Sve je pocelo ovako...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Kona__

#251 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kona__ »

Šta ba dramiš toliko?? Nije španska serija, voljela te, ne voli te više i šta sad? Život ide dalje, jesi li se rodio sa njom? Mlakonja si pravi, nije ni čudo što je utekla.
Ghost_Rider_XXX

#252 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ghost_Rider_XXX »

Nije ni čudo što ima ovoliko marisane i zlostavljanja u vezama, kad žene razmišljaju tako kao ti.
Kona__

#253 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kona__ »

A šta ti znaš kako ja razmišljam?
Ghost_Rider_XXX

#254 Re: Sve je pocelo ovako...

Kona__ wrote:Mlakonja si pravi, nije ni čudo što je utekla.
Savim dovoljno rečeno.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#255 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

Kona__ wrote:A šta ti znaš kako ja razmišljam?
Pa dala si nam prikaz svog razmisljanja u gornjem postu, dje problem?
Kumberlator

#256 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Kona__ wrote:Mlakonja si pravi, nije ni čudo što je utekla.
Savim dovoljno rečeno.
Haha, iskreno zaista nisam, al fakat. Prenos. Al fakat, kao osoba sam cvrst ko kamen.
Kona__

#257 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kona__ »

Pa čemu prenemaganje, cura mu je otvoreno rekla da neće biti sa njim. Šta sad on nema snage da nastavi dalje, mislim da je "prijateljskije" posavjetovati ga da se trzne i ne drami, nego tapšati ga po ramenu i analizirati curu koja ga ne želi u svom životu.
Ghost_Rider_XXX

#258 Re: Sve je pocelo ovako...

Kad čoek kamen nosa odredjeni vremenski period u džepu, pa ga baci, nešto mu fali, s toga ne pametuj živa bila, i ne trvijaliziraj nešto što nije za trivijalizaciju.
Naučni krugovi svrstavaju "Sindrom slomljenog srca" u jednu od najvećih emocionalnih trauma koje imaju vrlo zajebane posljedice za psihofizički integritet pojedinca.

Na koncu jebo tu ljubav, ako ne boli kad se završi.
Kona__

#259 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kona__ »

Šmrc, plač i to.. :cry:
hanady

#260 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by hanady »

@canebos.....izvini molim te, ali ja sam sa 25 digla kredit i kupila sebi stan da bi mojoj djeci ostalo, i da bih ga isplatila do nekih normalnih godina, nisam cekala ni da se dobro udam niti da mi neko nesto pokloni, a pogotovo ne da budem podstanar do besvjesti.......Sada mi je 31.A vjeruj mi da se ljubav i paznja prema djetetu moze pruziti i kad imas svoj krov nad glavom, i dobra primanja i auto......ne mogu te pateticne price, nemamo puno ali zivimo u harmoniji...ko biva ovi sto imaju, ne zive......
Aurora_25

#261 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Aurora_25 »

Meni djeluje da djevojka pati od nekih depresivnih epizoda, dok citam sve ovo...
miki.ba

#262 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by miki.ba »

Nisam ocekivao ovakav rasplet iskreno.
Sreca tvoja pa se ovako završi, mogo si zaglaviti.
Kumberlator

#263 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Trazim nesto da me digne, bilo sta samo da nastavim. Najgore je to sto smo tako blizu jedno od drugog. Izlazimo na ista mjesta, druzimo se sa istim ljudima, nekad bi pobjego od svega toga, ali ne mogu, to je moj zivot, necu da pustim da izgubim i to. Tesko je.
Lounge Act

#264 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Lounge Act »

moda56 wrote:Znaci, samo se nadam da ce te definitivno nogirati ,a ako je imalo pametna to ce i uraditi!!!!!

Pa lik ne prestaje pricati kako je ljepsi,kako je on pobogu takav ulov da ce bilesi i sevapa zaraditi ako je ozeni.Covjek ima prenisko misljenje o toj djevojci,to je ona sigurno najvise osjetila na svojoj kozi,to je vjerovatno i razlog sto je odustala od svega .Pretpostavljam a i on sam kaze da je dobra osoba, pa je mozda i tolerisala neke stvari ,mislila da ce se nesto promjeniti,kad je vidjela da nema hajra digla ruke i nek se sad sam sebi kofrci !

ma slusaj sta mr.ljepotan kaze:za 5god.ja cu hodati sa zenom i djecom a ona ce NARAVNO biti sama jer eto nece biti njega da je ozeni, ma daaaaaaj vise dozovi se!!!!!!!

Ti nju da volis ona bi tebi bila najljepsa... ovdje se ti vise cudis kako je ona takvog frajera sutnula ,hej tebe takvog ....
Kumberlator wrote:Ma neznam ni ja, to cu da saznam u ponedeljak, valjda. Onako do sad je govorila da nije sigurna da je zaista volim i gledam kao najljepsu najbolju zenu na svijetu. MOzda nisam to pokazo, ali to zaista nije istina. iskren sam. Joj ljudi nekad bi zaustavio bilo koga i trazio pomoc, trazio da mi pomogne, mislio sam i da odem do nje/njenih, ma neznam, svasta nesta mi se po glavi mota.
izgleda da je moda56 stvarno bila u pravu :-)
Ghost_Rider_XXX

#265 Re: Sve je pocelo ovako...

Kumberlator wrote:Trazim nesto da me digne, bilo sta samo da nastavim. Najgore je to sto smo tako blizu jedno od drugog. Izlazimo na ista mjesta, druzimo se sa istim ljudima, nekad bi pobjego od svega toga, ali ne mogu, to je moj zivot, necu da pustim da izgubim i to. Tesko je.
Sve to bude i prodje ba, ja danas kad vidim jednu od bivših s kojom sam prinudjen komunicirat, isto kao s bilo kojom drugom osobom da muhabetim.
Mog'o bih joj i na svadbi vriskat bez problema. :D
miki.ba

#266 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by miki.ba »

Kumberlator wrote:Trazim nesto da me digne, bilo sta samo da nastavim. Najgore je to sto smo tako blizu jedno od drugog. Izlazimo na ista mjesta, druzimo se sa istim ljudima, nekad bi pobjego od svega toga, ali ne mogu, to je moj zivot, necu da pustim da izgubim i to. Tesko je.
Trebal bi tebe neka forumasica malo utješit :D
Kumberlator

#267 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

miki.ba wrote:
Trebal bi tebe neka forumasica malo utješit :D

Pa eto... nije da se brani
Ghost_Rider_XXX

#268 Re: Sve je pocelo ovako...

Čekaj ba jel ti patiš, ili ba šta povalio? :-)
MedenoSrce

#269 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by MedenoSrce »

Haj ba ghoste vidiš da čovjek ima fetiš na ove ružne a forumasice su sve lijepe, zgodne, pametne i moralne.
Lounge Act

#270 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Lounge Act »

nakon njegovih rijeci zasto to ona prekida, ne bih rekla da je ruzna, prije ce biti da joj je doslo iz guzice u glavu koliko on ima visoko misljenje o sebi, a koliko nisko o njoj mada opet sam na njegovoj strani u ovom svemu, ona hoce vezu, hoce brak i na kraju ipak nece nista, sta vuca covjeka bezze :-)
MedenoSrce

#271 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by MedenoSrce »

Uvijek neko nekome dohaka moja ti
DaysleepeR

#272 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by DaysleepeR »

Kumberlator wrote:
Sinoc se cujemo preko telefona, onako kasno, osjetim da je bez volje, beze neke zelje, vidim da je na dnu. Prsten mi nije vratila, nikom od nase raje nije nista rekla, zatvorila se totalno. Neznam sta da radim. Dogovorili smo kafu poslije vikenda. Sad se ja dvoumim, i trebam vasu pomoc, al zaista. Ovako dali da odem na kafu i da se borim, da se borim za nju, da je vratim, ne samo sebi, nego kao osobu da je dignem. Volim je, trebam je zaista. Ili mozda da i ja odustanem, da odem i napustim sve to. Nznam ni ja vise sam. Hvala svima sto ste sudjelovali u ovome, deff cu napista sta je bilo uz kafu.
samo nemoj smetnuti sa uma da je vrlo moguće da je ona u crnjaku samo onda kad se čuje i vidi s tobom. da joj je to teret koji je crnjači a mimo toga da joj je sasvim dobro. inače, zašto bi radila to što radi?

pusti curu nek ide putem onoga što je sama odabrala, najgore ti je nekoga muntati za nešto pa da ti budeš razlog njihove nesreće u životu.

za svakog ima neko.
saibaba

#273 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by saibaba »

Kumberlator wrote:
saibaba wrote:
Kumberlator wrote:Bilo kako bilo, odlucio sam da odustanem. I da je vratim, sta sam dobio, dokle ce to da traje? Da se bojim hoceli isto da uradi za mjesec, dva, u braku nakon god, dvije, pet? Bolje sad da pece nego da zivot provedem nesiguran u tu osobu. Cemu to vodi? Toliko ljubavi imam za tu zenu, ratove bi vodio, ali opet kazem cemu to ako je ona tu nesretna. Tesko srcu pada ali ici se dalje mora. Zelim joj sve najbolje, od srca, dobar zivot, sretan zivot, nafaku, ljubav, apsolutno sve. Sad joj ne mogu halalit, ali jednog dana hocu sigurno, nek malo vremena prodje. Otici cu na tu jos jednu kafu, mada nesto nisam za to. Tesko je stat pred nekog ko je tako krut prema meni ispao, tesko u ovom trenutku. Moje problem u svemu ovome je bio to sto sam se zaljubio i to pokazao, a neko to prema meni lose upotrijebio, ali sta ces takav je zivot. Na kraju sto bi braca ameri rekli "DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME".

Hvala svima na sudjelovanju, i odgovorima kako pozitivnim tako i negativnim.
Dobro si postupio 100 % ... pobjedio je razum ... Nemoj ici ni na tu kafu samo da se ocrnjacis jos vise ..
Znam nisam nesto za tu kafu nikako, ali imam joj vratit neke stvari, a ne zelim da guzicom zatvaram vrata. Dvoumim se.
Ne idi na kafu ... Posalji joj po nekom ...
CaneBos

#274 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by CaneBos »

hanady wrote:@canebos.....izvini molim te, ali ja sam sa 25 digla kredit i kupila sebi stan da bi mojoj djeci ostalo, i da bih ga isplatila do nekih normalnih godina, nisam cekala ni da se dobro udam niti da mi neko nesto pokloni, a pogotovo ne da budem podstanar do besvjesti.......Sada mi je 31.A vjeruj mi da se ljubav i paznja prema djetetu moze pruziti i kad imas svoj krov nad glavom, i dobra primanja i auto......ne mogu te pateticne price, nemamo puno ali zivimo u harmoniji...ko biva ovi sto imaju, ne zive......
Odlicno za tebe. To sto ja nisam u tvojim stavovima me cini pateticnom i zaostalom :D
Nismo svi sa 25 imali tako dobar posao da dignemo kredit za stan, ja sam u tim godinama tek zavrsavala studij koji nisam mogla zavrsiti u ratu. Meni je sad 38, sto ne znaci da mi je zivot, a ni prica pateticna jer sam tek sad rijesila stambeno pitanje, tako ne patroniziraj, nemas ni toliko godina,a jos relevantnije zivotnog iskustva da bi mi ti stavovi nosili tezinu. U mom zivotu nista nije doslo ni poklonjeno, ni naslijedjeno ni za dzaba, nego trudom i radom, bez mamice i tatice ili bilo koga drugog i takvih ljudi je mnogo danas nazalost.
Dakle, ne slazem se sa ljudima koji odlazu formiranje porodice radi materijalnog obezbjedjenja i to je to! Tvoj stav je drugaciji i zivis spram toga, ti sretna i sta se tu vise ima reci. Tako, bez frustracija i ljutnje ok :)
Druga je stvar ako si u 30-tim i sticajem drugih okolnosti, a ne materijalnih, nisi naisla na nekoga s kim mozes i zelis uci u brak.
Zivi svoj zivot onako kako smatras da treba da ga zivis, a ako si isfrustrirana s njim, omalovazavajuci tudji nacin zivota, neces dozivjeti euforican osjecaj za svoj. Iz tvoje price jos uvijek ne vidim da imas djecu ni porodicu..pa da to sto govoris dolazi iz tvog licnog iskustva? Ako opet imas, iskreno drago mi je i sve najbolje. :)

Da ne floodam temu koja nema veze s ovim vise od mene basta..i au revoir :D
Smail Aga

#275 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Smail Aga »

golem69 wrote:Cekaj ti su nji htio zeniti zbog sevapa? Sto je starija djevojka pa se sazalio?

I opali pokoji enter oci mi ispadose citajuci :D
Ovdje
fakat
fali
enter :D
Uletio neko drugi,klizecim ko
Radeljas :D :D
Locked