Regrutacija za WORLD OF TANKS
Moderator: Benq
- Bosnianman
#251 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Samo da pokrenemo ponovo temu. =) 
-
dweia
#252 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ko vrsi regrutaciju ?
Bio sam davno u BiH klanu, ali sad ga vise nema. Jel ima Bosanskih klanova ?
-
_Belaj_Bager_
#253 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ja sam u Babylonu, mali smo klan al je dobra ekipadweia wrote:Ko vrsi regrutaciju ?

- Co0l
#254 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Koji ti je bio nick u BIH klanu?dweia wrote:Ko vrsi regrutaciju ?
- c0rE
#255 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
ja sam u GAZYE klanu, bosanski, ako imas osmice dobrodosao sidweia wrote:Ko vrsi regrutaciju ?
Sent from my X1 using Tapatalk 2
- Ivo Lola
#256 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
osmice znaci tenkove 8. nivoa ?
-
dweia
#257 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Co0l wrote:Koji ti je bio nick u BIH klanu?dweia wrote:Ko vrsi regrutaciju ?
phaCtor
Pa vi ljudi morate sve zahebati sto je dobro
Treba neko napraviti klan za sve Bosance i Hercegovce.
Bosna mi je suvise "muslimanski", Gazye isto, tako da jos cekam.
- Co0l
#258 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Osnujte bosanski klan al nek se zove Srbija,valjda to kolegi ne bude suvise ''muslimanski''dweia wrote:Co0l wrote:Koji ti je bio nick u BIH klanu?dweia wrote:Ko vrsi regrutaciju ?
phaCtor
Pa vi ljudi morate sve zahebati sto je dobrozezam se, valjda je bio neki razlog
![]()
Treba neko napraviti klan za sve Bosance i Hercegovce.
Bosna mi je suvise "muslimanski", Gazye isto, tako da jos cekam.
-
dweia
#259 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Eno fol. Pa nismo bas svi vjernici preko noci postali. Jednostavno nekom smeta to. A pogotovo u igrici.Osnujte bosanski klan al nek se zove Srbija,valjda to kolegi ne bude suvise ''muslimanski''
- Co0l
#260 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Pa sta ti u imenu klana 'Bosna' ili 'bosanski' ukazuje na vjeru?dweia wrote:Eno fol. Pa nismo bas svi vjernici preko noci postali. Jednostavno nekom smeta to. A pogotovo u igrici.Osnujte bosanski klan al nek se zove Srbija,valjda to kolegi ne bude suvise ''muslimanski''
-
dweia
#261 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Mislio sam na klan "Bosna" Iz kojeg sam izasao zbog tog isticanja vjere.Co0l wrote:Pa sta ti u imenu klana 'Bosna' ili 'bosanski' ukazuje na vjeru?dweia wrote:Eno fol. Pa nismo bas svi vjernici preko noci postali. Jednostavno nekom smeta to. A pogotovo u igrici.Osnujte bosanski klan al nek se zove Srbija,valjda to kolegi ne bude suvise ''muslimanski''
- Co0l
#262 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
A tako reci,ja sam te skonto da smatras da je naziv klana muslimanskidweia wrote: Mislio sam na klan "Bosna" Iz kojeg sam izasao zbog tog isticanja vjere.
-
dweia
#263 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ma ne, ja govorim da sam igrao prvo u "Bosnians in Hunting" super je bio klan, ali se raspao. Onda su neki momci osnovali klan "Bosna" medjutim nije mi se to svidjalo isticanje vjere ( svako ima pravo na to, ali meni se ne svidja ) pa sam izasao.Co0l wrote:A tako reci,ja sam te skonto da smatras da je naziv klana muslimanskidweia wrote: Mislio sam na klan "Bosna" Iz kojeg sam izasao zbog tog isticanja vjere.A govoris o klanu 'Bosnians In Hunting' (BiH)?
Samo kazem da bih opet volio da neko stvori bosanski klan kao sto je bio "Bosnians in Hunting"
- Co0l
#264 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Nemam pojma koji je to klan,haman hadzije neke,a BiH je moro valjat kad sam i ja bio u njemu-Aura mi je bio nick,aura032 tacnije,cini mi se da se sjecam i tvog nicka al bilo je dosta ljudi a ja odavno presto igrat pa se ne mogu svih sjetit:)dweia wrote:Ma ne, ja govorim da sam igrao prvo u "Bosnians in Hunting" super je bio klan, ali se raspao. Onda su neki momci osnovali klan "Bosna" medjutim nije mi se to svidjalo isticanje vjere ( svako ima pravo na to, ali meni se ne svidja ) pa sam izasao.Co0l wrote:A tako reci,ja sam te skonto da smatras da je naziv klana muslimanskidweia wrote: Mislio sam na klan "Bosna" Iz kojeg sam izasao zbog tog isticanja vjere.A govoris o klanu 'Bosnians In Hunting' (BiH)?
Samo kazem da bih opet volio da neko stvori bosanski klan kao sto je bio "Bosnians in Hunting"
-
Puskica
#265 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Dweia ako si zainteresovan.Nas klan Babylon je multi nacionalni Pa javi se na PP...
- Creasy
#266 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
dweia wrote:Ma ne, ja govorim da sam igrao prvo u "Bosnians in Hunting" super je bio klan, ali se raspao. Onda su neki momci osnovali klan "Bosna" medjutim nije mi se to svidjalo isticanje vjere ( svako ima pravo na to, ali meni se ne svidja ) pa sam izasao.Co0l wrote:A tako reci,ja sam te skonto da smatras da je naziv klana muslimanskidweia wrote: Mislio sam na klan "Bosna" Iz kojeg sam izasao zbog tog isticanja vjere.A govoris o klanu 'Bosnians In Hunting' (BiH)?
Imas klan "Tito", mislim da je po tvom ukusu...
- Warashii
#267 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Ima nasih klanova brdo na WOT-u, kad kazem nasih mislim na ex-yu. Do sada sam prosao par klanova KUNE koji je nekako bio najvise jednonacionalni pa su se cudili odkud ja iz BiH tu i onda sam izasao, pa zatim SFRJ pa JOD pa sada _SBS_ s tim da je to skoro sva ista raja iz SFRJ- uvijek bila.
Ako ko zeli da se pridruzi mislim da nema problema osim uslova a to je Tier X, mada uvijek se moze napraviti izuzetak.
Ako ko zeli da se pridruzi mislim da nema problema osim uslova a to je Tier X, mada uvijek se moze napraviti izuzetak.
- 2uk4
#268 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

mislim da nije loše za tier IV
- c0rE
#269 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
kupljen IS-3 
istrazio sam i T32
istrazio sam i T32
- Cyrax
#270 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
Jesu zabiberili cijenu popravke VK3601H ko da Abramsa popravljam a ne medium.
Jeftinije KV-1s dodje
Jeftinije KV-1s dodje
- c0rE
#271 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
ma realno sve su zabiberili...nema vise tenkova na kojim mozes dobro zaradit...sreca pa je KV-1 ostao koliko toliko dobar..nista bez premiuma:p
-
swatch
#272 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
KV 1 je dobar ali ni on nije bas idealan. Neki dan sam potrao 6 tenkova da bi dobio neku smijesnu cifru :S Ovim tempom necu do ljeta dogurat do KV 1Sa.c0rE wrote:ma realno sve su zabiberili...nema vise tenkova na kojim mozes dobro zaradit...sreca pa je KV-1 ostao koliko toliko dobar..nista bez premiuma:p
- Filter
#273 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
dobar je KV-1... al ona kineska cuda su opasnaswatch wrote:KV 1 je dobar ali ni on nije bas idealan. Neki dan sam potrao 6 tenkova da bi dobio neku smijesnu cifru :S Ovim tempom necu do ljeta dogurat do KV 1Sa.c0rE wrote:ma realno sve su zabiberili...nema vise tenkova na kojim mozes dobro zaradit...sreca pa je KV-1 ostao koliko toliko dobar..nista bez premiuma:p
-
sema911
#274 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS
al su presrali sa onim kinezima sve tenkovi iz "76" i noviji i ti sa pz4 se pokusavas gadjat sa njim ode wot daleko od svoje prvobitne ideje da samo guraju ww2 tenkove mozda u patch 9 dobijemo abramsa, il sta novije, mozda bi to ova djeca volila,.
samo sto je poskupljo vk igram ga svaku vece i popravka koliko primjeti ostala ista za unisten tenk popravka je oko 10k,. stima ako odigrate dobru partiju zaradit 20k i sa stetom ostane dosta,. ista je prica i sa kv1
skupljacete vise srebro ako igrate pametno i ne glumite dasu pa u prvi red i prvi zaginete igrajte uvjek podrsku pustite da drugi ginu, ja bar tako radim, i ide mi pravo solidno,.
pitanjce ko ima kv2 sa 152 jel ostala ista ko prije cjevka, jesu sta mijenjali taj tenkic nameracio sam se opet na zvjer pa nebi da se razocaram
samo sto je poskupljo vk igram ga svaku vece i popravka koliko primjeti ostala ista za unisten tenk popravka je oko 10k,. stima ako odigrate dobru partiju zaradit 20k i sa stetom ostane dosta,. ista je prica i sa kv1
skupljacete vise srebro ako igrate pametno i ne glumite dasu pa u prvi red i prvi zaginete igrajte uvjek podrsku pustite da drugi ginu, ja bar tako radim, i ide mi pravo solidno,.
pitanjce ko ima kv2 sa 152 jel ostala ista ko prije cjevka, jesu sta mijenjali taj tenkic nameracio sam se opet na zvjer pa nebi da se razocaram
- Don Zivconi