posao u BBI Banci
Moderator: anex
- insomnia78
#26 Re: posao u BBI Banci
Jel moram ustati il mogu i sjedeći?
Sent sa mog sokocala using tapatalk
Sent sa mog sokocala using tapatalk
-
leptirica27
#27 Re: posao u BBI Banci
Ljudi moji vi od muhe napravište slona, ja sam stavila temu da se informišem uslovima rada a vi se svađate...smješno... U svakoj Banci ima kodeks ponašanja i oblačenja i to mi je jasno a ovoje radno mijesto u Upravi tako da plata sigurno nije minimalac a za radne subote neznam... 
-
Malaa
#28 Re: posao u BBI Banci
Plata....minimalac uglavnom za ljude koji tek pocinju a Boga mi i za one koji predju iz nužde da rade, ako imas srece da ne volontiras prije toga (za djaba naravno bez toplog obroka)....imaš šansu da napreduješ, ali ti se plata ne mijenja....znaci, mozes postati rukovodioc, a imati platu cca 850KM.
Ko se zaposlio prije 4 godine otprilike, e tome je pala kasika u med i takvi se do penzije nece pomjeriti.....i naravno na rukovodecim su mjestima i nisu bas strucni i sposobni.....
Novim uposlenicima, bez obzira sto dolaze iz drugih banaka npr. se nudi ugovor na odredjeno...ne na neodredjeno sa probnim radom, vec bas na odredjeno...
Zaposlenicima koji su na odredjeno prekidaju radnji odnos nakon 2 godine....
A to za Upravu.....ko se jos o banci raspituje na forumu, a navodno se radi o poziciji u Upravi HAHAHAHAHHAHAHAH....pleaseee
Ko se zaposlio prije 4 godine otprilike, e tome je pala kasika u med i takvi se do penzije nece pomjeriti.....i naravno na rukovodecim su mjestima i nisu bas strucni i sposobni.....
Novim uposlenicima, bez obzira sto dolaze iz drugih banaka npr. se nudi ugovor na odredjeno...ne na neodredjeno sa probnim radom, vec bas na odredjeno...
Zaposlenicima koji su na odredjeno prekidaju radnji odnos nakon 2 godine....
A to za Upravu.....ko se jos o banci raspituje na forumu, a navodno se radi o poziciji u Upravi HAHAHAHAHHAHAHAH....pleaseee
-
amko76
#29 Re: posao u BBI Banci
Ako se ona polupismena zaposli u Upravu banke, ondaleptirica27 wrote:Ljudi moji vi od muhe napravište slona, ja sam stavila temu da se informišem uslovima rada a vi se svađate...smješno... U svakoj Banci ima kodeks ponašanja i oblačenja i to mi je jasno a ovoje radno mijesto u Upravi tako da plata sigurno nije minimalac a za radne subote neznam...
- grayburn
#30 Re: posao u BBI Banci
Mora da te ocajno zele tamo zbog tvoje strucne kvalifikacije i komunikacijskih vjestina.leptirica27 wrote:Ljudi moji vi od muhe napravište slona, ja sam stavila temu da se informišem uslovima rada a vi se svađate...smješno... U svakoj Banci ima kodeks ponašanja i oblačenja i to mi je jasno a ovoje radno mijesto u Upravi tako da plata sigurno nije minimalac a za radne subote neznam...
Last edited by grayburn on 25/06/2012 12:04, edited 1 time in total.
-
leptirica27
#31 Re: posao u BBI Banci
MA vi niste normalni ljudi...Bože sačuvaj nas seljaka i debila...
-
Malaa
#32 Re: posao u BBI Banci
A mozes li mi reci kakvi su uslovi u Union banci? npr. blagajnika ili savjetnika za kredite? 
- grayburn
#33 Re: posao u BBI Banci
Kazem ti, komunikacijske vjestine za peticu!leptirica27 wrote:MA vi niste normalni ljudi...Bože sačuvaj nas seljaka i debila...
- grayburn
#34 Re: posao u BBI Banci
Mozda je jedan od uslova da si zensko i da imas oko 27 godina.Malaa wrote:A mozes li mi reci kakvi su uslovi u Union banci? npr. blagajnika ili savjetnika za kredite?
Last edited by grayburn on 25/06/2012 12:22, edited 1 time in total.
-
Malaa
#35 Re: posao u BBI Banci
Blago BBI banci ako te prime , i to jos u Upravi...hajde bar cemo citati o tome u novinama 
-
Rimljanka
#36 Re: posao u BBI Banci
Poznajem ljude koji rade u BBI banci i uslovi su im vise nego dobri u odnosu na druge vece banke.
Direktor banke je izuzetan covjek i visokih moralnih vrjednosti,time i jako pravedan prema radnicima.
Sto se tice pokrivenih zena,istina je da ih radi dosta,ali uslov za za zaposlenje sigurno nije d azena treba d abude pokrivena,to je smao licni izbor. U BBI banci ima zaposlenih i onih koji nisu islamske vjeroispovjesti.
Kodkeks oblacenja svakako postiji,i ne znam zasto bi to cudno bilo?! Valjda tako treba i da bude!
Sto se tice plate i rradnog vremena i to je individualno od mjesta gdje radis. Ako si pocetnik,mozes i d aocekujes pocetnicku platu. Sbe zavisi sta je za nekog malo,a sta puno.
Radno vrijeme je do 16.30h,i to pet radnih dana,a subote i nedjelje rade salterski radnici,a i to svakako po rasporedu.
Plate su redovne, topli obrok sigurno veci nego u vecini drugih banaka!
Ukoliko imas priliku sretno i vjerujem da ces biti zadovoljna!
Direktor banke je izuzetan covjek i visokih moralnih vrjednosti,time i jako pravedan prema radnicima.
Sto se tice pokrivenih zena,istina je da ih radi dosta,ali uslov za za zaposlenje sigurno nije d azena treba d abude pokrivena,to je smao licni izbor. U BBI banci ima zaposlenih i onih koji nisu islamske vjeroispovjesti.
Kodkeks oblacenja svakako postiji,i ne znam zasto bi to cudno bilo?! Valjda tako treba i da bude!
Sto se tice plate i rradnog vremena i to je individualno od mjesta gdje radis. Ako si pocetnik,mozes i d aocekujes pocetnicku platu. Sbe zavisi sta je za nekog malo,a sta puno.
Radno vrijeme je do 16.30h,i to pet radnih dana,a subote i nedjelje rade salterski radnici,a i to svakako po rasporedu.
Plate su redovne, topli obrok sigurno veci nego u vecini drugih banaka!
Ukoliko imas priliku sretno i vjerujem da ces biti zadovoljna!
- Moll_Flanders
#37 Re: posao u BBI Banci
Ako se radi o konkursu, nazovi banku i pitaj za platu i radno vrijeme.
Ako se ne radi o konkursu, nazovi tu osobu koja ti to misli srediti, i pitaj.
Što se tiče tih međuljuTskih odnosa, to ćeš saznati sama kad počneš, jer to sigurno zavisi i od tebe i od mjesta gdje radiš.
Ako se ne radi o konkursu, nazovi tu osobu koja ti to misli srediti, i pitaj.
Što se tiče tih međuljuTskih odnosa, to ćeš saznati sama kad počneš, jer to sigurno zavisi i od tebe i od mjesta gdje radiš.
-
leptirica27
#38 Re: posao u BBI Banci
Hvala Rimljanko ti si jedina normalna osoba na ovom forumu...ali zbog ovih drugih netrba više ništa postavljati na ovaj forum...i zbog ovakvih zaostalih ljudi mi nikada nećemo ići naprijed...ali šta reći ovo je Bosna 
- grayburn
#39 Re: posao u BBI Banci
*Ne trebaleptirica27 wrote:Hvala Rimljanko ti si jedina normalna osoba na ovom forumu...ali zbog ovih drugih netrba više ništa postavljati na ovaj forum...i zbog ovakvih zaostalih ljudi mi nikada nećemo ići naprijed...ali šta reći ovo je Bosna
- Zox
#40 Re: posao u BBI Banci
Nemojte peglati curu. Meni je bas drago ako se zaposli u BBI banci.
jer znam da je necu sresti u javnoj upravi
jer znam da je necu sresti u javnoj upravi
-
Ambrozija
#41 Re: posao u BBI Banci
Mi zaostali? hmmm...leptirica27 wrote:Hvala Rimljanko ti si jedina normalna osoba na ovom forumu...ali zbog ovih drugih netrba više ništa postavljati na ovaj forum...i zbog ovakvih zaostalih ljudi mi nikada nećemo ići naprijed...ali šta reći ovo je Bosna
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#42 Re: posao u BBI Banci
curo ako radiš s parama i brojevima ne znači da ne trebaš poznavati pravopis
- strong69
#43 Re: posao u BBI Banci
A sa takvima koji ne znaju osnove pravopisa kao ti ici cemo naprijed? Sta reci, i to je Bosnaleptirica27 wrote:Hvala Rimljanko ti si jedina normalna osoba na ovom forumu...ali zbog ovih drugih netrba više ništa postavljati na ovaj forum...i zbog ovakvih zaostalih ljudi mi nikada nećemo ići naprijed...ali šta reći ovo je Bosna
-
Ambrozija
#44 Re: posao u BBI Banci
strong69 wrote:A sa takvima koji ne znaju osnove pravopisa kao ti ici cemo naprijed? Sta reci, i to je Bosnaleptirica27 wrote:Hvala Rimljanko ti si jedina normalna osoba na ovom forumu...ali zbog ovih drugih netrba više ništa postavljati na ovaj forum...i zbog ovakvih zaostalih ljudi mi nikada nećemo ići naprijed...ali šta reći ovo je Bosna
-
amko76
#45 Re: posao u BBI Banci
Čuj nemoj je peglati, ma neee dajte je za predsjednika takvu nepismenu. 
- mliječni put
#46 Re: posao u BBI Banci
Molim te, samo nemoj napisati da si aplicirala za asistenta za odnose s javnošću koji je nedavno objavljen!?
Jer ako jesi, problem obrazovanja u ovoj zemlji nije veliki već "mega grandiozno svemirsko veliki"!!!
Jer ako jesi, problem obrazovanja u ovoj zemlji nije veliki već "mega grandiozno svemirsko veliki"!!!
- desperate housewife
#47 Re: posao u BBI Banci
A ne znam, ne kontam ja tu neke stvari... Meni su na zadnjoj godini faksa dali stipendiju (bez štele). I onda se prijavim na konkurs, jer kontam ide im u prilog, da nisu džaba ulagali u mene, bliža sam im od nekog kome nisu dali stipendiju, je li...
Ali ne.. slabo sam skontala.
Ali ne.. slabo sam skontala.
- Zhurba
#48 Re: posao u BBI Banci
dok se mi raspravljamo o njenom pravopisu...cura nadje pos*o i to u banci...i to u ne bilo kojoj banci....de nam reci kako???strong69 wrote:A sa takvima koji ne znaju osnove pravopisa kao ti ici cemo naprijed? Sta reci, i to je Bosnaleptirica27 wrote:Hvala Rimljanko ti si jedina normalna osoba na ovom forumu...ali zbog ovih drugih netrba više ništa postavljati na ovaj forum...i zbog ovakvih zaostalih ljudi mi nikada nećemo ići naprijed...ali šta reći ovo je Bosna
- strong69
#49 Re: posao u BBI Banci
Sto mene pitas to? Ne´am pojma. Valjda to vise nije vazno.Zhurba wrote:
dok se mi raspravljamo o njenom pravopisu...cura nadje pos*o i to u banci...i to u ne bilo kojoj banci....de nam reci kako???
-
sarayewo
#50 Re: posao u BBI Banci
Mi smo jedina zemlja na svijetu gdje je nezaposlenost 50%, svi kukaju kako nema posla a prvo sto pitaju je "kolika je plata i dokle je radno vrijeme"... Socijalizam majka.