Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#251 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by ladyblue18 »

Ja najvise volim ove price gdje se prepricavaju iskustva prijateljica, poznanica, ili su se te price cule u prolazu, u tramvaju, u parku, na poslu ali svaki detalj se zna :mrgreen:

Al' posebno volim 'vake teme :roll: :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#252 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by plain vanilla »

-maggie- wrote:
plain vanilla wrote:
aman, sto ce patiti, nije je silovao
bit ce jos takvih, samo polako :lol:
A kretenčina, jedva dočekao da obavi to što je iščekivao toliko dugo. I zato ja kažem, nek' me voli, nek' umire za mnom, neće od mene ništa dobiti dok me ne oženi! A ne da proživljavam traume k'o što je ona, pretpostavljam, poslije preživljavala.
jer je nije ozenio? a da je ozenio sve bi bilo bajka? omg :skoljka:
ladyblue18

#253 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by ladyblue18 »

Joj vanilla tebe, u braku nece sharati, nece je ostaviti, i nastavi niz...jer on ce plaho cijeniti to sto se ona cuvala za njega kako joj on ne bi imao sta prigovoriti. :D
-maggie-

#254 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

ladyblue18 wrote:Ja najvise volim ove price gdje se prepricavaju iskustva prijateljica, poznanica, ili su se te price cule u prolazu, u tramvaju, u parku, na poslu ali svaki detalj se zna :mrgreen:

Al' posebno volim 'vake teme :roll: :mrgreen:
S obzirom da sam imala "čast" da se oko 2 godine intenzivno družim s tim momkom (ne svojom voljom), tako da nisam mogla pobjeći od njegovih svakodnevnih problema i muka, znam dešavanja, i spomenuh kao odgovor na jedan komentar, i priča sama od sebe poče... Da se ispadne sad da sam neka tračara, jer to mrzim najviše na svijetu! :| :roll: A s obzirom da se sad odmaram od ispita, volim i ja šta prokomentarisati i pročitati neke zanimljive priče! :)
plain vanilla

#255 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by plain vanilla »

ladyblue18 wrote:Joj vanilla tebe, u braku nece sharati, nece je ostaviti, i nastavi niz...jer on ce plaho cijeniti to sto se ona cuvala za njega kako joj on ne bi imao sta prigovoriti. :D
a ona njemu cvjetic dala :lol:

ne zagovaram stil zivota Sex i grad, ali brate ovo kao Djekna :skoljka:
ili jos bolje Lepota poroka, kad crnogorac zeni pokrije glavu dok se :dance:
JThomas

#256 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by JThomas »

muči avetinjo i operi mi noge 8-)
-maggie-

#257 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

plain vanilla wrote:
-maggie- wrote:
plain vanilla wrote:
aman, sto ce patiti, nije je silovao
bit ce jos takvih, samo polako :lol:
A kretenčina, jedva dočekao da obavi to što je iščekivao toliko dugo. I zato ja kažem, nek' me voli, nek' umire za mnom, neće od mene ništa dobiti dok me ne oženi! A ne da proživljavam traume k'o što je ona, pretpostavljam, poslije preživljavala.
jer je nije ozenio? a da je ozenio sve bi bilo bajka? omg :skoljka:
Haha, znala sam da će se sve pogrešno protumačiti! Ne kažem da je on nju trebao oženiti, nego ako djevojka neće da spava s nekim zato što hoće, već to samo radi da njemu udovolji i jer misli da on nju voli, ne treba da bude nikad sigurna, jer se može desiti nešto ovakvo. A ja ni nisam našla neku ljubav svog života da bih poželjela spavati s njim, tako da sad-zasad, moje mišljenje je takvo kakvo jeste. Svako bira svoj život, samo nek' svi rade da sebi udovolje, a ne drugome.
-maggie-

#258 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

ladyblue18 wrote:Joj vanilla tebe, u braku nece sharati, nece je ostaviti, i nastavi niz...jer on ce plaho cijeniti to sto se ona cuvala za njega kako joj on ne bi imao sta prigovoriti. :D
Imam neke svoje princpe, i to je jedan od njih. A ko kaže da se i on neće čuvati za brak? :P
ladyblue18

#259 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by ladyblue18 »

Pa koji klinac djevojka spava sa nekim da njemu udovolji :? pa to bi se moglo kvalifikovati kao krivicno djelo kad se tako postavi...haman :roll:

Ako nece ona da spava sa njim koji klinac onda to radi, a da - djevojke misle kako ce time zadrzati muskarce pa iako ona to ne zeli ona legne da spava sa njim, kad gle cuda on je ostavi i onda on ovakav onakav. Nit je on ok a nit je ona kad spava sa nekim a ne zeli to. :-)

@maggie-hoce duso cuvat ce se taman za tebe, javi nam kad otkrijes kako se spoznaje da li si muskarcu prva ili 31 :D
-maggie-

#260 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

ladyblue18 wrote:Pa koji klinac djevojka spava sa nekim da njemu udovolji :? pa to bi se moglo kvalifikovati kao krivicno djelo kad se tako postavi...haman :roll:

Ako nece ona da spava sa njim koji klinac onda to radi, a da - djevojke misle kako ce time zadrzati muskarce pa iako ona to ne zeli ona legne da spava sa njim, kad gle cuda on je ostavi i onda on ovakav onakav. Nit je on ok a nit je ona kad spava sa nekim a ne zeli to. :-)

@maggie-hoce duso cuvat ce se taman za tebe, javi nam kad otkrijes kako se spoznaje da li si muskarcu prva ili 31 :D
U prethodnim komentarima sam napisala čitavu situaciju... Zato kažem, bolje nikako, nego da neko nekome udovoljava.
Nisam ozbiljno mislila. :)
plain vanilla

#261 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by plain vanilla »

-maggie- wrote: Haha, znala sam da će se sve pogrešno protumačiti! Ne kažem da je on nju trebao oženiti, nego ako djevojka neće da spava s nekim zato što hoće, već to samo radi da njemu udovolji i jer misli da on nju voli, ne treba da bude nikad sigurna, jer se može desiti nešto ovakvo. A ja ni nisam našla neku ljubav svog života da bih poželjela spavati s njim, tako da sad-zasad, moje mišljenje je takvo kakvo jeste. Svako bira svoj život, samo nek' svi rade da sebi udovolje, a ne drugome.
pa on tvoju drugaricu nije silovao, ona je svojevoljno pristala
to sto je ona pristala na sex iz pogresnih razloga, to je posebna prica...ona je njega pokusala manipulisati seksom, ali joj nije upalilo...

nemam ja problem s tim sta ko zeli..ako mislis da trebas cekati brak, a ti cekaj, to je tvoj izbor.. ali ako mislis da ces nekoga nagraditi sto ces mu "dati" ili ga kazniti ako "ne das", onda imas pogresan pogled na seks
Jay Gatsby

#262 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Jay Gatsby »

Ma, najvažnije je da se dvoje ljudi vole :mrgreen: Ako toga uopće više ima. A po priči na ovoj temi... dabogda.
-maggie-

#263 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by -maggie- »

plain vanilla wrote:
-maggie- wrote: Haha, znala sam da će se sve pogrešno protumačiti! Ne kažem da je on nju trebao oženiti, nego ako djevojka neće da spava s nekim zato što hoće, već to samo radi da njemu udovolji i jer misli da on nju voli, ne treba da bude nikad sigurna, jer se može desiti nešto ovakvo. A ja ni nisam našla neku ljubav svog života da bih poželjela spavati s njim, tako da sad-zasad, moje mišljenje je takvo kakvo jeste. Svako bira svoj život, samo nek' svi rade da sebi udovolje, a ne drugome.
pa on tvoju drugaricu nije silovao, ona je svojevoljno pristala
to sto je ona pristala na sex iz pogresnih razloga, to je posebna prica...ona je njega pokusala manipulisati seksom, ali joj nije upalilo...

nemam ja problem s tim sta ko zeli..ako mislis da trebas cekati brak, a ti cekaj, to je tvoj izbor.. ali ako mislis da ces nekoga nagraditi sto ces mu "dati" ili ga kazniti ako "ne das", onda imas pogresan pogled na seks
Nije ona moja drugarica, on je bio moj drug! :) Znam, nisam ni rekla da je napastvovao, samo da je lažov.
Naravno da ne mislim nikoga nagrađivati, nisam ja neka zatupljena djevojka bez stava i mišljenja koja jedva čeka da udovolji svom budućem mužu. :-) Fuj, zgradi mi se čim sebe stavim u takav kontekst. :| Taj čin mi je preintiman da ga doživim s nekim bezveze momkom (koga ne volim najviše na svijetu)... A do sad nisam nešto aman zaman voljela, tako da sad zasad, tako mislim!
dale cooper

#264 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by dale cooper »

Ispadoše ovi drugovi i drugarice iz priča sve mahom loši ljudi. Kako se možete družiti sa
ljudima čije postupke ne odobravate i koje smatrate odvratnim?
Lakat Jebić

#265 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Lakat Jebić »

ma kad su pustili one cetiri babe profuknjace iz njujorka na televiziji, sve je otislo u kurac :D
Mojo Jojo

#266 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Mojo Jojo »

jos_uvijek_sanjam wrote:Posto je ovdje, na jednom mjestu koncentracija velikog broja muskaraca, razlicitih zivotnih dobi, iskustava, a i tipova odlucila sam da vas pitam ( al po mogucnosti da iskreno odgovorite ) o slijedecem :)..

Necu generalizovati, odmah da se ogradim. Iako poznajem dosta momaka, u koje ubrajam dugogodisnje prijatelje, poznanike, raju, bivse momke, momke i bivse momke svojih drugarica itd itd.. jedna stvar mi je uvijek nerazjasnjena u glavi. Na pocetku svake veze, ili pri upoznavanju muska price ide otprilike ovako:
U principu nisam ljubomoran, ona je imala zivot prije mene. Ako moram birat, vise volim iskusnije djevojke ( iskusnije po pitanju veza, sexa ). Ne bih se nikad pegl'o s nekom koja nije nista prosla, s nevinom pogotovo. Potpuno mi je nevazno koliko je momaka imala prije mene, s koliko ih je spavala. Nisam opterecen time. Volim kad je pored mene napucana zenska, volim kad primjetim da je svi gledaju. Kad malo istakne svoje atribute..meni to super, imponuje mi.

( zbir misljenja mojih drugova, rodjaka, bivsih momaka, momaka drugarica..itd )

A onda dodje do trenutka kad to upoznavanje preraste u nesto vise, tacnije stvari krenu u smjeru zabavljanja. Malo pomalo pocne se skretati paznja na oblacenje, al suptilno..kulturno..ono kroz salu, tipa: hajd ti mala obuci tu jaknicu, bogami ti je hladno..ili navuci majicu, cuvaj jajnike. Posebno ako su u blizini drugi frajeri. Sve ukazuje na to da on zeli da to bude samo za njegove oci ( iako se ne izjasnjava direktno, to se vidi i osjeti ). A onda pocnu zapitkivanja..okolo okolo, koliko ih je bilo prije njega, da li je u necemu prvi, u cemu je bolji u odnosu na ostale. Na red dodje i ta skakljiva tema, sexualni zivot djevojke prije njega. Kazu muskarci da ponekad ne moraju da pitaju, da se otprilike na djevojci procijeni kakav je tip i koliko je ustvari iskusna ( da li je ovo tacno? ). A onda odjednom novi stav, ni nalik onom s pocetka ( kad su se tek upoznavali ). Otprilike ovako:

Ja licno ne volim djevojke, koje su promijenile puno momaka, koje su razmjenjivali, pa kad prodjemo da moram razbijat glavu koliko ce ih uperit prstom i reci: i ja sam bio s njom. Onu, s kojom prodjem za ruku gradom, volim znati da je "fina". Cijenim fine djevojke, djevojke koje ne vise po kafanama do 3-4 ujutru. Koje roditelji zovu u neka doba, da vide jel sve u redu, kad ce kuci. Volim kad se ne razgolicuje previse, sta ima svi da gledaju u grudi moje djevojke, ili noge. Ne volim da se bas tako istice..

( zbir misljenja mojih drugova, rodjaka, bivsih momaka, momaka drugarica..itd )

Da li se neki od vas pronasao u ovome? I zasto je ovo ovako? Da li vi stvarno ipak gledate i dumate o tim stvarima..koliko ih je bilo prije vas, s koliko njih je spavala prije vas? Broj partnera nije nikakvo mjerilo "finoce" neke djevojke. Neke jednostavno konzumiraju svaku vezu, neke ne. Oboje je stvar licnog izbora. Samo me zanima cemu taj liberalni stav na pocetku, a kasnije totalna suprotnost? Podijelicu eto jos jednu krajnje privatnu stvar sa vama. Moj zadnji, bivsi momak mi je bio drugi ( sto se sexa tice ). Iako sam za neciji pojam do sad "trebala" biti sa najmanje njih 10..ja eto nisam, imala sam svoje razloge. I stvarno nemam kompleks s tim. Zapravo, kad me i pitao..rekla sam mu istinu, da je drugi i rekla bih isto tako da je i deseti, iskreno. Obradovao se kao da sam rekla ne znam sta bitno, sto me jako iznenadilo. Al kasnije ni to nije bilo dovoljno, pa su onda pocela pitanja tipa, jesi ikad prije ovo..a jesi ono, a jel ti neko ovo.. itd. Stekla sam bila dojam da bi pozeljno bilo da je djevojka nevina i da nikad muska u zivotu nije vidjela, al da zna sta radi, da je iskusna sama od sebe. Neko mi jednom rece: gore mi je kad znam da sam drugi, onda kontam..e vala, ko da je morala i tog jednog. Ovako kad ih je bilo vise, sta cu..moram se pomirit s tim, ne isplati se uporedjivat :D.

Ma eto, pisite.. iako je uvodni preopsiran, valjda bude materijala za komentare, a nama zenama od koristi :D :P
Odgovor je jednostavan i jasan :-D

Naravno da je bitno kako šta i gdje i koliko na kraju :-D

Pa kad auto kupuješ, ako već ne može novo a kupuješ polovno :D , gledaš da je od prvog vlasnika, da nije puno ruku izmjenjao, da je očuvan da nije udaran, da nije puno prešao :D

a ne kad ganjaš macu da se ženiš ili neku ozbiljnu vezu :wink:

Ko kaže da mu nije bitno odgovorno tvrdim da laže :evil: ili mu nije stalo do te osobe ili nema nikakve ozbiljnije planove sa dotičnom.
plain vanilla

#267 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by plain vanilla »

Lakat Jebić wrote:ma kad su pustili one cetiri babe profuknjace iz njujorka na televiziji, sve je otislo u kurac :D
to mi je jedna od drazih serija
zene koje zive kao muskarci :D
Lakat Jebić

#268 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Lakat Jebić »

plain vanilla wrote:
Lakat Jebić wrote:ma kad su pustili one cetiri babe profuknjace iz njujorka na televiziji, sve je otislo u kurac :D
to mi je jedna od drazih serija
zene koje zive kao muskarci :D
vidis da je naopako i da sam upravu :D
Platformas

#269 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Platformas »

Raspored wrote:Moje skromno muško mišljenje o ovome je jednostavno i iskreno ga primjenjujem u praksi. Ovo što govorim je isključivo moj stav i ne tvrdim da je ispravan ali je moj.
Zaista tražim modernu, uspješnu i liberalnu djevojku koja je prošla nešto u životu uključujući i dovoljan broj muškaraca da zna šta želi a šta ne. Broj nije presudni faktor nego sadržaj iza tih brojeva. Ukoliko je ta djevojka bila sa 10 muškaraca koji su uspješni gradski momci, normalni, regularni tipovi kojih srećom poznajem mnogo onda to uopšte nije problem. Bio sam sa djevojkama koje su prije toga bile sa mojim prijateljima i iskreno sam ih volio, nikada mi to nije smetalo.
Međutim ukoliko je djevojka bila sa nekim od slijedećih kategorija muškaraca onda je trajno postala djevojka druge ili treće kategorije što isključuje bilo kakvu relevantnu vezu sa takvom: "Kriminalci, dileri, gazde kafića, pjevači, fudbaleri, vlasnici modnih agencija, lizači kartica i strani biznismeni na proputovanju po BiH kojima su pravile društvo za poklone."
sve receno :run:
fatamorgana

#270 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by fatamorgana »

jos_uvijek_sanjam_ wrote:
Mojo Jojo wrote:
Pa kad auto kupuješ, ako već ne može novo a kupuješ polovno :D , gledaš da je od prvog vlasnika, da nije puno ruku izmjenjao, da je očuvan da nije udaran, da nije puno prešao :D

Sve si objasnio :D :wink:
čo'ek cEni kvalitet, ;-)
Tvrtko II Kotromanić

#271 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Raspored wrote:
putnica_dunjalucka wrote:
Platformas wrote: sve receno :run:
Drago mi je da nisam jedina, kome je ovo "zaparalo oči". Preferencije na nivou. :D
Vidite dragi moji zato sam i rekao da je ovo moje mišljenje. Moje iskustvo mi govori da je pronalazak djevojke koja se može voljeti i koja je kvalitetna u svim ključnim oblastima veoma rijetka pojava.
Ukoliko ona ima neku svoju prošlost onda mi je prihvatljivije da to bude sa nekim momcima koje cijenim i okvirno poznajem (prijatelj ste možda shvatili previše blisko) nego da su je razmjenjivali kriminalci po vikendicama, gazde kafića nakon fajronta, tatini sinovi po Dubrovniku i apartmanima Bjelašnice, pjevači nakon nastupa i reprezentativci u Bosni i po Ilidžanskim hotelima i parkinzima jer takva djevojka nikada neće imati moje poštovanje a bez poštovanja nema ljubavi.
zakonpera

#272 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by zakonpera »

Svojevremeno sam upao u racunar svoje djevojke iz znatizelje. Bio je pocetak veze ali tamo sam nasao slike njenih bivsih i fatacinu, slike kako se prostiru po krevetu, ne nagi vec ono bas mrtva seksualnost. Iz kojeg razloga je cuvala slike bivsih a pocela je vezu samnom ne znam. Do tog trenutka bio sam ubjedjen da sam nasao zenu svog zivota ali jednostavno nekakva blokada da do kraja zavolim tu djevojku je postojala cijelo vrijeme iako smo poslje toga dugo bili skupa i bilo je lijepo, slagali se i sve sto treba. Pokusavo sam logicno da pohvatam stvari iako sam znao da je spavala sa 5-6 ljudi prije nego smo se upoznali. Nije bila rava, bila je cak jako pazljiva i umiljata djevojka i taj sex je vodila sa momcima u vezi, mislim vecinom. Mozda bi bilo bolje da nista nisam znao jer smo se jako dobro slagali i bilo je super ali ljubav, ono ludosti da do kraja zivota sve potraje nisam mogo da osjetim iako sam pokusavo.
hamalalija

#273 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by hamalalija »

E ljepa vremena prije mobitela, digitalnih fotoaparata, kompjutera i ostalih modernih dzidza. Ako nije bila junferica znao si da si vazda bio drugi, i uprkos tome sto ona nije vise djevica ipak je bila neiskusna.
A danas ne moze vise ni glumiti, eto cojk naletio na slike, dzaba ljubav i sve... slike su odradile svoje.
A jesi li je ti onako ko sto su je drugi na slikama

p.s. osveti joj se, postavi ovdje njene slike
zakonpera

#274 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by zakonpera »

hamalalija wrote:E ljepa vremena prije mobitela, digitalnih fotoaparata, kompjutera i ostalih modernih dzidza. Ako nije bila junferica znao si da si vazda bio drugi, i uprkos tome sto ona nije vise djevica ipak je bila neiskusna.
A danas ne moze vise ni glumiti, eto cojk naletio na slike, dzaba ljubav i sve... slike su odradile svoje.
A jesi li je ti onako ko sto su je drugi na slikama

p.s. osveti joj se, postavi ovdje njene slike
Jest da to nije bilo prije 4 godine :-?
frameni

#275 Re: Skitanje po tajnim hodnicima muskog uma i psihe :))

Post by frameni »

hamalalija wrote: A jesi li je ti onako ko sto su je drugi na slikama
Ne mogu da vjerujem...kakvo pitanje :lol: :lol: :lol:
Locked