Ne moj dirati Zorana, bolji je od Kristića.burek_in_space wrote:A zato ti je, pretpostavljam, glas Tarika Helica puno drazhi i milozvuchniji?!blackepeace wrote:burek_in_space wrote:Objasni po chemu je losh komentator?!staza wrote:Marjanov glaszoom66 wrote:cuti, nijedne vishe![]()
Glas je samo jedan od segmenata koji chine jednog sportskog komentatora dobrim, osrednjim ili loshim. Marjan je vrsta novinara koja odishe znanjem o materiji kojom se bavi, ne dovodi gledaoca u stanje postidjenosti kao shto je to svojevremeno znao i Baho (kojeg mnogi kuju u zvijezde, a meni je prosjek bio vazda) a da ne spominjem ove danashnje, koji nam dominiraju. I da, Marjanov glas me nikada ne bi doveo u ono stanje koje je uspio Zoran Shuko uraditi tokom prenosa utakmice protiv Belgije u Zenici- jbt, umalo nisam zasp'o!!!
I nije im valjao Marjan???!!!
Moderator: anex
- statix
#26 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#27 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ma zalizanko i kompanija njega nisu ni doveli, doveo ga je Senad. Izgleda Senad se vishe tamo nishta ne pita i logicno da ce ovi mahalci i neznalci sve uciniti da hayat i dalje ostane mahalska i nesposobna televizija
- statix
#28 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ma ja sam cuo neku najavu veceras od Marijana na Hayatu, tako da je on sigurno jos uvijek tamo, ali ne znam zasto ne komentarise....mozda ga štede za reprezentaciju
- Baltazar_khan
#29 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
da se ne povrijedi, jelstatix wrote:mozda ga štede za reprezentaciju
- drmadzija
#30 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Video "Edin Dzeko beautiful goal against Belgium," i evo kakve su komentare ostavili strendzeri na jubi-tubiju:
"what the f... is that language? it makes me laugh but in a good way. I don't know what he is saying but you can feel the emotion and happiness in his tone of voice. checooooooooooooo XD"
"That is one freaky commentator."
"I think the video name should be completely mad commentator, but a very good goal from Dzeko!"
"Now this dude is funny. And yeah, it's a great goal from Dzeko. "
"amazing !! the commentator ^^ and dzeko"
"f... i'm scraed of this comenntator"
"after the goal...the comentator lost his control."
"lol the commentator must have had a massive orgasm"
"the comentator is like a rock vocalist..... Dzeko Dzeko Dzeko Dzeko Dzeko...... comes in double paddle and hardcore guitar triplet....."
"the commentator was priceless, lol. I lold n enjoyed the goal at the same time, i hope skysports sign this incredible man"
"mister commentator lay off the cocaine for f**k's sake ..."
"The commentator's insane!!!!!!!!!!!!!!!"
"commentator should become a heavy metal singer"
"commentator is higher than the georgia pine "
"Awsome commentary "
"omg the commentator sounds like he would die "
"Great goal, but probably the scariest commentator ever"
"omg this commentator loves this so much!!!!"
"io avrei dato il giallo al cronista x simulazione di orgasmo..."
"geiles tor aber der kommentator hat wirklich 3 promille!"
"One of the commentators sounds like the cookie monster from sesame street...DZEEEEKOOOO DZEEEKOOO..."
"I wish the commentator would tell us who scored"
I posljednji, vjerovatno i najjaci komentar:
"I want to know what happend with the commentator if they win a game at WC2010."
Ovo su samo neki od komentara.
"what the f... is that language? it makes me laugh but in a good way. I don't know what he is saying but you can feel the emotion and happiness in his tone of voice. checooooooooooooo XD"
"That is one freaky commentator."
"I think the video name should be completely mad commentator, but a very good goal from Dzeko!"
"Now this dude is funny. And yeah, it's a great goal from Dzeko. "
"amazing !! the commentator ^^ and dzeko"
"f... i'm scraed of this comenntator"
"after the goal...the comentator lost his control."
"lol the commentator must have had a massive orgasm"
"the comentator is like a rock vocalist..... Dzeko Dzeko Dzeko Dzeko Dzeko...... comes in double paddle and hardcore guitar triplet....."
"the commentator was priceless, lol. I lold n enjoyed the goal at the same time, i hope skysports sign this incredible man"
"mister commentator lay off the cocaine for f**k's sake ..."
"The commentator's insane!!!!!!!!!!!!!!!"
"commentator should become a heavy metal singer"
"commentator is higher than the georgia pine "
"Awsome commentary "
"omg the commentator sounds like he would die "
"Great goal, but probably the scariest commentator ever"
"omg this commentator loves this so much!!!!"
"io avrei dato il giallo al cronista x simulazione di orgasmo..."
"geiles tor aber der kommentator hat wirklich 3 promille!"
"One of the commentators sounds like the cookie monster from sesame street...DZEEEEKOOOO DZEEEKOOO..."
"I wish the commentator would tell us who scored"
I posljednji, vjerovatno i najjaci komentar:
"I want to know what happend with the commentator if they win a game at WC2010."
Ovo su samo neki od komentara.
- Admir_1984
#31 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ma ne vrijedi ovo nishta kod zalizanka i mahalske televizije, oni su izmislili sport i komentarisanje utakmica....
-
jefferson
#32 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
E jebiga! ja ne bi placao 100eur za to g... od televizije nema te nostalgije!zoom66 wrote:5.9,2009. svecano vrsim masakriranje hayat sat kartice100 ojrica cu radije utroshiti na dreambox i slichne djidje i imat masu drugih programa a ne da placam ublehashima danak za glupost nas iz fakin' dijaspore.
-
escobar_
#33 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Marjan je bezveze komentator, fakat ne kontam čemu tolika frka oko njega?!
- Admir_1984
#34 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Evo jednog kome su zalizanko i Priganica perjanice sto se tice BH sportskih komentatoraescobar_ wrote:Marjan je bezveze komentator, fakat ne kontam čemu tolika frka oko njega?!
Ajd sad se vrati par postova iznad i procitaj one komentare na engleskom, naravno ako znas
- Globus
#35 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
De ba ovi sto kazu da nevalja Marijan ne prate nogomet i cao
ja cu prije slusat onog rumuna francuza i sta ja znam koga .. nego onog zalizanog na bht sto je prosle godine prenosio englesku ligu a jebo mu mater bolje da bebu od tri mjeseca stave i nek place samo barem bi znao da da je tu
ovog sad ga ima sad ga nema kontas covjeka srcani spuco 
-
nigdje.nikog
#36 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Marjan je nesvakidasnja pojava definitivno.
Ali mi ga je zao sto je upao gdje je upao - u BH sport, u BH medije, u BH sranje opcenito.
Ovdje se kvalitet nikad nije cijenio, naprotiv - nepozeljan je. Pogotovo uvozni kvalitet. Hayat, uz sve to, ima povijesni politicki zadatak da na medijskom prostoru plasira domaci proizvod i nikako mu ne odgovara da na njegovoj medijskoj infrastrukturi bljeste ovakve zvijezde.
Naravno, Senad je nazasluznji za Marjanov transfer i njegova ideja je hvale vrijedna, ali od svega ovoga ce ostati samo nekoliko sjajnih klipova na youtube-u koji ce se godinama skidati i podsjecati nas na jedan divan, neuspio eksperiment.
Ali mi ga je zao sto je upao gdje je upao - u BH sport, u BH medije, u BH sranje opcenito.
Ovdje se kvalitet nikad nije cijenio, naprotiv - nepozeljan je. Pogotovo uvozni kvalitet. Hayat, uz sve to, ima povijesni politicki zadatak da na medijskom prostoru plasira domaci proizvod i nikako mu ne odgovara da na njegovoj medijskoj infrastrukturi bljeste ovakve zvijezde.
Naravno, Senad je nazasluznji za Marjanov transfer i njegova ideja je hvale vrijedna, ali od svega ovoga ce ostati samo nekoliko sjajnih klipova na youtube-u koji ce se godinama skidati i podsjecati nas na jedan divan, neuspio eksperiment.
-
doktor78
#37 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Sto neko napisa, neka predje na BHT ili FTV i neka prenosi reprezentaciju i Ligu prvaka, bice taman!
- Smurff
#38 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Sad ponovo moram slusati komentatore kojima je svejedno da li prenose utakmicu svete reprezentacije il' 3. ligaski susret dvaju posljednoplasiranih u ligi kazahstana
- Sir Charles
#39 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Nazalost, mahala strikes again

-
diler
#40 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Vratite Marjana!
-
ludilo konstantno
#41 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Marjane - promjeni ime!
Opet je proradila bošnjačka multikultura - no Srbinoon Hayat
Marjane sretno u traženju novog posla.
Opet je proradila bošnjačka multikultura - no Srbinoon Hayat
Marjane sretno u traženju novog posla.
-
Αθήνα
#42 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
A kao da ga na bht ili ftv, ili bilo gdje kod nas ne cekaju isti takvi ili barem slicni kreteni.... 
- Luke Perry
#43 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
galamdzija pravi. drago mi je da ga vise necu slusati.
- banjaluka078
- superpile
#45 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
znas nas, jebo ti nas....
- Irm@
#46 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
bash ti je objasnjenje wooooow..bash si pokazao kako nikad u zivotu nisi upotrijebio nesto sto se zove: argument (potrazi u rjecniku sta znaci da ti sad ne objasnjavam)..stvarno svaka cast na odgovoru..bash siblackepeace wrote:burek_in_space wrote:Objasni po chemu je losh komentator?!staza wrote:Marjanov glaszoom66 wrote:cuti, nijedne vishe
helem..zao mi je Marjana..sjecam se da poslije utakmice u Belgiji svi su pricali o njemu i o "dijamantiranju naseg reprezentativca"..a Hayat..dzabe ne mogu oni protiv nacionalizma u sebi..
- statix
#47 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
ako cemo o nacionalizmu u pozitivnom smislu, onda je Marijan veci nacionalista ili domoljub od sviju njih na Hayatu, ali zalizanko se prepao za stolicu i spreman je na sve da ga se otarasiIrm@ wrote:bash ti je objasnjenje wooooow..bash si pokazao kako nikad u zivotu nisi upotrijebio nesto sto se zove: argument (potrazi u rjecniku sta znaci da ti sad ne objasnjavam)..stvarno svaka cast na odgovoru..bash siblackepeace wrote:burek_in_space wrote:Objasni po chemu je losh komentator?!staza wrote:Marjanov glaszoom66 wrote:cuti, nijedne vishe![]()
![]()
helem..zao mi je Marjana..sjecam se da poslije utakmice u Belgiji svi su pricali o njemu i o "dijamantiranju naseg reprezentativca"..a Hayat..dzabe ne mogu oni protiv nacionalizma u sebi..
-
nigdje.nikog
#48 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Ne moze tamo, tamo ih ima hipten koji su zalutali i ne znaju sta ce s njima - ali ih stiti sindikat.doktor78 wrote:Sto neko napisa, neka predje na BHT ili FTV i neka prenosi reprezentaciju i Ligu prvaka, bice taman!
Ama drzavne TV su ti ko i drzavne sluzbe opcenito, vazno je tamo uvalit se (preko veze, naravno) i miran si.
Sto si mirniji, to si bolji. To vrijedi i za sportske komentatore.
"dragi gledaoci, vrijeme je ovdje mjestimicno oblacno, tek poneki oblacic, sudija svira penal, a mogla bi i kisa pasti..."
- Irm@
#49 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
patriota jeste
a znash da nisam mislila na nacionalizam u poz smislu
a Bogme nije lud da ide na FTV ili BHT1 tamo platu nece dobiti do sudnjeg dana
a znash da nisam mislila na nacionalizam u poz smislu
a Bogme nije lud da ide na FTV ili BHT1 tamo platu nece dobiti do sudnjeg dana
- zimzelen
#50 Re: Vratite Marjana Mijajlovića nazad!!!!
Smijesno je da takav poznavalac sporta ima 'konkurenciju' u izvjesnom Tefdedariji, Bikicu!? Pa, ljudi, oni su polupismen svijet, to nije tesko zakljuciti svakome ko je procitao ista relevantno u zivotu.
Smetalo mi je slavlje nakon dolaska Marijana i nepotrebna euforija stvorena zbog par probosanskih izjava ali je ipak rijec o unikatnoj pojavi u svijetu tv sportskog novinarstva na Balkanu koja zasluzuje paznju. Meni se ta tv hayat ne gleda ako ce doista protjerati covjeka a ostaviti da nas dave seidi, priganice, bikici...
Smetalo mi je slavlje nakon dolaska Marijana i nepotrebna euforija stvorena zbog par probosanskih izjava ali je ipak rijec o unikatnoj pojavi u svijetu tv sportskog novinarstva na Balkanu koja zasluzuje paznju. Meni se ta tv hayat ne gleda ako ce doista protjerati covjeka a ostaviti da nas dave seidi, priganice, bikici...