Postanite prijatelj NK "Sarajeva"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
papak_eliminator
pitt, zamolicu te da ne zaboravljas vrijedne kolegice Strumfete. One za kojima vam oci ispadoshe na svakom derbiju.pitt wrote:Tvoji mali plavi strumfovi:D:D:D
NIKAD NECES BITI SAM
MI SMO TVOJI SINOVI!!!
VOLIM TE ZELJO!!!!
Last edited by papak_eliminator on 03/02/2005 21:28, edited 1 time in total.
-
papak_eliminator
Pitt,pitt wrote:Strumfetama (nekim) svaka castJa sam dzentlmen prije svega i ne zelim lanut sta
:D
ti uzivas moje duboko postovanje (iako si pitar) zbog svojih akcija i reakcija (pisanih) i molim te da se ne izrazavas tako, nisi pas pa da lajes.
Pozdrav
PE
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
pitt wrote:Strumfetama (nekim) svaka castJa sam dzentlmen prije svega i ne zelim lanut sta
Last edited by pape on 03/02/2005 21:38, edited 1 time in total.
- manijak1
ko zna hoce li se papak eliminator transformirati u "bordo eliminatora".
- pape
manijak1 wrote:ko zna hoce li se papak eliminator transformirati u "bordo eliminatora".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pape ako ti nešto znači
![]()
od mene cener
a od Brazze ne znam ...........
![]()
-
papak_eliminator
pape, ja sam tu da eliminishem papanluk koji boje nema....pape wrote:pitt wrote:Strumfetama (nekim) svaka castJa sam dzentlmen prije svega i ne zelim lanut sta
Lano bi ti, ....
... isto kao i ja, ...
.... ali, .... yebiga ... ko zna hoce li se papak eliminator transformirati u "pitar eliminatora".
a sto se tice prebijanja PITT, mnogi su probali ali im nije poslo za rukom...
- manijak1
..........ja bih dodao nešto alia sto se tice prebijanja PITT, mnogi su probali ali im nije poslo za rukom...
Eto ............ja volim Želju .
-
papak_eliminator
i opasniji su pokusavali. kao sto rekoh, bezuspjesno.pitt wrote:Ma dohakali bi mi tebi nekako. Makar te pivom i plavim setacem namamili:D
Nemoj me zacatavati. moram raditi. tezak je hljeb moderatora
-
papak_eliminator
jedan od razloga zasto prijenos utakmice gledam u stilu SLIKE IMA TONA NEMA....manijak1 wrote:..........ja bih dodao nešto alia sto se tice prebijanja PITT, mnogi su probali ali im nije poslo za rukom...![]()
ne bih da izazivam sudbinu
![]()
eliminacije
![]()
taman sam se uštelio i spoznao
![]()
da me forum čini boljim kad ugasim ekran.
![]()
........ipak nadam se da im neće poći ni za nogom
![]()
kao što to vole reći pojedini naši sportski komentatori kada nam pomažu da pratimo prijenos nekog nogometno fudbalskog susreta.
![]()
![]()
Eto ............ja volim Želju .![]()
-
papak_eliminator
pitt wrote:Ma jok, kakva tuca bolan. Samo bi te napili ( a i sebe) da te mozemo zajebavati kasnije. Pa ljudi smo bolan....nismo (umalo ne rekoh strumfovi) hajvani
- pape
papak_eliminator wrote: pape, ja sam tu da eliminishem papanluk koji boje nema....
-
papak_eliminator
pape, ovaj forum treba biti i edukativnog karaktera, nesto kao online vaspitna ustanova...ne mozes samo pucati banove. mora se pokusati uticati na forumashe da se prilagode... i nemoj me zachatavati, Shkore tipape wrote:papak_eliminator wrote: pape, ja sam tu da eliminishem papanluk koji boje nema....Primljeno k znanju jos u tvom inauguracionom govoru, no ......
....... ili je na ovom forumu puno papaka, ili su nam kriteriji razliciti.
Eh, .... da se mene pita, .... imala bi Bosna za 24 sata vise Banova, nego Hrvatska za cijelu svoju historiju.
-
sanjanin
Pape, to se nece desiti.pape wrote:papak_eliminator wrote: pape, ja sam tu da eliminishem papanluk koji boje nema....Primljeno k znanju jos u tvom inauguracionom govoru, no ......
....... ili je na ovom forumu puno papaka, ili su nam kriteriji razliciti.
Eh, .... da se mene pita, .... imala bi Bosna za 24 sata vise Banova, nego Hrvatska za cijelu svoju historiju.
-
papak_eliminator
pitt wrote:Eki sad mu mi krivi sto zacatava temeMa jebo edukaciju, batina je iz raja izasla
:D Zadaj im Kulina, Ninoslava i Strahinju pa da vidis kako ce da uce
-
hananah
Toncek, jesi li vec sta donirao, da ti ne propadne kljub 
I Toncek, sta ti mislis otprilike koliko kosta jedan stadion. Pa red je da pitari dobiju svoj, dosta je vise koristenja gradskog
Doduse, kad se mogla korida organizovati na tom (gradskom) stadionu sto ne bi i FK Sarajevo moglo igrati
I Toncek, sta ti mislis otprilike koliko kosta jedan stadion. Pa red je da pitari dobiju svoj, dosta je vise koristenja gradskog
Doduse, kad se mogla korida organizovati na tom (gradskom) stadionu sto ne bi i FK Sarajevo moglo igrati
- Edin H.
Tonny,
A sta je ta reprezentacija postigla dok je taj levat igrao za nju?
Ja se samo sjecam da su mu raja trazila auto da ga razbiju nakon Svjetsko prvenstva!
Nek vam on vrati novac kada je toliko dobar sto dugujete za rentiranje stadiona, a ne da se grebete na grbaci ljudi koji placaju porez!
A sta je ta reprezentacija postigla dok je taj levat igrao za nju?
Ja se samo sjecam da su mu raja trazila auto da ga razbiju nakon Svjetsko prvenstva!
Nek vam on vrati novac kada je toliko dobar sto dugujete za rentiranje stadiona, a ne da se grebete na grbaci ljudi koji placaju porez!