Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
RibaRibiOdgrizla

#251 Re: Varate li?

Post by RibaRibiOdgrizla »

Ja vjerujem da su mnoge zene stvarno moralne, al sumnjam i da ima jedan dio onih koje bi mnogostosta da ih bar neko i hoce, osim hairlije kod kuce. Naravno to je mala manjina ;)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#252 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

RibaRibiOdgrizla wrote:Ja vjerujem da su mnoge zene stvarno moralne, al sumnjam i da ima jedan dio onih koje bi mnogostosta da ih bar neko i hoce, osim hairlije kod kuce. Naravno to je mala manjina ;)
Te prozive valjda zivot prije braka pa ne traze potvrdu kako su dobre ili nisu, po tudjim krevetima. Za to se ne trebaju udavati, vec potvrdu toga koliko su (ne)pozeljne mogu traziti i kao slobodne brate ha ya. :oops:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#253 Re: Varate li?

Post by plain vanilla »

RibaRibiOdgrizla wrote:Ja vjerujem da su mnoge zene stvarno moralne, al sumnjam i da ima jedan dio onih koje bi mnogostosta da ih bar neko i hoce, osim hairlije kod kuce. Naravno to je mala manjina ;)
ne znam vala nijedno zensko koje ne moze naci fakera za jednu noc
ladyblue18

#254 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

plain vanilla wrote:
Ali je uzbudljivije kad si u braku, jer kad si slobodna to je normalno, a kad si u braku e onda moras da uvjeravas druge da je to normalno a i moralno. Dje uzbudjenje ako si slobodna. :mrgreen:

A i riba hoce malo da nam se pofali kako je dobra. :D
plain vanilla

#255 Re: Varate li?

Post by plain vanilla »

ladyblue18 wrote:
plain vanilla wrote:
Ali je uzbudljivije kad si u braku, jer kad si slobodna to je normalno, a kad si u braku e onda moras da uvjeravas druge da je to normalno a i moralno. Dje uzbudjenje ako si slobodna. :mrgreen:

A i riba hoce malo da nam se pofali kako je dobra. :D
et, sad mi se opet udaje, da se uzbudim :mrgreen:
Mr. Brightside

#256 Re: Varate li?

Post by Mr. Brightside »

pokvarili ste nam vanilu :twisted: :lol:
Tkd

#257 Re: Varate li?

Post by Tkd »

"Čini drugima ono što želiš da se tebi čini".

Da li doista te osobe žele da im se to isto desi. Kakve su samo te osobe , odnosno "zvijeri" koji varaju osobe s kojim su djelili toliko stvari, koje su nazivali riječima ljubavi, zlato, srećo, dušo. To je obično licemjerstvo, sebičnost. Ne mogu, odnosno ne želim shvatiti te osobe koji stavljaju obične strasti ispred nečega što spaja toliko ljudi na svijetu, a to je ljubav. Da li je strast jača kod tih osoba radi kojih čine to upravo to, a ako jest, oni su doista slabići koji i ne zaslužuju ni gram poštovanje. Sramite se, stidite se, ma ko god to radio.

Osobe koji kažu "To je potreba", nemaju pojma o životu. Potreba je stajati uz onu koju voliš, u bilo kojem trenutku biti tu za nju, uz nju. Ono volim te od prvi put izrečenog, pa sve do kraja života mora imati istu, ako ne i jaču vrijednost. Zato se i ne kaže, nego misli, volim te svakim danom sve više.
plain vanilla

#258 Re: Varate li?

Post by plain vanilla »

Mr. Brightside wrote:pokvarili ste nam vanilu :twisted: :lol:
ma Lady me navodi na sejtanluke :evil:

proci ce mene dok prespavam, jutro je pametnije od veceri :D
ladyblue18

#259 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

plain vanilla wrote: ma Lady me navodi na sejtanluke :evil:
Nema zezanja sa mnom :evil: :mrgreen:

Vi'sh kako sam NMI banovala jer se zeza :evil: :mrgreen:

Odoh sad na pocinak, laHka noc svima. :mrgreen:
dert

#260 Re: Varate li?

Post by dert »

Ko nije ima vremena ;-)
tahoma

#261 Re: Varate li?

Post by tahoma »

Nisam nikad prevarila, niti bih. Ja to jednostavno ne bih mogla, to se na meni odmah vidi, isti sekund poslije prevare kad bih stala pred njega - znao bi... A plus, kad sam s nekim, znam zasto sam, zato sto zelim biti samo s njim - volim ga i postujem, a kad to vise ne bude tako - prekinem...
Da li su mene prevarili, vjerujem da nisu... imala sam jako malo veza, ali kvalitetnih i dugih... nekako se to zna po insanu, po odgoju, ili si covjek ili nisi...

Slazem se da onaj ko vara ne treba da se veze, ima dosta ljudi koji su u slobodnim vezama i sve dok oboje pristaju na to i ne pati neko treci, to je ok.
amphora

#262 Re: Varate li?

Post by amphora »

Ne mogu da ne primjetim koliko nas poštenih "nikad ne bismo prevarili" sjedi uz *ebeni kompjuter :lol:

Izgleda ovi što varaju imaju pune ruke posla :lol:
Miro1986

#263 Re: Varate li?

Post by Miro1986 »

plain vanilla wrote: znas kako je to mozda istina

nadjes sebi cojka podobnog, ni lijepo ni ruzan, ni prepametan ni glup, materijalno obezbjedjenog, potencijalno dobrog oca svojoj djeci..ali ti onda fali jos samo dobar faker koji je zgodan, hebac, kurcevit sto bi rekli...

i kad se vratis sa seanse od kurcevitog, onda svog cojka opet mazis i pazis, i cijenis..i tako, do iduce seanse
znaci, da nema fakera, zivot bi bio mrtvo more sa solidnim, ali podobnim
Ne znam da li ste se šprdali kada ste ovo pisali ,ali uglavnom ,nemate pojma koliko ste samo u ovom komentaru opisali poražavajuće istine. Moja drugarica čuva djecu jednoj takvoj "dami" čiji mužić (ni lijep ni ružan ,ni prepametan ni glup) odlazi u inostranstvo da radi ,da bi svojoj ženi i djeci obezbjedio bolji život.
Čim on ujutro uzme kofer i zaputi se na dug put prema Italiji ,par sati poslije ,ona uzme torbicu (naravno utegnuta i dotjerana) i ode svom "dragom fakeru".
Ovo ljeto je dotična mojoj poznanici ostavila djecu 7 dana na čuvanje (dobro joj je platila uslugu) ,dok se ona po Hrvatskoj provodila sa dragim "fakerom" na račun onog podobnog koji je materijalno obezbjeđuje. To je ta "moderna ljubav"....
Uglavnom ,najjadnije mi je bilo kad sam čuo od drugarice ,kako je dotična "ugledna dama" komentarisala da jedva čeka da joj muž poslovno otputuje jel ga više "nemože trpiti"...

A čovjek joj dao sve - krov nad glavom ,dobar automobil ,kupuje svu markiranu robu ,itd ,itd ,itd...I opet "ne valja"...
Tkd

#264 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Zna se kako se zovu takve dotične.

Ako je već takva, neka potraži dobrog psihijatra da pokuša nekako izliječiti tu bolest koju ima.
Mračajski proto

#265 Re: Varate li?

Post by Mračajski proto »

I onda se žale kad kažemo da su većina ravaku. :mrgreen:
Miro1986

#266 Re: Varate li?

Post by Miro1986 »

Tkd wrote:Zna se kako se zovu takve dotične.

Ako je već takva, neka potraži dobrog psihijatra da pokuša nekako izliječiti tu bolest koju ima.
Haveru ,nema tu bolesti - to ti je čisti bezobrazluk.
Čovjek po 3-4 mjeseca crnči po inozemstvu ,da bi proveo 20 dana pauze u BiH da vidi svoju obitelj. A ona umjesto da ga dočeka ko kralja ,poslije 7-og dana otvoreno priča ,kako joj se već smučio ,kako ga ne može trpiti i kako jedva čeka da mu vidi leđa...
Toliko o "ljubavi"...
Uglavnom ,meni je strašno žao njenog muža. A nekad se zapitam ,da li je ono dvoje djece uopće i njegovo...s obzirom kakva im je mama ,i koliko im voli tatu - nešto sam sumnjičav...
Tkd

#267 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Miro1986 wrote:
Tkd wrote:Zna se kako se zovu takve dotične.

Haveru ,nema tu bolesti - to ti je čisti bezobrazluk.
Čovjek po 3-4 mjeseca crnči po inozemstvu ,da bi proveo 20 dana pauze u BiH da vidi svoju obitelj. A ona umjesto da ga dočeka ko kralja ,poslije 7-og dana otvoreno priča ,kako joj se već smučio ,kako ga ne može trpiti i kako jedva čeka da mu vidi leđa...
Toliko o "ljubavi"...
Uglavnom ,meni je strašno žao njenog muža. A nekad se zapitam ,da li je ono dvoje djece uopće i njegovo...s obzirom kakva im je mama ,i koliko im voli tatu - nešto sam sumnjičav...

Pa da li se iko obratio tom mužu s istinom o njegovoj dotičnoj gospođi ?

Bolje da ne crniči za takvu osoba. Ne zaslužuje ona ništa. gdje joj je obraz, ako ne radi njega, onda radi djece.
Lacrosse

#268 Re: Varate li?

Post by Lacrosse »

plain vanilla wrote:
Pa znas sebe, i kako ti nemas fakera za sve noci, nemaju neke ni za jednu noc.

Mislim da bi fer bilo nekog koga je strah udati se, da napise i koju o strahu od fakera za jednu noc, i tome kako se mozes zajebati i opeci, ali, emancipacija, danas je lakse jel'te, ogrebst se za snosaj nego za zeljanicu, i tako se gradi uspjesno drustvo uspjesno emancipiranom zenom, koja u pokusaju da ne bude ukras oko zvecke, postade upravo ukrasom oko zvecke.
Aleluja

#269 Re: Varate li?

Post by Aleluja »

Odnos koji mi odgovara u njemu sam, koji ne odgovara đenja,papa... svako svojim tokom, nema mjesta za prevaru... :D
plain vanilla

#270 Re: Varate li?

Post by plain vanilla »

Miro1986 wrote:
plain vanilla wrote: znas kako je to mozda istina

nadjes sebi cojka podobnog, ni lijepo ni ruzan, ni prepametan ni glup, materijalno obezbjedjenog, potencijalno dobrog oca svojoj djeci..ali ti onda fali jos samo dobar faker koji je zgodan, hebac, kurcevit sto bi rekli...

i kad se vratis sa seanse od kurcevitog, onda svog cojka opet mazis i pazis, i cijenis..i tako, do iduce seanse
znaci, da nema fakera, zivot bi bio mrtvo more sa solidnim, ali podobnim
Ne znam da li ste se šprdali kada ste ovo pisali ,ali uglavnom ,nemate pojma koliko ste samo u ovom komentaru opisali poražavajuće istine. Moja drugarica čuva djecu jednoj takvoj "dami" čiji mužić (ni lijep ni ružan ,ni prepametan ni glup) odlazi u inostranstvo da radi ,da bi svojoj ženi i djeci obezbjedio bolji život.
Čim on ujutro uzme kofer i zaputi se na dug put prema Italiji ,par sati poslije ,ona uzme torbicu (naravno utegnuta i dotjerana) i ode svom "dragom fakeru".
Ovo ljeto je dotična mojoj poznanici ostavila djecu 7 dana na čuvanje (dobro joj je platila uslugu) ,dok se ona po Hrvatskoj provodila sa dragim "fakerom" na račun onog podobnog koji je materijalno obezbjeđuje. To je ta "moderna ljubav"....
Uglavnom ,najjadnije mi je bilo kad sam čuo od drugarice ,kako je dotična "ugledna dama" komentarisala da jedva čeka da joj muž poslovno otputuje jel ga više "nemože trpiti"...

A čovjek joj dao sve - krov nad glavom ,dobar automobil ,kupuje svu markiranu robu ,itd ,itd ,itd...I opet "ne valja"...
nisam se zezala, znam da toga ima... i ne dolazi do varanja jer su se oni poslije nesto promijenili nego jer nisu stimali odmah, ali ona je odlucila da je to nebitno s obzirom na pogodnosti koje taj brak donosi...ali onda se pojavi nakav faker i et...
Aqua_S

#271 Re: Varate li?

Post by Aqua_S »

amphora wrote:Ne mogu da ne primjetim koliko nas poštenih "nikad ne bismo prevarili" sjedi uz *ebeni kompjuter :lol:

Izgleda ovi što varaju imaju pune ruke posla :lol:
e svaka čast.. :thumbup: :thumbup: ovo je živa istina..
Aqua_S

#272 Re: Varate li?

Post by Aqua_S »

kanim se već neko vrijeme da sam svoj doprinos temi. svaka čast svima koji su dali svoje komentare i mišljenja ma koliko ona iskrena bila. pokušaću da budem kratak, jasan i što je najvažnije iskren. varao sam broj nije bitan i odgovorno vam tvrdim da su žene možda i gore od muškaraca. neke stvari koje sam doživio se ni u najslobodnijim filmovima ne dešavaju. posebno su me razočarale one koje su me hladno ugostile u svom bračnom krevetu kojem je strana na kojoj je spavao njihov muž još bila topla. nisam moralan, ne glumim anđela ali ipak me takvo skrnavljenje bračnog hrama devastiralo. lično sam se uvjerio da se žene kao i muškarci troše za jednu noć ili čak za sat ili dva. isključivi krivac za nevjeru ne postoji na taj čin niko nikog ne tjera, i sve je stvar dogovora dvije osobe koje imaju isti interes.
*mima*

#273 Re: Varate li?

Post by *mima* »

Not My Idea wrote:
ladyblue18 wrote:
Not My Idea wrote:

Al sad bez zajebancije, klonirat cu se i ja jednom, tacno da vidim sta to ima u tome. :mrgreen:
Ti si ispucala kvotu :evil: :mrgreen:
Lazhove. :x

ma nemojte me zezat....... :-?
alchak.ba

#274 Re: Varate li?

Post by alchak.ba »

ko vara?
Yokyouare

#275 Re: Varate li?

Post by Yokyouare »

plain vanilla wrote:
et, sad mi se opet udaje, da se uzbudim :mrgreen: