Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supercali wrote:A kad se pricalo na temi o policiji i kad se trebalo pljuvati ti i jos par njih ste bili najglasniji
Ko bi vam ugodio
Tako je to kad se nema argumenata
Ti si puko ocam' jesi.
Ja ih i sad pljujem i mrzim iz dna duse.
Evo gdje su sada da domacu publiku rijese ? nema ih cuvaju goste, a gosti su juce pokazali kako se navija i voli svoj klub bez ijednog incidenta...
supercali wrote:A kad se pricalo na temi o policiji i kad se trebalo pljuvati ti i jos par njih ste bili najglasniji
Ko bi vam ugodio
Ti si puko ocam' jesi.
Evo gdje su sada da domacu publiku rijese ? nema ih cuvaju goste, a gosti su juce pokazali kako se navija i voli svoj klub bez ijednog incidenta...
Komsija, frajer je pametnjakovic, ignoorisi ga, bice ti lakse.
Ja sam se jednomm "zakacio" s njim i dobio 8 privatnih, da se ne nerviram, i da ga stavim na foe listu.
Ko bi vam ugodio
Ti si puko ocam' jesi.
Komsija, frajer je pametnjakovic, ignoorisi ga, bice ti lakse.
Ja sam se jednomm "zakacio" s njim i dobio 8 privatnih, da se ne nerviram, i da ga stavim na foe listu.
Sve se moze kad se hoce juce usli 5min prije pocetka izasli u 80.min nije lose inace, jedan od policajaca: Svaka čast danas Manijacima što su došli u Mostar na utakmicu HŠK Zrinjski-Željezničar na ponašanju i navijanju bez i jednog incidenta,njih oko 250 pokazalo je kako se navija i voli klub bez i jedne mrlje.Iako sam navijač Zrinjskog i Hajduka kapa do poda momci.
BlueBlood wrote:Sve se moze kad se hoce juce usli 5min prije pocetka izasli u 80.min nije lose inace, jedan od policajaca: Svaka čast danas Manijacima što su došli u Mostar na utakmicu HŠK Zrinjski-Željezničar na ponašanju i navijanju bez i jednog incidenta,njih oko 250 pokazalo je kako se navija i voli klub bez i jedne mrlje.Iako sam navijač Zrinjskog i Hajduka kapa do poda momci.
Nije loše, nego je preloše. Ja bih pobudalio da propustim toliko minuta utakmice svog kluba. Stvarno nisu normalni.
Zašto bi me bilo stid? Sve ovo što radimo, radimo zbog kluba. Konačno se uspostavila dobra komunikacija na relaciji navijača i kluba, i mi smo tu da pomognemo klubu. Trenutna situacija nije baš najbolja. Klub je u dugovima, ali nastoji da sanira trenutno stanje. Po meni, te baklje treba paliti samo na derbiju, a i kažnjavanje od strane saveza za upotrebu pirotehničkih sredstava je više nego neshvatljivo. Za 5-6 baklji nas kazne sa 3000km-4000km, a na derbiju bude bruka baklji i kazna 6000km-7000km, pa gdje je tu logika? Svakako mislim da je pohvano da su mjesto zaštitara preuzeli navijači, jer ionako nas potkradaju za usluge obezbjeđenja na utakmici.
Ma jok ba,treba non stop praviti sranja,kurčiti se,pa kad od murije dobiješ po njonji,onda doći na forum i plakati,proklinjati i uzvikivati ACAB...to je najbolji i najispravniji način.