Heheladyblue18 wrote:Jes vidjela sta bude svasta kad moderatori otvaraju teme da dignu posjecenost.
s' moje sokocalo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Heheladyblue18 wrote:Jes vidjela sta bude svasta kad moderatori otvaraju teme da dignu posjecenost.
Pusti ti ovo, raja je ozbiljan problem pretvorila u segu. Tebi je vrijeme da konsultujes strucno lice i pokusasmajmunce wrote:Nije nikakva frka, samo sam pitala sta ko misli za tu koristenu svijecu i to je to.

I ti kažeš nekome da piše gluposti. Od teme koja ne može bit gluplja, do izjave koja je... I sada mene pitaj šta radim na temi ako je glupa. Evo ti i odgovor, čudim se koliko neko može biti glup. Nadam se da i tvoj momak koji je muškarac (u što nismo sigurni - neko je spomenuo analno zadovoljavanje), nije toliko glup.majmunce wrote:Pa pitala sam jer me zanima tudje misljenje oko toga, pogotovo muskarce jer je i moj momak muskarac.
lord-executioner wrote:Sihre. Nadji dobrog hodzu.

dobar si, tražena si roba na ovom pdf-uhodža wrote:lord-executioner wrote:Sihre. Nadji dobrog hodzu.
majmunce wrote:Ovako, nasla sam koristenu svijecu kod momka u sobi i to pored kreveta stajala. Inace nije tip da pali svijece da bi sebi ugodio i slicno, to ce samo raditi kad bi nesto romanticno ucinio. Na primjer meni je samo jednom upalio svijecu za ovo par godina veze i to da ne idem u detalje kad.
Dakle, sta bih ste vi prvo pomislili da vidite koristenu svijecu kod djevojke/momka u sobu pored kreveta a znate da se ta svijeca nije palila za vas?
Samo ozbiljne odgovore molim Vas.
Ne znam, necu vise puta pitatiPerdita_Durango wrote:I sta bi na kraju? Je li j.bo ili je trebo?
Ma stas ga pitati, ako je i palio za drugu nije to bilo zbog nje nego zbog tebe, covjek malo iskustva skupljaomajmunce wrote:Ne znam, necu vise puta pitatiPerdita_Durango wrote:I sta bi na kraju? Je li j.bo ili je trebo?

pussysmoke wrote:I ti kažeš nekome da piše gluposti. Od teme koja ne može bit gluplja, do izjave koja je... I sada mene pitaj šta radim na temi ako je glupa. Evo ti i odgovor, čudim se koliko neko može biti glup. Nadam se da i tvoj momak koji je muškarac (u što nismo sigurni - neko je spomenuo analno zadovoljavanje), nije toliko glup.majmunce wrote:Pa pitala sam jer me zanima tudje misljenje oko toga, pogotovo muskarce jer je i moj momak muskarac.A volim i klix!
Prestanite s glupim komentarima.rootba wrote:Imam par pitanja za tebe majmunce, ako nije problem:
1. Koliko ti je godina ?
2. Da li se ti salis?
3. Da li ides/isla u skolu i imala bosanski/hrvatski/srpski jezik u skoli ?
4. Da li se ti salis??
5. Da li je tvoj Momak Muskarac?
6. Gdje nabavlja svijece ?
7. Sto ga nisi pitala kad mu je neka dolazila, pa da im se prikljucis ??
Molim iskrene odgovore, jer fakat ne mogu da vjerujem sta sam procitao....
P.S. Molim te reci da se zaj..... sa nama,
edit: kako sam zaboravio napisati ... nick ti je orginalan
Hvala
![]()
.leet wrote:Svaku noć nestaje struje.
Samo sam znatizeljanNot My Idea wrote:pussysmoke wrote:I ti kažeš nekome da piše gluposti. Od teme koja ne može bit gluplja, do izjave koja je... I sada mene pitaj šta radim na temi ako je glupa. Evo ti i odgovor, čudim se koliko neko može biti glup. Nadam se da i tvoj momak koji je muškarac (u što nismo sigurni - neko je spomenuo analno zadovoljavanje), nije toliko glup.majmunce wrote:Pa pitala sam jer me zanima tudje misljenje oko toga, pogotovo muskarce jer je i moj momak muskarac.A volim i klix!
Prestanite s glupim komentarima.rootba wrote:Imam par pitanja za tebe majmunce, ako nije problem:
1. Koliko ti je godina ?
2. Da li se ti salis?
3. Da li ides/isla u skolu i imala bosanski/hrvatski/srpski jezik u skoli ?
4. Da li se ti salis??
5. Da li je tvoj Momak Muskarac?
6. Gdje nabavlja svijece ?
7. Sto ga nisi pitala kad mu je neka dolazila, pa da im se prikljucis ??
Molim iskrene odgovore, jer fakat ne mogu da vjerujem sta sam procitao....
P.S. Molim te reci da se zaj..... sa nama,
edit: kako sam zaboravio napisati ... nick ti je orginalan
Hvala
![]()