Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Lakat Jebić

#251 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Lakat Jebić »

Kewa wrote:Isti onaj bivsi koji je mislio da je Statham znao je da sjedi po sat vremena na wc-solji i to DA NIJEDNOM NE PUSTI VODU. Kucala sam na vrata, majmune, pustaj vodu, smrdi do autobuske, sta sjedis na svojim govnima, dabogda upo u njih
covjek testira limite, obara rekorde :D
Kewa

#252 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Kewa »

Lakat Jebić wrote:
Kewa wrote:Isti onaj bivsi koji je mislio da je Statham znao je da sjedi po sat vremena na wc-solji i to DA NIJEDNOM NE PUSTI VODU. Kucala sam na vrata, majmune, pustaj vodu, smrdi do autobuske, sta sjedis na svojim govnima, dabogda upo u njih
Bar se edukovao, citao novine. Nema veze sto je bila zuta stampa, ja sam bar bila upucena u sve te Dare Bubamare itd, sve mi je prepricavao
Smail Aga

#253 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Smail Aga »

Kewa wrote:
Lakat Jebić wrote:
Bar se edukovao, citao novine. Nema veze sto je bila zuta stampa, ja sam bar bila upucena u sve te Dare Bubamare itd, sve mi je prepricavao
Pa ocito je i on imao neke kvalitete :D :D :D :D :D
Kewa

#254 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Kewa »

Njega nerviralo sto sam srbijanka :-D i moja ekavica mu strasno isla na zivce.
Frida.

#255 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Frida. »

Ehhh.... Mene je moj najdrazi :D poceo da nervira cini mi se cim sam potpisala onaj "papir" :twisted:

Ali najvise me iritira:
kad mu je sve svejedno,
kad god mu zazvoni telefon psuje sve sto mu padne na pamet (a tel. mu zvoni non-stop :| ),
kad dodje kuci radi samo tri stvari: jede, gleda TV i spava,
na TV-u se samo gleda Fox Crime, svi CSI-evi, i sve moguce kriminalisticke serije,
svaku noc je isti scenario- on ispred TV-a a ja na internetu,
kada idemo negdje uvijek se moramo parkirati tik do ulaznih vrata, jer ne daj Boze da taj napravi vise od 5-6 koraka,
otkad smo se vjencali (a od toga ima puuuuno vremena) nikad, ali nikad nismo otisli u setnju, a dok smo bili u vezi to nam je bila tradicija,
sto nije ni slican onom momku kakvog sam ga upoznala,
sto kad se naljuti (a za to mu treba malo, cak i ako mu zazelim dobro jutro pogresnom intonacijom) moze da suti sto godina,
sto nikad ne zeli da razgovara,
sto otkad je prestao pusiti nikad nece da pije kafu sa mnom, a na poslu je redovno pije, a iako zna da sam zbog njega pocela i sama da je pijem,
sto nikad ne primjecuje nikakve promjene na meni, a ne sjecam se kad mi je zadnji put uputio neki kompliment,
sto je prestao da brine o svom izgledu (pa je mene nekad stid kad krenemo negdje a on onakav neobrijan :( )
kada dodje moja mama, ili njegova- svejedno, uvijek suti i gleda TV,
a kada smo u drustvu, taj ne prestaje da prica... itd.itd....
i da, za svaku zenu bitno, prestao je da mi kupuje poklone za rodjendan, godisnjice, tako da sam se i ja zarekla da i on od mene vise NIKAD nece dobiti nista....

Tako da je mene ova tema poprilicno 'bacila' na ono standardno razmisljanje: Njemu jednostavno vise nije stalo do mene :cry:
ortodont

#256 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by ortodont »

:(
Zadnji post me rastužio, pa valjda ima i lijepih stvari.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#257 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by plain vanilla »

Frida. wrote:Ehhh.... Mene je moj najdrazi :D poceo da nervira cini mi se cim sam potpisala onaj "papir" :twisted:

Ali najvise me iritira:
kad mu je sve svejedno,
kad god mu zazvoni telefon psuje sve sto mu padne na pamet (a tel. mu zvoni non-stop :| ),
na TV-u se samo gleda Fox Crime, svi CSI-evi, i sve moguce kriminalisticke serije,
kada idemo negdje uvijek se moramo parkirati tik do ulaznih vrata, jer ne daj Boze da taj napravi vise od 5-6 koraka,
otkad smo se vjencali (a od toga ima puuuuno vremena) nikad, ali nikad nismo otisli u setnju, a dok smo bili u vezi to nam je bila tradicija,
sto kad se naljuti (a za to mu treba malo, cak i ako mu zazelim dobro jutro pogresnom intonacijom) moze da suti sto godina,
sto otkad je prestao pusiti nikad nece da pije kafu sa mnom, a na poslu je redovno pije, a iako zna da sam zbog njega pocela i sama da je pijem,
sto nikad ne primjecuje nikakve promjene na meni, a ne sjecam se kad mi je zadnji put uputio neki kompliment,
sto je prestao da brine o svom izgledu (pa je mene nekad stid kad krenemo negdje a on onakav neobrijan :( )
i da, za svaku zenu bitno, prestao je da mi kupuje poklone za rodjendan, godisnjice, tako da sam se i ja zarekla da i on od mene vise NIKAD nece dobiti nista....

Tako da je mene ova tema poprilicno 'bacila' na ono standardno razmisljanje: Njemu jednostavno vise nije stalo do mene :cry:
ovo je bas tuzno...

nek procitaju oni sto ih smeta stiskanje tube na sredini
Kinaski

#258 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Kinaski »

Nidje veze covijek samo uziva gledajuci svoj tv , nemoj da ga ometas ... Trebas hranu da mu dosnois u krevet. Postuj svog covijeka :lol:
Ductus Holedocus

#259 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Ductus Holedocus »

evo sta njega nervira kod mene:
-sto mu spustam slusalicu,kad mi nije po volji
-sto mu stalno govorim ,da s drugim ljudima moze sve,sa mnom nista
-sto mu cupam dlake iz nosa
-sto sam paranoja
-sto mu nekad kazem "sto me to ne zoves"
-sto ga zovnem imenom,kad sam ljuta
-sto mi je u torbi deponija i sto nikad nista ne mogu da nadjem...
-sto kad izadjemo uvijek kazem"nesto mi se jede,ne znam ni ja sta" :-)
silver testelone

#260 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by silver testelone »

Frida. wrote:Ehhh.... Mene je moj najdrazi :D poceo da nervira cini mi se cim sam potpisala onaj "papir" :twisted:

Ali najvise me iritira:
kad mu je sve svejedno,

haha ovaj isti moj otac, samo što su TV i internet obrnute uloge... i što nikad poklone nije prestao da kupuje, jer nikad nije ni počeo :lol: ostalo sve isto potpuno, tipični... nemam pojma kako bi se to nazvalo... al za čudo božije normalno funkcioniše sve :D
Kinaski

#261 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Kinaski »

Mene nervira to sto mi ne da :sad:
betametazon

#262 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by betametazon »

187 wrote:Mene nervira to sto mi ne da :sad:
sta sam sve ovdje procitao budi sretan ako je samo to :D

stvarno, kad ovo citam brak mi opet djeluje kao neprirodna zajednica...nevjerovatno koliko su ljudi frustrirani obicajima onog drugog...ili je to samo iskrivljena slika jer se javljaju samo oni sa losim iskustvima na sto bi naslov teme i trebao da ukazuje? :?
gerberica

#263 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by gerberica »

Nervira me :

Kada mu kazem da nesto treba da uradi a on odmah pita "kada" , a ja kazem "jucer" :x

Kada sam i ja prva smjena vise vremena od mene provodi u kupatilu, a ja cekam spremna

Kada idemo u supermarket ja kupujem a on se zabije tamo oko potrosnog materijala za auto

Kada dodje njegova mama i pocnu kviz pitanja on ne odgovara i ocekuje da ja pricam, e sad vise necu ni ja :mrgreen:

Kada ga zovem hitno on odmah prekida da bi me nazvao da ja ne trosim i dok on zove ja psujem

On nedeljom nikada ne radi, ja svaku i kada sam druga odmah poslije kafe on uzme da usisava jer ne voli nered

Sto kada putujemo cesto pretice ,ja ludim i umjesto njega kocim :lol:

Ponekada me ubjedjuje da mi je nesto pricao, a ja to prvi put cujem(garant je nekom na poslu to pricao)

ima jos,,,,,,
Sunrise00

#264 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Sunrise00 »

betametazon wrote:
187 wrote:Mene nervira to sto mi ne da :sad:
sta sam sve ovdje procitao budi sretan ako je samo to :D

stvarno, kad ovo citam brak mi opet djeluje kao neprirodna zajednica...nevjerovatno koliko su ljudi frustrirani obicajima onog drugog...ili je to samo iskrivljena slika jer se javljaju samo oni sa losim iskustvima na sto bi naslov teme i trebao da ukazuje? :?
pa bilo bi neprirodno da ti nista ne smeta :-?
ZV Keli

#265 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by ZV Keli »

689908 wrote:4.navija za zelju
Ne daj se,imas podrsku znam kako ti je :D
Berber

#266 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Berber »

Sto ne voli kablove i zvucnike i zbog toga mi stalno stavi zvucnike iza zavjese.
Stalno mi kupuje strukirane kosulje.
Sto suti kad ja hocu da se svadjam :D
Sto moramo gledati film koji ona hoce a onda zaspe na pola filma.
Sto ne da reci da joj je sestra skrtica a ovaaaaa.....skrta ko Zidov
presca

#267 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by presca »

Op3r4t0r wrote:A evo malo i savjeta za one koji tek trebaju doci u nasu situaciju, zivot zajedno :) iz mog licnog iskustva kako vrlo jednostavno resiti neke stvari, tacnije kako smo to ja i zena vrlo lijepo resili :)

- Svako ima svoj kaladont, doduse nas tuba pritisnuta na pola nikad nije zivcirala, jednostavno volimo 2 razlicita kaladonta

- Poklopac od wc solje je uvijek spusten, kad ona ide u wc dize poklopac pa vrati nazad a kad ja idem u slucaju pisanja stojeci dizem i poklopac i onaj vrag na kojem se sjedi, ovo smo se ispraksali jer oboje volimo sliku na poklopcu a kad je poklopac dignut slika se ne vidi :)

- Svako ima svoj jorgan, ovo smo resili vec u samom startu jer sam ja u prvih par dana spavao uvijek bez jorgana jer se gospodja usred noci nekako umota u njega i meni ne ostane nista :) sad nek se umotava koliko joj volja :)

- Ormar za odjecu je sastavljen iz 2 jednaka dijela, jedan njoj, jedan meni, to sto ja imam u njemu 20 odjevnih predmeta i viska prostora, a ona 3750 i nema previse mjesta nije moj nego njen problem :lol:

- Isti slucaj sa ormaricima za kozmetiku, 2 identicna jedan pored drugog, ovdje sam bio velikodusan pa sam joj poklonio pola svog ormarica, s tim da i dalje u toj preostaloj polovici ja imam i viska prostora a ona u jednom i po ormaricu ne moze vise ni cackalicu da ugura :)

Isti smo mi .I oko ovih stvari se barem ne svadjamo .Sa tim da mi nemamo podijeljen ormar vec muz ima svoj garderober ,ja svoj .Za jorgan smo se dogovorili vec prvi dan braka .Jer ja nisam mogla smisliti da sa nekim dijelim jorgan dok spavam .Cak imamo i 2 madraca na bracnom krevetu .I ponekad kao mala djeca kada se naljutimo jedno na drugo kazemo ne prelazi crtu :lol: .Usred noci naravno ja mu se uvalim jer je meni mal moj dio ( a jednaki su ) .
i_ja_na_forumu

#268 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by i_ja_na_forumu »

mene nervira..

1. kada odemo da ja sebi nesto kupim..i ja sva uzbudjena, nasla nesto sto mi se svidja.. pokazem njemu.. njegova recina je konstantno " ma bezze ".. uzmem drugu stvar : " ma bezze.." i onda nista ne kupim..

2. kad on treba nesto da kupi mora se imat vremena da se proba sve i da se probaju razlicite velicine, i da ja zapamtim kako mu je stajala jedna majica, a kako druga..

3. "vazda od muhe pravis slona" ( a ja cak i ne kazem sve sto mi smeta)

4. ne zna da se svadja.. on sav miran, stalozen,, a ja ko ludaca.. :D

5. prica jednu pricu pola sata, sto bih ja ispricala za 5 minuta, i ja nekad u pola prica zaboravim o cemu je pricao..

6. poklone ja biram sebi... neb se taj potrudio da sam skonta sta bih ja voljela..

7. zaspi u 12

8. igra managera, pa se ne zna javiti..

9. vise paznje posvecuje svojoj ptici nego meni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Op3r4t0r

#269 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Op3r4t0r »

presca wrote:Isti smo mi .I oko ovih stvari se barem ne svadjamo .Sa tim da mi nemamo podijeljen ormar vec muz ima svoj garderober ,ja svoj .Za jorgan smo se dogovorili vec prvi dan braka .Jer ja nisam mogla smisliti da sa nekim dijelim jorgan dok spavam .Cak imamo i 2 madraca na bracnom krevetu .I ponekad kao mala djeca kada se naljutimo jedno na drugo kazemo ne prelazi crtu :lol: .Usred noci naravno ja mu se uvalim jer je meni mal moj dio ( a jednaki su ) .
Ma mi smo se za jorgan dogovorili i prije braka :D , a da, madrace sam zaboravio, i mi imamo 2 madraca u bracnom krevetu, kod kreveta se mogu dizati oni vragovi ispod madraca, ono kao ako hoces sta da citas podignes zaglavlje, eh to bi bilo nemoguce sa jednim velikim madracom :) a sa 2 je i puno bolje i nema svadja jer ja kad se u noci okrecem ja skacem dok se prebacujem na drugu stranu, tako bar zena kaze :D

A i ormar nije podjeljen, i kod nas se upravo radi o 2 ormara koji stoje jedan pored drugog i tako cine kao neku jednu cjelinu :)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#270 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Velkoski »

i_ja_na_forumu wrote:1. kada odemo da ja sebi nesto kupim..i ja sva uzbudjena, nasla nesto sto mi se svidja.. pokazem njemu.. njegova recina je konstantno " ma bezze ".. uzmem drugu stvar : " ma bezze.." i onda nista ne kupim..
Svaki muškarac će ti ovo reći. :D
i_ja_na_forumu

#271 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by i_ja_na_forumu »

leet wrote:
i_ja_na_forumu wrote:1. kada odemo da ja sebi nesto kupim..i ja sva uzbudjena, nasla nesto sto mi se svidja.. pokazem njemu.. njegova recina je konstantno " ma bezze ".. uzmem drugu stvar : " ma bezze.." i onda nista ne kupim..
Svaki muškarac će ti ovo reći. :D
kaaamaannn.. valjda je i njemu u cilju da izgledam dobro :D :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#272 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by Velkoski »

Ma beze. :D
surajaa

#273 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by surajaa »

Sasvim slucajno sam otvorila temu i hvala vam, tako slatko sam se ismijala cekajuci sehur...jezzer, (hari poter :lol: ) blesava :lol:

Dok sam se sjetila, nervira me...

- sto misli da zna sve o uredjenju doma...
- sto ne razlikuje boje i nijanse istih...roza mu je crvena...
- sto me zove vuk, cim dlake na nogama pocnu da se naziru...
- sto me stipa za obraze dok spavam...
- sto prislanja "gospodina" uz moju guzu na ranom sabahu i ne odustaje...
- sto pise kratke sms-ove...
- sto u kuhinji napravi teksaski masakr dok skuha nesto...
- sto potrosi zadnji dinar na gadgete...
- sto kad se zabelji u kompjuter lici na debila...
- sto pusi i nikad mu ne smrdi...
- sto me presira da rodim cim prije...
- sto mi zakopcava gornje dugme na kosulji...

uprkos svemu, volim ga mnogo...
i_ja_na_forumu

#274 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by i_ja_na_forumu »

surajaa wrote: - sto pise kratke sms-ove...
oooo i mene ovo nervira.. ja napisem roman.. dobijem odg. u dvije recenice.. :x :x :x
i_ja_na_forumu

#275 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?

Post by i_ja_na_forumu »

da dodam jos i to kada mi nesto ne kaze, a ja saznam naknadno, kaze.. ja sam smatrao da to nije bitno zato nisam htio da spominjem, ili eto koliko mi je to bitno pa sam zaboravio na to...

:x :x :x :x nije tvoje ni da mislis, ni da smatras.. tvoje je da kazes :D :x :x :x
Post Reply