Znaci kao sto sam i pretpostavio lezaj nije moguc problem tome. Vidio sam na njemu da ne zna sta prica, da je cisto nako naso nesto da kaze da treba mjenjati.
To sto kazete za spuru je i on rekao da nije dobra, al nemaju jos to u radnji, tek prave to da mogu i spuru raditi pa nije nista oko toga rekao, i rekao je da taj lezaj nije hitan da se zamjeni, al da gume jesu. Zakljucak, spura je problem al ceka da dobiju taj djavo sto rade to pa da s ena meni uce

Lezaj bi me izasao oko $400 a ova cijela ''kontrolna ruka'' bi bila oko $300, zato sam pitao jel taj lezaj dio te kontrolne ruke? Nisam vidio odgovor.
Isto tako da li ej zglob problem tog zvuka kad je auto u mjesto i okrecem volan?? Moze li taj zglob biti problem i ove istrosenosti gume?? Mozda zvuk proizvodi zato ssam imao veoma malo zurenje ulje za power steering, i pritego sam to, al je mozda uslo zraka? Iskreno, cisto sumnjam jer je bilo premalo to curenje.
I ja se kontam sto sam budala pa ne rkoh mu da mi stavi rezervnu gumu koji dan. Al ioonako necu voziti do ponedjeljka tako da nema razlike.
Auto ne proizvodi nikakav zvuk prilikom voznje, promjene pravca itd.
Uzeo sam povoljno (za $2500) tako da nisam ni gledao sve detaljno, vidio da ima ulja dovoljno, ide oK, ne vuce volan u stranu, sta sad ja mogu ici ispod auta i provjeravati,zna ionako kakvo god povoljno uzmem da mu treba dobrog servisa. Nema izuzetaka.
Ovaj sto mi kaze za gume, da li ljetne uzimam istu velicinu kao i ove stare(m+s- ako se dobro sjecam). Posto kazes da uzmem velicinu koju proivodjac preporucuje, malo me to zbuni.
Gume cu mjenjati obje prednje, al cu traziti da mi ovu drugu prednju ostavi jer ima veoma dobru saru, pa ko zna, mozda zatreba, a i u drugog auta mi je zadnja razvaljena a ista velicina,pa moze na njega nabaciti
I da, Zar mi ne bi trebo volan vuci u jednu stranu ako je spura razjebana i ako je guma ovako istrosena, ili zar ne bi obje desne trebale biti ovakve?
hvala savima na korisnim odgovorima, idemo ovo do kraja provaliti, pozz