Samo brate malo manje krikova i biće superšime.sparina wrote:pa dobro, to i ne bi bilo toliko lose ?!StupskaBitanga wrote:Sada kada na BHT osvane i Marjan Mijalović
BHT
Moderator: anex
- cyprus
#26 Re: BHT
-
#27 Re: BHT
Zvonko-Bajram-urednik iPP
Ismeta D.-urednik KZP
M.Mijalović-urednik sporta
Ako sam šta zaboravio dopišite
Ismeta D.-urednik KZP
M.Mijalović-urednik sporta
Ako sam šta zaboravio dopišite
-
#28 Re: BHT
Jedina emisija koja je neutralna. zato i smeta.cyprus wrote:Šta je problem u Crti? Jedna od boljih emisija na našim kanalimaStupskaBitanga wrote:Urednik magazina “Crta” bit će jedan od onih prema kojima će biti poduzete mjere, kaže Bakarević
Lov na vještice je počeo
- mrtva kokoš
#29 Re: BHT
pa dobro ponese covjeka , ponekadcyprus wrote:
Samo brate malo manje krikova i biće super
ali onako ne nedostaje mu entuizma, voli to sto radi i trudi se da zna sto vise i na sto bolji nacin izvjestava javnost..
odlika pravog novinara
za razliku ovih ostalih, vecine, koja je sada zaposlena na bht i ftv-u
za klasu iznad, ma sta klasa, fahrin neboder iznad
-
#30 Re: BHT
Nakon najave o povezanosti Radoncica i Keljemendija u "CRTI" Avaz ne prestaje da udara po Guticu. Znaci nesto smrdi u svemu tome, mada znaju i mala djeca da su R. i K. podobri jarani ovdje a i u Crnoj Gori pa i na drugim kontinentima.
-
#31 Re: BHT
Prva akcija u prvom radnom danu direktora BHRT. Gazdi se mora dokazat i pokazat lojalnost.
http://www.dnevniavaz.ba/sport/ostali-s ... gionu.html
http://www.dnevniavaz.ba/sport/ostali-s ... gionu.html
-
#32 Re: BHT
opa već se krenulo u akciju
šta je next?
Glljiva show?
šta je next?
Glljiva show?
-
#34 Re: BHT
Evo posla za forumase
Radiotelevizija Bosne i Hercegovine raspisuje
J A V N I O G L A S za popunjavanje radnih mjesta u Sektorima BHRT
...
2/01 Urednik informativnog programa BHRT-BHT1
2/02 Urednik sportskog programa BHRT-BHT1
2/03 Urednik dokumentarno savremenog programa BHRT-BHT1
2/04 Urednik revijalno muzičkog programa BHRT-BHT1
...
Rok za podnošenje prijava je 20.08.2012.godine.
- shiny
#35 Re: BHT
Meni je radijski dio BHRT-a puno bolji od televizijskog. Nemam pojma zašto. Sve saznam šta se dešava u BiH, vijesti su neobojene, a ne gubim vrijeme gledajući lošu sliku.
-
#36 Re: BHT
I ja se slažem da je BHT bolji od FTV i RTRS,bar je koliko toliko realan samo je tužno što je BHT jedina državna tv u regiji koja nema satelitski signal.
-
#37 Re: BHT
jest vala stvarno su dobri, Dodik u sto poza
još da nas počnu izvještavati iz njegovog wc-a
fuj
a tek ona Topalićka
stradala od bombe družeći se sa najvećim banditima i kriminalcima
i oni je vratili
odlična tv
još da nas počnu izvještavati iz njegovog wc-a
fuj
a tek ona Topalićka
stradala od bombe družeći se sa najvećim banditima i kriminalcima
i oni je vratili
odlična tv
-
#38 Re: BHT
Urednik informativnog programa BHT1 Suzana Stambol, sportskog programa Medina Šehić, dokumenarnog i savremenog programa Antonela Pehar Šimunović, urednik muzičkog programa biti Dejan Kukrić.
-
#39 Re: BHT
Kukrić je i dalje tu što je najbitnije.
- Tayyip
#40 Re: BHT
mamlazi sa bhrt-a zašto mi je slika sa utakmice bih-njemačka kao da gledam kroz puškarnicu a igrači izgledaju kao kornjače a ne ljudska bića????!!
- Artest
#41 Re: BHT
jeftinija im je trofrtaljna slika...sparaju na tome, da bi belmin, medina i ostali, mogli hodat po bijelom svijetu, od dijamantske lige, eura, olimpijada, pa nadalje..500 godina wrote:mamlazi sa bhrt-a zašto mi je slika sa utakmice bih-njemačka kao da gledam kroz puškarnicu a igrači izgledaju kao kornjače a ne ljudska bića????!!
bih se mora rijesiti socijalistickog mentaliteta da bi se upoznala sa svjetom...to je kljuc...ovi ljudi koji su tu utovljeni u ratu, na trzistu rada ne bi mogli dobiti posao ni cistaca ulice...
- BHF_Manijak
#42 Re: BHT
Mislim da je ono originalna grafike lihtenstajnske tv od koje su preuzimali prenos?! Ili pak ne?
- rajv0sa
#43 Re: BHT
To se zove widescreen.500 godina wrote:mamlazi sa bhrt-a zašto mi je slika sa utakmice bih-njemačka kao da gledam kroz puškarnicu a igrači izgledaju kao kornjače a ne ljudska bića????!!
- It_is_a_Leclerc
#44 Re: BHT
Hmm.. Situacija je slijedeća. Ne želim braniti bilo koga sa BHT-a (ja sam taj koji ih je zvao za košarkašku tekmu, pa su me ispalili), ali ne možete očekivati da urednik kupuje opremu za državnu televiziju. To je jednostavno apsurd.
Meni je BHT draga jer su nekako neutralni, odnosno manje obojani od ostala dva javna emitera. Da, tehnički su ispod svakog nivoa 21. vijeka, ali to se mora riješiti zakonom koji će propisati jasne rokove za uvođenje digitalne, umjesto analogne, VHS, tehnologije u javni servis. I zakon koji će osigurati efikasnu i pravednu naplatu rtv takse, koju jedni plaćaju, a drugi ne žele.
Ono što mi vidimo kao sliku na ekranu je proizvod velikog procesa proizvodnje te slike, a ako se taj proces izvodi opremom starom 20 godina, onda je jasno zbog čega je slika takva kakva jest.
Meni je BHT draga jer su nekako neutralni, odnosno manje obojani od ostala dva javna emitera. Da, tehnički su ispod svakog nivoa 21. vijeka, ali to se mora riješiti zakonom koji će propisati jasne rokove za uvođenje digitalne, umjesto analogne, VHS, tehnologije u javni servis. I zakon koji će osigurati efikasnu i pravednu naplatu rtv takse, koju jedni plaćaju, a drugi ne žele.
Ono što mi vidimo kao sliku na ekranu je proizvod velikog procesa proizvodnje te slike, a ako se taj proces izvodi opremom starom 20 godina, onda je jasno zbog čega je slika takva kakva jest.
-
#45 Re: BHT
Ne radi se samo o njemu, vec generalno o programu BHT-a. Valjda je svrha postojanja istog prvenstveno drzavni interes. Program im svako ni ne gledam, jer se vec dugo nema sta vidjet i bas zato imam pravo i hocu nesto da kazem jer ih i ti i ja placamo. Najlakse je prebacit na neki drugi kanal
- dustaban
#46 Re: BHT
Hajmo skupiti nesto para pa obuci ovu spikericu.
(i platiti joj frizerku)
-
#47 Re: BHT
zar radikakavdanakneiskustvu wrote:otkad sanela prašović radi na bht?
Ako i radi zna se ko ju je gurnuo tamo
-
#48 Re: BHT
To je kupljen intervju koji se prikazuje na BHT1. Znaci da ona ne radi na BHT1.kakavdanakneiskustvu wrote:StupskaBitanga wrote:zar radikakavdanakneiskustvu wrote:otkad sanela prašović radi na bht?
Ako i radi zna se ko ju je gurnuo tamo
sinoć je vidjeh,intervju sa danilom turkom
-
#49 Re: BHT
U Švrakinom ona je glavna u produkciji Tym sistem house production
- luckylaka
#50 Re: BHT
Danas gledam Chelz-Stoke city naizmjenicno na Bht i jeli Arena ili Sport klub(ne znam pravo)i na Bht onaj mulac ko da prenosi dzenazu a razlika u slici je kao da Bht jos koristi vhs kamere.Koje ruglo(ne znam jeli do mog prijema)ali zaista izgledaju jadno,tuzno i zalosno ili prebacim na Senadov Face hd i onda skontam da Bht treba da se ugasi kao tv kuca.Bruka i sramota