ja imam audija isto..i kad dam kontakt lampica se upali svaki put i onda se ugasi ukoliko nisam rucno ugasio esp..ruud wrote:motor je one novije tipe sa riješenim cakama, 163 HP-120kW, auto je prešlo 185*** km..
što se tiče ESPa, lampica nikad ne blinka, nego se povremeno pali (svako 3-4 paljenje, a onda sljedece paljenje auta ona je ugašena) ???
u vezi ubrzanja-brzine, nema nikakvog CUDNOG zvuka, vec u toku voznje daje osjecaj ko da je negdje zapuseno-zacepljeno, ali kad to nestane krene normalno (ugl. kazem do 100 ide ko flak, al poslije tesko)![]()
nadam se da me razumijes
jel ti kad pritisnes dugme,tj kad probas ugasit esp,jel se onda upali lampica i gori stalno jer bi tako trebalo?
sto se tice voznje,kontam nesto da ti nije auto u safe modu?tj da nije neko nesto cacko pa ugasio check engine lampicu pa ti komp ne prijavljuje gresku a auto zapravo radi u safe modu i zato ne moze kako treba preko stoje?
kakvi su ti simptomi?
recimo ubrzavas trecom od 60 pa navise..on bi trecom trebao ici oko 120 max..jel leti do 100 i onda kad predje jedva navlaci il?
daj malo opisi jos
ma stavis cobru i zeder i miran..moze i kasko al ne znam jel se isplati..