Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zahvalan wrote:Selma ja se ne bih bas previse nadao ako nemas stelu,dole rade moji poznanici i svi su se nekako zaposlili preko nekakvih ministara. Tako da se ne budes nasikirala ukoliko ti kazu da ne zadovoljavas ili cak znaju reci da si prekvalifikovana. Ja sam nekad davno u Bihamk-u odradio sva pitanja i sve testove i Fonogenicnost glasa a primljena je neka seljanka kasnije skontam od nekog Sefa snaha.
Pozdravljam te i sretno
Jarane, kada ti za posao na aerodromu treba ministarska stela onda znas u kakvim smo govnima ko drzava i eknomija . Pa to su poslovi koje u normalnim zemljama (Evropskim) rade uglavnom azijski ili africki emigranti, znaci slabije placeni poslovi ili vecinom crnci u USA.
E stvarno smo u hendeku kad ti za posao na aerodromu treba stela .
zahvalan wrote:Selma ja se ne bih bas previse nadao ako nemas stelu,dole rade moji poznanici i svi su se nekako zaposlili preko nekakvih ministara. Tako da se ne budes nasikirala ukoliko ti kazu da ne zadovoljavas ili cak znaju reci da si prekvalifikovana. Ja sam nekad davno u Bihamk-u odradio sva pitanja i sve testove i Fonogenicnost glasa a primljena je neka seljanka kasnije skontam od nekog Sefa snaha.
Pozdravljam te i sretno
Jarane, kada ti za posao na aerodromu treba ministarska stela onda znas u kakvim smo govnima ko drzava i eknomija . Pa to su poslovi koje u normalnim zemljama (Evropskim) rade uglavnom azijski ili africki emigranti, znaci slabije placeni poslovi ili vecinom crnci u USA.
E stvarno smo u hendeku kad ti za posao na aerodromu treba stela .
kazu forumasi gdje logika prestaje pocinje Bosna i Hercegovina
tesko je danas naci bilo sta da se radi,puno nezaposlenih 550 hiljada a jako jako malo poslova.
Poznajem par porodica gdje svi ujutro idu s jednim autom u istu firmu na posao (4-ro ljudi) i vracaju se zajedno,isto tako ima porodica gdje niko ne radi (ne daj boze nikome )
Samo da javim da Selma ima jos jedan ispit!
Na pitanje da li poznaje izvjesnog Turkovica, pozitivno je odgovorila na tecnom engleskom.
Upravo zbog toga ide u drugi krug.
Ispitivac gosp. Izo Tankić
selmanjo wrote:Izvini ali neznam sta se cudis,mozda sankisti naplacuju,i nije bio neki test o kreiranju programa i sl.vec osnovno znanje o racunaru sto mi je logicno da svaki covjek treba da zna...al nebitno
Bitno je to da su mene jutros zvali da sam primljena...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kojeime wrote:"Jos malo pa ce i za cobana traziti test iz engleskog i kompujtere."
Naravno da hoce, sta ako coban dobije na cuvanje stado u kojem jedinke nose GPS pratece uredjaje i kompjuter da ih prati?
Selma, cestitam.
Pa za cobane nesto bas ne znam ali za baristu ili sankeristu na medjunarodnom aerodromu je ipak pozeljno da zna . Bio sam na prilicno aerodroma u zemljama koje nisu englesko govorno podrucje i bas na svakom aerodromu bariste ili sankeri nisu imali problema da te usluze ili pruze neke informacije na engleskom. Na kraju nije treba dobila posao na autobuskoj stanici u Kaknju nego na Medjunarodnom Aerodromu Sarajevo .
selmanjo wrote:Ljudi danas sam isla na testiranje,nije bilo apsolutno tesko neki tekst da se prevede i jos dodatnih desetak recenica...Sve sam odlicno uradila.Bio je neki interni razgovor,na osnovu nekog folmulara koji smo popunili,i test za racunare lagan pravo.Ako je sudeci po danasnjim testovima,ja sam prosla.Rekli su da cemo dobiti dopis pa sad vidjet cemo...drzite mi fige )))))
hebo te, za sankistu test za racunare
Jos malo pa ce i za cobana traziti test iz engleskog i kompujtere.
Svasta..
selmanjo wrote:Zahvalan,hvala (mozda u BiH ima i postenih ljudi ...)
Detroit u pravu si ,u potpunosti se slazem s tobom,samo sto nasi ljudi sve shvacaju bezveze zato jest ovakva drzava kakva jest,i sto vlada neobrazovanje....:/
selmanjo wrote:Zahvalan,hvala (mozda u BiH ima i postenih ljudi ...)
Detroit u pravu si ,u potpunosti se slazem s tobom,samo sto nasi ljudi sve shvacaju bezveze zato jest ovakva drzava kakva jest,i sto vlada neobrazovanje....:/
Pasi flora,odgovorila sam ti...
Edine,dobila sam posao hvala na pitanju
Cestitke, tamo je dobar baksis ja vjerujem,
Uvedite neke bolje sendvice
Navraticu da spucam jednu klipacu prije leta i da provjerim tvoje poznavanje engleskog jezika