Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sadmire wrote:za mene je najbolji onaj ko je od prosjecne ekipe pravio pobjednike, uz koga su prosjecni igraci postajali zvijezde, davali vise nego sto bi pored bilo koga drugog, bez koga te ekipe ne bi nista osvojile i ko je usto sa tim prosjecnim ekipama (klub i reprezentacija) osvajao prvenstva i titule.
Mislim da svi znate o kome govorim, a toj kategoriji Messi uopce ne pripada. On je dobar samo kao individualac,a to je samo jedan od kriterija da bi se moglo govoriti o najboljem igracu svih vremena.
Sa ovim se slazem i samo bih dodao da je Messi dobar individualac samo u Barceloni (za sada) !
Sto je, stvarno, Messi u ovoj anketi?! Pa on ima jos da igra bruku godina, ostali pobrojani su svoje odigrali, pa se moze suditi o njihovoj igri. To mi je isto kad ono stavis R.Carlosa na krilo na PS....
brazzo20 wrote:Fudbal pratim 11 godina i za mene je najbolji igrac kojeg sam gledao Zidane ali mislim da ge je Messi več stigo i mislim da če ga i prestiči. Za starije fudbalere ne mogu ništa reči jer jih nisam gledao, jer nisam bio ni rodjen.
Zato jer pratis fudbal od 2001 kada je Zidane vec bio u drugoj polovini svoje karijere. Zidane je po meni puno bolje igrao od 1995-2001 nego od 2001-2006. Ipak je u pitanju 12 sezona na vrhunskom nivou u odnosu na Messieve 4 ili koliko vec...
Ja inace pratim fudbal od 1994,pa mogu reci da je najbolji fudbal tokom cijele karijere upravo imao Zidane kojeg sam ja vidio...
brazzo20 wrote:Fudbal pratim 11 godina i za mene je najbolji igrac kojeg sam gledao Zidane ali mislim da ge je Messi več stigo i mislim da če ga i prestiči. Za starije fudbalere ne mogu ništa reči jer jih nisam gledao, jer nisam bio ni rodjen.
Zato jer pratis fudbal od 2001 kada je Zidane vec bio u drugoj polovini svoje karijere. Zidane je po meni puno bolje igrao od 1995-2001 nego od 2001-2006. Ipak je u pitanju 12 sezona na vrhunskom nivou u odnosu na Messieve 4 ili koliko vec...
Ja inace pratim fudbal od 1994,pa mogu reci da je najbolji fudbal tokom cijele karijere upravo imao Zidane kojeg sam ja vidio...
Mislim da je Zidane bio medju najboljim igracima svijeta tokom svoje citave akrijere.
Tomahawk11 wrote:Sto je, stvarno, Messi u ovoj anketi?! Pa on ima jos da igra bruku godina, ostali pobrojani su svoje odigrali, pa se moze suditi o njihovoj igri. To mi je isto kad ono stavis R.Carlosa na krilo na PS....
Mislim da je Zidane bio medju najboljim igracima svijeta tokom svoje citave akrijere.
nije u bordou kojeg je svojim igrama doveo do finala kupa uefa cini mi se...
Meni je najfascinatnije kod Ronalda(LNDL) to što je čovjek trpio udarce i duele,a nije mu bilo najbitnije da padene i dobije faul ili penal.Pogledajte samo kakvi su to startovi i dueli,igrači su se bukvalno zabijali i odbijali od njega,išli da ga onesposobe,ali on i dalje drži loptu i nastavlja je kontrolisati i to dok ga baš ne skrše,zato i ne čudi što su ga brzo polomili i što je pretrpio razne teške povrede,dok današnji igrači(baletani) jedva čekaju da neko protrči pored njih da padnu i dobiju kakav faul guzovače.Inače anketa je bezveze,jer svako je subjektivan po tom pitanju,a mog favorita kako vidim nema ni na mapi.