hadzinicasa wrote:drndalo wrote:@hadzinice
Sta ti kupi na kraju ?
C4
i prezadovoljna: svaku put' kad mu prilazim, pritisnem na daljinskom otključavanje, a on raskrili one retrovizore sa upaljenim svjetlima ispod - k'o space shuttle, ja se naježim

a onda mu priđem sprijeda i vidim njušku.... i opet se naježim
a kad ga kresnem.... brrrrr

O ovom filingu ja govorim, taj filing jos malo da traje i dovodi do orgazma
@shalla
Pa nije ti los ovaj paket, nema potrebe da cekas nego idi sutra i uzmi auto.
Hajd vako cemo
Sta sada vozis i ima li sadasnje vozilo tu pozeljnu opremu, pitam jer ako si do sad vozio bez el.podesivih i grijanih retrovizora zar ne mozes to halaliti za autou koje skvai put kada sjednes u njega "pishnesh"
ESP - gdje ti to vozis pa da ti treba ESP, ja ga imam evo haman 10 godina, u dva auta i jednom mi se upalio, svakako ces zimi staviti zimske gume i neces ici na reli trke, plus sto ce ti ESP u 1.6 motoru samo da uzmu pare, ne bi da me pogresno shvatis super je to imati ali bez tog se moze
El.podesivi i grijani retrovizori- hajde nemas garazu januar -15 ti vrhovima noktiju grebes led sa retorivizora, i jebes sebi sve sto nisi kupio strugalicu, ali sada imas girjanje koje proradi i pocne da odledjuje taman kada ti izlazis iz auta dosao ti na posao
sva cetiri podizaca- ko ti to sjedi pozadi pa mu to treba, taman da se iam djete sa cim igrati i da to sve fino razjebe.
da ne idem dalje za retorvizorei komande na vollanu
Sve je to super ali cekati 3 mjeseca to je predugo ali da ne kupis auto koje ti se sivjda zbog stvari bz kojih se moze vlaa ne znam ja ne bi
A skontaj da vecinu voznje godisnje u cugu ne predjes 40 il i20 ak Km dnevno sve je to loko voznja gdje ti vecu ulogu igra klima u ljeti ili udobno sjediste nego ESP i komnade na volanu i sve ostalo nabrojano, kontas. Jednom gosinje se ode na neki dalek put i to je to i tad ti pola ovih stvari ne igra veliku ulogu
Vidis kako je to Hadzinca sve ljepo opisala i sad da ti to propustis.