Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Melami wrote:Ovaj ko ga je kupio NE MOZE biti postenim putem zaradjen. Ovolike pare nisu mogle biti naslijedjene takodjer. I treba da nas zanima ko vozi ovo cudo.a iskreno, rucan je.
Dovoljno je da malo proguglate i vidite ko je i sta je firma Orman doo i cime se sve bavi. Kad bi sabrali svu pokretnu i nepokretnu imovinu koju ona posjeduje taj Ferarri bi bio sitnica.
Zelim im svako moguce dobro, i da Ferrari dozivi 100tu godinu
Naziv "ORMAN" d.o.o. za promet i usluge Kiseljak
Osnivač [osn.podaci] Orman , Nijaz ,
Kapital [ukupno] 5,000.00
Kapital 5,000.00
Kapital -
Kapital -
Osnivač [osn.podaci] Orman , Senad ,
Kapital 5,000.00
Kapital [ukupno] 10,000.00
Kapital 10,000.00
Last edited by kica on 11/05/2012 21:26, edited 1 time in total.
Ma SLR se vec 3-4 godine voza po Srebreniku i jedini je SLR u BiH. Na Njemackim tablicama je. I taj SLR nije uopste klasa sa ovim FF-om jer je SLR hyper-car i on je u klasi na Enzom...
Ma SLR se vec 3-4 godine voza po Srebreniku i jedini je SLR u BiH. Na Njemackim tablicama je. I taj SLR nije uopste klasa sa ovim FF-om jer je SLR hyper-car i on je u klasi na Enzom...
E za to ne znam, sta ce u Srebreniku, neka ide u Monte Carlo
Industrialyzer wrote:
Cijena SLR-a je bila oko 500.000€. Dok je dosao na cestu , izasao je preko milion KM
[/quote]
MERCEDES SLR je kostao 380.000 KM - znam vlasnika licno, otac mu ima fabriku ZLATA u TK. (isti takav model je slupao prosle godine pored Mejdana
[/quote]
isti ovaj SLS je popravljen, vidio sam ga bas u tuzli prije cca mjesec dana... kao da mu nista nije bilo.... ali zvuk je strasan i ovo je malo dalje od mejdana mozda kilometar i po dalje od mejdana... al nebitno... auto je sila
Melami wrote:Ovaj ko ga je kupio NE MOZE biti postenim putem zaradjen. Ovolike pare nisu mogle biti naslijedjene takodjer. I treba da nas zanima ko vozi ovo cudo.a iskreno, rucan je.
Osipam se na ovakve komentare.
Nisam ja sposoban u životu ostvariti da kupim Ferarija i ne može biti niko.
Ja nisam naslijedio dovoljno za Ferarija i ne može niko.
Nebitno ovaj konkretan slučaj, jeli na pošten ili nepošten način došao do njega.
Ali Bošnjo prgavi ne može gledati da neko nešto ima, zato nam i jeste ovako.
Osipam se na ovakve komentare.
Nisam ja sposoban u životu ostvariti da kupim Ferarija i ne može biti niko.
Ja nisam naslijedio dovoljno za Ferarija i ne može niko.
Nebitno ovaj konkretan slučaj, jeli na pošten ili nepošten način došao do njega.
Ali Bošnjo prgavi ne može gledati da neko nešto ima, zato nam i jeste ovako.
Slazem se - jedan bolji Autobus ili kamion kosta te pare.
Kad "seljak" iz opanaka skoci u cipele. Kao prvo BiH nema bas puteva za takva auta! Kao drugo u Pragi vise ekskluzivni auta nego na citavom prostoru ex-YU.
Veyron: pisu da u PRG ima ima dva
Pagani Zonda:
A Audi R8 ima jedno 30 ako ne i vise.
Ferari FF jedno 5-6 komada
Sasvim normalna scena u cenrtu Prahe
Last edited by hrle1976 on 11/05/2012 21:58, edited 1 time in total.
Dovoljno je da malo proguglate i vidite ko je i sta je firma Orman doo i cime se sve bavi. Kad bi sabrali svu pokretnu i nepokretnu imovinu koju ona posjeduje taj Ferarri bi bio sitnica.
Zelim im svako moguce dobro, i da Ferrari dozivi 100tu godinu
Naziv "ORMAN" d.o.o. za promet i usluge Kiseljak
Osnivač [osn.podaci] Orman , Nijaz ,
Kapital 5,000.00
Kapital -
Kapital -
Osnivač [osn.podaci] Orman , Senad ,
Kapital 5,000.00
Kapital [ukupno] 10,000.00
Kapital 10,000.00
Zamolio bih te za link ovog sto si postavio.
Na linku ispod imas reference, mozes procitati obim i kolicinu poslova kojima se oni bave.