Da, bio je čist kao Naruto.
A šta misliš kolega o ovom scenariju .
Naime, on je umiro , volio je Rin, dođe Madara ili zetsu i kažu spasiti ćemo te ako nam budeš služio. Onda on postaje učenik Madare, koji ga nauči svemu, s tim da nastavni njegovu legacy. U međuvremenu umre i Rin, ne znamo još što i onda čovjek želi samo da sve bude pod genjutsu, tako da on sve može kontrolirati pošto nije mogao spasiti nju da umre.
Druga teorija je da je ono samo tijelo Obita, no da i jeste, kako je narastao tek tako.
Treća teorija opet da je ono samo Zetsu koji je jedan od ključnih figura u Narutu. Najmanje znamo o njemu. Upravo ko je ovdje glavna figura, da li je to Tobi ili Madara. Davno je umro Madara, nestvarno mi je da je on sve ovo planirao.
A vidjeli smo kako je Konan namučila Tobija. Nosa se isto Obito, tj- narandžasto, ali možda nas samo Kishi zavađa.
U mangi smo vidjeli stranicu na kojoj je već uklesan Minato kao 4 hokage, a ispred Obito s 13 godina. Kako je to moguće, da li je to lapsus samo.
I sjećaš se kada se tek Tobi pojavio, kako je lud bio. Ono svašta izvodio, glumio naivca. Pomalo mi je bacao na dječaka, moguće i jeste da je Obito, no šta se desilo.
Ovo postaje zanimljivije od toga da je opet Esmerlda progledala, a Hose Armando izgubio vid , pa će i on progledati opet.
Toliko pitanja, a nigdje odgovor. Možda i sam autor još ne zna odgovor haha, pa i sada smišlja šta će se desiti.