KOMUNISTICKA PARTIJA II
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#26 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
ma kontam, ali ništa novo.
pogotovo za ljude sa toliko malo karaktera kakvi su i ovi naši...
ovi drugi su "budale".
pogotovo za ljude sa toliko malo karaktera kakvi su i ovi naši...
ovi drugi su "budale".
- Bosanac sa dna kace
#27 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
jope ovaj cirkuzzzzzz 
- agent_zero
#28 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Odlično, taman da se malo prodrma ova letargična politička scena.
Samo se nadam da se u RS-u nećete staviti pod kapu SNSD-a i biti njihov satelit kao i većina drugih k'o bajagi lijevo orjentiranih stranaka.
Samo se nadam da se u RS-u nećete staviti pod kapu SNSD-a i biti njihov satelit kao i većina drugih k'o bajagi lijevo orjentiranih stranaka.
-
El_comadante
#29 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
ma ovo je smješna stranka ako ikako i postoji. jer nema niti statut stranke, ni koje predsjenik, ni gdje im je sjedište itd. imt. da li i postoji ova stranka mislim ono službeno? za početak si trebao staviti osnovne stvari o stranci...
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#31 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
možda rade u tajnostiEl_comadante wrote:ma ovo je smješna stranka ako ikako i postoji. jer nema niti statut stranke, ni koje predsjenik, ni gdje im je sjedište itd. imt. da li i postoji ova stranka mislim ono službeno? za početak si trebao staviti osnovne stvari o stranci...
- Čitalac
-
ReefRaider
#33 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Da. Ovo je prva ozbiljnija partija koja obećava. Šta su druge partije uradile osim presipale šuplje u prazno i zamazivali nam oči? Obećana nam je država za čovjeka, a dobili smo državu za majmuna gdje je aktuelan divlji zapad. Dalje, bila je poslata poruka da narod zna, a ispostavilo se da ništa ne zna. Hajmo krenuti od početka. Osnovana je Naša stranka jednog oskarovca koji se samo kitio zlatnim kipićem, pa šta su uradili? Odgovor je jasan ništa. Batko je svoju Otvorenu mrežu preinačio u stranku samo s jednim ciljem samo da sve ismije, a opet i oni ništa ne djeluju. Mislim da ova stranka puno obećava i da će svako svoje obećanje ispuniti.
P.S. Takođe bi da dodam najveću sramotu SDP-a Željka komšića koji je za samo 24 sata dao ostavku na sve funkcije i odmah istog trena istu povukao, a da li je za borce koji non stop sa šatorima kod parlamenta uradio išta? Odgovor je jasan: nije samo zato što je kukavica i što stoji iza sjene svog stranačkog šefa Zlatka Lagumdžije, a ovim potezom je barem dvije trećine glasača izgubio.
P.S. Takođe bi da dodam najveću sramotu SDP-a Željka komšića koji je za samo 24 sata dao ostavku na sve funkcije i odmah istog trena istu povukao, a da li je za borce koji non stop sa šatorima kod parlamenta uradio išta? Odgovor je jasan: nije samo zato što je kukavica i što stoji iza sjene svog stranačkog šefa Zlatka Lagumdžije, a ovim potezom je barem dvije trećine glasača izgubio.
-
El_comadante
#34 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
ako je SDP zajebao neznaći da nijedna stranaka osim ove navalja. Naša stranka nikad nije obnašala vlast pa neznamo kako bi se tada ponašali i šta bi uradili tako da....ReefRaider wrote:Da. Ovo je prva ozbiljnija partija koja obećava. Šta su druge partije uradile osim presipale šuplje u prazno i zamazivali nam oči? Obećana nam je država za čovjeka, a dobili smo državu za majmuna gdje je aktuelan divlji zapad. Dalje, bila je poslata poruka da narod zna, a ispostavilo se da ništa ne zna. Hajmo krenuti od početka. Osnovana je Naša stranka jednog oskarovca koji se samo kitio zlatnim kipićem, pa šta su uradili? Odgovor je jasan ništa. Batko je svoju Otvorenu mrežu preinačio u stranku samo s jednim ciljem samo da sve ismije, a opet i oni ništa ne djeluju. Mislim da ova stranka puno obećava i da će svako svoje obećanje ispuniti.
- Challenger__
#35 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Neka ih!
Let's go KP!
- Challenger__
#36 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Baš bih volio da vidim kineski sistem ovde, pa da gledamo ovu bandu lopova kada ih streljaju po stadionima.
Hi hi hi
Avanti KP!
Hi hi hi
Avanti KP!
-
convict
#37 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Ja budala, čuj ljudima obećavaju fabrike. Draže je ljudima guzovače, neki u državnu administraciju i javna preduzeća, neki sa 35 u penziju. Rad je out...
- kokuz_sa
#38 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
opet ce bit radnih akcija, harmonika, partizana, foteljasa
a gdje ce biti goli otok kod nas?
-
ReefRaider
#39 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Ja sam samo pitao šta su NS, SBB i ostale kvazi stranke uradile osim što su se osnovale? Batku skidam jedino kapu što je uspio sve ismijati.El_comadante wrote:ako je SDP zajebao neznaći da nijedna stranaka osim ove navalja. Naša stranka nikad nije obnašala vlast pa neznamo kako bi se tada ponašali i šta bi uradili tako da....ReefRaider wrote:Da. Ovo je prva ozbiljnija partija koja obećava. Šta su druge partije uradile osim presipale šuplje u prazno i zamazivali nam oči? Obećana nam je država za čovjeka, a dobili smo državu za majmuna gdje je aktuelan divlji zapad. Dalje, bila je poslata poruka da narod zna, a ispostavilo se da ništa ne zna. Hajmo krenuti od početka. Osnovana je Naša stranka jednog oskarovca koji se samo kitio zlatnim kipićem, pa šta su uradili? Odgovor je jasan ništa. Batko je svoju Otvorenu mrežu preinačio u stranku samo s jednim ciljem samo da sve ismije, a opet i oni ništa ne djeluju. Mislim da ova stranka puno obećava i da će svako svoje obećanje ispuniti.
- Challenger__
#40 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
U pokrajini Sečuan, hi hi hikokuz_sa wrote:opet ce bit radnih akcija, harmonika, partizana, foteljasa
- agnostic_front
#41 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Hahaha, cuj djelovali u ilegali
I sta su to uradili tokom djelovanja u ilegali?
I sta su to uradili tokom djelovanja u ilegali?
- kokuz_sa
#42 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
sastajali s ekod izeta fazlinovica i pili njegovu poznatu brlju od rakije
- Challenger__
#43 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II

"Nemoj da bi ko dir'o moju raju iz Bosne. A Boga mi i iz Hercegovine"
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#44 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
a pogotovo iz Rajlovca 
-
ReefRaider
#45 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Mnogi ovo ismijavaju jer još nema dokaza, a ubrzo će i oni biti dostupni.
- basicm
#46 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
E, samo su jos oni falili.
- agnostic_front
#47 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Trudim se ne ismijavati bilo ciju ideju ili akciju, ma koliko se ona meni cinila bezveznom ili besmislenom, ali KP??
Pa to pripada smetljistu historije i tu treba da istruhne, i da joj se zatre trag, a ne da se ozivljava u 21. stoljecu.
Pa to pripada smetljistu historije i tu treba da istruhne, i da joj se zatre trag, a ne da se ozivljava u 21. stoljecu.
-
ReefRaider
#48 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Ja mogu reći samo jedno: ako vama odgovara kriminal i korupcija što se dešava u svakdnevnici, onda bujrum, ali dajte jednom priliku da se to promjeni i da se i drugi malo pokažu koji neće davati prazna obećanja.
-
stric
#49 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Dragi druže Muhamede , pa koja ti je ovo stranka po redu
stric
stric
- agnostic_front
#50 Re: KOMUNISTICKA PARTIJA II
Eto te ko pravi komunista. Cestitam.
Ako nisi s nama, protiv nas si.
EDIT: ovo je upuceno @rifrajder ili tako nesto.
Ako nisi s nama, protiv nas si.
EDIT: ovo je upuceno @rifrajder ili tako nesto.