šega, šala, pošalica
Znaci da nije djevojka za ženiti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- p206
#26 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
kad ima čudan smisao za muziku, tipa od Zlate Petrović - Vodićemo mi ljubav
šega, šala, pošalica
šega, šala, pošalica
- Baby Jane
#27 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
hajd sad knjigu u ruke i nastavi s'učenjem, nemoj da ti ja dolazim pa da vidis koja se ubila, a koja nije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ga, cisti dokaz da nisu ni svi muskarci za zendibe...
-
leo_
#28 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
@Raspored: ako je doslo dotle da uopste razmatrate da li bi ozenili neku koju krase ove osobine, onda mi vas je stvarno zao. 
- thea
#30 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
moj rodak je jednom rekao nesto vrlo simpa.
Ako je zena nevina onda nicemu ne valja.
Nije je niko pozelio. Nista pametnije nisam cula u svom zivotu.
-
Samir90
#31 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
Prijatelju,
Šta da ti kazem osim da si po sve i jednog tačci optužnice upravu!
Teško je danas naci djevojku za zenidbu, neka prica ko sta hoce ali to je nasa žalosna realnost! Neki dan slusam kako prijateljica prica o tome kako su momci postali mirni! Cuj mirni, ja je upita, na sto je tacno mislila?
Kaze ovako: Izadjes sa momkom u grad ili setati a on nece da te ljubi, da te fata, da ti radi ovo ono, sve moras sama raditi!!!
Kako sam se samo slatko nasmijao i odmahnuo rukom! Žalosno je još samo to, sto si rekao u jednom od predhodnih postova da ima slucajeva kada se ljudi zaljube i odlijepe za nekom fuficom! Tu nema spasa.. Imam nekoliko poznanika koji su vec ljudi u braku godinama i imaju vec veliku djecu ali su im zene toliki otrovi da ne smiju pisnuti od njih, a ljudi bi ti krvi dali da ti zatreba.. Neki dan sam bas raspravljao nesto na temu: Zasto uvijek dobre ljude zajebu zene??
93% danasnji djevojaka su takve da bi cijelu mladost ili ti ga "dvadesete gazim" provele hodajuci i lutajuci, ne svracajuci kuci, a kasnije u kasnim 20-tim ili ranim 30-tim nasle nekog "maconju", finog ili povucenog decka koji bi se tek tako zaljubio i trpio njihove marifetluke! Sve one glume SVETICE a primaju ga kao saucesce!
Ja sam licno bio u situaciji kada mi je jedna od, mada ja to ne volim ni da kazem, "bivsih" djevojaka, pred prekid, rekla sljedece: Drag si mi, volim te, ali ja mislim da sada nije vrijeme za nas, nadam se da ce jednom doci, jer ja tebe stvarno volim??
Kada ce doci vrijeme?? kada kroz nju prodje kilometar kite i kada pocne da pljuje spermu umjesto pljuvacke??
Sve one glume svetice a primaju ga ko SAUCESCE!!
Teško je danas naci djevojku za zenidbu, neka prica ko sta hoce ali to je nasa žalosna realnost! Neki dan slusam kako prijateljica prica o tome kako su momci postali mirni! Cuj mirni, ja je upita, na sto je tacno mislila?
Kaze ovako: Izadjes sa momkom u grad ili setati a on nece da te ljubi, da te fata, da ti radi ovo ono, sve moras sama raditi!!!
Kako sam se samo slatko nasmijao i odmahnuo rukom! Žalosno je još samo to, sto si rekao u jednom od predhodnih postova da ima slucajeva kada se ljudi zaljube i odlijepe za nekom fuficom! Tu nema spasa.. Imam nekoliko poznanika koji su vec ljudi u braku godinama i imaju vec veliku djecu ali su im zene toliki otrovi da ne smiju pisnuti od njih, a ljudi bi ti krvi dali da ti zatreba.. Neki dan sam bas raspravljao nesto na temu: Zasto uvijek dobre ljude zajebu zene??
93% danasnji djevojaka su takve da bi cijelu mladost ili ti ga "dvadesete gazim" provele hodajuci i lutajuci, ne svracajuci kuci, a kasnije u kasnim 20-tim ili ranim 30-tim nasle nekog "maconju", finog ili povucenog decka koji bi se tek tako zaljubio i trpio njihove marifetluke! Sve one glume SVETICE a primaju ga kao saucesce!
Ja sam licno bio u situaciji kada mi je jedna od, mada ja to ne volim ni da kazem, "bivsih" djevojaka, pred prekid, rekla sljedece: Drag si mi, volim te, ali ja mislim da sada nije vrijeme za nas, nadam se da ce jednom doci, jer ja tebe stvarno volim??
Kada ce doci vrijeme?? kada kroz nju prodje kilometar kite i kada pocne da pljuje spermu umjesto pljuvacke??
- Not My Idea
#32 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
moze bit da cu ban dobit nakon ovog, al jbga moram-thea wrote:moj rodak je jednom rekao nesto vrlo simpa.
koje ti gluposti znas odvalit, nekad mi tacno zao ovog interneta sta sve mora trpit.
- p206
#33 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
ne mora uopšte da značithea wrote:moj rodak je jednom rekao nesto vrlo simpa.
ako je nevina možda nije dala, ili nije srela muškarca kome je bilo vrijedno dati
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#34 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
ako je nevina, onda garant nije dalap206 wrote:
ne mora uopšte da znači
ako je nevina možda nije dala
-
GoodTaste
#35 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
Samir90 wrote:Prijatelju,
Mozda se samo lupaju jer imaju kasko ?
- thea
#36 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
pa ne znam svako sebi kroji zivot kako hoce..
meni je to bilo simpa od strane rodaka, na nacin koji je to rekao.
A iskreno svako bira svoj zivot, navin uci u brak je sasvim normala.
A zelim puno srece deckima koji su u potrazi da dobrim curama.
meni je to bilo simpa od strane rodaka, na nacin koji je to rekao.
A iskreno svako bira svoj zivot, navin uci u brak je sasvim normala.
A zelim puno srece deckima koji su u potrazi da dobrim curama.
Last edited by thea on 21/05/2012 20:36, edited 1 time in total.
-
GoodTaste
#37 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
Nije sapun da se potrosi 
- Edinho2011
#38 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
kokuz_sa wrote:kako si krenuo ja na kraju posta ocekivao i link s fb-a
doduse takve koje se odazivaju na sve ove stavke su pretezno i udate cim su srednju zavrsile..
.
-
Ambrozija
#39 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
.
Last edited by Ambrozija on 21/05/2012 21:03, edited 1 time in total.
- thea
#40 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
ovo gore je jos bolje!
decki ja vam preporucujem kako cete naci dobru curu, u osnovnoj skoli, u srednjoj skoli kad se zaljubis u prvu ljubav, dobijes nevinu curu, pratis je u svemu, odrastanje skupa, nema nista ljepse.
takvi brakovi i ljubavi su naj naj naj
decki ja vam preporucujem kako cete naci dobru curu, u osnovnoj skoli, u srednjoj skoli kad se zaljubis u prvu ljubav, dobijes nevinu curu, pratis je u svemu, odrastanje skupa, nema nista ljepse.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#41 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
Blago onom ko moze biti sa jednom cijeli zivotthea wrote:ovo gore je jos bolje!
decki ja vam preporucujem kako ce te naci dobru curu, u osnovnoj skoli, u srednjoj skoli kad se zaljubis u prvu ljubav, dobijes nevinu curu, pratis je u svemu, odrastanje skupa, nema nista ljepse.
- thea
#42 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
pa nije vam niko rekao da ne mozete imati zena sa strane, joj decki kako ste vi naivni, zene vam to dopustaju sve dok je mazite i pazite kao princeze. Vi kao da jos nista skuzili
Last edited by thea on 21/05/2012 20:42, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#43 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
najbolje da se vi ne zenite nikako 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#44 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
Salis se jel' tako ?thea wrote:pa nije vam niko rekao da ne mozete imati zena sa strane, joj decki kako ste vi naivni, zene vam to dopustaju sve dok je mazite i pazite kao princeze. Vi kao da jos nista skuzili
- thea
#45 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
nemoj tako, ostace nevini do kraja zivota.plain vanilla wrote:najbolje da se vi ne zenite nikako
- thea
#46 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
ne to uopce nije sala. Ozbiljno.leet wrote:Salis se jel' tako ?thea wrote:pa nije vam niko rekao da ne mozete imati zena sa strane, joj decki kako ste vi naivni, zene vam to dopustaju sve dok je mazite i pazite kao princeze. Vi kao da jos nista skuzili
- neo7
#47 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
Not My Idea wrote: moze bit da cu ban dobit nakon ovog, al jbga moram-
koje ti gluposti znas odvalit, nekad mi tacno zao ovog interneta sta sve mora trpit.
- Edinho2011
#48 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
thea wrote:pa nije vam niko rekao da ne mozete imati zena sa strane, joj decki kako ste vi naivni, zene vam to dopustaju sve dok je mazite i pazite kao princeze. Vi kao da jos nista skuzili
Pravite temu Znaci da je djevojka za zeniti , i pribiljezite ovu sto napisao ovo gore (svaki joj dao)
- neo7
#49 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
Druze makni link
-
zakonpera
#50 Re: Znaci da nije djevojka za ženiti
Sta si ti opterecena oko nevinosti ?thea wrote:ovo gore je jos bolje!
jok eto treba zenit drolju koja je kilometar kurca prosla .. u cemu je stvar ?