Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sinoc kontejneri kod studentskog hotela emiran pa nekih 15-20 pacova u/po njima.
Mislim da naidje neko ko ima strah da bi mu srce stalo jer su kontejneri takoreci na trotuaru.
Sad sam zamislio punicu kako seta mirno alejom bosne srebrene,naidje na te kontejnere... Uletila bi u taj hotel i recepcioneru na ledja skocila,upomoooc azbahaaaa Jarane,boji se zena misa to je cudo,krokodil da je napadne stocom bi ga opalila,al mis
Nepass wrote:Sinoc kontejneri kod studentskog hotela emiran pa nekih 15-20 pacova u/po njima.
Mislim da naidje neko ko ima strah da bi mu srce stalo jer su kontejneri takoreci na trotuaru.
HAVANA wrote:Sad sam zamislio punicu kako seta mirno alejom bosne srebrene,naidje na te kontejnere... Uletila bi u taj hotel i recepcioneru na ledja skocila,upomoooc azbahaaaa Jarane,boji se zena misa to je cudo,krokodil da je napadne stocom bi ga opalila,al mis
Ja sa posla taman mrak pao, ubacim smece kad tutnjava nastade. Trzno sam se i ja kad sam vidio koliko ih je.
U mene zena bi pod autom zavrsila.
Pogledam druge kontejnere kod starackog nigdje ni jednog
HAVANA wrote:Sad sam zamislio punicu kako seta mirno alejom bosne srebrene,naidje na te kontejnere... Uletila bi u taj hotel i recepcioneru na ledja skocila,upomoooc azbahaaaa Jarane,boji se zena misa to je cudo,krokodil da je napadne stocom bi ga opalila,al mis
Ja sa posla taman mrak pao, ubacim smece kad tutnjava nastade. Trzno sam se i ja kad sam vidio koliko ih je.
U mene zena bi pod autom zavrsila.
Pogledam druge kontejnere kod starackog nigdje ni jednog
naci rjesenje jednostavno punicu odvest tu da izbaci smece i to je to jebi ga ja svojoj jos kupujem poklone za 8 mart i rodjendan