To iz temelja mijenja stvat. Znači ti tražiš nekog ko ima diplomu i certifikat samo da sjedi, predstavlja se kao direktor i radi naravno šta ti kažeš, znam neke osobe koje već tako rade iz raznoraznih razloga i naravno ako bude kakav belaj odgovoran je direktor. Savjet, traži nekog sa biroa ko je završio fakultet i odmah položio za računovođu tj ima certifikat a nema iskustvo, mislim da i ti i ta osoba možete profitirat iz toga.almeber wrote:Uhhh umalo da zaboravim....ne trebam nekoga ko poznaje posao nego samo ima diplomu i certifikat!!!
To mozda mijenja pogled na stvar,hvala.
POSAO-Certificirani racunovođa-direktor
Moderator: anex
-
forumaš2011
#26 Re: POSAO-Certificirani racunovođa-direktor
-
convict
#27 Re: POSAO-Certificirani racunovođa-direktor
Kako vam se uopšte da raspravljati sa osobom koja vjeruje da vrijednost računovodstvene agencije čini namještaj i računari ?!
Ja sam svojevremeno pokušao pokrenuti nešto slično i nisam uspio jer nisam imao petlju odreći se sigurnog posla, ali mi u tom pokušaju fakat nikad nije palo na pamet da predložim nekome da radi umjesto mene i da zaradu dijelimo 90% meni - 10% tebi. Al' svašta ćeš ovdje čuti...
Ja sam svojevremeno pokušao pokrenuti nešto slično i nisam uspio jer nisam imao petlju odreći se sigurnog posla, ali mi u tom pokušaju fakat nikad nije palo na pamet da predložim nekome da radi umjesto mene i da zaradu dijelimo 90% meni - 10% tebi. Al' svašta ćeš ovdje čuti...
-
raffaelaa
#28 Re: POSAO-Certificirani racunovođa-direktor
Evo ja se javljam kao referent u agenciji
... da ispecem zanat, a usput ucim za certificiranog racunovodju posto sam upisala ovaj mjesec da izadjem na ispite... pa et, nikad se ne zna mozda i budem direktorica
...
- Miki123
#29 Re: POSAO-Certificirani racunovođa-direktor
Garant sad ovaj lik priča kako država nikad neće krenut naprijed zbog ovakvih ko mi na forumu.