Kamera kod Ekonomske skole, molim komentar

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

braca

#26 Re: Kamera kod Ekonomske skole, molim komentar

Post by braca »

Mislim da prijava dolazi u kratkom roku od nekoliko dana.
Miki123

#27 Re: Kamera kod Ekonomske skole, molim komentar

Post by Miki123 »

braca wrote:Mislim da prijava dolazi u kratkom roku od nekoliko dana.

Zavisi od MUP-a do MUP-a. Mene uslikalo dole prije pazarića u subotu, stiglo pismo do srijede.

Drugi put me uslikalo malo poslije zenice, stiglo pismo nakon 2 mjeseca.
udrch

#28 Re: Kamera kod Ekonomske skole, molim komentar

Post by udrch »

leo_ wrote:ne zamjerite sto "prljam" temu, ali zna li neko nakon koliko stize kazna ako me fotografise :D radar, pokretni, old-fashioned? :D i kolike su kazne?
Samo mi reci gdje te je uslikao i u kojem kantonu, pa ću da pogledam na kovertama..
Manic Psycho

#29 Re: Kamera kod Ekonomske skole, molim komentar

Post by Manic Psycho »

ti imas kovertu iz svakog kantona. volis da se slikas :D
Tercius

#30 Re: Kamera kod Ekonomske skole, molim komentar

Post by Tercius »

Trebo si je fotografisat, uzeti joj serijski broj i prijavit unutrasnjoj kontroli da je ostavis bez posla :D Nalog kad ti dodje podnesi sudu zahtjev za sudsko odlicuvanje, pa nek je sud pozove da dadne izjavu :D
P.S Mislim da su sve kamere povezane na forum Sa-x, i da prepoznaju nickove na raskrsnicama, sta reci i koju poruku poslati??? Cestitam autoru teme uspio je uci u konflikt cak i sa stubom. :D
braca

#31 Re: Kamera kod Ekonomske skole, molim komentar

Post by braca »

Ne mogu ti nista odgovoriti na nacin kako bih zelio - a rado bih - jer cu biti baniran kao mnogo puta do sada. Znaci, utisak je da ste zasticeni i na ulici i na forumu da mozete raditi sta zelite (ne svi, pojedinci) i bas zato vas narod ne voli, sto je kristalno jasno iz stotina i stotina postova. Samo, nicija do zore gorila nije.

P.S.
Nemam razloga da se svadjam sa stubom, jer ako kao stucno oko nisi primijetio, niti sam ja vozio, niti je moje vozilo u pitanju, ali sam kao suputnik spreman da budem svjedok, no nece biti potrebno jer sam cuo od odredjenih osoba da u tom stubu ovih dana uopce nema kamere :D, kako se ono kaze u TV krimi serijama "nama leša, nema ni zločina", pa se zato vise ni ne javljam na ovu temu, niti imam potrebe za daljnom polemikom, a korektnim forumasima sa ljubaznim komentarima, hvala puno na doprinosu temi. :-D
Edin H.

#32 Re: Kamera kod Ekonomske skole, molim komentar

Post by Edin H. »

hypko_nurko wrote:
braca wrote:Danas se vozim sa prijateljem ......
da vas nije remi uslikao :lol:

:lol: :lol: :lol:

:thumbup:
Post Reply