Ali meni je zato najbitnije da smo se nas dvoje fino dogovorili da se razlikujemo u mišljenjimamiki.ba wrote:Ok, ti si za, a ja nisam.mp3problem wrote:Ja naravno necu reci da si ti primitivac, imate pravo na svoje misljenje i ti i tvoja zena.
Ja samo ne volim da mi se iko petlja u zivot. Kao ni ti sto ne volis, vidimo po ovoj temi
Ako ti ne zelis da tebi mati bira s kim ces se zabavljati i koga ces zeniti, onda nemas ni ti pravo na to isto, naravno, ukoliko ti je mati slobodna zena.
Sve ostalo bih prije nazvala licemjernim, vec primitivnim.
Ja sam radije za to da moji roditelji jednog dana ukoliko ostanu jedno bez drugog na kraju nađu nekoga s kim će ostariti skupa, već da budu usamljeni.
I ne zove se to momak, vec prijatelj
Da se razumijemo
Nije ona nikad rekla moj momak, vec prijatelj s kojim ode na veceru, dodje po nju, doprati je, odu na more skupa itd.
I za kojeg se btw i udala, tako da joj je sad i muz odnedavno
I nek je!![]()
Ovaj forum je nevjerovatan, ovdje možeš sresti i najfleksibilnije, a i vehabije.
Nit sam ja tebi rekla da si primitivan, nit si ti mene prozivao da sam vaka naka jer to odobravam.
Ima nekih haman bi me kurvom ili kako već nazvali zbog ovog ili tebe zaostalim, seljačinom itd.
Tako da