprijenosa BiH,
6. Prebacivanje nadležnosti za javne nabavke sa državnog na nivo entiteta,
7. Gradnja hidroelektrana na rijeci Drini bez suglasnosti države BiH,
8. Obespravljenje Bošnjaka i Hrvata u područjima gdje nisu apsolutna većina u procesu konstituiranja federalnog doma naroda (provođenje presude Sejdić-Finci),
9. Ukidanje Oružanih snaga BiH i demilitarizacija Bosne i Hercegovine itd još 12 sličnih ustupaka
- madner
#257 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Hoces reci da saopstenje sa SDA stranice nije tacno? 
- bogumila
#258 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
zvao federalnu (smotanu) civilnu zastitu da uradi isto.
ja sam jednom bila u ratu kad je sva municija bila "tamo" i ovaj mi sporazum budi razne lose asocijacije. (jna-terit. odbrana, iseljavanje municije)
"dokaz" ---- http://www.klix.ba/vijesti/bih/potpisan ... /121022095
ja sam jednom bila u ratu kad je sva municija bila "tamo" i ovaj mi sporazum budi razne lose asocijacije. (jna-terit. odbrana, iseljavanje municije)
- Opetja033
#259 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
madner wrote:Hoces reci da saopstenje sa SDA stranice nije tacno?
Polazim od toga da im izvori nisu 100% pouzdani. Moze li ovako?
Salu na stranu, sve i da je svaka navedena tacka istina tesko ista mogu bez glasova SDA&SBiH.
- Alfons Kauders
#260 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Dobro... Oduzeli su sljedece:bogumila wrote:zvao federalnu (smotanu) civilnu zastitu da uradi isto.
Dakle jedno pola tone neupotrebljivog i nesigurnog materijala...100 kg privrednog eksploziva, 20 kg razornog vojnog eksploziva, oko 100 nagaznih mina, više desetina ručnih bombi i tromblona, 24 minobacačke granate kalibra 120 mm, veću količinu sporogorućeg štapina, oko 300 komada električnih detonatorskih kapisli, kao i druge vrste NUS i MES sredstava.
Znas koliko trenutno imamo takvog skarta u skladistima sirom BiH? Preko 15,000 tona, jer nema love za unistavanje stare municije i eksploziva... A ta sranja su u sadasnjem stanju opasnija za onog ko bi ih pokusao koristiti nego za potencijalne mete.
Blago se centrali s vama takvim.
- JoseMujica
#261 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Opezja033 pa šta im treba da se ovako ofiraju?...ovu listu ko da su djeca neka sastavljala
ja ko je sve vladao ovom zemljom dobro nas ikako ima živih

Last edited by JoseMujica on 23/10/2012 18:57, edited 1 time in total.
- madner
#262 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Ama naravno da nije tacno, Suljo je ocito jos uvijek sa Dodom a Zlaja je podkupio HDZove.Opetja033 wrote:madner wrote:Hoces reci da saopstenje sa SDA stranice nije tacno?![]()
Polazim od toga da im izvori nisu 100% pouzdani. Moze li ovako?![]()
Salu na stranu, sve i da je svaka navedena tacka istina tesko ista mogu bez glasova SDA&SBiH.
Ali je smjesno.
- Opetja033
#263 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Hajde Jose, nemoj da pocinjemo. Hoces da ti nadjem listu koju je napisala centrala SDP-a a u kojima navode razloge raskida koalicije sa SDA. Pa tu mozemo naci tacke poput "SDA-ovog insisitranja na ostanku u Platformi hrvatskih stranaka koje nemaju izborni legitimitet", itd, itd. Poredeci sa tim skartom, ovaj tekst je strateski dokument.JoseMujica wrote:oridji pa šta im treba da se ovako ofiraju?...ovu listu ko da su djeca neka sastavljala![]()
![]()
![]()
![]()
- JoseMujica
#264 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
doduše u pravu si...nivo odrona je ravnomjeno distribuiran i lijevo i desnoOpetja033 wrote:Hajde Jose, nemoj da pocinjemo. Hoces da ti nadjem listu koju je napisala centrala SDP-a a u kojima navode razloge raskida koalicije sa SDA. Pa tu mozemo naci tacke poput "SDA-ovog insisitranja na ostanku u Platformi hrvatskih stranaka koje nemaju izborni legitimitet", itd, itd. Poredeci sa tim skartom, ovaj tekst je strateski dokument.JoseMujica wrote:oridji pa šta im treba da se ovako ofiraju?...ovu listu ko da su djeca neka sastavljala![]()
![]()
![]()
![]()
što ti je unutaretnička solidarnost
Zlaja dobio veliku glOvu a Tihi uši
- Opetja033
#265 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
JoseMujica wrote:što ti je unutaretnička solidarnost![]()
![]()
- bogumila
#266 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
nisi pazljivo procitao, to su ISPRAVNE stvari, stavise vrhunske (kakvi su nam i kriminalci) zaplijenjene tokom racija.Alfons Kauders wrote:
Dobro... Oduzeli su sljedece:
Dakle jedno pola tone neupotrebljivog i nesigurnog materijala...100 kg privrednog eksploziva, 20 kg razornog vojnog eksploziva, oko 100 nagaznih mina, više desetina ručnih bombi i tromblona, 24 minobacačke granate kalibra 120 mm, veću količinu sporogorućeg štapina, oko 300 komada električnih detonatorskih kapisli, kao i druge vrste NUS i MES sredstava.
Znas koliko trenutno imamo takvog skarta u skladistima sirom BiH? Preko 15,000 tona, jer nema love za unistavanje stare municije i eksploziva... A ta sranja su u sadasnjem stanju opasnija za onog ko bi ih pokusao koristiti nego za potencijalne mete.
- Alfons Kauders
#267 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Jest, jest... VRHUNSKE...bogumila wrote:nisi pazljivo procitao, to su ISPRAVNE stvari, stavise vrhunske (kakvi su nam i kriminalci) zaplijenjene tokom racija.Alfons Kauders wrote:
Dobro... Oduzeli su sljedece:
Neki dan sam nasao kod stare u stanu par metaka iz rata. Bili na balkonu, na suhom. Isti ko kad sam ih ostavio prije 20 godina, ko novi, ocam'