Radije odgovori na konkretno postavljena pitanja umjesto sto baljezgas nepovezane glupostisorcerer wrote:nisam te prepoznao odmah esade sijerčiću aka samoprozvani volan kantona sarajevo.opet ti dosadno na poslu???zna li ti direktor da tipkas po forumima umjesto da radis?
nemam ja nista nit cu kad imati,ne dokazujem se djeci od semafora do semafora i nemam auto koji šišti niti mi to treba u zivotu.da sam ga zelio imao bi ga davno..
ne pripisuj meni svoje osobine kompleksasa,po tvom referatu i pravdanju ovde se sve vidi .i ti prozivas mene a ne ja tebe ...ranije sam ti sve rekao i s tobom nemam sta pricat .![]()
![]()
Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
esso_sa
#26 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
- donsedin
#27 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
sorcerer, esso_sa ko je koga zjebo pa je doslo do ovoga.
-
hank
#28 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
jao drame, clash of titans 
mislim da ovo nije samo oko posla. jer da vam je sarafanje i jednom i drugom samo hobij, ne bi se palili i doveli do toga da se imenima i prezimenima prozivate na forumu.
neko je nekom na osnovu tog sarafanju curu skinuo, ko da gledam
mislim da ovo nije samo oko posla. jer da vam je sarafanje i jednom i drugom samo hobij, ne bi se palili i doveli do toga da se imenima i prezimenima prozivate na forumu.
neko je nekom na osnovu tog sarafanju curu skinuo, ko da gledam
-
GaRGa
#29 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
ne znam sto se upustas u rasprave sa doticnim a vidim da te vec na par tema proziva, pusti kerove nek laju to im je karakterna osobina...esso_sa wrote:Radije odgovori na konkretno postavljena pitanja umjesto sto baljezgas nepovezane glupostisorcerer wrote:nisam te prepoznao odmah esade sijerčiću aka samoprozvani volan kantona sarajevo.opet ti dosadno na poslu???zna li ti direktor da tipkas po forumima umjesto da radis?
nemam ja nista nit cu kad imati,ne dokazujem se djeci od semafora do semafora i nemam auto koji šišti niti mi to treba u zivotu.da sam ga zelio imao bi ga davno..
ne pripisuj meni svoje osobine kompleksasa,po tvom referatu i pravdanju ovde se sve vidi .i ti prozivas mene a ne ja tebe ...ranije sam ti sve rekao i s tobom nemam sta pricat .![]()
![]()
- agent_zero
-
hank
#31 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
a ne moze se ovako otvorit. daj nam reci sta da kucamo u pretragu
- sorcerer
#32 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
jeste kompleksas sam kao i svi majstori sto naplacujem svoj rad,esso_sa wrote:
Radije odgovori na konkretno postavljena pitanja umjesto sto baljezgas nepovezane gluposti
jeste nemam diplomu automehanicara vec tehnicara elektroenergetike,imam kurs za magistra forumske mudologije,
jeste rastjerao sam sve ''prijatelje'' koji me muzu i kojima sam dobar i ja i moja garaza dok im trebam ,kad im ne trebam popljuju me,
jeste ne placam pdv i ne izdajem racune ,svi kradu pa kradem i ja ,
jeste hota je za mene INSTITUCIJA za uzimanje para ,
jeste ogranicen sam i glup jer prozivam sve pametnjakovice sto su sami radili na forumima a sve im drugi radili,
sve ovo nisam bio dok ti je trebala garaza i dok sam ti trebao i hvala ti na tome .
znam rastaviti i sastaviti svaki motor, za razliku od tebe i tvoj sam rastavio i sastavio i upalio jer nisi mogao spavat 2 noci dok ne upali (sad reci da lazem),
takodjer znam sve o sebi pa me ne mozes uvrijediti sta god da napises ,sto se za tebe ne bi reklo .vidim prodao si i onaj regulator za kocnice sto si kupio preko ebay-a od mojih para
bolje ti je idi zaradjuj platu ,budi tudji rob,placaj porez i guglaj malo da nadjes essolenoid na turbini i turbo rupu.
i nemoj vise da se raspravljamo ,ja sam ipak ispod tvog nivoa,nisam ti ni do koljena ,ne volim aute i sve radim kako bi zaradio za hljeba jer nemam sta jest...
Last edited by sorcerer on 22/06/2012 14:47, edited 1 time in total.
- drndalo
#33 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
A za pastete ? 
- sorcerer
#34 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
pastete je pojeo tibor iz mostaradrndalo wrote:A za pastete ?
-
hank
#35 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
a da vas dvojica izadjete na kafu pa se dogovorite ko ljudi a ne da se prepucavate preko foruma ko djeca.
ha esade sijercicu i dane milenovicu il kako se vec zovete.
koliko god bilo zanimljivo gledat kako se dva odrasla lika javno prepucavaju, u drugu ruku je malo jadno. samim tim sto ova tema ima hejbet pregleda a vas dvojica se prozivate licnim imenima.
il predjite na privatne poruke il izadjite na kafu.
ko da ste bili u vezi do jucer pa se sad ovako ponasate. jebo majku ko kakve dvije trebe.
"ti si meni ukrala momka, ti si meni dala prvi ulozak, ja sam ti cuvala strazu kad si onom pusila kurac u wcu, tebi sam prvoj rekla da mi je onaj gurno prst u guzicu"..
boli nas kurac, ako imate imalo pameti necete ovdje nastavljat.
a ako nemate, nastavit zabavljat sire narodne mase svojom unakrsnom paljbom. sve mi ovoo sve vise gej postoje i vjerujem da nisam jedini.
ha esade sijercicu i dane milenovicu il kako se vec zovete.
koliko god bilo zanimljivo gledat kako se dva odrasla lika javno prepucavaju, u drugu ruku je malo jadno. samim tim sto ova tema ima hejbet pregleda a vas dvojica se prozivate licnim imenima.
il predjite na privatne poruke il izadjite na kafu.
ko da ste bili u vezi do jucer pa se sad ovako ponasate. jebo majku ko kakve dvije trebe.
"ti si meni ukrala momka, ti si meni dala prvi ulozak, ja sam ti cuvala strazu kad si onom pusila kurac u wcu, tebi sam prvoj rekla da mi je onaj gurno prst u guzicu"..
boli nas kurac, ako imate imalo pameti necete ovdje nastavljat.
a ako nemate, nastavit zabavljat sire narodne mase svojom unakrsnom paljbom. sve mi ovoo sve vise gej postoje i vjerujem da nisam jedini.
- sorcerer
#36 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
pa ako ti smeta sto citas ?
-
esso_sa
#37 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
Hvala na potvrdi svega sto sam naveo !sorcerer wrote:jeste kompleksas sam kao i svi majstori sto naplacujem svoj rad,esso_sa wrote:
Radije odgovori na konkretno postavljena pitanja umjesto sto baljezgas nepovezane gluposti
jeste nemam diplomu automehanicara vec tehnicara elektroenergetike,imam kurs za magistra forumske mudologije,
jeste rastjerao sam sve ''prijatelje'' koji me muzu i kojima sam dobar i ja i moja garaza dok im trebam ,kad im ne trebam popljuju me,
jeste ne placam pdv i ne izdajem racune ,svi kradu pa kradem i ja ,
jeste hota je za mene INSTITUCIJA za uzimanje para ,
jeste ogranicen sam i glup jer prozivam sve pametnjakovice sto su sami radili na forumima a sve im drugi radili,
sve ovo nisam bio dok ti je trebala garaza i dok sam ti trebao i hvala ti na tome .
znam rastaviti i sastaviti svaki motor, za razliku od tebe i tvoj sam rastavio i sastavio i upalio jer nisi mogao spavat 2 noci dok ne upali (sad reci da lazem),
takodjer znam sve o sebi pa me ne mozes uvrijediti sta god da napises ,sto se za tebe ne bi reklo .vidim prodao si i onaj regulator za kocnice sto si kupio preko ebay-a od mojih para
bolje ti je idi zaradjuj platu ,budi tudji rob,placaj porez i guglaj malo da nadjes essolenoid na turbini i turbo rupu.
i nemoj vise da se raspravljamo ,ja sam ipak ispod tvog nivoa,nisam ti ni do koljena ,ne volim aute i sve radim kako bi zaradio za hljeba jer nemam sta jest...
I jest vala izlevatio sam te za regulator toliko dobro da sam iz svog dzepa doplatio za troskove carine a sve da ti nebi sta pomislio da te levatim i zaradjujem na tebi. Rekao koliko ce para kostati i toliko si platio. Ostale troskove carine koje ni sam nisam ocekivao sam ja platio... Prije nego sto si uopste izvalio takvu glupost, trebao si otic na Ebay pa vidjeti koliko taj regulator kosta nov (bez carine) i koliko si ga ti platio pa onda sabrati jesam li te izlevatio ili ne.... Jesam li te i sa uglomjerom za stezanje (za koji ti nikad nisam uzeo pare) isto izlevatio, jel fukaro ?
U pravu si, nema dalje rasprave. Glupo je da drugi citaju ove gluposti a i meni je glupo da se dalje raspravljam sa fukarom poput tebe. Pao si na dno dna da i sam ne znas sta pises, propalice !
@Hank, izvinjavam se na OT-u. U pravu si !
Last edited by esso_sa on 22/06/2012 15:05, edited 1 time in total.
- agent_zero
#38 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
http://www.pik ba/artikal/2906955/audi-a6/pitanjahank wrote:a ne moze se ovako otvorit. daj nam reci sta da kucamo u pretragu
Samo modifikuj gore u address baru pravilno link i otvara.
- friskyoreo
#39 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
Probaj zamijeniti cep od poklopca posude u kojoj stoji voda. Nekada, ali rijetko i on zna praviti problem. Ako i dalje bude trosio vodu, dihtung glave i i eventualno ravnjanje glave. Na crijevima ako ti nabija pritisak onda nemas sta puno razmisljati. Ako ti je blizu veliki servis onda je bolje i to odmah uradi kad se sve rasklapa.
- sorcerer
#40 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
pitao sam te koliko je para ,kao i za sve i sta si odgovorio?esso_sa wrote: Jesam li te i sa uglomjerom za stezanje (za koji ti nikad nisam uzeo pare) isto izlevatio, jel fukaro ?
-
hank
#41 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
agent_zero hahahahahahahahhaha, oplakah od smijeha.. haha joj i na onom piku ima svega majke mi.. jebo jerry springera.
@sorcerer, citam zato sto mi je sega da se na taj nacin ponizavate pred svima. jebo ga i regler i ebay i garaza i carina i sve. postoje drugi nacini da se to rijesi.
@sorcerer, citam zato sto mi je sega da se na taj nacin ponizavate pred svima. jebo ga i regler i ebay i garaza i carina i sve. postoje drugi nacini da se to rijesi.
-
citroen xm
#42 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
Ja uđoh na temu misleći da je čovjek riješio problem pa piše da se pohvali, kad ono prepucavanje. Svaka tema prepucavanje, na pik-u prepucavanje, u granapu prepucavanje........
Al dobro, nekad se čovjek nasmije.
- Qler
#43 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
Ovaj audi sa pika nije vidio full opreme ni u prolazu
ali je lik uporan
Najjaci su ovi sto tvrde da ima xenone, a vidi se da su ugradjeni, da nije fabrika...
-
hank
#44 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
ma ovaj audi je trulja mrtva. ne znam ko je jaci ovaj lik sto ga prodaje il ovi sto ga furaju i govore mu da vrijedi sigurno barem 14 000 hahahahahha, e kad je to ko veliki audi fan kazem onda je bas govno.Qler wrote:Ovaj audi sa pika nije vidio full opreme ni u prolazuali je lik uporan
Najjaci su ovi sto tvrde da ima xenone, a vidi se da su ugradjeni, da nije fabrika...
a boja izblijedila, one broje na satu se razmrljale. presao je brat bratu 400 000.. i fol full oprema hahahah.
- sorcerer
#45 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
neka nas malo ,da nas nema trebalo bi nas izmislitcitroen xm wrote:Ja uđoh na temu misleći da je čovjek riješio problem pa piše da se pohvali, kad ono prepucavanje. Svaka tema prepucavanje, na pik-u prepucavanje, u granapu prepucavanje........Al dobro, nekad se čovjek nasmije.
-
Zizy94
#46 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
Kupi sebi ovo http://www.pik.ba/artikal/3639614/audi-a8/ i ne muči se džaba i ne popravljaj ovo. 
- awaken
#47 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
[quote="hank"]agent_zero hahahahahahahahhaha, oplakah od smijeha.. haha joj i na onom piku ima svega majke mi.. jebo jerry springera.
Pa pik je po komentarima luđi i od youtube-a
šta ćeš kad je Bosna puna "Google znalaca"
u search na piku kopirajte ID brojeve...
R32 - 3422781
Corsa - 2883543
Pa pik je po komentarima luđi i od youtube-a
u search na piku kopirajte ID brojeve...
R32 - 3422781
Corsa - 2883543
-
direstraits0078
#48 Re: Audi A6 2.0 TDI, 2006 Godiste - Problem
On topic:
2.0 TDI motor je imao problema sa pucanjem bloka (svidjalo se to nekome ili ne). Nadaj se da je nesto bezazlenije, tipa dihtung glave ili slicno, mada...
2.0 TDI motor je imao problema sa pucanjem bloka (svidjalo se to nekome ili ne). Nadaj se da je nesto bezazlenije, tipa dihtung glave ili slicno, mada...