Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

Ma je..s ga!!!!!!

Nadam se da ce biti cetvrti, a bice pakleno na Anfeld-u nakon 20 godina!!!!!!!!!!! :roll: :?

LIVERPOOL FC
w!t@

Post by w!t@ »

jbg, nakon Haysela,20godina i 39 poginulih sastaju se Liverpool-Juventus, bit ce tesko, bit ce svega, ali juve je bolji i jaci, nadam se da ce proc i osvojiti L.P.
Brando

Post by Brando »

ma djaba to sve ja vam kazem ove godine cemo gledati reprizu finala iz 2003 samo sto ce sada nedved biti spreman pa vi skontajte sta ce biti tj. citajte izmedju redova :D :D :D
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

A ja vama kazem da ce te tesko proci Liverpool-a!!!!!! :-x

A pored svih povreda, nece moci igrati S. Warnock i D. Haman!!!!! :x

Mozda imate vise sansi za prolaz zbog povrijedjenih igraca Liverpool-a!!!!!!!!

Ali necemo se predavati!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Brando

Post by Brando »

A pored svih povreda, nece moci igrati S. Warnock i D. Haman!!!!!
a reci ti meni zar je to toliki hendikep za liverpool ako ne igra ovaj neki anonimus warnock, sta taj igra gdje si tog nasao :lol: :lol: :lol:

a pasa moj ja nesto nisam vidio nedveda i trezeguta (u prvoj tekmi) u duelima s realom pa niko nije kukao i naricao za njima jer se moralo ocigledno i moglo proci bez njih, da vam nisu te ozljede izgovori i za prvenstvo :? :? :lol: :lol: a juve gura bez dva jako vazna igraca gore spomenuta a ti se izvlacis nekim warnockom ajd ba nadji drugi izgovor tanko ti je ovo :D :D :D
Brando

Post by Brando »

eno kaze hoce chelski da kupi zambrottu kao treba im lijevi bocni bla bla ne vjerujem da ce ga prodati iako bi se mogle uzeti dobre pare, a kazu jos da je juve u pregovorima sa barzaglijem iz palerma obrambenim igracem i bonerom iz parme o kojem se prica ima godinu dana :-) :-)
w!t@

Post by w!t@ »

hehe, mah mozda i bude, jer rekao je ludi Roman da ce dati koliko treba da Murinho bude sretan..., ne bi bilo lose i prodati ga, juve je cini se vec uzeo najbolje od njeg, slicno nest kao sa zidanom koji je za velike novce otisao u real, ali je puno bolje igrao u juveu, fino bi bilo uzet dobru lovu i kupi kojeg srednjeg igraca...
Brando

Post by Brando »

tu si apsolutno u pravu, "pravi" zidane je bio u juveu, sve poslije je bio sminkeraj i zivot na staroj slavi :-)

a evo petljaju oko kovaca nije on los ima 30 god. i to je igrac na vrhuncu i moze sigurno jos tri godine, onaj uli henes iz bayerna prica kao juve mu je ponudio nesto sto mi ne mozemo a kovac sve demantira, a gdje ima dima... :D :D
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

Brando wrote:
A pored svih povreda, nece moci igrati S. Warnock i D. Haman!!!!!
a reci ti meni zar je to toliki hendikep za liverpool ako ne igra ovaj neki anonimus warnock, sta taj igra gdje si tog nasao :lol: :lol: :lol:

Pa sta cu, kad ne igra ni J.Traore, a Risse igra na Kjuelovoj poziciji!!!!! :(

Pa zato mora igrati taj "ANONIMUS"!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

E malo sam se zezno oko ovih citata, pokuso sam nesto uraditi, ali nema veze nadam se da ne zamjerate!!!!!!!! :roll: :roll:

Vazno je da se razumijemo!!!!!!!!!

A to za Zambrotu jesi li mozda vidio na http://www.nogometni-magazin.com?

Ako nisi, mozes posjetiti ovu stranicu, nije losa!!!!!!!!!

Imaju sve najnovije vijesti vezane za fudbal - nogomet!!!!!!
Brando

Post by Brando »

evo sad sam bio, istina, jako dobra stranica sve na jednom mjestu nisam znao prije za nju, hvala na informaciji :-D :-D
w!t@

Post by w!t@ »

jako jako jako dobra stranica, ja sam vec odavno tamo i veoma sam zadovoljan svim vjestima koje objave, ali oni pak rade u suradnji sa http://www.tportal.hr, http://www.index.hr, http://www.24sata.hr...
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

Brando wrote:evo sad sam bio, istina, jako dobra stranica sve na jednom mjestu nisam znao prije za nju, hvala na informaciji :-D :-D
Ma nista pasa, tu smo da dajemo komentare i prijedloge!!!!!! :roll:
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

A jeste li vidjeli Robert Kovac naredne tri sezone u Juventusu!!!!!!!! :)
Brando

Post by Brando »

A jeste li vidjeli Robert Kovac naredne tri sezone u Juventusu
:D :D jako dobra investicija, jos vidim da nisu svi objavili vijest, samo neki portali, ali provaljeno je to cim je uli henes dao izjavu :D :D
rekoh ja gdje ima dima... ima i vatre :D :D

al' mi je onaj real pravo smijesan, imaju ljudi teski komplesk juventusa, pa se pokusavaju izlijeciti, sad hoce osim capella, i emersona i buffona :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oplakah od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

'Nije istina. To nisam nigdje izjavio, znači nisam ni potpisao', rekao je Robert Kovač.

Ipak kako stoje stvari nista od odlaska iz minhena!!!!!!!!!
Brando

Post by Brando »

ma blefira frajer, citam u sn-u njegov brat niko kaze da su mu najvjerovatnije zabranili da prica o tome, iako nije juve jedina opcija najbliza je, a kao jos nece da govori o tome da ne unosi nervozu u redove juventusa i bayerna kao odlazi-dolazi bla bla sta ce biti ovo ono odmah bi se javili neki kojima to ne odgovara-naravno u juventusu, vidjecemo uostalom kako ce to zavrsiti :-) :-) :-)
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

A ne znam i sto ce im!!!!!!!!! :? :?

Ionako je star!!!!!!!!!! :-?
Brando

Post by Brando »

ma j... ga jest, ali capello se zajebaje s obranom, sve prodo, posudio i sad neka se ozlijedi cannavaro ili thuram na dulje, on ga pusi, a po meni kovac bi bio neko prelazno rjesenje na 2-3 godine zadrzao bi visok nivo kvalitete dok ne dodju barzagli, bonera, chiellini :D :D
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

Ma trebaju vratiti L.Talje-a, he hehehe haha!!!!!!!!! :lol: :lol:

Bio im je stub odbrane!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A nema jos nista za Zambrotu!!!!!!!!!!
Brando

Post by Brando »

Buffon otvoreno pozvao Cassana u Juventus na ljeto, :shock: :shock: uf kakva bi to bila ekipa, vec postojeca veza s eventualnim pojacanjima Camoranesi, Nedved, Emerson, Blasi, Zambrotta(ako ostane), i napad Del piero, Ibrahimovic, Trezeguet, Cassano, Zalayeta :D :D :D :D :D :D

tu bi se neki velikani "susili" na klupi :shock: :shock: :D :D

evo sad na ovoj pauzi oko kvalifikacija da vidimo sta je ostalo do kraja za Juventus, 9 kola do kraja:

-fiorentina(vani)
-lecce (kuci)
-inter (kuci)
-lazio (vani)
-bologna (kuci)
-milan (vani)
-parma (kuci)
-livorno (vani)
-cagliari (kuci)

milan ima mozda nesto laksi raspored, ali izmedju ostalog imaju od utakmica kuci: bresciu, chievo,parmu, juve, palermo, vani: sienu,fiorentinu,lecce, udinese.

uzimajuci u obzir da ce im biti teze u CL protiv intera tj. trebalo bi, nego juveu protiv liverpoola dodje to na isto na kraju, tako da mnogi prizivaju istorijsku majstoricu za prvaka na kraju, ali ako bude neizvjesno do zadnjeg kola nema milan sanse protiv udinesea u udinama tako da je 28 scudetto vrlo izvjestan :D :D :D :D :D
REDS-anfield

Post by REDS-anfield »

Pa ti si fakat siguran za prolaz Juventusa!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislis da ce te tako lahko proci????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
w!t@

Post by w!t@ »

zanimljivo je da milan igra zadnje kolo upravo protiv ekipe koja je igrala zadnje kolo sa juventusom i bila domacin za 26 scudeto juveu, iako je tad inter bio u prednosti i igrao protiv 7-8 plasiranog lazia kojem su tada 3 boda bila bezznacajna, ali ipak uspio izgubit 3-2, za razliku od juvea koji je bio sretan za njih i pobjedom nad njima u zadnjem kolu od 0-2 dosli su do titule...

vrijeme ce pokazati...
stidljiv

Post by stidljiv »

Samo vi nalazite razloge za neuspjeh...dzaba vam je... :wink:
Brando

Post by Brando »

• Treneri traže odgodu kola zbog Pape

Treneri vodećih klubova Serie A pozvali su na suspenziju utakmica koje su na rasporedu ovog vikenda u znak poštovanja prema teškom zdravstvenom stanju Ivana Pavla II, pogotovo kad su se 'pojavile' naznake i o eventualnoj smrti Pape

Trener AC Milana Carlo Ancelotti smatra da bi tako nešto bilo 'prikladno i pošteno', Fabio Capello (Juventus) da 'Sveti Otac zaslužuje takav respekt', a Dino Zoff, prvi strateg Lazija, drži da bi takva odluka bila 'dobra', uz dodatak da ipak treneri nisu ti koji bi o tome morali razmišljati i odlučivati. No, i većina ostalih trenera i prvih ljudi najmoćnijih klubova Italije dijeli njihovo mišljenje.

Naravno, o tome će odlučiti čelnici talijanskog nogometnog saveza, a od njih zasad ni glasa. Četiri utakmice Serie A na rasporedu su u subotu (uključujući i mečeve u kojima igraju Milan, Juventus i Inter), a preostalih šest u nedjelju. No, hoće li biti odigrane, vjerojatno ćemo znati tek tijekom subote.
Post Reply