Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#251 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Vlado, jel dosta? Jeste
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#252 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
volim i ja tebeladyblue18 wrote:Vlado, jel dosta? Jeste![]()
-
Đenet Đekson
#253 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Sve vas volim,svi ste mi dragi:-)
Sent from my ZT ICS using Tapatalk
Sent from my ZT ICS using Tapatalk
-
whitelegend07
#254 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Prvo: hvala šmizi na pomoći da dođem tu. 
Eh sad...gdje da krenem haha, možda bi najlakše bilo staviti njenu sliku i završiti s tim.
1. Vrlo je komunikativna, neki će reći brbljiva i sa njom je prosto nemoguće da vlada tišina, ili da vam bude dosadno.
2. Strašno je organizovana, u svakom momentu zna gdje se šta nalazi. Ja ću jednom i glavu izgubiti.
3. Čistoća joj je vrlo bitna, ali ne do neke nezdrave mjere.
4. Ima odličan smisao za humor.
5. Ako je neko uvrijedi, nikad se neće svađati, ostati će pribrana, ljubazna i odgovoriti na pristojan način, ali će ti spustiti maksimalno.
6. Za cvijeće svake vrste, 8. mart, 14. februar misli da su žestoko sranje i ne da mi da kupujem poklone tad(ja ih svejedno kupim
).
7. Ima naljepši osmijeh na svijetu, jednostavno ga moraš voljeti. Zato se trudim da je što češće nasmijem, da mogu uživati.
8. Ako su utakmica i nešto što se njoj gleda, u isto vrijeme, uvijek će me pustiti da gledam, govoreći kako to njeno "nije bitno i da može sačekati", samo da se ja ne bih osjećao krivim.
9. ODLIČNA je kuharica.
10. Voli da igra igrice.
11. Gore neko spomenuo, a ću samo ponoviti, šipka i bubanj.
12. UVIJEK kad se vozimo u gradskom prijevozu, ustaće bilo kome i bilo kad, bez obzira o kome se radi i koliko ona kesa ima u rukama. Nekad me to i iznervira, ali u suštini samo govori koliko je dobar čovjek.
13. Strašno je skromna, i ako je pitate o njoj, reći će vam da je sasvim obična i da nije zaslužila kompliment, jer citiram nju:"imam i ja oraha u džepu.".
Istina je skroooz drugačija.
14. Nije sebična, ali ni minimalno. Ako treba nešto njoj da se kupi, uvijek će pitati SVE U KUĆI, treba li njima šta, da ona kupi od tih para, a sebi će drugi put.
15. Vrlo teško joj se približiti, skoro da ignoriše nove ljude u svom životu, ali ako vas jednom prihvati kao prijatelja, ako uđete u krug ljudi koje zove "Moji ljudi", učinit će doslovno SVE za vas.
16. Krišku hljeba uvijek jede sa "suprotne" strane i to je takooo simpatično.
K'o miš mali. 
17. U snu ispušta neki čudan zvuk, kao da žvače nešto, mljacka pomalo.
Isto simpa. 
18. Vrlo "lakog sna" je, sve živo, ali baš sve je budi.
19. I ona meni uništava doslovno svaki kaladont.
Eh sad...gdje da krenem haha, možda bi najlakše bilo staviti njenu sliku i završiti s tim.
1. Vrlo je komunikativna, neki će reći brbljiva i sa njom je prosto nemoguće da vlada tišina, ili da vam bude dosadno.
2. Strašno je organizovana, u svakom momentu zna gdje se šta nalazi. Ja ću jednom i glavu izgubiti.
5. Ako je neko uvrijedi, nikad se neće svađati, ostati će pribrana, ljubazna i odgovoriti na pristojan način, ali će ti spustiti maksimalno.
6. Za cvijeće svake vrste, 8. mart, 14. februar misli da su žestoko sranje i ne da mi da kupujem poklone tad(ja ih svejedno kupim
7. Ima naljepši osmijeh na svijetu, jednostavno ga moraš voljeti. Zato se trudim da je što češće nasmijem, da mogu uživati.
8. Ako su utakmica i nešto što se njoj gleda, u isto vrijeme, uvijek će me pustiti da gledam, govoreći kako to njeno "nije bitno i da može sačekati", samo da se ja ne bih osjećao krivim.
9. ODLIČNA je kuharica.
10. Voli da igra igrice.
12. UVIJEK kad se vozimo u gradskom prijevozu, ustaće bilo kome i bilo kad, bez obzira o kome se radi i koliko ona kesa ima u rukama. Nekad me to i iznervira, ali u suštini samo govori koliko je dobar čovjek.
13. Strašno je skromna, i ako je pitate o njoj, reći će vam da je sasvim obična i da nije zaslužila kompliment, jer citiram nju:"imam i ja oraha u džepu.".
14. Nije sebična, ali ni minimalno. Ako treba nešto njoj da se kupi, uvijek će pitati SVE U KUĆI, treba li njima šta, da ona kupi od tih para, a sebi će drugi put.
15. Vrlo teško joj se približiti, skoro da ignoriše nove ljude u svom životu, ali ako vas jednom prihvati kao prijatelja, ako uđete u krug ljudi koje zove "Moji ljudi", učinit će doslovno SVE za vas.
16. Krišku hljeba uvijek jede sa "suprotne" strane i to je takooo simpatično.
17. U snu ispušta neki čudan zvuk, kao da žvače nešto, mljacka pomalo.
- burek_in_space
#255 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Mjesecima pishesh o njoj, i opet si samo 19 stvari uspio nabrojati... 
-
sha_ba
#256 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
voli djetich.... neka gaburek_in_space wrote:Mjesecima pishesh o njoj, i opet si samo 19 stvari uspio nabrojati...
- Logovan
#257 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
whitelegend07 wrote: 17. U snu ispušta neki čudan zvuk, kao da žvače nešto, mljacka pomalo.Isto simpa.
![]()
- hopcup
#258 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
jeste li već spavali, jel to neka ozbiljna veza?whitelegend07 wrote:Prvo: hvala šmizi na pomoći da dođem tu.
Eh sad...gdje da krenem haha, možda bi najlakše bilo staviti njenu sliku i završiti s tim.![]()
![]()
5. Ako je neko uvrijedi, nikad se neće svađati, ostati će pribrana, ljubazna i odgovoriti na pristojan način, ali će ti spustiti maksimalno.![]()
6. Za cvijeće svake vrste, 8. mart, 14. februar misli da su žestoko sranje i ne da mi da kupujem poklone tad(ja ih svejedno kupim).
9. ODLIČNA je kuharica.
10. Voli da igra igrice.
13. Strašno je skromna, i ako je pitate o njoj, reći će vam da je sasvim obična i da nije zaslužila kompliment, jer citiram nju:"imam i ja oraha u džepu.".Istina je skroooz drugačija.
16. Krišku hljeba uvijek jede sa "suprotne" strane i to je takooo simpatično.![]()
K'o miš mali.
17. U snu ispušta neki čudan zvuk, kao da žvače nešto, mljacka pomalo.Isto simpa.
- azurna_obala
#259 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
odavno ne pročitah ništa ljepšewhitelegend07 wrote:Prvo: hvala šmizi na pomoći da dođem tu.
Eh sad...gdje da krenem haha, možda bi najlakše bilo staviti njenu sliku i završiti s tim.![]()
![]()
5. Ako je neko uvrijedi, nikad se neće svađati, ostati će pribrana, ljubazna i odgovoriti na pristojan način, ali će ti spustiti maksimalno.![]()
6. Za cvijeće svake vrste, 8. mart, 14. februar misli da su žestoko sranje i ne da mi da kupujem poklone tad(ja ih svejedno kupim).
9. ODLIČNA je kuharica.
10. Voli da igra igrice.
13. Strašno je skromna, i ako je pitate o njoj, reći će vam da je sasvim obična i da nije zaslužila kompliment, jer citiram nju:"imam i ja oraha u džepu.".Istina je skroooz drugačija.
16. Krišku hljeba uvijek jede sa "suprotne" strane i to je takooo simpatično.![]()
K'o miš mali.
17. U snu ispušta neki čudan zvuk, kao da žvače nešto, mljacka pomalo.Isto simpa.
-
whitelegend07
#260 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Hahaha jbg jarane, što si tako kritički raspoložen.burek_in_space wrote:Mjesecima pishesh o njoj, i opet si samo 19 stvari uspio nabrojati...
@logovani, pa fkt, ali je fazon što mi je sad pravi crnjak zaspati bez tog zvuka. Navika.
20. Ako je ona bolesna, neće to ni spominjati uopšte, odbolovaće na nogama, ali ako se ja razbolim, digne državu na noge.
21. Skuplja sličice i figurice štrumpfova.
22. Obožava crtiće i dan-danas.
23. Uvijek me ruži što, kad gledamo film/seriju, komentarišem šta se dešava. Kaže:"vidim i ja, imam dva zdrava oka i uha."
24. Ni u čaju ni u kafi ne smije biti zrno šećera, kaže kvari okus.
25. Uvijek zna šta treba da mi kaže da me oraspoloži, što povlači...
26. Da sam najtužniji na svijetu, ili ljut k'o puška, čim ona progovori sa mnom smirim se totalno. Hipnoza.
27. Kad nešto zayebem(a nisam jednom
28. Nikad joj nije hladno.
29. Kad laže, strašno se unervozi, sklopi ruke i počne nešto čudno raditi s njima, kao da se štipa, nznm.
30. Vrlo malo spava, što mi je drago jer sa njom možeš planirati sve bukvalno od početka dana, ne moraš je pitati:"jel' ti rano to?"
31. Presretan sam što siu joj ove fb "ribe", "dušice" i ostalo uvijek bile više nego odvratne i što je ona sama dosta normalna i prizemljena osoba. A ljepše je od 90% tih fb misica.
32. Šminku koristi malo, ili nimalo. Ako je baš neka prilika stavi minimum minimuma šminke, a inače nikad.
33. Možda i najbitnije za nas u ovom momentu...ne odustaje kad nešto hoće, kad nešto želi. Može cijeli svijet biti protiv, cijeli svijet može reći da nešto nije moguće, ali ona će i dalje čvrsto vjerovati u to i pokušavat će iznova i iznova(isplatiće se, malecko
34. Njen hrvatski jezik koji i nakon toliko godina uživam slušati.
Eto, vratim se još kasnije možda...
- shmizlica
#261 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
kak' si otrovanburek_in_space wrote:Mjesecima pishesh o njoj, i opet si samo 19 stvari uspio nabrojati...
-
whitelegend07
#262 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Pusti šmizi, lako mu je mene, uhvatim vremena dok traju serije i dok se zbližava za svekrvom.
Azurna obala, puno ti hvala.
hopcup, na prvo pitanje ti odgovara tačka 11.
, a na drugo ću ja.
Da, ozbiljna veza, brak ustvari. 
Azurna obala, puno ti hvala.
hopcup, na prvo pitanje ti odgovara tačka 11.
-
dert
#263 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
whitelegend07 wrote:Pusti šmizi, lako mu je mene, uhvatim vremena dok traju serije i dok se zbližava za svekrvom.![]()
![]()
Azurna obala, puno ti hvala.![]()
![]()
hopcup, na prvo pitanje ti odgovara tačka 11., a na drugo ću ja.
Da, ozbiljna veza, brak ustvari.
Da tebi Herka nije sihre TUHNULA pa ti sve fino pred ocima
- Logovan
#264 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Navika čudna stvar.whitelegend07 wrote: @logovani, pa fkt, ali je fazon što mi je sad pravi crnjak zaspati bez tog zvuka. Navika.![]()
-
Googlerica
#265 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
ne moram mu nista predugo objasnajvati 
-
SarajevoOpen
#266 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Filovane paprike njene sestre 
- BarbaDue
#267 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
čak i kada nije sa mnom pa mi kaže "obrij se Barba da budeš lijep"
- Eluveitie
#268 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Što mi ne šalje glupe pjesme i ofirne stihove...i što me ne smatra manje emocionalnom/ženstvenom jer to ne volim.
Što kod njega nema na rende kora.
Što mogu sa njim da gledam anime.
Što ima velike vesele smeđe oči kao Hugo.
Što kod njega nema na rende kora.
Što mogu sa njim da gledam anime.
Što ima velike vesele smeđe oči kao Hugo.
-
Bolonjac
#269 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
- jer je maza
- jer je puna života i djetinjasta
- jer me cuva i pazi
- jer na jedan nacin gleda mene a na drugi ostale
- jer mi je najbolji prijatelj i nikad mi nije dosadno sa njom
- jer je puna života i djetinjasta
- jer me cuva i pazi
- jer na jedan nacin gleda mene a na drugi ostale
- jer mi je najbolji prijatelj i nikad mi nije dosadno sa njom
-
Zoya
#270 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Sto nije na forumu 
- vivak
#271 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Iskopo temu namjerno
-sto nije nafurana a ima cime bit
-sto se zna smijat i nije je briga sto odzvanja stan
-sto me tjera da jedem,pita kolko sam zdimio do podne trazi nalaz da vidi(jebo doktora ona zna bolje
)
-sto vozi ko Sumaher
-sto je jaka pouzdana i od rjeci
-sto je jaran i drug
-sto ne zna pricat vic il kad isprica zbuni se i zapetlja
-sto je najbolja osoba koju znam
-sto joj nista nije mrsko ni tesko
-sto me isprepada kad se zagrcne smijuci se
-sto je optimista i nema problema koji ne moze rjesit
-sto nije komplikovana
-sto zna sta hoce a sta nece
-sto se raduje tekmi ko i ja i tjera me da ustanem na himnu
-sto zvizdi za mnom
-sto ima guzuu uuuuh!
-sto ne voli da je pustam sokera
-sto me ne mjenja kaze da sam prestar za to a ona nije Sizif
-sto joj ne smeta sto zaradjujem manje od nje
-sto je nacitana
-sto uzme izlaz s posla da me odveze doktoru
-sto mi je vratila vjeru u zene
-sto nije nafurana a ima cime bit
-sto se zna smijat i nije je briga sto odzvanja stan
-sto me tjera da jedem,pita kolko sam zdimio do podne trazi nalaz da vidi(jebo doktora ona zna bolje
-sto vozi ko Sumaher
-sto je jaka pouzdana i od rjeci
-sto je jaran i drug
-sto ne zna pricat vic il kad isprica zbuni se i zapetlja
-sto je najbolja osoba koju znam
-sto joj nista nije mrsko ni tesko
-sto me isprepada kad se zagrcne smijuci se
-sto je optimista i nema problema koji ne moze rjesit
-sto nije komplikovana
-sto zna sta hoce a sta nece
-sto se raduje tekmi ko i ja i tjera me da ustanem na himnu
-sto zvizdi za mnom
-sto ima guzuu uuuuh!
-sto ne voli da je pustam sokera
-sto me ne mjenja kaze da sam prestar za to a ona nije Sizif
-sto joj ne smeta sto zaradjujem manje od nje
-sto je nacitana
-sto uzme izlaz s posla da me odveze doktoru
-sto mi je vratila vjeru u zene
-
Gabrielo
#272 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
To sto nije klasicno zensko koje voli da traca. 
- vivak
#273 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
-i sto je u 6 ujutro navijena ko zvrk

-
ZenaZbrkovima
#274 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
novi whitelegend...
- Anestezija
#275 Re: Šta vam je drago kod vašeg partnera?
Što sam je se kutariso