To!edo_79 wrote:Otaj röd, a?
Nemoj ga, mlad je, naučiće.broj dva wrote:Ti ko da nemas zavjese da ga obrises...
Inače, to je jedna od ukupno dvije namjene tih zavjesa i paravana. Druga je da skupljaju prašinu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
To!edo_79 wrote:Otaj röd, a?
Nemoj ga, mlad je, naučiće.broj dva wrote:Ti ko da nemas zavjese da ga obrises...
Nemoj rec da si poj'o cijele dvije tamo kod njih?HAVANA wrote:Jojj,ja fol mrsam...i u 10 navece mi naumpadne i premuntam malu da odemo u zuti kutak na ilidzu,odro se slanim pa slatkim palacinkama.Haj jebaji ga,veseli dan.![]()
HAVANA wrote:Slanu pa milka slatku.A neki dan sam pojeo wafel vocni i jos pola onog oreo wafla...Umal ne crkoh,gladne oci.
moze te provaliti, narocito ako to uradis sa kondomom, u mraku i nema face to face pozeRamzess Veliki wrote:Sad se sjetih, jesam jednom odglumio ... jednostavno je predugo trajalo, sesti dan zaredom i vidim pati se ona jadna, sve je boli, pitam mozes li, kaze ona ma cekam da ti ... I bi mi je zao pa odglumih.
Ne znam da li je provalila ali znam da joj je bilo drago.
cmokicadale cooper wrote:Karlinka se vratila!![]()
![]()
Imao sam nekog jogurta pa sam joj prolio po ledjima.Connaisseur Karlin wrote:moze te provaliti, narocito ako to uradis sa kondomom, u mraku i nema face to face pozeRamzess Veliki wrote:Sad se sjetih, jesam jednom odglumio ... jednostavno je predugo trajalo, sesti dan zaredom i vidim pati se ona jadna, sve je boli, pitam mozes li, kaze ona ma cekam da ti ... I bi mi je zao pa odglumih.
Ne znam da li je provalila ali znam da joj je bilo drago.
Pa ja sam za otvoren razgovor o tom problemu.Connaisseur Karlin wrote:cmokicadale cooper wrote:Karlinka se vratila!![]()
![]()
![]()
a sad ozbiljno pitanjce :
zasto glumiti orgazam , nije vazno dali glumi zena ili glumi muskarac ; zar nije bolje reci , haj'd moze drugi put, narocito ako si sa stalnim partenrom/pertnerkom , mislim imas opcije i za takve probleme , poze , oralaca, svasta
Aj fala ... sad se crvenim ...Otto_13 wrote:Jesi , sjecam se kako si znao nahajcat raju na temama . Milina bila gledat . A i uzivo sam te upoznao sila si covjek
Pa gdje si ti Karlinko. Čestit Božić ako slavišConnaisseur Karlin wrote:zasto glumiti orgazam , nije vazno dali glumi zena ili glumi muskarac ; zar nije bolje reci , haj'd moze drugi put, narocito ako si sa stalnim partenrom/pertnerkom , mislim imas opcije i za takve probleme , poze , oralaca, svastadale cooper wrote:Karlinka se vratila!![]()
![]()
takoe otto,takoeeRamzess Veliki wrote:Aj fala ... sad se crvenim ...Otto_13 wrote:Jesi , sjecam se kako si znao nahajcat raju na temama . Milina bila gledat . A i uzivo sam te upoznao sila si covjek
Belay Queen wrote:takoe otto,takoeeRamzess Veliki wrote:Aj fala ... sad se crvenim ...Otto_13 wrote:Jesi , sjecam se kako si znao nahajcat raju na temama . Milina bila gledat . A i uzivo sam te upoznao sila si covjek
Guzi,guzi ramo.Jos malo nam je ostalo.Ramzess Veliki wrote:Pa ja sam za otvoren razgovor o tom problemu.Connaisseur Karlin wrote:cmokicadale cooper wrote:Karlinka se vratila!![]()
![]()
![]()
a sad ozbiljno pitanjce :
zasto glumiti orgazam , nije vazno dali glumi zena ili glumi muskarac ; zar nije bolje reci , haj'd moze drugi put, narocito ako si sa stalnim partenrom/pertnerkom , mislim imas opcije i za takve probleme , poze , oralaca, svasta
Imao sam slucajeva u svojoj praksi sa partnericama koje ne mogu svrsiti sa drugima ali mogu samnom pa smo otvoreno razgovarali koji je njihov problem.
![]()
Aj odo, ubice me draga zbog ovakvih bombanja ...

HAVANA wrote:A jel jogurt 1.8 ili 3.2?
Mozemo uvijek pricat, to nam niko ne moze oteti ...HAVANA wrote:Guzi,guzi ramo.Jos malo nam je ostalo.
Ja doduse.Meni je najbolje bilo malo poslije olimpijade,jednom zulj nabio,davdiš belaja.Ramzess Veliki wrote:Mozemo uvijek pricat, to nam niko ne moze oteti ...HAVANA wrote:Guzi,guzi ramo.Jos malo nam je ostalo.