Fed-Ex-Vaša iskustvo?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

rider15

#26 Re: Fed-Ex-Vaša iskustvo?

Post by rider15 »

drndalo wrote:A jesi zakukao bio, ih... Uzivaj ! 8-)
Pa nisam nikad slao ni primao FedEx-om pa me malo panika :D moram na njega staviti custom rom jer kad se pali glupi Vodafon logo,i gdje ima u Sarajevu kupiti onih silikonskih futoroli bilo gumenih ili onih čvršćih ,one sa Grbavice univerzalno sam pitao kaže da imaju gumene ali sivu boju a siva mi ne leži :lol:
nineinchnails

#27 Re: Fed-Ex-Vaša iskustvo?

Post by nineinchnails »

Moj iskren savjet svima koji salju bilo sta hitno unutar BIH: koristite obicnu Postu. Sve stize u roku 24-48 sati.
Last edited by nineinchnails on 26/06/2012 15:10, edited 1 time in total.
drndalo

#28 Re: Fed-Ex-Vaša iskustvo?

Post by drndalo »

Ma ja, FedEx centrala je sve levat do levata, i nikad nijednog ublehasa na svijetu vidjeli nisu, i ne znaju sta je steljenje knjiga... De odvadi malo... Ljudi rade, kao i DHL, kao i TNT, kao i UPS, sve ti je to u par deka sto se brzine tice, jer niko od njih nema vise od jednoga aviona u SA dnevno, radnim danima... Sta fali nizim cijenama za musterije ?

Sve su to svakako samo domace firme, sa placenim licencama centralama tih firmi...
rioss

#29 Re: Fed-Ex-Vaša iskustvo?

Post by rioss »

Ako ide pošiljka iz Kine ( mobitel ) jel to ode kroz carinu? Na carinu sam skroz zaboravila. A neko je spomenuo
krakatoa

#30 Re: Fed-Ex-Vaša iskustvo?

Post by krakatoa »

Meni je FEDEX uvalio kopiju a sebi uzeo orginalni telefon. Dobra kopija, jedva je na servisu skontali :(. Nažalost ništa nisam mogao učiniti, pravili se englezi.

ŠALIM SE :mrgreen:
Post Reply