Koliko znam njih nema kupiti u BiH ili???stroga normala wrote:Meni su najbolje konzerve od California Scents
Auto miris ?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Alive
#26 Re: Auto miris ?
-
Fauja Singh
#27 Re: Auto miris ?
Nema jbg, ali i ja i moji prijatelji ih kupujemo na ebayu.
10-tak KM izadje sa postarinom sto je ekstra s obzirom na jacinu mirisa i koliko traje.
10-tak KM izadje sa postarinom sto je ekstra s obzirom na jacinu mirisa i koliko traje.
- chelo
-
Melami
#29 Re: Auto miris ?
ja ih u radnji uzimam $1 po komadu. hahhaAlive wrote:Koliko znam njih nema kupiti u BiH ili???stroga normala wrote:Meni su najbolje konzerve od California Scents
-
ks15
#30 Re: Auto miris ?
Uskoro i u BiH California Scents.

Cijena će biti oko 6,50 KM.

Cijena će biti oko 6,50 KM.
-
Fauja Singh
#32 Re: Auto miris ?
I mene interesuje. Javi kada bude
- sema911s
#33 Re: Auto miris ?
jete probali etericna ulja,.,
evo ja vec 6 gpd koristim i avto mirise super,.,
mala spuzvica u otvor ventilacije i svaki dan po jedna kap(trenutno je neki miris alpin fres,i miris borovih iglica),., nakon duzeg vremena kada udjem u auto kontam da sam negdje na planini a ne na dobrinji,.,jos kada je hladnoo bude pravi merakk,., jos se pusi u autu,.,
probajte i oprat platnene prostirke, nekim omeksivacem,. samo nemojte pretjerat jer bude pravo ljepljivo poslije,.,
takodje ambi pur osvjezivac wc(neke kuglice) ne tope se na toploti,. slicno ko konzerva,., mirisi su neki ono svjezii,., pa ne razvaljuju oci
evo ja vec 6 gpd koristim i avto mirise super,.,
mala spuzvica u otvor ventilacije i svaki dan po jedna kap(trenutno je neki miris alpin fres,i miris borovih iglica),., nakon duzeg vremena kada udjem u auto kontam da sam negdje na planini a ne na dobrinji,.,jos kada je hladnoo bude pravi merakk,., jos se pusi u autu,.,
probajte i oprat platnene prostirke, nekim omeksivacem,. samo nemojte pretjerat jer bude pravo ljepljivo poslije,.,
takodje ambi pur osvjezivac wc(neke kuglice) ne tope se na toploti,. slicno ko konzerva,., mirisi su neki ono svjezii,., pa ne razvaljuju oci
- reha666
#34 Re: Auto miris ?
gdje na ilidži imam kupiti mirise za auto i ono što se prska po plastici??
- sema911s
#35 Re: Auto miris ?
bingo, mercator, merkur, obi,. svaka benzinskareha666 wrote:gdje na ilidži imam kupiti mirise za auto i ono što se prska po plastici??
- reha666
#36 Re: Auto miris ?
znači merkator ilidža ima sigurno? da ne idem džabesema911s wrote:bingo, mercator, merkur, obi,. svaka benzinskareha666 wrote:gdje na ilidži imam kupiti mirise za auto i ono što se prska po plastici??
- sema911s
#37 Re: Auto miris ?
samo to sto se prska po tabli je veliko sranje ako mislis one aerosol,. u spreju,., em stvori neki cudan sloj po plastici, em se sjaji,. a miraslce,.,probaj ovo sa etericnim uljima il ove jelkice,.,1,50su po pumpama,., sako ti nesmeta sto tandrce po autu kada se istegli gumica
- kurty
#39 Re: Auto miris ?
ovo sto se prska po plastici...sema911s wrote:samo to sto se prska po tabli je veliko sranje ako mislis one aerosol,. u spreju,., em stvori neki cudan sloj po plastici, em se sjaji,. a miraslce,.,probaj ovo sa etericnim uljima il ove jelkice,.,1,50su po pumpama,., sako ti nesmeta sto tandrce po autu kada se istegli gumica
najbolje je prvo vlaznom krpom obrisati prasinu, potom naprskati ovog sredstva, a onda suhom krpom presi jos jednom... cisto lagano jer e poprska naravnomjerno, pa bude ruznih detalja
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#40 Re: Auto miris ?
ima SONAX bez sjaja ... mislim oko 12KMsema911s wrote:samo to sto se prska po tabli je veliko sranje ako mislis one aerosol,. u spreju,., em stvori neki cudan sloj po plastici, em se sjaji,. a miraslce,.,probaj ovo sa etericnim uljima il ove jelkice,.,1,50su po pumpama,., sako ti nesmeta sto tandrce po autu kada se istegli gumica
- sema911s
#41 Re: Auto miris ?
zaboravih imate u mercatoru nesto ko ono za prozore boca,(nestalo mi pa zaboravio) ,. al pise sonax za plastike,., to naprskate, zapjeni malo trljate krpom,cetkicom ,. ocisti plastiku bude koo nova,. a ima neki miris u sebi(limun, narandza i jos nesto),., papucice gas kocincia ja sam jedino tim uspop ocistit,.,ko vozi golfa4 tabla je ono reljefna struktura i vazda prljavstine ovo pokupi, ocisti,. i ima jos neka sonax tecnost za tapacirunge,., nesto je fazon na pjenu,., pa to usisate,., a avto poslije mirise danima(u mom slucaju na limun)mk ultra wrote:ima SONAX bez sjaja ... mislim oko 12KMsema911s wrote:samo to sto se prska po tabli je veliko sranje ako mislis one aerosol,. u spreju,., em stvori neki cudan sloj po plastici, em se sjaji,. a miraslce,.,probaj ovo sa etericnim uljima il ove jelkice,.,1,50su po pumpama,., sako ti nesmeta sto tandrce po autu kada se istegli gumica
poslikam kada ponovo kupim nestalo dobro me napomenuste
- Hemera
#42 Re: Auto miris ?
kokpit sprej vjerovatno forumas pita za to,sonax je ok,ali da je vanilija 
da li je ko probao sta za ciscenje sjaj guma?a d ane ispadne điđanluk?
- sema911s
#43 Re: Auto miris ?
svi ti proizvodiu za gume sjaje i to je po meni điđanluk ako hoces da je crna guma(kupis novuHemera wrote:kokpit sprej vjerovatno forumas pita za to,sonax je ok,ali da je vanilija
- Hemera
#44 Re: Auto miris ?
ma nove su ,ali izblijede a stalno perem,nema veze,onda je gore nego da mi se lijepi prašina...
-
Lancer
#45 Re: Auto miris ?
Da se vratim na temu.
+1 za ovo sto respo govori, znaci ovaj Glade gel od lavande, samo postepeno otvarati i moze praavo dugo da mirise. To koristim u golfu dvici gdje nijedan drugi miris skoro da i ne pomaze, al sa ovim sam zadovoljan
Al sto se tice petice, posto je ona ipak novija njoj je dovoljaan WunderBaum Black Classic
Matere mi, nema boljeg mirisa od ovog Black Classica

+1 za ovo sto respo govori, znaci ovaj Glade gel od lavande, samo postepeno otvarati i moze praavo dugo da mirise. To koristim u golfu dvici gdje nijedan drugi miris skoro da i ne pomaze, al sa ovim sam zadovoljan
Al sto se tice petice, posto je ona ipak novija njoj je dovoljaan WunderBaum Black Classic
Matere mi, nema boljeg mirisa od ovog Black Classica

-
frngla
#46 Re: Auto miris ?
Black classic je vrh 
- reha666
#47 Re: Auto miris ?
na šta miriše taj haha, ne viđoh ga u merkatoru
-
Lancer
#48 Re: Auto miris ?
Mirise slicno kao parfem David Off Cool Water 
-
frenkoza
#49 Re: Auto miris ?
koristio sam do sada sve... ali onaj ambipur je ko najbolji... jeste da je skoro 10Km ona plastika i mala bocica koja traje 2 mjeseca ... ima u Bingu za 8Km... ali fkt je najbolja... auto super mirise... jedina mana je za nova auta je malo sranje... jer pretezno kontrol tabla i ventilazija je malo ukribljena na novijim autima.. tako kad zakacis onu plastiku na resetke ventilacije povuce se miris (ulje) u jedan cosak i onaj mali hepek koji ostaje umocen u ulju vise ne bude.. tako da moras svako malo uzeti promuckati da bi se natopio onaj dio sto treba biti u ulju i onda opet vratiti...ali osim toga super je miris i fkt auto mirise nonstop ....
-
goran16v
#50 Re: Auto miris ?
Ambipur i slicni tekuci mirisi znaju ostetiti kom. tablu ako slucajno procure i sl.