Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
sadowl

#26 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sadowl »

Tina SA wrote:Da li je muškarcu dovoljna jedna žena za sva vremena :)
Nadati se da ce biti dovoljno .... :)
dječak sa šibicama

#27 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by dječak sa šibicama »

Tina SA wrote:
dječak sa šibicama wrote:
Kako kojem.

Pa recimo tebi ,nećemo u ime drugih :?:
Jeste, ako je ona prava, odnosno ako ona mene moze trpiti za sva vremena :D

Saputanje na uho, lijepo je, ali ja sam samo romanticna budaletina. Ne znam sta znaci "jel dovoljno".
Henry Chinaski

#28 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Tina SA wrote:
drTooth wrote:
Muškarac može biti cijeli život vjeran jednom fudbalskom klubu, al teško jednoj ženi !

Dobro ,muškarac je nevjeran ,jeli odgovornost snose žene ili je do njih ,šta to neklapa ??
U mom slučaju je bilo do žene. Možda malo, do mene...
Mad_Woman

#29 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mad_Woman »

Koliko je tacna pretpostavka da muskarci misle samo na "jedno" kada su u pitanju zene?
Henry Chinaski

#30 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

100%. Ne daj da te neko ubijedi u drugačije.
Mad_Woman

#31 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mad_Woman »

Koje zene su vam draze, one fine, kulturne, kucanice i dobre kuharice.. ili one malo ludje, koje se vole zabvljat, cugat i ne brinu toliko o kucnim poslovima, ali zato vole puuuuno sexa :-)
sadowl

#32 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sadowl »

Mad_Woman wrote:Koliko je tacna pretpostavka da muskarci misle samo na "jedno" kada su u pitanju zene?
Losa predpostavka... mislimo na vise stvari :) :lol: :lol: :lol: :skoljka:
Henry Chinaski

#33 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Mad_Woman wrote:Koje zene su vam draze, one fine, kulturne, kucanice i dobre kuharice.. ili one malo ludje, koje se vole zabvljat, cugat i ne brinu toliko o kucnim poslovima, ali zato vole puuuuno sexa :-)
Volim puno sexa ali glasam za fine. Uvijek bih izabrao finu.
Mad_Woman

#34 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mad_Woman »

Henry Chinaski wrote:
Mad_Woman wrote:Koje zene su vam draze, one fine, kulturne, kucanice i dobre kuharice.. ili one malo ludje, koje se vole zabvljat, cugat i ne brinu toliko o kucnim poslovima, ali zato vole puuuuno sexa :-)
Bas sam mislila da ces odgovoriti drugacije... :?
Pitarrr82

#35 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Pitarrr82 »

Ovo zavisi i od same zene :mrgreen:
Henry Chinaski

#36 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Mad_Woman wrote:
Henry Chinaski wrote:
Iznenađenje je uvijek bilo moje najjače oružje. 8)
sadowl

#37 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sadowl »

Mad_Woman wrote:
Henry Chinaski wrote:

Rijetko je to da muskarac ne voli sex.. ali još je rijeđe da će ostaviti "one fine, kulturne, kucanice i dobre kuharice" radi sex.a :)
Mad_Woman

#38 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mad_Woman »

Rijetko je to da muskarac ne voli sex.. ali još je rijeđe da će ostaviti "one fine, kulturne, kucanice i dobre kuharice" radi sex.a :)[/quote]

:thumbup:
sadowl

#39 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sadowl »

hocunecu wrote:kao da se podrazumjeva ako je dobar sex da nije kuharica, ili kulturna ccccccc :D
Ja nisam shvatio to kao da se podrazumjeva ali ako moras birati :) :)
Mad_Woman

#40 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mad_Woman »

Bas me zanima kako muskarci vole, po cemu znate koja je zena prava za vas?
itekako

#41 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by itekako »

kad sam bio mladji volio sam ove druge, s godinama sam promjenio misljenje :D
Henry Chinaski

#42 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Mad_Woman wrote:Bas me zanima kako muskarci vole, po cemu znate koja je zena prava za vas?
Kad sam imao 14 godina, nadao sam se da ću jednog dana imati djevojku.

Sa 16 godina imao sam djevojku, ali me ona nije baš voljela pa sam zaključio da mi treba strastvena djevojka puna životnog žara.

Na faksu sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je ona bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, sve vrijeme je plakala i prijetila samoubojstvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna stabilna osoba.
Sa 25 godina našao sam veoma stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija djevojka.

Sa 28 godina našao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao držati korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadržavajući. Činila je lude, iznenadne stvari i činila mene isto toliko jadnim koliko i sretnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio naći djevojku koja zna što hoće.

Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i njom sam se oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se ubrzo razvela od mene i uzela mi sve što sam imao.

Sad sam stariji i mudriji, pa tražim samo plavuše sa velikim sisama.
Mad_Woman

#43 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mad_Woman »

Henry Chinaski wrote:
Mad_Woman wrote:Bas me zanima kako muskarci vole, po cemu znate koja je zena prava za vas?
Kad sam imao 14 godina, nadao sam se da ću jednog dana imati djevojku.

Sa 16 godina imao sam djevojku, ali me ona nije baš voljela pa sam zaključio da mi treba strastvena djevojka puna životnog žara.

Na faksu sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je ona bila suviše emotivna. Sve je bilo dramatično, bila je kraljica drame, sve vrijeme je plakala i prijetila samoubojstvom. Tada sam zaključio da mi je potrebna stabilna osoba.
Sa 25 godina našao sam veoma stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbuđivala ni oko čega. Život je postao toliko dosadan da sam zaključio da mi treba malo uzbudljivija djevojka.

Sa 28 godina našao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao držati korak sa njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadržavajući. Činila je lude, iznenadne stvari i činila mene isto toliko jadnim koliko i sretnim. U početku je bila zabavna i vrlo energična, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlučio naći djevojku koja zna što hoće.

Kad sam napunio 31 godinu, našao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala čvrsto na zemlji i njom sam se oženio. Ona je bila toliko ambiciozna da se ubrzo razvela od mene i uzela mi sve što sam imao.

Sad sam stariji i mudriji, pa tražim samo plavuše sa velikim sisama.

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
sadowl

#44 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sadowl »

lol :) ... Kad osjecas daste zajedno cijeli tj. potpuni, da jedno drugo nadopunjujete, Kad mozes sa nekim da sutis a da se neosjecas cudno.... ;)
Pitarrr82

#45 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Pitarrr82 »

Prava i ne postoji... :mrgreen:
Mad_Woman

#46 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mad_Woman »

sadowl wrote:
lol :) ... Kad osjecas daste zajedno cijeli tj. potpuni, da jedno drugo nadopunjujete, Kad mozes sa nekim da sutis a da se neosjecas cudno.... ;)
:thumbup:
slika reče sve

#47 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by slika reče sve »

Tina SA wrote:Da li smatrate da su Sarajke najljepše žene ??

ne Mostarke su vrh nema dalje
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#48 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ladyblue18 »

I ovdje cu isto ponoviti:

Da otvorim anketu sa pitanjem koliko je puta potrebno ponoviti forumasima da nema chata i da nema zajebancije?
Jer ocigledno ne fermate ni 2% nas pokusaj da napravimo podforum koji valja. Segacite se sa temama.

Jos danas se brise, od sutra cete za najmanje krsenje pravila koja su vam fino napisana da dobijate banove. I ovo vrijedi za svakoga bez izuzetka.

Pite i sarme su pf ispod, i ovo je zadnji put da cu ovo reci.
Teme su otvorene da bi se sprijecilo gomilanje tema o raskidima, prevarama, savjet za ovo, savjet za ono itd. i da bi se pricalo o smislenim temama a ne da bi vi pricali o pitama, i igrali se spomenara.
Mad_Woman

#49 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Mad_Woman »

Muskarci, koliko puta dnevno pomislite na svoju djevojku,a koliko puta pogledate neku drugu i zamislite se s njom?
Tina SA

#50 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Tina SA »

Imate ženu koja je upravo saznala da ima karcinom dojke i njen svjet je srušen .
Kako bi se ponašali u takvom momentu iako ste mladi,željni života i bolest je nešto što niste željeli.
Locked